2015. november 12., csütörtök

Meditáció az Eseményért 2015-11-21-én


Itt az ideje, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk sorsát! 
Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl lassú. Itt a lehetőségünk, hogy együttesen felgyorsítsuk a folyamatot. 



2015, november 11. szerda

Tegyétek közzé!

 Meditáció az Eseményért

2015-11-21-én


Videó:

Szöveg:

Itt az ideje, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk sorsát! 
Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl lassú. Itt a lehetőségünk, hogy együttesen felgyorsítsuk a folyamatot. 

Ezért kisebb, nagyobb csoportokban, mint egyének és társaságok találkozni fogunk november 21-én. Ezen a napon egy fontos ciklus fog véget érni és egy másik kezdődik el. Ez a fordulópont, ahol kihasználhatjuk a megnyilvánulásunk kollektív erejét támpontként használva, hogy felgyorsítsuk azokat a változásokat, amire mindannyian várunk. Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon és kérik a pozitív földönkívüli csillagtestvérek és a Fény földalatti lényei jelenlétét és beavatkozását, amely segíteni fog minket a bolygónk felszabadítási folyamatában a sötét erők elnyomása alól, így a történelmünkben először esélyünk lesz megteremteni a saját jövőnket, a Föld szabad polgáraiként.




Ezen a napon a mi tömeges fáradozásunk lesz az a gyorsító hatás, amely segít aktiválni a Tervet, így az kiteljesedhet. A mi fellépésünk azon a napon a mi nyilatkozatunk a Fény Győzelméről. Adjátok ezt tovább! Terjesszétek el világszerte! Kérlek, jelentessétek meg a honlapjaitokon és blogjaitokon! Ha ismertek egy alternatív média kiadót, elküldhetitek neki. Létrehozhattok egy facebook csoportot azoknak a helyi embereknek a számára, akik ezt teszik a világnak a felétek eső részén. Nekünk is szükségünk van egy fő facebook csoportra erre az eseményre. Készíthettek erről egy videót és terjeszthetitek a Youtubon.

Tudományos értekezések igazolták az emberek csoportos meditációinak pozitív hatásait, így mindannyian, akik részt vesztek ezen a meditáción, ténylegesen segítetek közelebb hozni hozzánk az Eseményt:



Ezt a meditációt november 21-én, szombaton fogjuk végezni a 
közép-európai idő szerinti este 9:12 órakor. (21 óra 12 perckor).

Az időzónátok szerinti meditáció idejét itt ellenőrizhetitek:



Tanácsok a meditációhoz:

1.  Használjátok az egyedi technikátokat, hogy a tudatosság relaxált állapotába kerüljetek!

2. Fejezzétek ki a szándékotokat, hogy ezt a meditációt eszközként használjátok a Közzététel és a Jelenség folyamatának felgyorsításához!

3. Vízualizáljatok egy Fénysugarat, amely a Lélek Csillag csakrából árad (20 cm-rel a fejetek felett) minden meditáló Lélek Csillag Csakrájába!




 
             4. Most vízualizáljátok a közös Fénysugarat, amely szétterül a Föld energiarácsán és összeköt a bolygó felszíne, a bolygó felszín alatti és az egész naprendszer minden érző lényének Lélek Csillag csakrájával. 

Vízualizáljátok az összes lényt, aki részt vesz a Föld harmonizálásában azzal a céllal, hogy létrehozza a Közzétételt és a Jelenséget olyan gyorsan, ahogy csak lehetséges egy pozitív módon. 

Vízualizáljátok az összes strangelet és legújabb bombát, hogy hatástalanították és eltávolították azokat. 

Vízualizáljátok az összes egyéb különleges fegyver-technológiát, amelyet felrobbantottak és gond nélkül eltávolítottak. 

Vízualizáljátok földönkívüliek jelenlétének és a titkos űrprogramoknak a teljes nagyszabású Közzétételét a tömegtájékoztatásban. 

Vízualizáljátok az Esemény létrejöttét, amely végül felszabadítja a Földet.


 



Az Eseményről ebben a cikkben olvashattok:


A legfrissebb hírek az Esemény meditációról (forrás)

http://2012portal.blogspot.com




A táblázat szövege magyarul:


Mit kell tudni 

Sok állami tisztviselő, CEO-sok, nagy bankárok stb. felháborító bűntetteket követtek el az emberiség ellen korrupttá tették a szociális rendszerünket, sajtónkat stb.

Kialakult az ellenállás és a hivatalos társaságok tagjai legális módon le fogják tartóztatni őket és becsületes lehetőséget adnak nekik, hogy felszabadítsák a Földet

A tömegtájékoztatás tiszta felvilágosítást fog kapni arról, hogy valójában mi történik 

A világ pénzügyi rendszere összeomlik és 3 – 15 napra bezár. Egy új, korrekt rendszer fogja felváltani azt. 

Mit kell tenni

Békésen készülünk az átalakulásra. Lehetséges, hogy átmeneti zavarok lesznek a közlekedésben, az és energia- és élelmiszerellátásban. Biztosítsátok a szükséges dolgokat 3 – 15 napra! 

 Maradjatok nyugodtak! Ez nem egy hadiállapot.  Ez nem egy puccs. Semmi nem lesz rátok hárítva. Kapcsolódjatok a közösségetekhez és segítsétek egymást. 

Informálódjatok! Beszéljétek meg a dolgokat, hallgassátok a híreket, végezzetek saját kutatásokat! 

Ha lehetőségetek van, segítsetek mindenkinek, figyeljetek rájuk, különösen az élelem és energia szükségletekben.


Ennek az Eseménynek a pontos ideje nem adható meg, de a terv jól halad.
Nagyobb bőség és szabadság lesz.

Az eddig elnyomott megoldások az egész bolygón szabad utat kapnak.

Fordítás: M Anna


Megjegyzés:
Minden eszközt ragadjunk meg a pozitív változás segítésére!
Lásd: Teremtsünk új jövőt - Hívom az őserőt
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/11/teremtsunk-uj-jovot-hivom-az-oserot.html
Milly






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése