2017. július 22., szombat

Az Isteni Tudat Fénye - Sananda 2017.07.19.

"Most egy lehetőség van a saját (isteni) tudatotokba való felemelkedésre és olyan csodálatos lénnyé válni, amik már vagytok is mélyen belül. "





Az Isteni Tudat Fénye 

Sananda

2017. július 19. szerda
Csatornázta: Ann Dahlberg

Sananda vagyok és ma azért jöttem, hogy fényt hozzak a szívetekbe. Most egy nagyon erős és fényes energia érte el a Földet, és lehet, hogy egy kis segítségre van szükségetek, hogy azt megkössétek a testetekben. Lehet, hogy azt fokozatosan kellene átvennetek. Ez az, amiben ma segíteni tudok. Hívjatok, ha úgy érzitek, hogy segítségre van szükségetek a fény testetekbe való beágyazásában. Sok velem együtt-létező van, aki szintén szívesen segít. Minden segítőtök és vezetőtök is szolgálatotokra áll. Ez az Isteni Tudat Fénye, ami most eléri a Földet – néhányan Krisztusi tudatnak is nevezik.

Most egy lehetőség van a saját (isteni) tudatotokba való felemelkedésre és olyan csodálatos lénnyé válni, amik már vagytok is mélyen belül. Kedves gyerekek, a Földön az energia magas. Magas az energia és lassan szétoszlik a Földön meleg, szerető sugaraival. Mindent átölel, amit átölelhet és fellazít és felold minden lehetséges akadályt, amit az útjában talál. Mi a felsőbb birodalmakban készen állunk és segítünk megtalálni az útját az emberek szívébe. Ezért mondom most azt, hogy hívhattok minket, ha segítségre szorultok ennek a gyönyörű fényenergiának a befogadásában. Ez egy fény- és szeretetenergia, ami most ajándékként érkezik a Mennyből.

Várjatok még egy kicsit és azután megkapjátok azt, és az életetek sokkal könnyebbé válik. Azt fogjátok érezni, mintha a felhőkben gyalogolnátok – éppen futni, nevetni és énekelni akartok. Az elmétek fiatallá és fényessé fog válni, és minden olyan lehetőséget látni fogtok, ami a világon létezik. Semmi sem lesz lehetetlen többé. Minden sokkal könnyebbé válik majd ennek a tudatnak a fényében. Gyerekeim a Földön, büszkék lehettek, hogy lehoztátok a Fény tudatát a Földre! Ez a legteljesebb és legcsodálatosabb fény, ami valaha létezett és létezik az Univerzumban. Ez Isten kegyelme, ami ma beragyogja a Földet, így hajoljatok meg a szívetekkel Isten felé és mondjatok neki köszönetet az áldásért, amit tőle kaptatok. 

Én minden nap és órában hálát adok a nagy irgalomért és szeretetért, amit ő nekünk ad. Én, Jézus vagy Sananda, nagyon szeretlek benneteket, és felétek mozdulok, hogy annyit segítsek nektek, amennyit csak tudok. Nagy kitüntetés részt venni ebben az átalakulásban és a szívem örömmel és szeretettel teli, hogy ebben osztozhatok veletek. Ez egy nagy idő a Földnek, és egy óriási pillanat az egész Univerzumnak. Ezt nagy öröm és hála követi. Kedves gyerekeim, egy napon majd megértitek, miért és miért titeket választottak ki, hogy most itt legyetek. Ez egy nagyobb esemény, mint amit helyesen el tudnátok képzelni, amint az emberi testetekben vagytok. Azonban nem sok minden maradt, mielőtt találkozhatunk és megoszthatjuk veletek a történelem darabjait – nektek megfelelően, a saját történelmeteket itt a Földön.

Sok hajó cirkulál most a Föld körül. Néhány látható, de a legtöbbjük láthatatlan. A Földön csak kevés ember van ennek a tudatában. A legtöbb ember még nem alkalmas erre a találkozásra, de az új fényenergia meg tudja ezt változtatni néhány pillanat alatt. Itt vagyunk, hogy segítsünk nektek és a Földnek az átalakulásában, a Fény magasabb régiói felé.
Nagyon szeretlek benneteket és remélem a mielőbbi találkozást!
Kérjétek a segítségemet! A ti szerény szolgátok vagyok.
Sananda


Fordította M Anna


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése