2013. február 12., kedd

A tudósok helyzete - Mr.Keshe

Mr Keshe valamilyen csoda folytán meg tudta valósítani azt, amit sok más tudósnak nem sikerült, mert nem hagyták. De most  bepöccent. Békefelhívására továbbá az ingyenergia és az emberiséget segítő egyéb projektjeire valószínűleg nem úgy reagált a világ, ahogy szerette volna.  

Előzményt lásd: http://szepjovot.blogspot.hu/2013/01/vilagbeke-egyezmeny-es-konferencia.html

by kristalyhang
KesheFoundationA tudósok helyzete
Oly sok tudóst hallgattattak el, sebesítettek meg, száműztek el szülőhelyükről, börtönöztek be, kínoztak meg, és akár meg is öltek munkájuk miatt és mert közreműködtek a tudomány fejlődésében nemzetük és az emberiség érdekében. Mindezt a szervezetek parancsára tették, az ún. hatalmas emberek, vagy nemzetek, vallások és egyéb csoportok vezetőinek jóváhagyásával a politikai és/vagy pénzügyi haszon érdekében. Ezek a tudósok ellen elkövetett embertelen támadások és a fájdalom, amit ezzel nekik, családjuknak, és az emberiségnek okoztak szörnyű tettek, amiket sosem lehet elfeledni.
Az igazság a tudósok üzenetében, amit az emberiségnek adtak messze túl fogja élni ezeket a pillanatnak páváskodó, hazug alakokat és a jelentéktelen hatalom ún. vezetőit. Idővel a tudósok ellen elkövetett bűntetteik szégyent hoznak majd ezekre a Föld porából lett vezetőkre.
Ezek a bűntettek a legszörnyűbbek, amit a tudósok ellen elkövettek a hatalom ezen emberei és szolgáik a teremtés minden szintjén. Ezek a szakadatlan támadások ugyanolyan súlyosak, vagy talán még súlyosabbak, mint a múlt és a jövő vallási prófétáinak megölése.
A jövőben mi lesz ezeknek az ún. vezetőknek a lelkével, akiket az ún. kormányok, vallási-, pénzügyi-, vagy tudományos csoportok támogatnak? Mi lesz az eltévelyedett szolgáik lelkével, akik végrehajtják gazdáik parancsait?
Ahogy galamb módjára összegyűlnek a tudósok, és ahogy a világ jelenlegi vezetői keselyű módjára együtt vadásznak, a kapzsi emberek, az ilyen-olyan fajta vezetők, és cinkosaik – akik bűnöket követnek el tudósok ellen – sorsa biztosan száműzetés lesz az univerzum legalantasabb bugyraiba, ami ezeknek az ún. vezetőkként tetszelgő parasztok lakhelye lesz az idők végezetéig.
Ugyanez lesz a sorsa utódaiknak is, mindegyikük lelke az univerzum legsötétebb részeire lesz kárhoztatva, ahol sosem fognak fejlődni és senki sem fog nekik segíteni megvilágosodni. Ezeknek a vezetőknek a lelke és utódaiké is – akik ősapáik szándékosan tévelyedett tetteiből szereztek anyagi javakat – örökké azon az emberi lélek alatti szinten fog maradni, ami a legeslegalacsonyabb a teremtés minden világában.
Óvakodjanak azok, akik azt fontolgatták vagy most is fontolgatják, hogy útjába állnak minden élet fejlődésének a teremtés minden világában, ami új tudomány kifejlesztésével és közzétételével, továbbá tudósok intellektusán keresztül lehetséges. A tudósok Isten hírnökei az intellektus, a társadalom, és az ember fizikai fejlődésében. Az igaz tudósok helyzete Isten szemében ugyanolyan, mint a vallás zászlaja alatt összegyűlő lelkek számára a prófétáké. Emiatt egy bűntett egy olyan hírnök ellen, aki egy tudós, megegyezik az Isten vallási prófétáinak lelke ellen elkövetett bűntettekkel. Nem csoda, hogy a Föld bizonyos civilizációi stagnáltak évszázadokon keresztül a történelem folyamán, mivel egyik nemzet vagy faj elárulta a lélek hírnökeit, míg egy másik elárulta a tudásét. Ezek a hírnökök egyenlők státuszukban és abban a küldetésükben, ami az ember életének javítását szolgálja a mai és jövőbeli világokban, továbbá azt is, hogy az ember fizikai teste és lelke fejlődhessen a Földön és az univerzumban.
Ezzel a tudomány hírnökeit ugyanabba a státuszba helyezzük mint a lélek, a múlt és a jövő vallásainak hírnökeit. Mostantól nem fog egyik sem a másik nélkül létezni a jövő prófétáiként. A tudásnak ez a két világa harmóniában kell, hogy legyen egy testként és lélekként az együttélés jelenlegi univerzális törvényeinek megfelelve. A közeljövőben az emberi fajnak sikeresen csatlakoznia kell az univerzális közösséghez ahhoz, hogy kiélvezhesse a harmóniát, amit az univerzális közösségekben megvalósítottak és azokat a szépséges dolgokat, amiket az univerzumban teremtettek.
M T Keshe
Iráni atomtudós
A Keshe Alapítvány alapítója

Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése