2016. szeptember 5., hétfő

Az emberek 5D-s Felemelkedésének utolsó fázisa! - Mihály Arkangyal 2016.augusztus 28.




Az emberek rátok fognak nézni és azt kérdik, hogyan lehettek olyan nagyszerűek minden téren és csodálkozni fognak, mi a titkotok! 


     Az emberek 5D-s Felemelkedésének utolsó fázisa! 

Mihály Arkangyal
2016.augusztus 28.










Kedves Fénycsalád!

Hihetetlen időkben éltek! 2016. szeptember-decemberi időszaka a legfontosabb és legenergikusabb földi periódus lesz az emberiség történetében, mivel
a 3D-s mátrix most ér a végére és a vele együtt rezonáló lények egy különleges ébredésben vannak, amint a 3D-ből az 5D-be mozdulnak egy nagyon rövid lineáris időszakon belül!



A végső fázis

Sokan tudatában vannak, hogy valami nagyon nagy dolog fog történni és már történik is a testünkben, a személyes életünkben, egy bolygószinten és még galaktikus szinten is.


Ez az az idő, amiről régen írták, hogy nagy változások jönnek létre a Földön és a lényeivel, amint a régi, elavult rendszer utat ad valami újnak és jobbnak! Bár a Föld egy növekvő káoszban van, tudható, hogy ennek gyorsan vége lesz és az isteni tervünk és a Föld nagy Felemelkedési programja a missziónknak a része.


A nagy csillaglények mondták, hogy amikor a Föld elmozdul, ti vele együtt fogtok mozdulni, így ebből semmit sem láttok félelmetesnek, hanem természetes és normális átalakulásnak egy fizikai valóságból egy teljesen újba.


Ez a káosz és változás alatt a Föld lényei elkezdenek felemelkedni egy nagy szociális átalakulásba, amint napról napra egyre világosabban látják, hogy őket fogságban tartották egy életellenes, manipulált, pszichológiai rendszerben, ami nem az ő érdeküket szolgálja!


Kibújt a szög a zsákból, és a hógolyó növekszik, gyorsul és erősödik, ahogy a völgybe gurul. Lények ezrei ébrednek fel most minden nap, látva hogyan csapták be őket egy ellenőrző menetrend szerint, amit arra terveztek, hogy ellopjanak minden érző energiát.


Az emberiség szemtanúja a növekvő globális klíma-káosznak, ami az erőteljes energiák és a Föld mágneses mezeje közötti kölcsönhatás eredménye.
Sokan most jutnak először annak tudatára, hogy a 3D nem az egyetlen valóság, és kezdik keresni ezt az új realitást! Amint egyre többen felébrednek és a Fény mennyisége növekszik a Földön, a változások egyre jobban, és fizikailag is érzékelhetővé fognak válni.


Közületek sokan angyali hírnökként jöttetek a Földre, már tudva a nagy tervről, amit együtt hoztunk létre és üzeneteket mondtunk a végbemenő nagy változásokról és előzetes figyelmeztetést adtunk azoknak, akik korszakok óta alszanak!



Ez az a küldetés, amiért idejöttetek, és sikeresek voltatok. Most látni fogjátok, ahogy a szavaitok megvalósulnak mindenek előtt és ti itt fogtok állni keményen, és segítésre készen mindenen keresztül. Ez az, amire készültetek, és sokan keresni fogják a vezetéseteket és a segítségeteket, amikor a dolgok kibontakoznak. Megtapsolunk titeket ezért a nagy munkáért.


Egyre erősebb és nagyobb összetartozás formálódik az egész bolygón és teljes szabadság készül kialakulni szerte a világon!
A lélek számára egy természetes visszatérés lesz hamarosan a földbolygón, amint a rendszer tovább változik.


Ezek a nagy változások magukban foglalják az élet minden aspektusát; az értelmi, érzelmi, fizikai és spirituális vonatkozását és befolyásolják a kapcsolatainkat, munkafeltételeinket és a bőséget, ami árad felénk. A Föld emberei nem tarthatják tovább a régi energiavezeték rendszereket, szokásokat és az egyensúly hiányát; így meg kell vizsgálnunk és kicserélni elég sok mindent. Az egész rendszert teljesen megújítjuk, elhagyjuk és lecseréljük azt, ami nem az életért van!



Azoknak a lényeknek, akik másokat ellenőriztek és manipuláltak és akik alacsony frekvencián rezegnek, nem lesz helyük a Földnek ezen a magas frekvenciáján. Valójában, amint a frekvencia-rés a 3D és az 5D+ között növekszik, lehetetlen lesz az ilyen fajta rezgésekkel ott létezni, ahol hamarosan lesztek.


 Az univerzum, valamint az Új Föld isteni őrzői, akik egy sokkal intelligensebb és egészséges társadalmat fognak képviselni, türelmesen fognak viselkedni ezekkel az alacsony rezgésű lényekkel, amíg azok teljesen meg nem gyógyulnak és képesek nem lesznek belépni az eljövő új társadalomba.


DNS-Megújulás és a Fénykódok

A fizikai szinten történő változások magukban foglalják a DNS-ünk teljes újra-kódolását.
A napkitörések hatással vannak a földi életre. Valójában, ezek a kitörések itt megváltoztatják minden érző lény DNS formáját. A bolygót bombázó ionizált részecskék minden egyedet egy önmagában magasabb formára fejlesztenek.


Pillanatnyilag nem csak napkitörések érik el a Földet, de egy csomó új energiai is különböző forrásokból: üstökösökből, csillagrendszerekből, bolygókról és erős gamma sugár kitörések hatnak folyamatosan az univerzum magjából. 




Ezek az elmúlt időkben is megtörténtek, de az emberek teste és elméje nagyon nehéz (nagy sűrűségű) volt és bezárult az alvó DNS miatt, ezek egyike sem hatott az emberi lényekre.


Most sok földlakó nyitott és kész ezeknek az energiáknak és fénykódoknak a fogadására és képes dolgozni a testén és az egész rendszerén keresztül. Ez egy óriási lehetőség az emberiség tudatának az emelésére egy nagyon rövid idő alatt. Nekünk meg kell újítanunk, újra kódolnunk és újraírnunk egy csomó programot, amit a humán testbe és elmébe írtak és beprogramoztak tartós időre, eonokra.


Mi most ébredünk fel, mint egy bolygó és egy humán faj. Álljatok meg egy pillanatra és gondolkozzatok el ennek a következményeiről és a csodáiról! Nem éreztek egy gyermeki csodát magatokban amikor felfogjátok a végtelen sok új lehetőséget?


Az Új Világ megtisztulása minden szinten

Korábban mondtuk, hogy az ittlevő fejlettebb lények, az Új Föld őrzői, az „első hullámú felemelkedés lényei” fognak foglalkozni azokkal, akik még nem teljesen állnak készen és azokkal, akik nem képesek lakni az Új Földön! Mi az a folyamat, ami fel fogja emelni őket, ahol mi vagyunk? A válasz szenvedés és fájdalom!


Azt mondhatjátok, „ez nem túl ígéretesen hangzik a számukra”, de mi azt mondjuk, „a ti szenvedéseitek és fájdalmaitok sok inkarnáción keresztül, sőt még ebben az utolsóban is, azok katalizálták (gyorsították) ezt a felébredést”. Minden mester azt fogja mondani nektek, hogy a szenvedés és fájdalom okozza, hogy egy személy elkezdi és befejezi a Felemelkedési folyamatot!


A mesterek azt is fogják mondani nektek, hogy ez a fájdalom és szenvedés csak átmeneti, amíg el nem éritek a belső gyógyulás állapotát, ahol túlléptek mindenen!
Hogy mennyi idő alatt kerültök a létnek ebbe a transzcendens állapotába, az teljesen a ti kontrollotok alatt áll.


Azok, akik nem érték el ezt a túllépési fázist a lelkük fejlődésében, azok éppen most sok fizikai és érzelmi fájdalmon mennek keresztül, és mások szokatlanul fáradtnak érzik magukat.
Mivel az emberiség ilyen nagy lépést tesz a tudati és fizikai fejlődésében, sokan egy olyan időt tapasztalhatnak, amelyben kihívták és eltolták a határaikat.


Az utolsó felemelkedési hullám lényei kezdenek eltolódni a 3. és 4. dimenziós életből egy 5.dimenziós frekvencia felé. Maga a Föld most az 5. dimenzióban rezeg (valamint sokkal gyorsabban), és sok ember már felemelte magát erre a szintre és a magasabb dimenziókba is, vagy éppen most teszi. A Szeretet új energiái érték el a Földet és az emberiség számára új lehetőségek ébredtek.



Új Fény lép be a mátrixba


Az érkező új fényfrekvenciák új helyet igényelnek. Így egy nagy tisztuláson megyünk keresztül, hogy megszabaduljunk minden régi, visszahúzó és sűrű dologtól, amire többé nem lesz szükségünk.


A fizikai test megszabadul a toxinoktól és a régi programozástól. Az érzelmi test meggyógyítja a múltban és a jelenben történt sérüléseket, és megszabadít az egészségtelen érzésektől, mint a harag, a bánat vagy a szomorúság. Az elménk kihívás elé áll, hogy engedje el a régi hiteket és adja meg magát az ismeretlennek.


Itt azt tanácsoljuk, hogy „kérdezzetek meg mindent magatoktól és nézzetek mélyebben magatokba, miért hisztek valamiben”. Ha a hitrendszeretek a mátrixból ered, akkor az torz és nem felel meg az 5D-s igazságnak
! Fontos itt emlékezni arra, hogy nincs abszolút igazság; de annak végtelen, sokkal fejlettebb és magasabb szintjei vannak, amelyeknek nincs vége! Minél magasabb az igazság rezgése, annál inkább igaz! Az igazság szubjektív és közvetlen arányban van a teljes frekvenciaszinttel, amivel rezonál.



Nagyon kevés irányjelző (fény) van a 3D mátrixban; így minden irányjelzés 3D-n rezeg, ami elérhető.
A tudás keresése és az a szint, ahol ez integrálódik, okozza a belső rezgés egyenes arányú növekedését.


Amint felemelkedünk és feljebb kerülünk a rezgési skálán, szükségünk van  elhagyni mindent, mai elavult, sűrű, és ami nem szolgálja a lelkünket, így átléphetünk a fátylon egy új létbe.


Minél gyorsabban megy végbe ez a folyamat, annál inkább érezhetjük a tüneteket egy fizikai szinten. Ne aggódjatok emiatt, mert ez teljesen normális és csak ideiglenes
.


Amint az új fény-adatok beépülnek a testbe, a lény a tünetek eltűnésével ébred fel, és úgy érzi magát, mint egy új teremtmény! A DNS-fény-adatok beépülésének folyamatában sokan éreznek olyan felemelkedési szimptómákat, mint a hányinger, fejfájás, influenza szerű tünetek, furcsa és széteső érzések, alvási képtelenség, szívritmus problémák, különböző fájdalmak. Ebben az időben azt is érezhetjük, hogy visszamegyünk egy másik életszakaszba, amit meggyógyítunk. Ez mindig segít megtudni, hogy mit érzünk, hogy gyógyulunk.


A nagy lények a csillagokról elmondják nekünk,
hogy a fény-adatok csak akkor kódolódnak be a DNS-be, ha az illető egy delta-álom állapotban van. Abban az időben, amíg nagyon fáradtnak és kimerültnek érzitek magatokat, nagyon javasolt éppen aludni, mert az alvási időnk alatt tudunk fejlődni. Sokkal gyorsabban és könnyebben integráljuk a fényt, mint éber állapotban, mert az ego és a félelem nem blokkol le minket. Ez igaz a belső gyógyulásra és a régi érzelmi traumákat blokkoló  energiák tisztítására is.



Amikor reggel felébredünk, és még fáradtak vagyunk; akkor ez egy jele lehet, hogy egy csomó átalakulást engedtünk meg az éjszaka folyamán. Az angyali közösségben azt szoktuk mondani egy fény-integráló, delta alvásos éjszaka után, „rengeteget dolgoztam az elmúlt éjjel!”


Ezzel azt gondoljuk, hogy sok száz, illetve ezer összetett dolgot csináltunk ugyanabban a pillanatban (sok szinten többféle feladatot), még el is utazva sok helyre és gyógyítva másokat, miközben a belső dolgunkat végeztük!


Azt mondják, hogy éber tudatállapotban sok évbe telhet megtenni ugyanannyi felemelkedési munkát, mint amit delta álomállapotban 8 óra alatt elvégeztek. A delta tudatállapot egy szint az emberi test halála fölött és sok mester és szerzetes képes elérni ezt a tudatállapotot a meditációja alatt, lecsökkentve a légzését és a szívverését olyan szintre, ami a test halálára emlékeztet.


Ebben az az érdekes, hogy nem számít, mennyi időt tölt a szerzetes ebben az állapotban, nem befolyásolják a külső hatások, általánosságban semmi nem változik a testben és ők vissza tudják hozni magukat az ébrenléti állapotba bármelyik pontban az ő szándékuk szerint.


Azt tanácsoljuk a felemelkedési szimptómákra: Nyugtassátok meg magatokat ebben az időszakban és legyetek segítőkészek, fejezzetek ki olyan szeretetet, ahogy egy anya szereti az áldott gyermekét! Naponta sokszor lélegezzetek lassan és mélyen, földeljétek a testeteket kristályok alkalmazásával és sétáljatok mezítláb a földön!


Csak energiadús ételeket és természetes gyógynövényeket egyetek! Relaxáljatok és  teljesen engedjetek meg mindent megtörténni, és fogadjátok el ezeket
! Lássátok, hogy ez az az út, ami van és tudjátok, hogy ti és a testetek tökéletesen megfelelően működtök. Az ellenkező és nem olyan termékeny dolgok a pánik, arra gondolni, hogy valami baj van és elrohanni egy sürgősségi osztályra csak azért, hogy rájöjjenek, hogy pánikrohamotok van és minden teszt azt mutassa, semmi baj sincs a testetekkel! Ez csak egy időveszteség és 3D-s pénzkidobás!





Ha valaki minél többet relaxál és bízik ebben a teljes felemelkedési folyamatban, annál könnyebben jut át rajta és annál gyorsabban fogja elhagyni az alacsonyabb dolgokat!


Egy angyali és humán fajként együtt lakva a Földön, most elengedjük az összes régi  sűrűséget és korlátozást. Soha nem fogunk visszatérni a korlátozott hithez és élethez, amit korábban tettünk. Most a magasabb szempontjainkhoz igazodunk (a mi isten- valónkhoz). Pusztán a szándékunkból és a belső mivalónkból a saját aranykorunkhoz vezető úton dolgozunk és egy új világért, ami tele van örömmel, békével, szeretettel és a szabadság jellemzi.


Ha a
felemelkedéseteket első számú fontosságúvá soroljátok és teljes létetekben azon dolgoztok, és minél jobban elfogadjátok azt, és relaxáltok ennek megfelelően, és hagyjátok azt teljesen magatokévá tenni, akkor biztosítunk titeket, hogy egy kvantum -ugrást fogtok tenni egy reménytelen, elhagyatott, félelemmel teli állapotból, egy izgalmas, új életbe, ahol minden új pillanat tele van csodával és mágiával!

Az emberek rátok fognak nézni és azt kérdik, hogyan lehettek olyan nagyszerűek minden téren és csodálkozni fognak, mi a titkotok! Ha ők készen állnak és akarják (a legtöbben még nem egészen), akkor egyszerűen mondjatok el nekik mindent, amit nektek mondtunk!


Isteni-sebességet a lelketeknek erre a hihetetlen utazására!


Mihály Arkangyal 




Fordította M Anna







11 megjegyzés:

  1. Köszönöm a sok értékes bejegyzést, sokat segít a felemelkedéshez. Egy megjegyzést teszek Michael arkangyallal kapcsolatban: nem kell a nevét magyarra fordítani, hiszen a többi arkangyal Raphael, Ariel, Uriel .... nevét sem fordítjuk le, mivel éppen az "el" utal isteni származásukra. Köszönettel, Papp Katalin Barbara

    VálaszTörlés
  2. Imádom Mihály arkangyal ezeket a sorokat! Erre vártam, bíztam gyerek korom óta hogy sok,nagyon sok dolognak másként kellene lenni, és most itt van! Örülök neki és nagyon szeretném ha minél hamarabb felébrednének még azok akik alszanak....... Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. már megint elfelejtette az ápoló lekapcsolni a wifit és ez a vége...

    VálaszTörlés
  4. A tanátsotokat szeretném kérni! Szerintem én túlrezegtem, és én már a 6Dben vagyok! Ez így jó, vagy menjek kicsit visszább az 5D-be?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te tudsz jönni-menni a dimenziók között? Akkor meg tudod oldani a problémádat.Vagy tán viccelsz?

      Törlés
  5. Nagyon szép és biztató ez az angyali üzenet, köszönöm szépen Milly!
    Szívből remélem, hogy a közel jövőben valóban beindulnak a globális mértékű változások az életünkben, ami mindenki számára érzékelhető lesz, aki kellően nyitott hozzá.Amennyiben még sem történne semmi változás ezen a fizikai létsíkon, akkor is képesnek kell lennünk megőriznünk a hitünket egy szebb és jobb élet reményében.Én nem gondolom azt, hogy őrültség volna hinni ezekben a szívből jövő és fénnyel teli "égi" üzenetekben/tanításokban, szerintem az számít őrültségnek, ahogy az emberek most élik az életüket, amit normálisnak tartanak.

    Maradjunk pozitívak és támogassuk az isteni fény energiák beáramlását erre a szent Földre!
    Áldásomat küldöm mindenkinek sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  6. Kedves "angyal", kvantum ugrást emlegetsz... Olyan pici a kvantum, hogy elképzelni sem lehet! Ha Te is erre gondoltál, akkor, rendben!

    VálaszTörlés
  7. Ez iszonyat… :( Egy régi ismerősöm, akivel szerencsére már nem tartom a kapcsolatot, teljesen bele van őrülve ebbe. Állítólag már teljes rumli a lakása, minden szart gyűjtöget, és várja a nagy dimenzióváltást… Mégsem kellett volna neki az internet…

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van ilyen sajnos. Ezért fontos, hogy leföldeljük magunkat, ne szálljunk el, amíg nincs itt az ideje. Kerti munka, sport, kirándulás, meditáció a Földanya felé, stb.

      Törlés
  8. A kvantum a mérhető anyag legkisebb formáját/állapotát jelenti.
    Ebben az angyali üzenetben arra utalnak a kvantum ugrás kapcsán, hogy a mi felemelkedési folyamatunk az elsősorban kvantum szinten fog majd megtörténni, ami szerves részét képezi a fizikai átlakulásunknak is.
    Ne legyünk kis hitüek, bízzunk a nagyobb szintű változásokban!A Tudatunk/Szellemünk formálja, alakítja az anyagi univerzumot, a gondolataink és érzelmeink hatalmas teremtő erővel bírnak!

    Itt van egy nagyon részletes és jó leírás a témával kpcsolatban:
    http://tegyukszeppeavilagot.hupont.hu/60/kryon-a-feltart-dns

    VálaszTörlés