2013. november 16., szombat

Szent társak az új energiában - Mihály Arkangyal 11.07.


...nagyon kevesen vannak köztetek, akik valóban, az új energiában, egyedül kívánnak a továbbiakban élni. És ezt igenis a szent társsal való rendelkezés értelmében mondom...

 





by kristalyhang
Egy óra egy Angyallal / 2013. november 7. Linda Dillon közvetítése



Mihály Arkangyal: Látlak! Szeretlek! Elköteleződöm!
2/2. rész


 1. részből  részlet:
Geoffrey West: Üdv és áldás mindenkinek!!! Isten hozta Önöket Az egy óra egy angyallal című műsorunk mai adásába, Linda Dillon-nal, a Szeretet Tanácsa közvetítőjével, és Az új te, belépés az emberiség szív tudatosságának fényességébe című könyv szerzőjével. Ma este csatlakozik hozzánk Steve Beckow, a Golden Age of Gaia.com honlap alapítója, és Az új Föld felépítése: egy olyan világ felé, amely mindenki számára működik című könyv szerzője.
Geoffrey West vagyok, Graham Dewyea-vel vagyok itt ma este.
Meghívlak téged arra, hogy hívjuk be Mihály Arkangyal kék fényének igazságát és békéjét, ahogy üdvözöljük Mihályt újra itt. Ma este, Mihály fel fog ajánlani több információt a Szivárvány közösségről, és betekintést nyújt a fénymunkások szinkronisztikus összejövetelébe, valamint értekezik arról, hogy milyen módon lehet az erre az életre vonatkozó küldetést előidézni.
Ezzel át is adom neked a szót, Steve.
Steve Beckow: Köszönöm, Geoff. És hadd emlékeztessem hallgatóinkat, hogy Az egy óra egy angyallal című műsort most csütörtökönként du. 5 h-kor Csendes óceáni idő szerint, este 8 órakor Csendes óceáni idő szerint sugározzuk. És ezennel üdvözlöm körünkben Mihály arkangyalt.
Mihály Arkangyal (AAM): És én üdvözöllek téged! Üdv, Mihály vagyok a béke arkangyala, a szeretet harcosa, hírek hozója, küzdőtárs, társ, mindig jelenlévő barát.
Üdv, kedvesek. Üdvözöllek benneteket újra ezen egyesülési és újra egyesülési időszakban, mert ez az, amit valójában tesztek. Ti újra egyesültök, és egységre juttok nemcsak egymással, hanem önmagatokkal, lényetek isteni szentségével, felismeritek annak egységét, teljességét, annak teljességét, akik vagytok, és mindig is voltatok.

2. rész
AAM: …„Én kötelezettséget fogok vállalni,” és azt választod, hogy elkötelezed magad azokkal, akik ugyanazt a döntést hozták meg, és akiknek frekvenciája bizonyos természetű – nem azonos; egyikőtök sem egyforma – de olyan frekvenciával rendelkező, amely harmonikus, és lehetővé tesz egy ilyen természetű metszőpontot, összetalálkozást és egyesülést.
Azok ti vagytok, az emberiség, a közösség, eme szivárvány kollektíva, amely azt mondja,

“Meg fogom nyitni a szívemet, és meglátom mi történik. Meg fogom ezt csinálni. El fogom dobni a hamis ítélkezéseimet arról, hogy mi történt a múltban, és világossággal fogok teremteni, és egy olyan céllal, amely azon a tudáson alapszik, hogy tudom, ki vagyok, teremteni fogok új kapcsolatokat, új partnerségeket, új barátságokat, és csatlakozni fogok lélekcsaládomhoz, akiket meg fogok találni.”

És játszani fogunk, nevetni fogunk, dolgozni fogunk, sírni fogunk, és folytatni fogjuk tovább, és megteremtjük az Új Földet.
Ez a döntés, ez a világossági bevitel eredményezni fog egy előremozdulást, és a döntés ki fog áramlani minden birodalomba, amire csak gondolni tudtok, amint az általatok óhajtott paradigmák elmozdulnak – a politika ( és ezt én egy nagyon tág, általános értelemben mondom), a pénzügyek, az egyenlőség, az új értékek, mindazoknak a dolgoknak a megteremtése, amik valóban értékesek, és amik nem társadalmi struktúráktól függnek, hanem az igazságon alapulnak.
Amit azok az emberek az emberi közösségről gondoltak, akik jelentős energiákat fektettek ezeknek a hamis hálózatoknak a megteremtésébe, építményekbe, amelyek nem képviselnek semmilyen értéket, most azt mondjátok egymásnak egyre növekvőbb számban, “Nos, ez nem működik számomra. Ennek okán nem veszek részt benne. Nem támogatom.”
És azt gondoljátok – és én hangsúlyozom, hogy gondoljátok, néha érzitek – de így szóltok, „Nos, milyen hatást tud egy kis csoport gyakorolni?” És én mondom nektek, hogy a ti létszámotok, és a mienk egy légiót tesznek ki. És ha egy űrsiklót terveztek a Marsra, minden csavar, minden szegecs számít. És nem hiányozhat egyetlen csavar sem. Tehát, ahogy eltávolítjátok magatokat a régiből, és belehelyezitek magatokat az újba, ti szó szerint visszavonjátok azt a támogatást, amely fenntartotta ezeket az intézményeket, amelyek rabszolgaságban tartottak titeket.
Tehát, igen, ez a szivárvány kollektíva, ti fénysebességgel, és a szeretet sebességével fogtok rátalálni egymásra.
SB: Nos, tudod, én valóban a spirituális partnerség aspektusára óhajtok koncentrálni, de ha tehetek egy megjegyzést annak a fénymunkásokra vonatkozó szempontjára, én égek a vágytól, hogy cselekedjek. Adjatok nekünk eszközöket, és mi befejezzük a munkát.
AAM: Hallom amit kérdezel. Elismerem. Egyetértek. De hadd legyünk nagyon világosak. Ne gondoljátok, hogy az összes eszköz, amit adunk nektek, az nem konkrét, vagy hogy azok konkrétak. Például, a Mennyei Anya világossága az egyik legfontosabb eszköz, amivel valaha is rendelkezhettek. Enélkül, ti nemcsak a sötétben tapogatóznátok, de bizonyosan egy homályos barlangban. 
És ti láthatjátok, hogy a szentséges egyesülésekben, amelyek kialakulnak, amik összehozzák partnerségekbe az embereket, amik összekapcsolják nem csak a szíveket, kiegészítik az elméket, az érzelmi mezőket, hanem  keresztezik a küldetést és a célt – ismét nem teljes mértékben, de olyan módon, ahogy azt ti szándékoztátok, amikor elterveztétek a terv ezen részét, egyetértésben velünk, magatokkal, egymással.
Így az eszközöket megkapjátok. Nos, tudom, hogy azt mondod, „Nos, gyorsabban.”
SB: Igen. Igen. (nevetés)
AAM: És a nővérem, Gabriella, aki sokkal hevesebb, mint én, teljesen egyetértene veled! Ám van egy időzítés, és nem az időzítés az, ami nem vesz téged figyelembe, de hogy kiegészítsen téged, és hogy lehetővé tegye a szív eme elmozdulásait, és a szív tudatosságot – igen, ahogy Linda mondaná, ” az új önmagad” – felszínre kerülését. És az nagyon gyorsan történik. De mi nem akarjuk, hogy az eszközök valaha is ismét rossz kezekbe kerüljenek. Tehát azok világosságának, akik vezetni fogják a szolgálatot velem, 20/20-nak kell lennie.
SB: Rendben. Nos, én megértem azt, és megadom magam, de ÉN égek a vágytól, hogy cselekedhessek.
AAM: Én nem akarom, hogy megadd magad, vagy a fehér zászlódat lobogtasd, kedves, én az akarom, hogy utána kapj.
SB: Rendben van.
AAM: Én azt akarom, hogy mindannyian így szóljatok, “Rendben van, Uram. Mondd meg mit tegyünk.” És azután el fogom mondani nektek, Mert mi suttogunk a szívetekbe, a fületekbe. Nem azt kérjük tőletek, hogy lassítsatok le, vagy álljatok meg. Ha bármit is kérünk tőletek, az az, hogy gyorsítsatok.
SB: És nagyban álmodjatok.
AAM: Igen. Még nagyobb mértékben, mint akik vagytok.
SB: Rendben. Nos, én teljes mellszélességben támogatom ezt.
Térjünk rá a szent kapcsolatokra, Uram, ha ez megfelelő számodra.
Sok ember elkezdi élni, vagy óhajtja azokat. És ezek nem azt a szokványos formát alkotják, amelyet néhány hónappal ezelőtt, de tükrözik azt a tényt, hogy az embereknek küldetéseik vannak, és más szükségletekkel rendelkeznek, mint évekkel ezelőtt.
Tudnál nekünk beszélni a szent kapcsolatok új formájáról, és tudnál-e nekünk némi betekintést nyújtani arról – nos, te már megtetted; hogyan működtessük azokat, hogy sikeresek legyenek ezen új feltételek szerint?
AAM: Igen, mert a feltételek, a környezet, a helyzetek megváltoztak. Nos, nagyon kevesen vannak köztetek – és ezt komolyan gondolom, hogy nagyon kevesen vannak köztetek, sőt még azok is, akik legbuzgóbban kinyilatkoztatták azon vágyukat a múltban, a régi világban, hogy egyedül akarnak lenni – nagyon kevesen vannak köztetek, akik valóban, az új energiában, egyedül kívánnak a továbbiakban élni. És ezt igenis a szent társsal való rendelkezés értelmében mondom.
És igen, az energia, amellyel a szent kapcsolatok fel vannak töltve, drámaian más – és én nem negatív értelemben gondolom a drámát; én ezt a legfelemelőbb operához hasonlítom, amit csak el tudtok képzelni; annyira különböznek.
Korábban a kapcsolat túlságosan gyakran olyan formában működött, mely a szükségre, vagy az ellenőrzésre volt alapozva. És én ezt nem negatív értelemben mondom. Egyszerűen csak arról szólok, ahol sok kapcsolat volt. Nem úgy értem, hogy az összes kapcsolat. De még azok is, akik 50 éve vannak együtt, úgy találják, hogy a kapcsolatuk más irányt vett.
Ahogy felfedeztétek ezt, ahogy megteltetek magasabb rezgésekkel, végtelen számú letöltéssel, ez nem egy letöltés kérdése itt, egy letöltés amott, ez egy frekvencia átállítás és ráhangolódás. Átjár benneteket ez a nap 24 órájában évek óta, és ez csak növekszik. Ez csak növekedni fog. A világosság ajándéka csak egy a sok közül. Tehát igen, készüljetek fel.
SB: Ez elképesztő.
AAM: De amit ez tesz, az az, hogy ti felismeritek, hogy van egy szívbéli vágy, amit még csak fel sem ismertetek volna korábban, mivel rejtve tartottátok azokat a részeiteket, amiket megengedtek előtérbe jönni, és lehetek olyan romantikus, hogy azt mondjam, hogy azok szerelembe essenek? Nincs semmi lenn és fenn, ami csodásabb, mint a szent partner felismerése.
Néha nagyon szokatlan körülmények között – és ők olyan partnerek is lesznek, ami még szokatlanabb, mivel csillagfivéreitek és nővéreitek is megjelennek, és mivel ti megengedtétek multidimenziós, hibrid énetek igazságának az eljövetelét — látjátok küldetéseteket és célotokat, és megértitek, hogy nemcsak, hogy nem lehet azt kiteljesíteni elszigeteltségben, hanem, hogy az nem is kívánatos. Ez visszavezethető az öröm kifejezéshez, az öröm megtapasztalásához, az örömre való vágyakozáshoz.
Tehát ott van ez a világosság annak kapcsán, hogyan akartok teremteni és társ teremteni, először és elsősorban, az egymással való egységben. És így, az egyik első része ezen új formáknak, mondjuk így, az egyesülésnek, ami létrejön, és megérti azt azon át, hogy éteri szempontból meztelenül állnak a találkozási pontok, amelynek alapján összejöttök. Hol vagytok összekapcsolva?
Hol egyesülhetnek a közös erők, hogy elérjenek valamit, ami kézzel fogható, vagy nem? Hol cselekszel úgy, mint egy támogató mechanizmus, és a fő mechanizmus, hogy elérj valamit? Hogyan jöttök össze, ahol a kettő együtt mindig sokkal erősebb, mint kettő? Még ha veled is kezdjük el, az négy, és aztán több. (2)
Így az sokkal inkább küldetés által indíttatott, mint egyszerűen egy ideája annak, amiről egy kapcsolat, vagy egy házasság szól. Ezen elképzelés – és ez egy emberi elképzelés, és sok időt tudnánk eltölteni azzal, hogy arról társalogjunk, hogy az egység erő struktúrái és a házasság fejlődtek és elmozdultak – ám ezen egyesülések nem igényelnek egy kialakult formát. És ez új. Ez eredeti. Ez így van a (fátyol) ezen oldalán. Ez úgy van, ahogy ez a kezdet kezdetén volt.
De van egy döntés a két lélek között azon formát illetően, attól függően, min dolgoztok, hogy mit valósítotok meg, miről álmodtok, mit alkottok meg, hogyan játszotok. És utána a forma sokkal inkább követi a teremtést, és a vágyat, mint a forma kidolgozását, és utána mindent a formához illően kiigazít. Így lyukadtatok ki olyan intézményeknél, melyek nem működnek. Tehát nem ismétlitek meg azt a hibát. Felnőttetek.
És a forma, amelyet eme kapcsolatok fel fognak venni, vagy felvehetnek, el fog mozdulni és át fog alakulni, ismét attól függően, hogy miről álmodtok, mire vágyakoztok.
De ezen szabadság kulcsa, a teljes szabadság, és annak elismerése, nem a szavak által, hanem a legmélyebb lélek szintjén, a személy szabadságának szintjén, akivel szentségben egyesültök – igen, szentség! – az útjuk, a választásaik, a vágyaik, a döntéseik szentségében. Tehát nincs lökdösődés. Ez az apály és a dagály mozgása. Ez a végtelenség. Ez az árapály.
Tekintsetek rá Gaia ritmusára, amit számotokra létrehozott. Ő egységben van – nem szent partnerségben, de bizonyosan egységben van – királyságaival, és abban ritmus van. És sok részén a világnak évszakok vannak, és megvan ez az apály dagály, attól függően kinek az ideje jött el kivirágozni, megváltozni, meghalni, eltávozni.
Tehát, az új szent egység energiájának bökkenője – és én mindannyiótok  érdekében járok el, mert ez egy szent kezdet mindannyiótok számára, akár azt gondolod, hogy szent egyesülésben vagy most, akár nem – ez az új út. Ez annak szabadsága, hogy így szóltok egymáshoz, “Szeretet ez? Ezek a szeretet szavai?”
“Ezek a szeretet tettei? Ezek a szeretet érzései? Ez a tisztaság és a világosság megnyilvánulása? Felemelnek engem azok, még akkor is, ha ránézek valamire, amit talán elkerültem, vagy kikerültem? Felemel az engem? Felszabadít az engem, mert szabad vagyok abban, hogy ránézzek erre nem fenyegető módon, nem büntetésként és hárpiaként, hanem, mert törődnek velem, és dédelgetnek, és azt látják, aki valójában vagyok?”
Ez egy tükröződés. Ez a legyökerezés – van az a kifejezés, hogy „A Menny a Földön” – ez annak legyökerezése, ahogy az egyesülés működik, legalábbis a mi oldalunkon, de bizonyosan a magasabb dimenziókban és a fejlettebb civilizációkban.
Gyakran beszéltünk róla, és bizonyosan időről időre ez a közvetítő csatorna is beszélt csillag fivéreitekkel és nővéreitekkel való  tapasztalatairól, és arról, hogy néznek ki a kapcsolatok, és a család, és a kapcsolatok szabadsága csillag fivéreiteknél és nővéreiteknél. És ti néha úgy gondoltok arra, vagy úgy gondoltatok arra, mint valami féle áldozatra. De ők azt nem tekintik annak.
Így, például, beszéltünk nektek arról, hogy jelen pillanatban sok, sok csillag lény van a bolygón – nem csillagmagok, csillaglények, csillag barátok, a családotok – a Földön, akik a következő lépésre készülnek. És abban benne van az is, hogy a szent kapcsolatok, az egyesülések különválnak egymástól. De soha nem hangzik el olyan szó, mely azt mondja, “Te nem teheted ezt. Nem hagyhatsz el engem. Olyan magányos leszek. Mihez kezdek?”
Nem. Mivel ott van annak a tudása, hogy még azon elválásban is, a küldetés megtétele van, a telepatikus és a szív kapcsolat a legkisebb mértékben sem fog elhalványulni. Ha bármi, akkor az megerősödik, mivel ez kerül bevonzásra. És ez kitart, és ez szilárd és tápláló. És megvan annak a tudása, hogy semmi, de semmi nem tud beavatkozni ebbe a szeretetbe, annak a léleknek az elkötelezettségével, aki arra lett szánva, hogy együtt csatlakozzatok ezen küldetésben és célban.
Nos, korábban, a legtöbb emberi lény nem értette meg ezt. Voltak kivételek vallási küldetések okán, de a másik igazi példa hasonló volt, és a háborúhoz kapcsolódott – „Nos, el kell menned a háborúba, és én továbbra is szeretni foglak.” De ez önmagában is egy aberráció.
Tehát, megtanuljátok, hogy terjesszétek ki energia mezőtöket egymás számára, hogy táncoljatok az éterben, sztepptáncot járjatok a Földön együtt, fizikailag, lelkileg, spirituálisan, érzelmileg, nem mindig úgy mint tükrök, vagy ikrek, hanem mint találkozási pontok a közös rácspontokon, amelyen osztoztok.
És ti tanultok, elkezditek megtanulni hogyan játsszatok ezzel, úgy hogy csúszkálhattok azon rács mentén, és beléphettek egymás szentséges terébe, a partneretek szent terébe. És hasonlóképpen, ti is megengedhetitek nekik, hogy ők is belecsússzanak a tiétekbe.
Egy nagyon új és más mód szerint olvadtok bele, mert a félelem alkotóeleme eltávozik. És azután megfogjátok egymás kezét és szívét, és átutaztok az univerzumon, áthelyezitek magatokat bármelyik bolygóra, vagy dimenzióba, amelyet fel akartok fedezni. Játszotok. Mivel ez táplálja a teremtéseteket és kreativitásotokat. Nem raktok körbe paramétereket arról, hogy mi lehetséges szentséges egyesülésetekkel. És ott jelen van egy hajlandóság, egy elszántság, egy ösztönzés arra, hogy mindent felfedezzetek.
Ez az az elképzelés, amit az Anya tartogatott számotokra az elméjében- az elméjében! – mikor megalkotta ezen mozgást, eme egymáshoz való vonzódást. Ez egy ajándék, és ez gyönyörű szép. Tehát, ne álljatok ellen, barátaim. Hagyjátok, hogy eme káprázatos tánc elkezdődjék.
SB: Nos, valóban eláll a lélegzetem ettől, Uram. Hogy hozza össze a Menny Társasága az embereket? Más szavakkal, szabad az embereknek ezt látni? Fel kell menniük az ismerkedési honlapokra? Vagy ez lassan fog megtörténni és – szóval, nem szükségképpen lassan, de  – fokozatosan fog kibontakozni?
AAM: Nem, az nem fokozatos. Minden egyes személynek megvan a választása az időzítésre. De azt kérjük tőletek, hogy hallgassatok a szívetekre. És ha a szívetek vágyakozik, igen, akkor azt mi koordináljuk! Ez a Mennyei Anya ajándéka. Ez a szentséges egyesülés ajándéka.
Először, a magaddal való egyesülés, aztán az Istenivel való egyesítés, és a partnereddel való egybekelés. Néhányatok számára, a személyiségetek miatt – mi nem kívánunk örömteli személyiségeket tönkre tenni! -  így, néhányatok számára a találkozási honlapokon, vagy találkozási alkalmakon történik meg. De mikor érzed a késztetést, hogy menj és tegyél valamit, akkor tégy úgy! Ne mondd, “Nos, ez nevetséges. Én ezt milliószor megtettem, és soha semmi sem történt.” Vagy ne szólj így, “Én ezt soha nem tettem. Nem fogom most elkezdeni.”
Nem! Hallgassatok a szívetekre. Istenileg vagytok vezetve és inspirálva. Ti kértétek tőlünk az eszközöket. Nos, ez egy közülük.
Nos, sok olyan dolog lesz még, amiről azt fogjátok gondolni, hogy azok egyszerűen csak szinkronizációk és találkozók. És azok számára közületek, akik tudatában vannak ennek, és megnyílnak neki, ez az, ahogy ez történik. és minden egyes másodpercben megtörténik, az egész bolygótokon. Mert ti  „Igent” mondtatok a szeretetre.
Sok alkalommal szóltatok így hozzám, „Mihály, hogyan fogunk 6,7 milliárd embert felemelni?” És azt mondom nektek, hogy a szereteten keresztül, a szabadságon keresztül, és azon vágy okán, hogy együtt kívánjátok az utazást megtenni. Tehát, igen. Ne kerüljétek el egymást. Köteleződjetek el, mihelyt alkalmasnak érzitek, és kérlek benneteket, hogy figyeljetek védelmezőitekre, védő angyalaitokra, akik azon dolgoznak, hogy összehozzanak titeket a szerelmetekkel. Igen, a szerelmetekkel.
Nektek, mindannyiótoknak vannak választásai, de azok közül némelyek tökéletesebbek, mint más választások, és ez itt a tökéletesség és a szabadság ideje.
SB: Köszönöm, Uram.
AAM: Menj szeretetemmel. Viszontlátásra.
SB: Viszontlátásra.


Lábjegyzet:
(1) Hallowe’en.
(2) Mennyei Anya, Atya és ikerlángok.

Csatornázta: Linda Dillon
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus
Forrás: http://goldenageofgaia.com

Forrás:
http://kristalyhang.wordpress.com/2013/11/16/egy-ora-egy-angyallal-2013-11-07-2-resz/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése