2016. február 13., szombat

Ez az utolsó leheletvételük - Sananda 2016.02.11.


Kérjük, értsétek meg, semmi sincs, ami megállíthatja ezt, ami visszatarthatja ezt. A cabal, ahogy ismeritek azt, a végét járja...mi nem szeretjük használni ezt a kifejezést... de „ ez az utolsó leheletvételük.” 




Ez az utolsó leheletvételük 

 Sananda 

2016.02.11

James McConnell csatornázásával

 Sananda vagyok. Csodálatos újból veletek lenni, mint minden hónapban. Ez egy olyan jó időszak, hogy megoszthatom mindannyiotokkal az összes üzenetünket és minden értelmezésünket. De kérjük, értsétek meg, hogy ti is rendelkeztek a megértéssel. Nincs semmi olyan dolog, amivel csak mi rendelkezünk. Ezekkel születtetek és ebbe jöttök vissza. Ez csak azoknak a dolognak az újra megszerzése, az újraértelmezése és az emlékezés. Ezt már sokszor hallottátok és csak azt akarom itt mondani, hogy a múlt hónapban ezt előzetesen megbeszéltük a kedves fivérünkkel Sanat Kumarával. És természetesen én teljes mértékben egyetértettem azzal az üzenettel, amit ő küldött az elmúlt alkalommal. (http://szepjovot.blogspot.hu/2016/01/a-tomeges-kezdet-hullama-jelzi-az.html)
És természetesen ez az üzenet volt a nagy kezdet az egész bolygón. Sokan sokféle módon érezhetik ezt, és már sokan érezték, de ennek a fő erejét még nem érezték meg. Ez még most is olyan megnyugtatóan érkezik, dőljetek hátra és alapvetően élvezzétek a műsort. Mivel ez egy műsor, természetesen mi akik lenézünk rátok, ezt egy műsornak látjuk. Ez sokszor mulattat minket, máskor elszomorít, de azt láthatjuk, hogy minden úgy fejlődik, ahogy szükséges. Minden úgy történik, ahogy történnie kell, hogy folytatódjanak azok a változások, amire szükség van. És a változás sok, ha megértitek.

Igen, tudjuk, hogy még nem láttátok ezeket a fizikai szemetekkel, de csukjátok be a fizikai szemeteket, hagyjátok a belső lelkiségeteket átjönni, a belső megértéseteket, a belső oldalatok jön elő. Így fogtok elkezdeni többet és többet látni és amint megnyílik a harmadik szemetek, több érkezik felétek és nem lesz többé megállás, ha egyszer teljesen kinyílik. Így üljetek vissza és relaxáljatok, minden, ami történik, az szükséges, minden úgy történik, amint már mondtuk néhányszor. És még ennél is fontosabb, minden úgy történik, amint tudtátok, hogy ez az utolsó életszakaszotok, amikor reinkarnálódni kell; és most azt mondjuk nektek, ez így igaz, így van.

Korábban átadtunk egy üzenetet James-nek, – még nem osztotta meg – ami éppen az álma után jött, amikor felébredőben volt, pont azután, amikor felébredt – és ebben az időben azt az üzenetet kapta, hogy „még nem mondtak le, de mi átvesszük.” És mi átvesszük bizony. Vannak még dolgok, amit nem tudunk megtenni az Első Direktíva miatt, amint tudjátok, de az mind megtörténik és mi egyre többet és többet és többet szándékozunk elmozdulni és tenni, nincs irányítás, nem akarjuk átvenni az irányítást tőletek, de egyre több és több segítséget és több vezetést adunk. Ez következik. Kérjük, értsétek meg, semmi sincs, ami megállíthatja ezt, ami visszatarthatja ezt. A cabal, ahogy ismeritek azt, a végét járja...mi nem szeretjük használni ezt a kifejezést... de „ ez az utolsó leheletvételük.” 
Még amit chemtrail-nek hívtok, az is eltűnőben van; elkezdtek egyre kevesebbet és kevesebbet látni belőle. A pénzügyi alapjuk megszűnt, nem tudják úgy folytatni, ahogy tették. Láthattok kisebb foltokat belőle itt és ott, de a kémiai anyagok fő használata végeredményben nem folytatódik tovább. Nem érték el azt, amit akartak, és felfogták, hogy ez egy hiábavaló kísérlet ezen a ponton, így ez elmarad, ami nekünk természetesen jó hír. Újra felnézhettek az égre, és látni fogjátok a kék, tiszta eget, érezni energiát az égben újra. Ez mind az egész bolygón van, nemcsak az Egyesült Államokban, hanem az egész bolygón. Egyre tisztábban és tisztábban fogjátok látni az eget. 

Ennyi minden munka van folyamatban, ennyi minden történik, ilyen sok. Büszkék vagyunk mindannyiotokra, minden testvérünkre, minden kedves barátunkra, akik ezen dolgoznak, dolgoznak és dolgoznak, hogy mindezt megtörténtté tegyék. Nélkületek ez nem történhetne meg; ezt nem tudtuk volna megtenni értetek, mi ezt csak egyedül veletek tudjuk megtenni. Így tudjátok, hogy ezt semmi sem tudja visszatartani és ti elkezditek látni a munkátok egyre több eredményét, ahogy haladunk előre ebben az évben. És ezt a szeretett Lady Nada-tól kapjátok, hogy ez az év, 2016 – ez az. Nem lesz szükség ezen túllépni. Most ezt mondjuk nektek. Ha semmilyen váratlan nagy dolog nem történik- ami lehetetlen- nem kell többé aggódni emiatt. Nagy boldogságot fogtok látni, sok nagy változást az eljövő hetekben és hónapokban. 
Ez az én üzenetem, mint Sananda. Most búcsúzom. Az összes szeretetem és békém legyen mindannyiótokkal, amint folytatjátok azt, amiért ide jöttetek és készültök a misszióra, ami a küszöbön áll. (Köszönöm, köszönöm).

Fordította: MAnna

Megjegyzés:
Ha már az újságok is ezt írják, akkor jó: 
"A lavinaszerűen növekvő amerikai adósság miatt az amerikai gazdaság megmentése akkor is lehetetlen feladat lenne, ha az egész Közel-Keletet lángba borítanák. Két klán, a Clinton és a Bush családok harcát látjuk,” mondta Szobjanin, azzal a jelentőségteljes kijelentéssel tetézve meg észrevételeit, hogy szerinte a közelgő választások lesznek az utolsók az Egyesült Államok történelmében, „mert az Egyesült Államok ezt követően egy egészen másmilyen nemzet lesz.”




4 megjegyzés:

  1. Rendkívül szomorú az, hogy egyre csak ígérgetések olvashatók, ám valós változás helyett csak újabb és újabb magyarázatok vannak. Vajon miért adhatnánk hitelt a szép jövőről szóló jóslatoknak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért? Mert rengeteg csodálatos változás történik körülöttünk. Csak észre kellene venni, nem mindig csak a negatívat.

      Törlés
  2. Még mindig a gengszterek arcát látjuk , lassan összeugrasztanak minket az arab tesókkal stb stb....

    VálaszTörlés
  3. Három éve igergetik hogy közel a....meg hogy Obama már nem elnök nemtudom mióta...hónapokkkal ezelőtti hir...hiszem ha látom...

    VálaszTörlés