2012. április 13., péntek

Itt a letartóztatások tervezete !


Nagy öröm lesz ez az emberiség számára!




TÖMEGES LETARTÓZTATÁSOK – ÖSSZEFOGLALÓ

2012. április 13., péntek


David Wilcock interjújának legérdekesebb részei a tömeges letartóztatásokba beavatott „Drake-kel”


Az összefoglalót készítette: Greg Giles
Monday, April 9, 2012
Highlights of David Wilcock Interview with Mass Arrests Insider “Drake” 3/28/12
Forrás: http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/04/highlights-of-david-wilcock-interview.html


David interjúja Drake-kel teljes terjedelmében az alábbi linkeken található:

MASS ARRESTS: David Interviews Drake

 
http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1043-massarrests http://divinecosmos.com/media/DivineCosmosDrakePart01.MP3.zip http://divinecosmos.com/media/DivineCosmosDrakePart02.MP3.zip http://divinecosmos.com/media/DivineCosmosDrakePart03.MP3.zip

 

„Drake” annak a tervébe beavatott [férfi] által használt név, hogy sok ezer „rosszfiút” tartóztatnak le az Egyesült Államokban, akik a nagyközönség elleni számos bűntettért felelősek.

 Ezt a férfit, „Drake”-et, a Pentagon kérte meg, hogy értesítse az embereket arról, mire számítsanak, amikor ezeket a tömeges letartóztatásokat közvetítik. 

Drake-nek az egész miatt átadtak egy tervet részletező nagy halom iratot, visszamenőleg egészen 1979-ig. Azt mondta, hogy nem olvasta el mind, azonban igenis elolvasott belőle valamennyit, és ez az alapja az összes magas szintű gaztevő letartóztatásának tervének. 

Sok munkát végeztek el az évek során, hogy ezt egy törvényes és békés módon vigyék véghez, kutatással, melyet Drake végzett a sok ezer évre visszamenő jogi eredetek kapcsán. A legfontosabb dolog az, hogy a jófiúk elvégezték a papírmunkát, mely megadja a katonaságnak a civil felhatalmazást [autoritást], hogy felvegyék a kapcsolatot a szövetségi rendőrbírókkal [Federal Marshals], akik viszont kapcsolatot létesítenek a helyi jogi végrehajtással, kik valójában elvégzik a letartóztatásokat. 

Fontos dolog tudni, hogy ez NEM szól katonai akcióról, vagy haditettről, vagy hadi jogról. Esetleg lehetnek csapatállomások, hogy pártfogolják a jogi végrehajtó akciókat, és a szövetségi rendőrbírók velük lesznek. A katonaság csupán azért lesz ott, hogy megadják a segítséget, ahogyan az szükséges. Azok az emberek, akik a Nemzetőrséget kivezényelték időnként, nem törvényesen jártak el, és azt mondták nekik, hogy „soha többé ne tegyétek ezt”.

 David Wilcock-ot és „Drake”-et értesíteni fogják a letartóztatásokról, úgy előtte egy nappal, így rátehető az Internetre, és [futótűzként] terjedhet. David Wilcock azt mondja, hogy „megdöbbentő számú mélyen beágyazott informátor van, akik oly sokkal közelebb állnak ezekhez az emberekhez, hogy senki sem gondolta, hogy eljuthatnak oda”. Drake azt mondja, hogy ezeknek az embereknek a nagy része irodai jellegű, és fizikailag NEM aktívak.

 NEM az a terv, hogy káoszt, vagy erőszakot hozzanak létre. Amikor Drake emberei zöld utat kapnak, hogy minden kész, vírusként terjednek a riportok a letartóztatásokról, az érintkezésbe lépő főáramlat médiákon is. 

Szintén vannak tervek, és emberek a [megfelelő] helyen, hogy biztosítsák, hogy az elektromosság, telefon, Internet és csatornaszolgáltatás működjön majd, mialatt ez végbemegy. Taktikai pozicionálások folynak épp most ezért. 

A kulcs elem itt az, hogy a rosszfiúk pénzügyi hatalmát szigorúan megnyirbálták; többé nincs tőkéjük, hogy bárkinek a piszkos munkájáért fizessenek.

 Dokumentumokat és aktákat őriznek a jófiúk, mely hatálytalanít bármit az eredeti 13. Módosítás után, 1812-től. Bármi - végrehajtási utasítások, szabályok, előírások, stb., mely törvényellenes és alkotmányba ütköző, érvénytelenítődik és hatálya megszűnik, amint ez összerogy! Ez jelent minden egyes törvényt, vagy szabályozást, mely az Eredeti Alkotmánnyal szemben áll. 

Az USA katonaságának többsége már támogatja e tömeges letartóztatásokat. Drake-et utasították, hogy olyan sok földalatti milícia csoporttal vegye fel a kapcsolatot, amennyivel lehetséges, beleértve a szabadság csoportokat is, és bárki fegyverrel rendelkezőt, hogy elmondja nekik, mi történik, és megnyerje segítségüket, ha szükséges. Az összes FEMA tábor szerte az országban, melyet a rosszfiúk nekünk szántak, inkább az Ő elszállásolásukra lesz felhasználva! 

Ami történni fog, az egy rajtaütés az USA-ban: 

*a műhold rendszerek nem fognak működni, így nemzetközi telefonhívásokat sem lehet alkalmazni, 

*és a közlekedés NEM lesz megengedve sem az országba be, sem az országból ki! 
A nemzeti határok zárlata katonai irányítás befolyása alá kerül a „rendkívüli körülmények” eseményében.

 Ezek a rendkívüli körülmények kapcsolatban állnak országunk SZABADSÁGÁVAL, amikor a rosszfiúk elhatározzák, hogy kereket oldanak. 

A 2008-as tőzsdekrachban dollár billiókat [10¹²] küldtek ki az országból elektronikusan, mely riadót fújt, és a jófiúk ezt megállították – elvágták a kommunikációkat. Másképpen az 1930-as évekkel bírtunk volna ismételten – egy másik hatalmas tőzsdekrachhal.

 Ily módon, a műholdakat le fogják kapcsolni, amikor ez összpontosul, hogy megvédjenek minket a tőkék elektronikus átutalásaitól az országból. A nemzetközi közlekedés nemlétének oka az, hogy megakadályozzák, hogy a bankárok megrakjanak egy Learjet-et, és felszálljanak; ha ezt megteszik, le fogják őket lőni!

 Ez egy totális 72 órás rajtaütés lesz, ha szükséges. 

Az idővonal ez: 

*24 órába fog telni az első előretörés a tömeges letartóztatások elvégzéséhez;

*a második ív egy másik 5-6 óra lesz, hogy megbizonyosodjanak, hogy rendelkeznek az összes dokumentummal, melyek szükségesek ezen emberek elítéléséhez. 

*Másrészt – bizonyos érzékeny területeket, mint az erőműveket és olyan helyeket, melyek feljegyzésekkel bírnak, védeni fogják, hogy megóvják attól, hogy felrobbantsák őket.

*Amikor minden tiszta, és a katonai akció eléri csúcspontját, akkor ez futótűzként fog terjedni az Interneten. Drake azt mondja, hogy videókat fognak szolgáltatni erről. 

*Azt is mondja, hogy lesz egy specifikus oktató csatorna, mely elmeséli a rosszfiúk történelmét – hogyan kerültek hatalomra, és hogyan működtek, mely több hónapig üzemel majd. 

*Az emlékezetben tartandó legfontosabb dolog:

 NE PÁNIKOLJATOK, és ne aggódjatok, amikor ez történik!

 Ezt az egészet gondosan évek óta tervezik, és mindent el fognak magyarázni, amikor ez összpontosul.

 *Oly sok ember fog lemondani hivataláról, hogy kivételes szükség lesz emberekre, hogy átmenetileg fellépjenek e pozíciók betöltésére. Hangsúlyozni fogják, hogy ez CSUPÁN ÁTMENETI.

 *A 72 órás (vagy kevesebb) időszak végére, egy nyilvános bejelentést fognak tenni a Fehér Ház sajtószobájából.

  E nagy változásokat előre megjövendölték az ősi próféciák a világ minden táján évezredekkel ezelőtt. Egy Aranykort jósoltak hosszú időre, a gonosz teljes végzetével együtt. 

*Új technológiák ezreit, melyeket évtizedekig elhallgattak, a nyilvánosság rendelkezésére bocsátják, melyben benne vannak a csillagkapuk és az étel replikátorok, mely mindkettő régóta használatban van. A replikátorok az elmével működnek, és az anyagból állítanak elő ételt, mely tiszta táplálékká alakul át, ahogy megesszük. 

*A médiából sok szintén távozik, hiszen ők is cinkosok voltak ebben az egész mesterkedésben, visszatartva tőlünk az igazságot. A kifogás, hogy „én csupán a parancsot követtem”, vagy „én csupán a munkámat végeztem”, NEM menekül!
Végül, mindenki a Pentagonban tudomással bír arról, hogy ez [épp] történik.



Az összefoglalót készítette: Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

http://fenyvilag.blogspot.co
m/

Másik hírforrás:  http://vilaghelyzete.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése