2016. augusztus 24., szerda

Csak a saját elmétek korlátozhat - Mika Quinsi 2016.08.19.

Az illuminátus elvesztette azt a képességét, hogy az akarata szerint diktálja az eseményeket. Még kellemetlenkedni fog, amíg be nem börtönözik, amely az ő végső sorsa.


Csak a saját elmétek korlátozhat

Mike Quinsey Felsőbb Énjének üzenete

 2016. aug. 19. 



Ti, akik a fületeket a földre teszitek, hallani fogjátok, hogy a „forradalom”  olyan közel van és más változásokkal együtt hamarosan jelzi a kezdetét. Egy óriási feladat közelít a befejezéshez és egy tagadhatatlan bizonyítékát fogja adni, hogy az illuminátus elvesztette azt a képességét, hogy az akarata szerint diktálja az eseményeket. Még kellemetlenkedni fog, amíg be nem börtönözik, amely az ő végső sorsa. Bizonyíték erre a mozgásuk is, hogy addig a megfelelő ideig várakoztak, amíg nem jöhetnek előre. A negatív erők nyilvánosan örültek az eljövő akcióiknak, de a dolgok semmi módon nem történtek meg a maguk módján. 

A Fény erői folytonosan azon dolgoznak a színfalak mögött, hogy a szándékaik annyira titkosak maradjanak, amennyire csak lehet. Az az igazság, hogy ők a negatívak fölött vannak minden szempontból, és képesek biztosítani, hogy a dolgok ne csússzanak ki a kezükből. Hagyják őket fejlődni a tervek szerint és nem zavarják őket a karmával vagy a Fény felsőbb Erőinek a diktátumaival. Legyetek biztosak, hogy bármi történik a tapasztalataitok folyamán, azt ellenőrzik és biztosítják, hogy a végső idők a tervnek megfelelően működjenek.



Azoknak a lelkeknek, akik nem ismerik a nagyobb képet, úgy tűnhet, hogy káosz van, mégis minden azoknak az irányítása alatt áll, akik biztosítják, hogy a Terv az Embernek megfelelően folyjon. Tartsátok észben, mindannyian önkéntesen vállaltátok, hogy megtapasztaljátok a különválást, és elfogadtátok a kihívást, hogy megtaláljátok a visszavezető utatokat a Fénybe. Mint egyéneket és a Humán Fajt azóta őrzik, mióta a ciklus elkezdődött és még ha fel is emelkedtek, lesznek Magasabb Lények, akik mindig védik a tapasztalásaitokat. Rajtuk keresztül erősebben fejlődtök és erősebben vagytok képesek megtartani magatokat, ha összeütközésbe kerültök a Sötétekkel. Amióta komolyan gondolkodtok, bármi van körülöttetek, nem tudja befolyásolni a képességeteket, hogy nyugodtak maradjatok minden körülményben. A megtanult leckékre emlékeztek és továbbviszitek egyik életből a másikba.


Amikor a magasabb energiák földet érnek, a negatív energiák hatása annyira lecsökken, hogy nem tudnak többé létezni ilyen magas frekvencián. Ebben az időben fog megtörténni a Felemelkedés és teljes béke és szeretet száll le a Földre
. Még a felfogott eseményekhez képest is nagyon rövid idő fog eltelni, hogy ezek megtörténjenek. Így üdvözölhetjük a jövőt és az meghozza nektek a felszabadulást a Sötétek befolyásától és akcióitól. Azok válaszolni fognak a sötétek akcióira, akik szembenéznek a következményekkel mind a Földön, vagy ha el lesznek távolítva, akkor más helyen. Biztosak lehettek abban, hogy senki sem ússza meg a bíróságot, vagy nem kerüli azt el hátsó szándékú akciókkal. Ismét kijelentem, hogy egy lelket sem büntetnek meg,(nem ölnek meg/Milly) de szüksége lehet további tapasztalatokra, hogy felülkerekedjen a gyengeségein. Azok gondosan megtervezettek, hogy a lélek ebből tanulhasson és hamarosan elérje azt a pontot, ahol a leckék befejeződnek.



Sokan közületek tudják, hogy amint az idő elhaladt, sok olyan lélek reinkarnálódott, akik kellően fejlettek ahhoz, hogy segítsenek nektek létrehozni az Új Kort. Ehhez csak biztonságos, zavarástól mentes helyzet szükséges számukra, hogy felkínálják a tudásukat és tudni, hogy nem engednek meg interferenciát azoknak, akik inkább visszatartanának titeket. 

Az igazság azonban kiderül és közületek sokakat sokkolni fog, ha megtudjátok, hogy gyakorlatilag rabok voltatok a saját bolygótokon sok ezer éve. Így még sok mindenben kell felzárkóznotok, hogy megkapjatok minden fejlesztést, amit már élvezhettek, beleértve egy sokkal magasabb életszínvonalat. Öröm lesz, annyi idővel rendelkeznetek, hogy követhessétek a saját törekvéseteket és ne legyetek elárasztva időt rabló feladatokkal. Amint ez megtörténik, a legelfogadhatóbb változások közül az egyik az lesz, amikor mindenetek meglesz, amire csak szükségetek van, pénz használata nélkül. (amíg szükséges, addig lesz pénz/Milly)
 
Tudva, milyen sokat fogtok hasznosítani a változásokból, remélhető, hogy az elkövetkező időket úgy fogjátok látni, hogy megtartjátok az ígért változásokat az elmében. Természetesen a változás nem jön létre nagy nehézségek nélkül, de a Galaktikus Erők kezet nyújtanak, amivel biztossá válik, hogy minden változás minimális idő alatt meg fog történni. A Fényvárosok minden nap elteltével egyre közelebb kerülnek a megvalósuláshoz, és ez önmagában egy világváltó esemény. Azt mondják, hogy miután az elsők materializálódnak, lesz  több is, amíg a Föld minden fő országa össze nem kötődik. Ez csak egy a sok érdekes és izgatottan várt változásból. Lassan de biztosan betekintést fogtok kapni a jövőbe, és az nagyon gyorsan eljön.



Semmi sincs, amit ne tudnátok megtenni vagy elérni, csak a saját elmétek korlátozhat. Így bármilyen szinten felállíthatjátok a célotokat, amit szeretnétek, és elhatározva, hogy tartjátok a siker útját, biztosan eléritek a célotokat. Az utatok végül visszavezet Istenhez, ahonnan jöttetek, az jelenleg egy karnyújtásnyira van tőletek. Sok, sok élmény van előttetek, és ha egyszer eléritek azt a szintet, hogy Galaktikus Lénnyé váltok, akkor ti fogtok dönteni arról, milyen utat választotok. Minden szinten találkozni fogtok azokkal, akik ugyanott tartanak, mint ti és együtt fogjátok folytatni az élményeket.

 
Jelenleg a ti alacsony szinteteken egy csomó életen vagytok túl, amelyek úgy lettek megtervezve, hogy emeljék a tudatotokat. Az életetek minden állomásán van gondosan megszerkesztett tervetek, hogy biztosítsa a felemelkedés lehetőségét. Ha bármilyen ok miatt nem sikerült a kihívás, az addig ismétlődik, amíg nem jártok sikerrel. Semmi sem tart sokáig, és mindig lesz egy lehetőségetek még magasabbra jutni.

Feltehető, hogy bár ebben az univerzumban emberi formában lesztek, de idővel olyan pontra emelkedtek, ahol nem szükséges ilyen testet viselni, és Fénylénnyé váltok. Ha szükséges, újra le tudtok szállni egy olyan szintre, ahol emberi formába „gondolhatjátok” magatokat. Innentől a gondolatotok erejével olyan erőssé fogtok válni, hogy védekezni tudtok a céltalan gondolatok manifesztálódása ellen.

Ezen a szinten közületek sokakat fognak kérni, hogy teljesen értsék meg a fejlődés útját, azonban, ha teljes tudatú Galaktikus Lényekké váltok, akkor ennek teljes tudatában lesztek. El fogjátok sajátítani a megfelelő tudást, hogy a saját őrzőtökké váljatok, és pontosan ki tudjátok választani, melyik utat akarjátok követni. Azonban mindig lesznek Felsőbb Lények, akik követik a fejlődéseteket és felkészültek arra, hogy segítsenek, ha úgy akarjátok. Valójában a Felsőbb Énetek jobban felemel titeket, mint amivé válhattok más lelkekkel, akik megosztják ugyanazokat a rezgéseket. 


Az élet teljesen csodálatos lesz és tele olyan lehetőségekkel, hogy pontosan megélhessétek azt, amit kívántok. Nem vagytok hozzákötve ehhez az Univerzumhoz és korlátlan választásotok van, hogy beteljesítsétek a küldetéseteket. Még olyan élményeken keresztül is, amikor fel tudjátok „hívni” az utazókat, így a kapcsolatok sohasem vesznek el véglegesen. De természetesen lehetnek olyan idők, amikor ők nem érhetők el, de tudatában lesznek, hogy próbáltatok kapcsolatot létesíteni velük.

Szeretettel és áldással hagylak el titeket, a Fény ragyogtassa be a napjaitokat és a teljesség felé vezető utatokat!

Ezt az üzenetet a Felsőbb Énemtől kaptam.
Szeretetben és Fényben:

Mike Quinsey.



Postázta: Manuel Pineda   



1 megjegyzés:

  1. Hálásan köszönöm neked Milly, nagyon szép és lélek emelő ez az üzenet és Mihály Arkangyal üzenete is.:)

    Sok Áldást mindenkinek!!!

    VálaszTörlés