2012. június 28., csütörtök

Ettől lehet, hogy még a fületek is ketté fog állni!


Reménysugár a magyaroknak

                                                                  Írta Dombi Katalin

Azt meséltem minap a boltosunknak, és egy vásárlónak a faluban, hogy  elmentem a képviselő testületi gyűlésre
és hajmeresztő dolgokat hallottam. Képtelenség, hogy mire akarják föntről rákényszeríteni az önkormányzatokat és a lakosságot... Egyetértettünk abban, hogy ez már katasztrofális állapot. Azzal folytattam, hogy nem baj, mert ez már nem tart sokáig. Vége lesz. Más világ lesz. Persze jött a szkeptikus vélemény. 
Mire én így válaszoltam:
Olyan dolgokat olvastam a neten, hogy a fülem is kettéállt tőle. Nektek is ketté állna ettől a fületek!- mondtam nevetve. - Elmeséljem?- Igen volt a válasz.



A  Föld körül van többféle energiamező . Egyet a Sötét Hatalom hozott létre, hogy fogva tartsanak bennünket,  egyet pedig mi, a szeretettünkkel, a szívünkkel. Az előbbi egyre gyengül és eltűnőben van, az utóbbi pedig egyre 
 erősödik.


 


Viszont van egy még valami  a Kárpát medence fölött, azért,  hogy azzal védjenek és erősítsenek minket az égiek. A magyarok nem akármilyen nép, ezt sokan érzik. De hogy ennyire?

Előzmény: Az égiek készítettek egy felmérést, és azt állapították meg, hogy mi  magyarok felismertük  utunk fontosságát és meghajoltunk Isten akarata előtt, nemzeti szinten! 3,7 millió körüli létszámot mutat a felmérés. Ez nagyon nagy arány!

Megint szkeptikus volt a reakció. 
Erre én:

Valóban, sokan - úgy tűnik sőt mondják is,  hogy nem hisznek Istenben, az égiekben, sőt beszélni se lehet nekik ilyen dolgokról, de valójában legbelül ott van bennük a hit.

Például egyik ismerősömön döbbentem meg a minap, hogy összetette a kezét és fölnézett az ég felé, úgy kérte, bárcsak éjszaka ne ugráltatná már fel a gyerek annyiszor. Pedig ő aztán elutasította minden próbálkozásomat az ilyen témákról. (A gyerek tényleg nem ébredt fel.) Vagy ott van  a Kapcsolat című film. A tudós csillagásznő hithű ateista, és amikor az űrhajóval egy féreglyukon halad át, elveszti az egóját egy pillanatra, és halkan azt suttogja- Istenem!

Valóban, ha nagy bajba kerülünk, akkor az első szavunk ez - Istenem! Akkor is, ha nem tudatosan tesszük.

 

Mi magyarok kollektívan felvállaltuk a keresztet, mint Jézus. Végighurcoltuk a történelmünkön át. Tudat alatt bennünk volt, hogy ennek így kellett lenni valamiért és ki kell tartanunk.... Nem véletlen, hogy nekünk milyen himnuszunk van!...  Most végre letehetjük keresztünket és megkapjuk a jutalmat érte. Teljesítettük a feladatunkat.

Az Atya, vagyis a Mindeneket Teremtő Atyaisten  (így említi az írás a neten) most megbízza nemzetünket egy nagyszerű feladattal , amelynek végrehajtására  már alkalmasnak tűnünk.

Ez az oka, annak, hogy most az égiek egy Földi Helytartóságot állítanak fel itt Magyarországon, a A Fény Galaktikus Szövetsége  vezetésével!  




Itt megállok egy pillanatra, mert ez sok lehet sokaknak. Itt áll a fülük ketté. Tehát elmagyarázom:  

Eddig úgy gondoltuk, hogy van ez a kis világunk a 3 D-ben, ez a valóság,  aztán van a hit világa, a Menyországgal, Jézussal, Máriával, Istennel, Atyával, stb. Ez már a vallásosok számára is sokszor valótlanságnak tűnik. És külön világ a scifi, az ufók, az ET-k, amik csak tényleg az elmében léteznek. 

Az igazság az, hogy mind a három létezik.
Már meg is tudjuk tapasztalni. Ráadásul össze is tartoznak!







Tehát az ET-k,  a földönkívüliek léteznek, és ott tartottam, hogy éppen nekünk segítenek, mert az Atya  ezzel bízta meg őket, ők pedig boldogan vállalják. Halkan mondom, hogy szép szőke hajú, kék szemű fiatalember a parancsnok.

A Földi Helytartóság energiamintáit a Kárpát-medence fölött elterülő energiamezőbe ágyazták bele egy ideje.. Érdekes módon mi ezt érzékeljük, még akkor is, ha nem tudunk róla. Sokan már maguktól rá is csatlakoztak közülünk.


Mostanában  erősödött sok magyarban a  késztetés, hogy tegyünk valamit az Egység érdekében.  Nagyszámú felemelkedést célzó kisebb csoportosulás jött létre, és az egyéni szívek is fokozottabban ébrednek. Ez a folyamat nálunk sokkal aktívabb, mint más népeknél. Tehát akiről azt gondoljuk, hogy ő aztán nem (vagy én aztán nem), az is másnap már lehet hogy teljesen másképp viselkedik és él, mert megnyílik a szíve.

A lényeg tehát az, hogy most itt szerveződik a Fény Galaktikus Szövetségének Helytartósága. Ezért pedig nagyon hamar meg fog változni a magyarok élete!
 Vége az elnyomásunknak, a kizsákmányolásunknak.

Ezzel befejeztem a mondókámat a boltban. Mosolyogva, bizalommal telve búcsúzott el tőlem hallgatóságom, - Kívánjuk, hogy így legyen!- felkiáltással. 





Három kis idézetet teszek ide , amit nagyon fontosnak tartok
a két blogbejegyzésemből:


"Tudnotok kell, hogy ti mentettétek meg a bolygótokat az energetikai feszültségektől és a nagyobb sérülésektől. 

Ne is várjatok óriási katasztrófákat, mert nem lesznek. A Kárpát-medence védve van az Atya és Teremtő Anyánk által. Menedék lesz az országotok."


 "Ez még nem a célállomás! Tőletek függ, hogy a mérleg melyik serpenyőjébe pakoltok. A Fény vagy a sötétség oldalára. Az Atya számít rátok, mint nyitott szívű népre! Hallgassátok, amit kér tőletek, és ne késlekedjetek megcselekedni azt! A Fény Galaktikus Szövetségének Földi Helytartóságát ezért bízza a gondotokra. "

 

"A Mindeneket teremtő Atyaisten és végtelen kiáradása, a saját közös galaxisunkat is létrehozó Teremtő Anyánk megbízásából határtalan szeretetet, tiszteletet és megbecsülést kell kifejeznem felétek! 
 Áldás Népetekre!
   ASHTAR Parancsnok"




A két ilyen témájú eredeti írás bejegyzésének  teljes szövege itt olvasható: 



A folytatásokat is arra a blogra fogom föltenni. Mert rövidesen érkezik a folytatás!


 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése