2012. november 26., hétfő

Élet az 5-ik dimenziós Újföldön - Georgi Stankov


Gita: Azért fordítottam le ezt a részt, mert néhány dolgot már saját magam is megtapasztaltam belőle, úgyhogy nem is tudtam róla. Az érzések számomra is felkavaróak voltak, persze pozitív értelemben. 2011. október elején volt egy közös meditáció a PAT-tagokkal, amelyen én is részt vettem. A meditáció alatt láttam és éreztem magam a saját kristálytestemben. Egy néhány nappal későbbi meditációban a világ másik részén találtam magam szeretteim körében. Ezek az érzések teljesen életszerűek voltak, nem olyanok, mint az álmok. 

  dr. Georgi Stankov   - Élet a Felemelkedés után

Válasz Medwyn kérdéseire

 

2012.03.15
Fordította: Gita (köszönjük!)
Ékezettel elátta és olvashatóvá tette: Andrea és Szabolcs

Részlet
Georgi Stankov 2012.február 25.

                                   
Élet az 5-ik dimenziós Újföldön



Hogyan fog kinézni, mint a mostani Föld, csak érintetlen állapotban?

Valóban meglehetősen hasonlóan fog kinézni, mint a jelenlegi Föld, így egyes emberek nem fogják rögtön érzékelni a különbséget, miután felébrednek az új kristálytestükben, az Új 5.Dimenziós Földön. Van egy általános mondás, hogy az emberek nagyon könnyen elfogadják a jobb feltételeket, de nagyon lassan alkalmazkodnak az egyre romló helyzetekben. A legnagyobb különbség az lesz, hogy nem lesznek csúnya világvárosok(metropolis) és nagyvárosok, ahol most az emberi népesség 80%-a él.

Minden ház egybe lesz építve a tájjal és a természettel. Lesznek házak, amelyek hatalmas fákba fognak beleépülni. Ezeknek minden lehetséges formája és szerkezete telve lesz fénnyel és harmóniával. Az építészetben a növényzet egységbe rendezett lesz. Ezeknek a lakóhelyeknek a tere megfelelő lesz az emberek tényleges szükségletéhez és nem lesznek hatalmas házak több tucat szobával, mint ahogy azt néhány gazdag ember élvezi most. Ez a szembeötlő fogyasztás amit jelenleg a fiatal lelkek Elitje gyakorol a Földön, nem fog létezni az Újföldön. Mivel senkinek sem lesz szükséges a túlélésért dolgozni, saját belátása és elhatározása szerint fog alkotó tevénységet végezni. Sok időt fognak az otthonukban és a környezetében tölteni. Mivel sok szabadidejük lesz, vendégeket hívhatnak, belemerülhetnek beszélgetésekbe és egyéb örömteli tevékenységekbe.

Minden ház korlátlan szabadenergiával fog rendelkezni, mint ahogy a hőmérséklet is mérsékelt lesz az Újföldön. Nem lesz szükség központi fűtésre és levegőztetésre sem, mert rendelkezésre fognak állni újabb és hatékonyabb módszerek. A "vidéken" élés életmódja csak akkor válik igazán természetessé az embereknek, ha az új közlekedési eszközök bevezetésre kerülnek. Az első fázisban új anti-gravitációs járművek fognak lebegni hangtalanul a levegőben. Portálok lesznek számos helyen, amely engedélyezi a fizikai test kivetítését bárhová az Újföldön. Egyébként az Újföld sokkal nagyobb lesz a jelenlegi 3.dimenziós bolygónál és körülbelül 10 milliárd leszületett léleknek ad helyet egy időben.

Mindezek a technologiák már a kezdetektől elérhetőek lesznek a felemelkedő emberiség számára. Ezáltal nem lesznek szükségesek a fárasztó technológiai kísérletek, mint ahogyan ez jelenleg történik. Feltételezem, hogy ezeknek a technológiáknak egy része bevezetésre kerül 2012 második felében a mágneses pólus fordulása és a két idővonal szétválása után, amelyre az idén tavasszal kerül sor. Ezek a technológiák csak Gaia felemelkedő részén lesznek bevezetve, amelyek a szétválás után a 4. és alsó 5.dimenzióba lépnek.


Vajon azok, akik meghalnak és szellemmé válnak, a szeretett háziállataikat is elveszítik? (vagyis mi lesz az állatokkal?)

Mindezt a következő, 62.riportban fogom tárgyalni. Néhány felemelkedésre jelölt nem fogja megvárni a tömeges felemelkedés 2012 decemberi dátumát, hanem hamarabb hagyják el a Földet, halál megtapasztalásával. Sok ilyen személy lép majd be a Mennyekbe -a magasabb szintű 5.dimenzióba-, ahol a legtöbb lélek tartózkodik a leszületések között. Ezután rögtön teremthet egy kristálytestet magának, így meg tud jelenni az Újföldön az alsó 5.dimenzióban, ahol találkozhat a felemelkedő tömeggel, köszöntheti őket ez év végén.

Más emberi lények, akik halál élménnyel fejezik be ezt az leszületésüket, egy ideig szívesen maradnak még a Mennyekben és később születnek majd le az Újöldre, egy új környezetbe és családba. Jut eszembe -a családok: A földi családok megtarthatják a felállásukat az Újföldön is, ha ez része a tervnek és kivánsága a felemelkedett személyeknek, de lesz még néhány teljesen új családi és közösségi struktúra is.

Általában a társadalmi szerkezet sokkal rugalmasabb lesz és gyorsan változik az egyén lelki szükségletei szerint. Mivel sokkal nagyobb lesz a napi életben a szabadság, mint most - a túlélés ösztönét a lélek hallhatatlanságának és leszületéseinek mély ismerete fogja helyettesíteni. Mindezekhez a társadalmi kapcsolatokhoz sok öröm és kreativitás fog társulni. Lehetetlen leírni az új élet óriási sokszínűségét.

Lenne még egy fontos dolog, amit szeretnék itt kifejteni. Közületek sokaknak olyan partnereik és/vagy gyermekeik vannak, akik nem olyan fejlettek még a Finomenergetikai Test Előkészületeikben (LBP = Light Body Process), mint Ti. Végül ők is fel fognak emelkedni az Újföldre ahelyett, hogy jönnének veled a magasabb dimenziókba. 
(Arra utal, hogy a PAT tagok- akikhez elsősorban szólnak ezen írások- még az 5-ik dimenziós felemelkedést is meghaladhatják, szeretteik viszont “csak” az Újföldre emelkednek fel - Szabolcs)
Ugyanakkor annak is fennáll a lehetősége, hogy ezek a családtagok is felemelkednek veled a felsőbb dimenziókba, habár ők nem mentek keresztül a kimeritő LBP-n, mint ahogyan Te. Ennek a kódolásnak az oka egy egyszerű kozmikus szabály: minden leszületett lélek abba a dimenzióba tér vissza, ahonnan ő leszületett ebben az időben a Földre. Ha a lélek a 6., vagy 7.dimenzióból jött, mint csillagmag és még alszik, s nem kezdődött meg teljes mértékben a LBP-jének kialakulása,… mindezek ellenére is visszatérhet ugyanabba a dimenzióba, amikor befejezte az utolsó leszületését a Földön.

Ez talán igazságtalannak tűnhet, de így van elrendezve a szabad akarat által az egyéni lélekszerződésekben.
Ha a családtagjaid csak az Újföldre emelkednek, te pedig mondjuk a 7.dimenzióba, akkor te bármikor, amikor csak akarod, meglátogathatod őket a kristály Fénytestedben, vagy kapcsolatba léphetsz velük telepatikus úton. Ezenkívül, ezek az emberek alvás közben be tudnak lépni az 5.dimenzió magasabb birodalmaiba, ahol szintén lehetőség van a találkozásra. Végtelenek lesznek a lehetőségek a gyümölcsöző és intenzív kapcsolatok létrehozására a régebbi családtagokkal és akár “új” emberekkel is. Sokkal több lehetőség lesz, mint ezen a Földön.

Kedvenc állataink! Nagyon sok házi kedvencünk és más háziállatok is felemelkednek Földanyával, 2012 decemberében. Ezenkívül, lesznek majd ott új házi kedvencek is, amelyek sokkal inteligensebbek lesznek a jelenlegieknél. Házikedvenceink részesülnek szellemünkből, érzelmeinkből és intelligenciánkból. Köztudott dolog, hogy minden kedvenc többé-kevésbé megszerzi a “jó, vagy rossz” jellemzőt. Az Újföldön ez az energetikai kölcsönfüggés és kötelezettség(??? –Szabolcs) még elfogadottabb lesz velük szemben. Nem lesz többé ellentét a különböző állatfajok között – a bárány és az oroszlán kéz a kézben fognak sátálni, ahogy azt jósolták az elkövetkezendő Aranykorra.

Volt egy másik látomásom is:  a macskáink és más háziállataink olyan inteligensek lesznek, hogy képesek lesznek felmászni a fákra és begyűjteni számunkra a gyümölcsöket és más biotermékeket. 


Lesznek városok, épületek?

Szép épületek Lesznek a természettel összhangban építve, ahogy azt már előzőleg is mondtam. Kis közösségek, hozzájuk kapcsolódó épületekkel, de biztosan nem lesznek olyan ronda és nagyvárosok, mint amilyenek az általunk jelenleg ismertek. Mivel nem lesznek utcák a szállítójárművek(autók, teherautók) részére, így sokkal nagyobb lesz a táj. Erdők, mezők fognak váltakozni sok-sok tóval közöttük. Sokkal több víz lesz és egyenletesebben lesz majd elosztva, mint ezen a Földön, s nem lesznek sivatagok. Így élvezhetik majd az emberek az új vizek gyöngyöző szépségét. Sokkal intenzívebb színei lesznek a fáknak és a növényzetnek, amely részét képezi az 5.dimenziós megújuló erőknek.

Nem lesz a jelenlegi értelemben vett ipari termelés, így nem lesznek csúnya iparterületek sem. Az új technológiák egyéni alkotásúak lesznek. Az elején a legtöbb ember úgy fogja használni, hogy nem érti a működési elvet, de később létre fogják hozni a saját új eszközeiket és alkalmazási módszereiket. Mindezen technológia alapját a szabad foton energia, vagy kozmikus energia képezi - mindenki nevezze úgy, ahogy szeretné. A szállítás szennyezésmentes lesz, éppen úgy, mint más technológiák. Beleértve az új antigravitációs járműveket és a portálokat, amiket nagyobb utazásokhoz fognak készíteni.

Teljesen természetes lesz az Új Föld egyik részéről a másikra néhány földi perc alatt eljutni. ..De hozzá kell tennem, hogy a mostani lineáris idő nem játszik majd semmilyen szerepet az Újföldön. Minden ember a jelenben(a MOSTban) fog élni.
Mindenki nagyon nyugodt és félelemmentes lesz. Már nem az lesz az alapgondolat, hogy hogyan fogok túlélni a jövőben. Örökre el fognak tűnni azok a primitív ösztönök , amelyek jelenleg uralják még ezen a Földön az emberi életet, a társadalmat. Valójában egy nagy pszichológiai fejlődést fog hozni ez az új életforma.


Milyen lesz az időjárás?

Kezdetben nagyon visszafogott lesz az időjárás -22 C fok körüli-, de később, amikor az új felemelkedett emberi lények visszaszerzik a bennük rejlő lelki képességeiket, akkor már befolyásolni is tudják azt. Nehéz elképzelni, milyen összetett lesz a kapcsolata a felemelkedett lényeknek az új környező természettel. Első alkalommal fognak rájönni arra, hogy a környezet, amelyben élnek, az ő saját teremtő képzeletük része és azt bármikor megváltoztathatják, amikor csak akarják. Így például, hamarosan elkezdik változtatni a házaik felépítését, saját elképzeléseik alapján, tiszta képzelőerő által, anélkül, hogy bármilyen építőanyagot is használnának hozzá.


Mennyire leszünk képesek meggyógyítani magunkat a kisebb, vagy súlyosabb betegségekből?

A jelenlegi szénalapú szervezet betegségei automatikusan el fognak tűnni, miután az emberek felébrednek a kristályalapú testükben a -“három napos sötétség vagy stagnálás”- után. Valójában semmilyen megrekedés nem lesz, hanem egy szép hosszú alvás, ami alatt új kristálytestet hoznak létre a magasabb birodalmakban. Előfordulhat majd a szellemi és érzelmi testekben a nemi diszharmónia, amelyet majd új kristály és magas frekvenciájú energiákkal gyógyítanak. De összességében a jelenlegi orvosi szakmák, mint az enyém is, akkor már múlttá válnak, mint ahogy az olyan nevetséges szakmák is, mint bankárok és sok “lelki gyógyító”, akik az új energiákkal és elképzelésekkel fognak dolgozni. Ezeket a szakmákat a legfejlettebb megtestesült lelkek fogják végezni az Újföldön.


Lesznek folyók, óceánok, fák és erdők?

Sok folyó és tó lesz, erdők, mezők, állatok, ahogy azt már említettem előbb is. Az Újföldön sokkal egyenletesebben és harmonikusabban lesznek elosztva mindezek a természeti csodák. Lesznek ott is óceánok, de kevesebb felülettel, mint a jelenlegi Földön. Összességében, sokkal több terület lesz lakható és hatalmas nemzeti parkok lesznek “vadvilággal”, de a vad agresszió már nem fog létezni az állatok között sem, mert nem lesznek ragadozók.


Fogunk-e enni és inni, vagy nem lesz szükséges?

A kezdeti időkben a felemelkedett emberek továbbra is fognak enni és inni. Az ételek automatikusan fognak készülni az új láthatatlan technológiákkal és asztalokon szolgálják majd fel, ahogyan azt szeretik. Az élelmiszerek íze és minősége meghaladja majd az eddig ismertet. A maradék újrahasznosításra kerül és nem lesz szükség mosogatásra sem. A legtöbb ember később elkezdi használni a Pránát és az ételek elveszítik majd fontosságukat, de továbbra is élvezhetik az evést, amikor kívánják.


Fénytestünk lesz?

A PAT minden tagjának tiszta Fényteste lesz -ők fénylények lesznek. De ők is tudnak majd teremteni maguknak kristályalapú testet, bármikor, amikor szeretnének más emberekkel is találkozni az Újföldön. Minden felemelkedett embernek kristályalapú teste lesz, amelyet eleinte nem lesznek képesek átalakítani. Később azonban megtanulják, hogy hogyan tudják megváltoztatni a külső megjelenésüket.


Lesz majd szexualitás?

A szex nem emberi felfedezés, hanem a Mennyország ajándéka. Tehát nagyon sok lehetőség van a szexualitásra a felsőbb birodalmakban is, de az egy teljesen más minőség és tapasztalás. Bármelyik két valóság képes egyesíteni az energiamezejét és ezáltal fokozni a mértékét és gyakoriságát a különböző kozmikus orgazmusoknak. A szexualitás jelenlegi technikai és mechanikai tulajdonságai elveszítik jelentőségüket, sőt nemi szervek sem fognak létezni. A szexuális élményeknek a kezek lesznek a szereplői az új művészetben. Ebben az esetben nem lesz többé olyan, mint terhesség. Az új megtestesült lélek amikor elhatározza, hogy belép az Újföldre egy felsőbb dimenzióból, egyszerűen megteremti magának a kristálytestét.


Lesz saját otthonunk, házunk?

Ezzel a kérdéssel már foglalkoztunk az előbbiekben. Létre lehet hozni saját házat és bármikor amikor óhajtja, változtathatja a szerkezetét, vagy a felépítését a ember, de választhatja azt is, hogy szívesebben élne más emberekkel közösen. Mivel semmi sem lesz saját birtoklású, az a megkülönböztetés, hogy “saját helyem”, nem lesz helytálló. Lesznek majd emberek, akik szívesen élnek a szabad természetben, holmik nélkül és bármit meg tudnak majd azonnal teremteni, amit kívánnak.


Lesznek állatok és képesek leszünk beszélgetni velük?

Igen, mint ahogyan már ezt tárgyaltuk az előbbiekben. Sokkal erőteljesebben tudunk majd kommunikálni az állatokkal, telepatikus úton. Az emberek a kommunikációban hamarosan meg fognak válni a beszédtől. Ezt egy teljesen tiszta gondolati és érzelmi telepatikus átvitellel fogják helyettesíteni, ami egy sokkal hatékonyabb, eredményesebb és igényesebb módja a kommunikációnak.


Hogyan emelkedik fel valaki egy személyes, illetve egy tömeges portálnál?

A felemelkedés egy személyes folyamat és mindegyikőtöknek meg van a személyes belső portálja. Ezenkívül, lesznek még tömeges portálok 2012.decemberében, a tömeges felemelkedéshez. Ezek nem olyanok lesznek, hogy sorokban fognak az emberek várakozni,… hogy felemeljék őket az Újföldre. Egyszerűen csak, lesznek olyan területek, ahol a felemelkedésre sokkal egyszerűbben kerül sor. Ezek a helyek ismertek lesznek és azok az emberek, akik fel akarnak majd emelkedni, ott fognak gyülekezni a megfelelő időben.


Ez egy féreglyuk egyik Földről a másikra?

Ez a szó, hogy “féreglyuk”, nagy nehézséget okoz nekem, nem használom ezt a kifejezést. A felemelkedett Újföld és a fennmaradó katasztrofális Föld között lesznek még portálok egy ideig, hogy lehetővé tegyék az átkelést azok számára is, akik később ébrednek fel a katasztrofális Földön és fel akarnak emelkedni az Újföldre. Ezt a szempontot tárgyaltam a 63.riportban.


Lesz segítségünk, fognak segíteni a másik oldalról?

Minden leszületett léleknek mindig nagy segítsége van a Földön. Csak kérni kell a segítséget. Sok segítségük lesz azon embereknek is, akik ebben az évben még nem ébrednek még fel -habár ez benne van a lelki szerződésükben. Nekik még maradniuk kell a katasztrofális Földön, megtanulniuk a végső leckéket. Néhányan közülünk segítenek majd ezen embereknek, mint Felemelkedett Mesterek és vezetik majd őket a portálokon keresztül az Újföldre. Az Új Földön a felsőbb dimenziókból jövő segítség abban a megnyilvánulásban lesz mindenütt, mint maga az új Természet(??? -Szabolcs).


Érkezésünkkor lesznek-e ott földönkívüli lények(a galaktikus családból)?

Talán köszöntve leszünk, elsősorban azoktól a lelkektől, akik már benépesítették és előkészítik az Újföldet a felemelkedő tömeg részére, ez év decemberében. Mellesleg, az álom állapotában mindannyian dolgozunk az Újföldön és teremtjük az új mátrix-át. Ilyen értelemben, néhány felemelkedő embernek a rokonai megjelenhetnek az Újföldön, mint földönkívüliek. Ettől kezdve teljesen természetesek lesznek a kapcsolatok más civilizációkkal és párhuzamos világokkal. De eltarthat egy ideig, amíg komolyabb kapcsolatok jönnek létre más civilizációkkal.


Általában véve mit fogunk csinálni és milyen lehetőségeink leszenek?

Mivel senki sem lesz rákényszerülve, hogy a túlélésért dolgozzon, ezért kellemes és kreatív tevékenységeket lehet majd gyakorolni. Azt ráhagyom az olvasó képzelőerejére, hogy egy teljes örökkévalóságban, tudván azt, hogy ő hallhatatlan, mi az amit tud és mit fog majd csinálni az Új Földön.


Képesek leszünk majd gondolatokkal utazni az Újföldön(teleportálni)?

Az utazásokat kezdetben a külső portálok fogják végrehajtani. Később mindannyian, mint Felemelkedett Mesterek, képesek lesztek bármely valóságba teleportálni magatokat, amit kívántok és nem csak az Újföldön.


Tudunk majd telepatikusan kommunikálni?

Én azt gondolom, hogy Te már most is telepatikus vagy. Én a magam részéről inkább vagyok telepatikus, sőt lehettem volna sokkal telepatikusabb, ha a környezetemben lévő emberektől nem kapok annyi negatív gondolatot és érzelmi mintát. Az Újföldön a telepátia lesz a normális módja a kommunikációnak.

Ezzel megtettem mindent - az Újföld csak egy lépésre van és vár mindannyiótokat, aki kifejezi azon kívánságát, hogy felemelkedjen.”






1 megjegyzés:

  1. És eddig ebből semmi nem valósult meg.. :) Erről is ennyit!

    VálaszTörlés