2012. június 10., vasárnap

Meditáljunk együtt - június 10-én- a békés átmenetért!

2012.06.10. 09:29 FehérVándor

Kedves Olvasók,
vannak nagyon jó hírek és olyanok is amelyek első olvasásra ijesztőnek tűnhetnek. A lényeg, hogy soha, semmilyen körülmények között ne engedjetek a fél-elemnek, hiszen  nagyon kevés van már hátra a dualitás idejéből, az emberiség elnyomásának, a háborúknak, szegénységnek, nélkülözésnek, agressziónak,terrornak a végéhez érkeztünk és egy leírhatatlanul csodálatos jövő áll előttünk. Ahogy a bolygó rezgése/frekvenciája emelkedik és erősödik a Fény jelenléte a Földön, rendkívül erőteljes változások történnek, hiszen a negatív energiáknak, félelemnek, uralkodásnak, elnyomásnak nincsen helyük a magasabb rezgésszámú létsíkon, dimenzióban amely felé közelítünk.

Ha szeretettel vagy önmagad és mások iránt, együttérzéssel, megbocsájtással feltöltve éled az életed, nemcsak, hogy megkönnyíted a magad helyzetét és fontos lépéseket teszel a Felemelkedéshez vezető úton, hanem befolyásolva a környezeted az energiáiddal és tudatosságoddal, lehetővé teszed, hogy a hőn áhított pozitív jövő, minél hamarabb manifesztálódjon.

Amennyiben deklarálod, hogy nem vagy hajlandó tovább félelemben élni, felismered önnön egyediséged és csodálatosságod, pozitív energiákat szétküldve a morfogenikus/Forrásmezőn keresztül, azzal a legnagyobb csapást méred a jelenlegi elnyomókra, akiknek minden erőfeszítésük a média agymosásán és a pénzügyi rabszolgatartáson keresztül arra irányul, hogy félelemben, megosztottságban, egymás elleni gyűlöletben tartsanak minket.

Mint mindig, használjátok belső iránytűtöket/ítélőképességeteket, az üzenetek hitelességének eldöntésére!! Bármilyen kérdés felmerül,kérjük írjátok le kommentben.

Ja és, hogy tisztázzunk egy félreértést amely néhányakban a kapott emailek alapján felmerült, ezek NEM Benedictus és FehérVándor információi, mi csak lefordítjuk és kiegészítjük őket a saját gondolatainkkal.

Néhányan kérdezték: az oldalra klikkelő egyéni látogatók száma attól függően,hogy teszünk-e ki cikket vagy sem, 800-1600 között mozog, az oldalletöltések pedig 2000-4000 között ingadoznak.

Elnézést az esetleges helyesírási,értelmezési hibákért, magyartalan kifejezésekért, nem volt egyszerű összerakni ezt a bejegyzést,és rengeteg időt felemésztett, majd délután átolvassuk még néhányszor.

Na akkor csapjunk a lovak közé, 3 üzenet következik:

(Megjegyzem, hogy a három üzenetet külön oldalakra tettem föl, megszámozva. DK)



Meditáció a háttérhatalom békés megadásának érdekében

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus&FehérVándor
Eredetileg megjelent: 2012. június 8

A  Istennő visszatérésének érdekében folytatott meditáció óriási siker volt.

Elértük a kritikus tömeget a szükséges lélekszámmal, így 5000 év  száműzetés után az Istennő visszatért a Földre.

Ez azt jelenti, hogy a Kali Yuga....
 (a hinduk szerint egy emberi civilizáció 4 világkorszakból épül fel, amelyek akárcsak az évszakok, váltakoznak. 1.Szatya-Yuga az ’Igazság Kora’, az Aranykor, 2. a Trita-Yuga, az Ezüstkor 3. a Dvápara-Yuga a Bronzkor és végül a 4. a sötét korszak, Kali-Yuga, a Vaskor – a szerk. megj.)
.....hivatalosan véget ért.

Vagyis a Forrás női aspektusa végérvényesen és visszavonhatatlanul megtelepedett a bolygó minden fizikai, éterikus, asztrális, és mentális elemében, és örökre itt is fog maradni. Mostmár bármikor akadálytalanul rácsatlakozhatsz az Istennői energiákra.

Isis.jpg

Az Istennő békét akar. 5000 év őrült háború után, mely a női-férfi energiák kiegyensúlyozatlanságából eredt, a valódi béke lehetősége itt van a kapuban. Az Istennő békét akar és meg is fogja kapni.

 Közvetlen a Vénusz átvonulása után 

a háttérhatalom felajánlotta, 

hogy önként megadja magát


Ekkora erővel bír a kollektív tudat és a tömeges meditáció.

Ennek érdekében megint egységes meditációt hirdetünk
 most vasárnapra, június 10-re. 

Kérlek, ez alkalommal is pontosan kövesd az instrukciókat, hogy a tudatossági energiánk összeadódhasson.

Így csináld a meditációt:

1. Lazítsd el a tested és az elméd úgy, hogy pár percig a légzésedre figyelsz.

2. Vizualizálj egy kékes Fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, keresztül ragyogva a testeden egészen a Föld középpontjáig. Tartsd aktívan ezt a Fényoszlopot néhány percig,majd vizualizáld, hogy a háttérhatalom tagjai békésen megadják mgaukat. Vizualizáld, ahogy a tömegmédián keresztül bejelentik vereségüket, lemondanak hatalmi pozícióikról és beismerik tetteiket. Képzeld, ahogy az emberiség sebei végre begyógyulnak, és hogy végre visszanyerjük a tényleges szabadságunkat.

3. Vizualizálj az emberiségnek ragyogó, fényes új jövőt. Képzeld el,ahogy a jóléti alapok bevezetésre kerülnek egy átlátható pénzügyi rendszerrel együtt, amely mindenki számára fair feltételeket biztosít, az ingyenenergián alapuló technológiák végre elérhetővé válnak, a média felszabadul a cenzúra alól és eredeti céljának megfelelően, hasznos oktatási eszköze lesz az emberiségnek.

Pontos időpontok időzónánként:

9:00 HAST június 10. (Hawaii)
11:00 AKDT június 10. (Alaszka)
12:00 PDT június 10. (Los Angeles)
13:00 MDT június 10. (Denver)
14:00 CDT június 10. (Houston)
15:00 EDT június 10. (New York)
16:00 BRT június 10. (Rio de Janeiro)
20:00 BST június 10. (London)
21:00 CEST június 10. (Párizs)
21:00 CEST június 10 (Budapest)
21:00 SAST June 10th (Dél Afrika)
22:00 EEST június 10. (Bulgária)
23:00 MSK június 10. (Moszkva)
0:30 IST június 11. (India)
3:00 CST június 11. (Beijing)
4:00 JST június 11. (Tokió)
5:00 AEST június 11. (Sydney)

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/


.................................


Győzzön a Fény!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése