2013. június 3., hétfő

Mindenki be szeretne jutni - Teremtők

 
Nem véletlen, hogy a felemelkedésetek során ennyi lény játssza a játékot veletek!
Tom Fodor fordítása
Mindenki be szeretne jutni

Több milliárdnyi ember van jelen a bolygótokon, ebből is rájöhetsz, hogy valami nagyon fontos dolog történik itt. Nem csak annyi, hogy az emberiség populációs robbanásban van és nem tudja irányítani a szaporodását. Ez egy evolúció.
Az történik, hogy (be)hívtátok az erősítést. Azt szerettétek volna, hogy annyi ember vegyen részt ebben a tapasztalatban, amennyi csak lehetséges. Oly sokan vannak, akik részt szeretnének venni a jelenlegi eseményekben.

Nem véletlen, hogy a felemelkedésetek során ennyi lény játssza a játékot veletek!
Az égbolt pedig telve van a rokonaitokkal, ismerőseitekkel és a látogatókkal egyaránt. Egyre többen veszitek eszre a jelenlétüket.
Bennünket is érdekel az ami épp zajlik, egyre többen akarunk részt venni benne, felajánlani a nézőpontunkat, segíteni az úton. Észre vesszük, hogy egyre többen figyeltek.

Nem csupán arra a tudásra ébredtek rá, hogy Forrás Energiabeli Lények vagytok, akik azt a valóságot teremtik amelyet tapasztalnak, hanem ráébredtek arra is, hogy nem vagytok egyedül a világegyetemben, ez pedig egy nagyon jó dolog.
Ahogy a világotok összezsugorodik a technológia és a gyors utazás hatására, úgy a Világegyetem is összezsugorodik. Oly sok új tapasztalat vár rátok, mely annak a munkának az eredménye, amit most magatokon végeztek.

A mindennapi felfedezéseitek, a befelé fordulásaitok, a valódi önvalótok megérzése - mindezek számos ajtót nyitnak meg, számos valóságra és számos lényre, akik játszani szeretnének, valamint megosztani a tapasztalataikat veletek.
Mindez csupán töredék része, csupán a felszíne annak, ami rátok vár.

Teremtők - D.Scrantos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése