2017. szeptember 4., hétfő

Emelkedjetek a sok dráma, káosz fölé! 2017.08.05.


Egy átfogó életfelújítás lesz, amiről tudtok. Ez fontos, hogy a Földnek, hogy tovább éljen, és a többi életnek, hogy szabad legyen. Szépségben, békében, szeretetben, bőségben és örömben fogtok élni. 





Emelkedjetek a sok dráma, káosz fölé!

Egy üzenet Mirától a Plejádi Magas Tanácsból, 2017. aug. 5.

Üdvüzlet, Mira vagyok. Még mindig teljes időben a Föld Tanácsának segítek néhány fontos információval mára.

Először is, a Föld a felemelkedés folyosójában halad. Ez olyan, mint amit ti szülési csatornának hívhattok. Teljesen készen áll az ötödik dimenziós énjébe való átmenetre. A lelke arra vágyik, hogy megszabaduljon a 3. dimenziós tapasztalataitól. Ez a tapasztalat rögzítve van a történelmében, akárcsak a tietekében. Ez az egyik megjegyezni való.

Amint tudjátok, őt az egész teremtés segíti. Átjárók nyílnak átjárók hátán. Csillagkapuk állnak készen a galaktikus segítségek beáradására. A Föld csakra-rendszere állandó módon felkészülten és kiegyensúlyozottan vár erre az alkalomra. A mágneses mezők és a Schumann rezonancia (a Föld szívverése) az elfogadás és az beszabályozás állapotában vannak. Nyitottak a magasabb tudatosságra.

A ti testetek ugyanígy van ezzel, mivel egyek vagytok. Néhány kellemetlen tapasztalatotok lehet azon a helyen, ahol a testnek különös figyelemre van szüksége a gyógyuláshoz. Ezeknek az erőteljes energiáknak a pont mostani áthaladása érzelmi is. A Föld is érzi ezt. Kérjük, adjatok időt arra, hogy megengedjétek ezeknek az új dolgoknak a beilleszkedését és engedjétek el a múltat. A test hangosan beszél, így meg tudjátok hallani és elengedni azt, aminek mennie kell.

Az az életforma, amihez hozzászoktatok, az szétesik. Az már nem szolgál sem titeket, sem a Földet. Ahelyett, hogy mindenki magáért tenne, egy új életforma lesz az egész mindenség legnagyobb jója érdekében. Ez az életnek egy együttműködő módja egy verseny-rendszer helyett, amely sérti az emberiség lelkét és a Földet. A lelketlenek, akik másokat bántottak és elszívták az emberiség lelki energiáját és életerejét elvesztik erejüket és másutt fognak élni, nem a Földön.

Egy átfogó életfelújítás lesz, amiről tudtok. Ez fontos, hogy a Földnek, hogy tovább éljen, és a többi életnek, hogy szabad legyen. Szépségben, békében, szeretetben, bőségben és örömben fogtok élni. Meg fogjátok mutatni a kreativitásnak azt a módját, amit a teremtőnk eredetileg tervezett. Képesek lesztek azt tenni, amiért jöttetek, hogy megtegyétek a Földön. Végre!

Kérlek, emelkedjetek fel a sok dráma, káosz fölé és oldjátok meg, amennyire lehet! Ez egy lényeges része a fejlődési folyamatnak. Amint halljátok a kiáltozásokat a sötétségből, amint azok a pusztulásba hullanak, engedjétek meg, hogy az angyali kórus hangjai belépjenek a hallásotok tartományába! Nyissátok meg a szíveteket a mindenség új zenei szívverésének a szépségére, egy olyan skálára, amely a magasabb dimenziók harmóniájával rezonál.

Ne inogjatok meg azoktól a zavaró hatásoktól, amelyek elterelnek benneteket! Figyeljetek a fénymunkára, mert szükségünk van rátok, a földi személyzetre, hogy segítsetek minket bejelenteni az új földre. Álomállapotban felkészültetek az új szerepetekre. Az emlékeztek arra, kik vagytok és miért jöttetek, mit tegyetek. Olyan erő vagytok, akikre számítunk, a földi személyzet.

Szeretünk benneteket, és számítunk rátok, hogy segítetek elhozni a felemelkedés felvirágzását. Mira vagyok.

 Mira





Fordította M Anna




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése