2017. szeptember 4., hétfő

Az isteni kódotok aktivációja Arktúri Tanács 2017.08.


Vannak Isteni kódok, amelyek mindegyikőtökben megvannak, és arra várnak, hogy aktiváljátok őket és így teljesen megérthessétek és teljesen átölelhessétek az Isteni természeteteket, az Isteni eredeteteket, és az igazságot, hogy Forrás Energia Lények vagytok. 





Az isteni kódotok aktivációja 
 A 9. dimenziós Arktúri Tanács
2017.08.

  
“Üdvözlet. Mi vagyunk az Arktúri Tanács. Arra kértek minket, hogy kapcsolódjunk mindannyiótokkal.

Nem kétséges, hogy már az ötödik dimenzióba való átmenetben vagytok. Csak spekuláció a részetekről és a mi részünkről, hogy ez mikor fog megtörténni. Szembesültök a kihívással, amit magatok elé állítottatok olyan erővel, amit néhányan, akik figyelünk titeket, csak elképzelni tudunk, és nagyon elégedettek vagyunk a haladásotokkal. Észrevettük azonban azt a tendenciát, hogy nagyon kemények vagytok magatokkal szemben.

Egyre többen azt hiszitek, hogy előbb kellene lennetek, mint ahol vagytok, hogy képesnek kellene lennetek létrehozni mindent, amit elhatároztok a valóságotokban most. Kíváncsiak vagytok, vajon meg fogjátok-e csinálni, vajon befejezitek-e a felemelkedési folyamatotokat ebben az életszakaszban.

Megértjük, ezek a kételyek honnan származnak. Titeket arra programoztak, hogy valami olyanban higgyetek jobban, ami rajtatok kívül van, minthogy ösztönöznének titeket, hogy magatokban keressétek az erőt és hogy tudjátok, hogy milyen csodálatosak vagytok, milyen tökéletesek vagytok és milyen ügyesek az előttetek álló kihívások kezelésében. 

Mi a nagyon szerető tanárok és segítők látószögéből látunk titeket és ennélfogva sokkal tisztábban látjuk az eredményeiteket, mint ti, és tudjuk, milyen sokat haladtok mindenkor, amikor az életetek kihívásaival szembesültök. 

Tudatni akarjuk veletek, milyen szentek vagytok, milyen értékesek, és segíteni akarunk, hogy aktiváljátok magatokban a kódokat a bennetek levő Isteni megtapasztalására.

Vannak Isteni kódok, amelyek mindegyikőtökben megvannak, és arra várnak, hogy aktiváljátok őket és így teljesen megérthessétek és teljesen átölelhessétek az Isteni természeteteket, az Isteni eredeteteket, és az igazságot, hogy Forrás Energia Lények vagytok. 

Egyszer elkezditek megérezni és megélni azt, hogy az Istenségetek tagadhatatlan. Az Istenséget nem lesztek képesek megszüntetni magatokban. Nem lesztek képesek elnyomni azt. Sőt, Isteni Lényként fogjátok átölelni magatokat. 

Minden akadályt, ami valaha elétek került, úgy fogtok látni mint annak a jelentését, hogy vége. A vég, a nagyon fontos vég ott érkezik el, ahol képesek lesztek felismerni magatokban az Isteni Lényt, aki mindent képes elérni, amire szükségetek van, hogy tovább haladjatok az utatokon.

 A legfontosabb azonban az, hogy jegyezzétek meg a bennetek rejlő Istenség létét, még akkor is, ha olyan kihívásokkal néztek szembe, amik több fájdalmat és szenvedést okoznak. Ha látni tudjátok magatokban az Istenséget a legsötétebb pillanataitokban is, az akkor van, amikor tudjátok, hogy elértétek azt, amiért idejöttetek. A Felemelkedés csak egy utólagos gondolat lesz.

Az Arkturi Tanács vagyunk és örömmel léptünk kapcsolatba veletek.


Fordította: M Anna





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése