2013. augusztus 5., hétfő

Az én Igém mindig készen áll a cselekvésre - Istengyermek 08.02.

 

 Minden gond és probléma, ami most az életben előtérbe kerül, azt hivatott szolgálni,hogy tudatosítsa mindenkiben, hogy az életében hol vannak elakadások.

Az én Igém mindig készen áll a cselekvésre

 Újj Gabriella csatornájából

2013.08.02. 20:54 Istengyermek

pillango_1375469562.jpg_384x480

Az én Igém mindig készen áll a cselekvésre.
Tanuljatok, meditáljatok, és engedjétek, hogy az energiák áramolhassanak a nekik szánt feladatuk szerint.
Minden gond és probléma, ami most az életben előtérbe kerül, azt hivatott szolgálni,hogy tudatosítsa mindenkiben, hogy az életében hol vannak elakadások. Fiz8ikai síkon ezek az elakadások kifejezetten fájdalmasak lehetnek. Mind fizikailag, mind pedig érzelmileg. A feladatotok ilyen annyi, hogy észreveszitek, tudatosítjátok magatokban, hogy ez egy folyamat, ami szükségszerű ahhoz, hogy a testetek feljebb tudjon rezegni, majd fénnyel lemossátok a problémátokat gondolatban, addig amíg a probléma maga is fénnyé válik és egész egyszerűen megszeretgetve engeditek útjára. Ez az energiák szabad áramlásának működési elve.
Minden zavar, fájdalom, depresszió egyéb diszharmonikus tünet együttes a fény hiányát jelzi. Tehát úgy tudtok segíteni magatokon, ha minél többet megfürödtök gondolataitokban a fényben. Kérjétek Jézust, hogy mossa át a szeretet fényével az ő problémáit gondolatait. Később, ha már elég nagy a hitetek, akkor tudjátok ezt közvetlenül ti is csinálni,hiszen teremtő istenemberek vagytok egytől egyig.
Gyakoroljatok, meditáljatok. Meditálni lehet menet közben is, nyitott szemmel, sétálva az utcán, reggeli közben. Bármilyen tevékenység közben, és tisztítani magatokat fénnyel. Ezek a folyamatok nem függenek semmitől, bárhol bármikor megteheted. Csak TE szabhatsz magadnak határt és gátakat, hogy mennyit engedélyezel magadnak a jóból való felvételre.
Kérjetek és megadatik. Minden szinten és rétegben, mindenki legfőbb javában, legmagasabb tudatosságban, várják a szellemi vezetők, hogy segíthessenek Titeket. Kérjétek őket és jönnek segítenek. Legyetek kitartóak, odaadóak, türelmesek. Engedjétek útra a ragaszkodásaitokat. Hallgassatok az egyre inkább erősödő belső hangotokra, és igyekezzetek annak megfelelően cselekedni. Meglátjátok egyre könnyebb dolgotok lesz.

Amennyit eltudtok tölteni a tisztított állapototokban, annyira tud kifelé is megnyilvánulni a változásotok. Annál hamarabb tudtok látni és nem csupán nézni a szemeitekkel. Lássatok! Látni szívvel kell, érzésekkel több dimenziót átölelve.
Kezdetben változtassatok nézőpontot. Szó szerint. Tegyétek félre azt, ahogy eddig néztétek meg a problémátokat. Most ragadjátok meg az adott problémát, és  szokatlan, más szemszögből szemléljétek. Közben, ki-ki hitének megfelelően kérje a segítőit, hogy tartsák őt tisztán, fényesen, hogy az Igazság Igéje, a Fény Fényessége, a Forrás frissessége járhassa be az ő egész testét. Töltsön el benneteket a mindent átható Szeretet ereje, és ezt az erőt és Hálát, küldjétek tovább az egész Földre. Így minden ember részesülhet belőle és százszorosa hullhat vissza rátok.

Igy tud emelkedni az emberiség. Ez még csak a kezdet. Gyakoroljatok, kérjetek és örömmel állnak rendelkezésetekre és segítenek mindenkit a felemelkedés útján. Mindenki mellett van valaki aki kifejezetten neki segít és folyamatosan biztatja. Kérlek, hogy forduljatok befelé, rendezzétek el magatokban az energiákat tisztítsátok ki magatokat. Amennyi negatív depresszív dolgot tudtok átalakítani fénnyé, annyi helyetek lesz az új fényes dolgok számára.
Teremtsétek magatokat újra, fényben szeretetben, Jézus segítségével, hogy a forrás bölcs igazsága feltörhessen bensőtökből.

Áldásom rajtatok folyamatos, bőséggel teli és látványos Drága Gyermekeim. Szeretetem végtelen, hiszen szenvedélyes szerelemmel teremtettelek Titeket.
 
csatorna: Ujj Gabriella
 
Forrás: istengyermek.hu
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése