2016. szeptember 17., szombat

Semmi sem állíthatja meg a változást - St Germaine és Adama üzenete 2016.09.14.


Ez egy átváltozás egy másik paradigmába. Egy másik megértésbe. A tudat egy másik szintjére. 



A Shasta-hegy (Kalifornia)


Semmi sem állíthatja meg a változást

2016. szeptember 14. szerda

Üzenet St. Germaine-től és Adamától


Csatornázta: McConnell and Susan Sammarco.


St. Germaine




"St. Germaine" vagyok. Most azért vagyok itt, hogy folytassam a folyamatot. Folytatni a folyamatot -ami nagyon régen indult- ebben a különleges időben, 15 évvel a 9/11 után, amikor a NESARA-t kellett volna bejelenteni.

Úgy volt, hogy minden megváltozik egy szempillantás alatt. (pozitív írányban/Milly) És minden megváltozott egy pillanat alatt, de nem azon a módon, amit a legtöbben akartak, hanem ahogy akkor szükséges volt. Mert minden körülmény szóba került akkor. (Nem ismerjük az összes körülményt a caballal és az "alvókkal" kapcsolatban/Milly) Minden arra a változásra hozott energia, ami megtörtént, arról szólt, amit ti a szeptember 11. tragédiának neveztek.

Bár mégis, ami történt, mégha sok élet el is veszett, mégha sok élet meg is változott ennek következtében, biztosak lehettek benne, hogy mindez mégis jól beleillik az elképzelt tervbe. Mert mindezek vezetettek el a nagy „crescendohoz”, ahogy ezt a kifejezést Sananda szereti használni. Minden a végéhez közeledik és egyben egy kezdethez.

A NESARA, ahogy azt tudjátok, és ahogy elmagyarázták nektek, az nem pontosan úgy lesz, ahogy azt mondták. Vannak változások. Ez érkezik. Ezt hamarosan bejelentik. Minden olyan energia, ami ehhez a változáshoz vezet, most van a történés folyamatában.

A NESARA-t be fogják jelenteni. A GESARA globálissá fog válni. Semmi sem állíthatja meg.
Ebben az időben nem. Ki lesz hirdetve. El fog terjedni. Fontos változásokat fog hozni az egész bolygón. Sok további változás bevezetője lesz.

Izgatottak vagyunk az előttünk álló nagy idők miatt. Izgulunk értetek és izgulunk értünk. Nagyon hamarosan össze fogunk jönni. Közületek azok, akik sok üzenetet hallgattok különböző forrásokból, igen hamar személyesen fogtok üzenetek kapni. Akár egy személytől, akár telepatikusan. Sokan közületek rá fogtok hangolódni ezekre az üzenetekre. Rá fogtok hangolódni a saját Felsőbb Isteni Énetekre és kapcsolatot fogtok vele teremteni vagy azt visszaállítani.

Mi most egy nagy változtatás szélén állunk. Ti ezt az Eseménynek hívjátok. Sokan közülünk ezt átváltozásnak hívjuk. Ez egy átváltozás egy másik
paradigmába. Egy másik megértésbe. A tudat egy másik szintjére. Át fog vinni mindannyiunkat a Galaktikus Tudatba oda, ahonnan mi jöttünk és ahova most mindannyian visszatérünk.

Sokszor hallottátok, hogy senkit sem hagynak hátra. Ez igaz. Senkit sem fognak hátrahagyni, aki a továbbhaladást választotta. És ez egy választás, testvéreim. Ez egy választás mindannyiotoknak, hogy megtegyétek, sokan megtettétek ezt a választást. Sokkal többen még azt sem tudják, hogy ez a választás létezik ebben az időben. Ők is meg fogják érteni. Meg fognak érteni sokmindent, hogy mi van most, és rá fognak jönni, hogy ők alakítják a saját valóságukat. Nem a valóságuk alakítja azt. Ez önmagában egy meglehetősen nagy változás.

Ez jön, ez történik. Nagyon hamarosan hallani fogjátok, milyen nagy változások történnek. Tudjuk, hogy ezt már hallottátok korábban, de egy bizonyos ponton mindennek el kell indulnia. Ennek mindnek komolyan el kell indulnia, ahogy a dominóknak el kell dőlniük. És egy napon már nem lesz többé szükségetek az interneteteken az összes különböző forrásra, ahonnan a tisztánlátás használatát tanultátok.

Az igazság felülkerekedik és napvilágra kerül. Rá fogtok jönni, hogy ti voltatok az igazság mindvégig.

"St. Germaine" vagyok. Nagyon szeretlek titeket és mindig veletek vagyok. Legyen veletek béke és szeretet!




ADAMA





Üdvözlet. Adama vagyok.
Elnézést kérek Anna, hogy megzavarom a beszélgetési időszakodat. Nagyra értékeljük azt az időt, amit ma kaptunk.


Eddig azért jöttünk hozzátok, hogy azokról a csodálatos dolgokról beszéljünk, amik a bolygón történnek, hogy jó helyen maradjatok. Akik a múlt héten jöttek hozzátok a Shasta hegyről...ők ihletettek voltak. Mi telepatikusan beszéltünk velük és azt sugalmaztuk nekik, hogy jöjjenek hozzátok. Örültetek az élménynek?


Ez az a fajta élmény, amivel az egész bolygót bátorítjuk. Ti láthattok minket közvetlenül, vagy nem, de mi egy embersereggel rendelkezünk, akik kapcsolatban vannak velünk. Ők többen ebbe a csoportba fognak jönni, hogy megosszák veletek a fényüket, az ő sajátos rezgésüket.

Ez a 9/11 ünnep, megemlékezés, bármi, aminek hívni akarjátok. Tudjuk, hogy ezrek hagyták el a bolygót ezen a napon és mentek át egy Magasabb Tudatállapotba. Ez egy egyezség volt, amit ők a bolygóra érkezés előtt kötöttek: bevonva egy nagy és figyelemre méltó ügybe.


Tudjuk, hogy sok családtagot hagytak itt, akik nagy kétségbeesésben voltak. Az nem segített, hogy akik ezért az életüket adták, azokat a cabal ölte meg. A cabal módszerével, ahogy azoknak tenniük kellett. Annyi hamis dolgot tettek közzé a tömegmédiában, hogy így a bolygón mindenki bedőlt a céljuknak, hogy háborúkat indítsanak.


Ez egy fontos dolog volt azoknak, akik azon a napon hagyták el a bolygót, mert ők elkötelezettek voltak abban, hogy növekedjen a frekvencia ezen a bolygón. Most 15 évvel később a tudás korában vagytok. Most olyan időben vagytok, hogy az interneteteken különböző dolgokat láttok, és olyan szakértőktől olvastok, hallotok, akik azt mondják, hogy amit a kormányok híresztelnek, az mind hazugság, nem lehet igaz. Az nem lehet igaz. 


Ez egy fontos idő mindenkinek. Ez a MOST számotokra, amiről már beszéltek nektek. Ez az az idő, mint mondtunk, hogy elküldjük őket a Shasta hegyről és egyéb mágikus helyekről a földön, hogy jöjjenek és beszéljenek az olyan csoportokkal, mint ti. És hamarosan mi magunk fogjuk tartani a beszélgetéseket veletek az asztal mellett, finom ételeket és italokat megosztva. Megosztani veletek, hogy mit gondoltok és terveztek és mi tudjuk, hogy ez valóban meg fog történni.

 
A szeretetünket küldjük nektek. Minden szeretetünket. Köszönjük.

Forrás: http://newdimension2012.blogspot.hu/2016/09/message-from-st-germaine-adama.html

Fordította: M Anna

Megjegyzés:
Abama és a Shasta-hegyiek belső földi magas tudatszintű emberek. 
A mostani fejleményekről és a GESARA-ról itt: 
Milly






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése