2016. december 31., szombat

A pontos terv 2016.12.20.


..ti azok vagytok, akik egyike a játék fő résztvevőinek!!! Mielőtt idejöttetek, azt mondtátok: „Vegyél be a csapatba!!!”, szeretnék játszani ebben a játékban!!!

 

One Who Believes (valaki, aki hisz): 

A pontos terv

2016. December 20.

     

Sananda December 25, 2016
“Itt van a pontos terv”
One Who Believes – 12.20.16

Úgy tűnik, sokat aggódtok amiatt, ki lesz az új elnök, vagy ki nem, amikor a GCR meg fog történni, kik a jó fickók és kik nem stb. Azonban mindazokkal együtt, akik azt mondják, én tudom a PONTOS tervet, részletezni fogom nektek itt. De mielőtt előadnám a PONTOS tervet, szeretnék ismertetni néhány fontos dolgot.

A játékosok és a helyszínek

Az első dolog ismerni a „Játékosokat” a Világunknak és az Univerzumnak ebben a hősies átalakulásában. Ez jó időpont lesz annak a megjegyezésére, hogy nem csak a Sötét Erők „Fordulnak a Fény Felé” itt a Földön, de ez történik az Univerzum többi részében is. Mivel ez az egész Univerzumnak egy változása, így a játékosok sokkal Univerzálisabb természetűek.

A Játék vagy a terv Legfelsőbb Szintjén az egész Univerzum egy „Akkord” felé közeledik, az egység egy vibrációjába, a Szeretet frekvenciájába. Mivel az egész Univerzum Egy, a látszólagos harc is Egy, önmagával szemben. Ez csak egy „Összehangolódás”, ami az egész önmagát hozza a teljes megegyezésére. Így az Uni-verzum átalakul Egy-verzummá.
Alacsonyabb szinten azonban ez egy harcnak vagy küzdelemnek látszik a Fény és a Sötétség között. De nektek fel kell fognotok, hogy a Fény nem gyűlölködik vagy veszélyeztet, vagy nem tesz tönkre, az csak Szeret és legyőz és bátorít mindent, ami alacsonyabban rezeg, mint a Szeretet, felemel a Szeretetre.

Ha valódi harc lenne a „Különálló” ellenséggel szemben, akkor azt kiirtanák és elporlasztanák ott, ahol van, minden kérdés nélkül. De nem olyan könnyű harcolni Magatokkal az Egész veszélyeztetése nélkül. Így a sötét oldal lehetőséget kap lehetőségek és újbóli lehetőségek után, hogy adja fel és forduljon a Fény felé.

Ez az idő alatt sokan elindultak a Fény felé, ami egy óriási eredmény. Ha egy orvosi példát használnátok, az olyan lenne, mintha meg akarnátok menteni a lábat a levágástól. Minden egyes lélek, aki visszatért a Fényhez, egy része az Egésznek, ami meggyógyult az összhang hiányából.

Vannak azonban még olyan részek, amelyek olyan messze vannak a Fénnyel való összhangtól, hogy a végén ki lesznek vágva (megölve), ha lehetetlen lesz megmenteni őket. A nagy képben ez sérti az Egységet, de e végén megvédi a többieket a további veszélytől.

Összefoglalva az átalakulás a megmentésről szól (a Kezelésről), hogy a lehető legtöbb lelket megmentsék a kivégzésük (az Amputáció) előtt. Most a végső állapotban vagyunk, ahol mindenkit, akit lehetett, megmentenek, és a többit ki kell vágni (Kivégezni), hogy megmentsenek minket.

Az időtlenség helye

A tapasztalatok megteremtésének itt az ideje. Sok helyen olvastam, hogy az idő olyan, mint egy könyvnek egy lapja. Ha erre a lapra lapoztok, (oda fókuszáltok), akkor megtapasztaljátok az időt és mindent, ami ezután jön. Azonban, ha rájöttök, milyen az idő, azután rájöttök, hogy van egy olyan kilépés erről az oldalról, ami már „Meg van írva” a következő lapon. Azon a lapon, ahol az idő nem létezik többé, ennek az ügynek már régen vége van. A világ egy paradicsom, és Embernek Lenni a Földön a legcsodálatosabb élmény.

A ti életetek a ti választásotok volt

Ti választottátok, hogy itt legyetek a Földön a történelemnek ebben az időszakában, hogy részt vegyetek a most látott változásban. Ha arra gondoltok, ez az idő nekünk most a legizgalmasabb idő a Föld Történetében. A Most előtt egy ember életszakasza a következő lehetett: Megszületni, egy félelemmel és hiánnyal teli durva életet élni, azután meghalni háborútól, betegségtől vagy öregkori elgyengüléstől. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian sokszor átéltük ezeket a tapasztalatokat.

Most, mielőtt a mi tapasztalatainkról beszélek ebben a MOSTani történelmi időben, engedjétek meg, hogy tájékoztassalak titeket a jövő élményeiről a Földön. Megszülettek, szeretnek titeket és táplálnak, hosszú életetek van, hogy megtegyétek, amit akartok, hogy mindenki szeressen titeket, miközben ti is kifejezitek a szereteteteket mindenki felé, éltek egy hosszú életet, lehet, hogy ezer évet vagy többet, és végül valamikor elhagyjátok az emberi létet. Tudom, hogy ez nagy dolognak hangzik és az is. Azonban ez a két élettapasztalatban van egy közös dolog, azok „mindennapi” tapasztalatok a kezdettől a végig. Az egyik egy mindennapi stresszes élettapasztalat és a másik egy mindennapi óriási életélmény.

Ez az élet, ami Most van, a ti választásotok volt

Ez a legizgalmasabb idő, amit valaha éltek a Föld bolygón. Ez egy gyorsulási szakasz. Az a rész, amikor a hiányból és a fájdalomból a bőségbe és a békébe olyan gyorsan megyünk, amiben alig tudtok megmaradni. Nem csak valóban látjuk és szemtanúi vagyunk ennek a nagy változásnak a Világon és az Univerzumban, de ti azok vagytok, akik egyike a játék fő résztvevőinek!!! Mielőtt idejöttetek, azt mondtátok: „Vegyél be a csapatba!!!”, szeretnék játszani ebben a játékban!!!

A városotok körüli utazásból a Naprendszer körüli utazásra vagy a Belső földre fogtok menni. Lebegő autóitok lesznek, amelyek egyik helyről a másik, több ezer mérfölddel távolabbi helyre egy óra alatt eljuttok, ha lassú sebességre álltok. Lesz egy Star Trek replikátorotok, ami mindent előállít, amit kértek. Az egészségtelenségből egy 20 éves testnek megfelelő egészségi állapotba fogtok kerülni, ami ezer évig ki fog tartani. Olyan időben fogtok élni, amiben a Világ átalakulását segítettétek elő, hogy újra lábra álljon, és azután beléptek az űrutazás és az egész Univerzum többi lényével való találkozás új korába. Könnyen látható, hogy ez nagyon izgalmas lesz!!! Ez az átalakulásnak, a nagy változásnak egy izgalmas időszaka, és ti hirtelen ennek a közepében vagytok.



Ez itt a PONTOS terv

O.K. Minden ami elhangzik itt, az a pontos terv, hogy így megtudjátok, mi fog történni. Szeretném azt egy bizonyos sorrendben kifejteni, mégha sok dolog is történik ugyanabban az időben különböző szakaszokban:

#1) Megtéríteni olyan sok sötét lelket a fénybe, amennyit csak lehet, és azután utasítani a többit az eltávozásra (meghalni) a saját választásuk alapján.
#2) Segíteni a világot pénzbőséggel, hogy a Föld lakosaiból elegendően részt tudjanak venni önmaguk megsegítésében, és ugyanakkor gyógyítani a Földet is.
#3) Leváltani a korrupt kormányokat egy új kormányformával, amelyik jobban követi a fény és a szeretet alapelveit.   
#4) Felajánlani a gyógyító segítséget a felszíni lakosságnak, hogy meggyógyuljon minden betegségtől és újranöveszteni minden végtagot, amíg mindenki vissza nem nyeri a teljes egészségét.
#5) Az új bolygó értékeit felhasználva a jószándékú kormányokkal együtt felemelni a bolygó tudatosságát az 5D szintig.  

(Egy idő után)

#6) Fejleszteni a technológiát és az emberi tapasztalatokat arra a pontra, ahol a pénz annyira jelentéktelenné válik, hogy többé nem játszik szerepet a Föld életében.     

(Sokkal később)

#7) Mindenkit eltávolítani a bolygóról ( A „Bővítés”), hogy az 1/3-ával tágulhasson. Miután a Föld átmegy a növekedési hajrán, meg lesz engedve nekünk, hogy visszatérjünk élni a Belső Föld területére vagy azt választhatjuk, hogy egy másik bolygóra megyünk egy másik naprendszerbe vagy galaxisba.   
     
(Sokkal később)

#8) Minden földi lelket, aki a Földön élve átment az ő csodálatos növekedési élményén, szétküldenek az Univerzumba tanárnak és mentornak. Megtanultuk a részvétet az elnyomásunk alatt és megtanultuk a szeretetet annak ellenére, hogy szenvedtünk és végül mindannyian felemelkedtünk a magasabb frekvenciákba a saját választásunk szerint. Csak azok, akik megtapasztalták azt, amit mi a Földön, azok tudják megtanítani azt, amit itt a Földön megtapasztaltunk. ÓRIÁSI különbség van a tudás és a tapasztalat között. Mi mindezt megtapasztaltuk.        



A ti szemszögetek

Ha a nagyközönséghez tartoztok, még nem is tudhattok semmiről, ami folyamatban van. A mi szemszögünkből azonban tudjuk, hogy egy nagy változás következik. Óriási mennyiségű pénzünk lesz, és haladunk és segítjük a világot. Egy új, felújított Köztársaságunk lesz, ami például fog szolgálni a többi kormány számára a világon. Könnyű elgondolni, hogy olyan sokat tudunk az alvó emberekhez képest. Azonban amiről azt hisszük, hogy tudjuk, arról valójában nem tudjuk, mi is történik, és mire megy ki a valódi játék.

Valójában azt hiszitek, hogy mindent tudtok, ami tudható Trumpról vagy Ryanről? Hol tanultátok, hogy amit gondoltok, azt tudjátok? A cabal iskolából vagy a cabal médiából? Vagy  néhány menő „minden rendben” információforrásból a weben? Tényleg azt hiszitek, hogy eleget tudtok ezekből a forrásokból ahhoz, hogy tudjátok, mi a legjobb választás, vagy mi nem? Én szereztem híreket számotokra... Nem számít, mit tudtok, vagy hiszitek, hogy tudtok, nem tudtok mindent, ami szükséges lenne a dolgok elhatározásához.

Lehet, hogy ők a cabal voltak... Így mi... Az emberek megváltoznak és a jó úton mennek. Lehet, hogy ők elnökök lesznek vagy nem lesznek... Újra, ez nem számít. Minden, ami számít, hogy a végén akiből elnök lesz, az lesz a legfelkészültebb és legalkalmasabb személy és a legjobb választás, ugyanabból az indítékból. Fontos elmondani, hogy a legjobb személy, a megfelelő személy lesz az, aki megszerzi a kinevezést, és ő pontosan azt fogja tenni, amit tenni kell a legjobb eredmény érdekében. EZ VAN.

A ti/mi tökéletes logikátok

Hogyan lehet baj a logikával? Könnyen! Azt hisszük, hogy olyan logikusak vagyunk és olyan jól felkészültek, hogy elhatározzunk egy utat vagy másikat. De ironikusan, a logikának egy nagy hibája van, hogy nektek tudnotok kellene minden adatot, mielőtt logikusan elhatároznátok bármit. Nem vitatkozhattok a marsi bázisunk logikájáról, ha nem tudjátok, hogy van egy titkos űrprogramunk. Nem beszélhettek a Föld gravitációjáról és a tervezése természetéről, ha azt hiszitek, hogy az szilárd és olvadt magja van. Tudomány és fizika? Felejtsétek el! Nektek még esélyetek sincs, mert a valódi tudomány annyival fejlettebb annál, mint amit nektek megengedtek tudni. 

Azt hiszitek, hogy jobb esélyetek van a politikusokkal való vitázásban? Nem számít, mennyien hiszitek, hogy tudjátok, kivéve, ha a vérvonalból vagytok, ti semmit sem tudtok. Csakhogy megmutassuk nektek, milyen kiismerhetetlenek vagyunk valójában, fontoljatok meg egy nem régi megjegyzést a titkos űrprogramról. Az derül ki, hogy sok titkos űrprogramunk van és egyikben sem tudnak a többiről. Még azok az emberek is, akik azt hiszik, hogy ők a legbeavatottabbak és azt hiszik, hogy az a legtitkosabb, csodálkozva találják azt, hogy még titkosabb dolgok is vannak, amiről nem tudnak. Így nem azt keresem, mennyire vagytok logikusak és az érveteknek mi az értelme, azok hibásak az információ hiányában, rosszak vagy nem.

Így ki lesz az?

Csak találgathatjuk, mit akarunk mindannyian, ki legyen az elnök annyi más dologgal együtt, ami egy fajtája a játéknak, hogy lássuk ki az. DE SEMMI felzaklató nincs ebben, mert PONTOSAN a megfelelő személy fogja megkapni a pozíciót, NAGYON FONTOS OKOK MIATT, amit megtudhattok, vagy soha nem fogtok megtudni. Így találgassátok mindannyian, mit akartok! Szóljatok hozzá minden nap, ha tetszik! DE ne haragudjatok amiatt, hogy így vagy úgy! Ez a végén derül ki, pont amikor kell, éppen amikor kellene, pont akkor lesz. Bárki lesz végül is, és bárhogyan történik ez, a legjobb választása lesz azoknak az embereknek, akik MINDENT tudnak, amit tudni kell a dologról. Nem többet és nem kevesebbet.

Olyan, mint egy sakkjátszma

A Sötétek fény felé való fordítása csak egy stratégiai lépés a másik után. Nem számít mi mozdítja meg a Sötéteket, van egy szeretettel ellentétes lépés, ami arra inti őket, hogy a fény felé forduljanak. Itt azonban egy hamis figyelmeztetés van, a végén a Fény kerekedik felül. Minden sötétség a fény felé fordult. A sakktáblán néhány bábú sötétből világossá változik és most segít, és a többinek ki kell maradnia a játékból teljes egészében.

 Nem számít, mit lépnek a sötétek, a világos nyer.
Néha már utolértük a „Játékban” azt, ami még csak folyamatban van. Azt gondoltuk, hogy Hillary nem fog vitázni Truppal, de ehelyett ő megtette. Azután azt hittük, hogy Obama le fog mondani és a Köztársaságot ki fogják hirdetni a választás előtt, de a játék más irányba ment el. Ez a játék természete. Attól a perctől kezdve, hogy elindult a játék, már biztos volt a vége, de a kezdet és a vég között minden olyan változékony és izgalmas, hogy a legkevésbé sem tudjuk megjósolni.

Néhányan azt mondták, nem volt mód arra, hogy a választást töröljék egy Obama lemondással. Igazuk volt. De ez azért volt, mert ez volt a terv mindvégig, vagy igazuk volt, mert így kellett a játéknak történnie? Sohasem tudhatjuk meg. Sok ember lesz azonban, akinek igaza volt egyik vagy másik dologban, vagy tévedtek más dolgokban, mert a játék forgandó és állandóan változik. Azonban amit mindannyiunknak tudnia kell, az a következő: „A végén éppen úgy lesz, ahogy azt tervezték.”

A lényeg

A lényeg az, hogy a leendő elnök személyéről vagy az egész tervnek bármilyen vonatkozásáról értelmetlen vitázni. Mégha teljesen igazatok is van, az leginkább már megváltozott néhány új helyzet miatt. Vagyis vicces megpróbálni megfejteni mindezt, bár várjuk, de ne vitázzunk emiatt, mert egyébként sem tudjuk az adott esetben.

Mindannyiotoknak tudnia kell a tervről, ami már tökéletesen halad a vége felé. Ahol az idő már nem létezik, ott ez már tökéletesen megtörtént. Ki az az elnök, aki minden szempontból tökéletes, sosem tudjátok meg. Ne aggódjatok emiatt, mert már kézben tartják azok, akik tényleg tudnak mindent, amit szükséges tudni az ügyben. Aminek történnie kell, azt már beírták a történelembe és éppen most játszódik a szemetek előtt.

A ti részeteket is megírták már, de még le kell játszani és valósággá formálni. Sok pénzt szereztek, és valamilyen módon adakoztok az emberiségnek és a Földnek. Ezt tudjuk. A ti dolgotok azonban képlékeny és sok különböző irányba mehet innentől kezdve. Az van megírva, hogy a végén csodálatosan megtörtént, de hogy hogyan, azt ti fogjátok meglátni vagy megtapasztalni. Ez most a ti dolgotok. Ne izguljatok amiatt, ami nem a ti részetek a játékban. Inkább koncentráljatok a ti feladatotokra a Világ Megváltoztatásában, a haladásotokra, a ti szerepetek lejátszására.

Kapjatok meg minden lehetségest, amit akartok és éljétek meg az álmaitokat! 

Szignálta: One Who Believes (Valaki, aki hisz)
Terra Zetzz, du. 8:42:00

Fordította: M Anna




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése