2014. március 31., hétfő

A Teremtő tanítása a felemelkedéshez 03.29.



Éjszaka arra lettem figyelmes, hogy  álmomban a  Mennyei Atya szól hozzám és arra kér, hogy tegyem közzé az alábbiakat a felemelkedés elősegítése érdekedékében. A tanítást igyekszem hűen leírni nektek:





2014.március 29.


A Teremtő tanítása a felemelkedéshez



Az Vagyok, aki Vagyok. Én a ti Teremtő Mennyei Atyátok Vagyok. ...Szeretett, drága gyermekeim ! Végtelen öröm a számomra, hogy egyre többen   halljátok meg a hívást és  tudatosan választjátok a felemelkedést. Tanácsaim  nektek szólnak, akik most indulnak el az úton, de elgondolkodásra ajánlom minden Fénymunkásnak is. Az interneten nagyon sokféle  iránymutatást kaptok ehhez, de a legfontosabb azt hiszem eddig ezekből a tanácsokból kimaradt.  


Drága  gyermekeim ! Ahhoz, hogy felemelkedni tudjatok, hogy a Szeretet Törvényei szerint tudjatok élni, elengedhetetlenül szükséges az, hogy magatokat előbb kitisztogassátok, hogy megszabaduljatok, elengedjétek a bennetek lévő " negatív " tulajdonságokat. Ezek alatt   értem a haragot,  a gyűlöletet, a félelmet, a gőgöt, az elfogadást ( minden embercsoportnak  az elfogadását), és a felsorolást  lehet még folytatni. 

Gyermekeim ! Kérlek benneteket nagy szeretettel, nézzetek magatokba és vizsgáljátok  meg, hogy bennetek mik azok a "foltok " amik még akadályozzák a felemelkedéseteket. A feltétel nélküli SZERETET nem jön csak úgy magától nálatok- tisztelet a kivételnek- mert eddigi életetekben olyanok voltak a   körülmények , hogy  erről teljesen megfeledkeztetek. Ahhoz, hogy rezgéseitek emelkedni tudjanak és azokat meg is tudjátok tartani, mindenképpen szükséges az, hogy magatokat valóban kitisztogassátok. 

Figyeljetek arra, hogy gondolataitok, szavaitok és cselekedeteitek egysége meg legyen. Vagyis azt mondjátok amit gondoltok és azt is cselekedjétek. 

Kérlek benneteket nagy szeretettel, hogy figyeljetek oda érzéseitekre és  gondolataitokra és amint negatív érzések   vagy gondolatok jelennek meg, azokat vizsgáljátok meg, hogy miért keletkeztek és  küldjétek el magatoktól őket. Szeretettel kérlek benneteket, hogy az önvizsgálatot ne hagyjátok ki, mert anélkül a rezgéseitek semmilyen módszerrel nem fognak emelkedni. Kérhettek az angyaloktól segítséget, hogy mutassák meg nektek azokat a hibáitokat, amiket ki kell dolgoznotok magatokból. Kérjétek, hogy szembesítsenek benneteket ezekkel. Ezek után viszont ne lepődjetek meg, ha a napjaitokban elétek tárják ezeket és szembesítenek  velük. Azután pedig ha már úgy gondoljátok, hogy sikerült megszabadulni ezektől a tulajdonságoktól, kérjetek visszajelzést, hogy ez valóban megtörtént-e, vagy még további munkát igényel.
A következő nagyon fontos dolog az ego. Kedveseim! Addig, amíg az egótok irányít benneteket és nem ti az egotokat, addig nem tudtok " magasabb osztályba lépni ". Az ego az ami a túlélést biztosította számotokra évezredeken keresztül és nagyon nehezen válik meg az irányítástól.  Ha Rám bízod magad, és már nem a te akaratod a leg-fontosabb, hanem engeded, hogy az Én akaratom érvényesüljön, akkor szabadultál meg az egód irányításától. Ha átengeded az irányítást Nekem, ha elfogadod az ÉGI VEZETTETÉST akkor már jó úton haladsz. 


Mindenki a saját ütemében halad előre ezen a "göröngyös"' úton, ezért mindig lesznek olyanok akik előbbre vannak mint te és lesznek olyanok is akik még csak most indulnak, ezért nagyon fontos az, hogy szeretettel segítsétek egymást és irigykedés nélkül fogadd el a segítséget azoktól akik nálad előbbre tartanak, de ugyanakkor te is segítsd azokat, akik most ébredeznek. 

 

Nagyon fontos, hogy lelkedet, szívedet SZERETET töltse ki, az ÉN SZERETETEM, és ezt a szeretetet sugározd ki mindenfelé amerre csak mész, a családodban, a környezetedben, az utcán. A SZERETET legyen az, ami minden dolgokban vezérel. Ha bizonytalan lennél egy helyzetben tedd fel magadban a kérdést: mit tenne most a SZERETET? És akkor biztosan jól fogsz dönteni. Minden dolgodat szeretettel oldjál meg legyen az család vagy munkahely. Igyekezz kerülni a konfliktusokat. Viselkedj mindenkivel úgy, ahogyan te szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. Nagyon sok ember mogorva és frusztrált manapság, de egy  kedves szó csodákra képes.

Szeretett gyermekeim ! Ez nem olyan nehéz, csak rá kell jönni az "ízére" és  hamarosan  természetessé fog válni az életetekben.

Mostanában többször előfordult, hogy még az élenjáró Fénymunkások között is fellelhető egy bizonyos irigység a másikra. Ez abból adódig, hogy a "tudás tortájából" mindenki CSAK EGY szeletkét kap, mindenki más és más szeletkét, és ezeket a szeletkéket kell összerakni, hogy egész torta legyen.




Mindenkinek más a feladata amit végeznie kell és más és más területeken vagytok " profik". Nektek szól kedveseim a következő szeretetteljes figyelmeztetésem. Kérlek benneteket rivalizálás helyett rakjátok össze tudásotokat, hogy így szolgálhassátok az ÉGI TERVET és embertársaitokat, ahogy vállaltátok.
Mindenkire nagyon sok feladat vár még! Én nagyon SZERETLEK BENNETEKET!  Tudnotok kell, hogy soha nem hagylak magatokra benneteket ! Mindig veletek vagyok és mindig veletek vannak angyalaitok, akik vigyáznak rátok és segítenek benneteket, csak kérnetek kell őket és ők MINDENBEN a rendelkezésetekre állnak.

 Megáldalak benneteket gyermekeim  SZERETETEM FÉNYÉVEL ÉS MELEGÉVEL ! Dicsőség nektek drága gyermekeim ! Béke veletek ! Béke veletek !


Csatornázta: SHERAB DÖLMA



 Újabb üzenete a Teremtőnek:

Együtt hatalmasok vagytok! - A Teremtő üzenete 03.31.

 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése