2016. június 15., szerda

A harmadik hullám az egyetlen! - Sananda 2016.06.05.




Akik alszanak, nem fognak többé aludni. Az egész világon észlelni fogjátok a nagy felébredést a történések folyamatában.






A harmadik hullám az EGYETLEN!

SANANDA


2016.06.05.




Sananda vagyok. Mindig csodálatos itt lenni veletek, így érni el olyan sokatokat az egész bolygón. Ebben az időben, amiben most vagytok, ezek óriási idők; olyan idők, amiért olyan sokáig és sokan dolgoztak, és ti magatok is tudjátok, miért vagytok itt – a legtöbben tudjátok, miért vagytok itt. Tudjátok, milyen sokáig készültetek ezekre a változásokra, amik most történnek.


És amint már sokszor hallottátok, ez mind a változásról szól. Gyorsan emelkedtek felfelé az egész bolygón eljövő harmadik hullámhoz, ami már most itt van veletek. De a fő része még nem jött el, de eljön. És ahogy az beüt, végigmossa az egész bolygót, akárcsak az első és a második hullám tette; de ez a harmadik Hullám az EGYETLEN!  Ez az EGYETLEN, ami minden mozzanatot elhoz. Ez fogja megemelni minden résztvevő rezgését, nem csak az első és a második hullámosokat, de azokét is, akik csak éppen most ébrednek és készek az ébredésre. Ők utolérnek mindent ebben a hullámban, ebben a szeretet-kiáradásban.


És sokan közületek elkezdik megtapasztalni – sokan közületek, akik most hallgattok, sokan közületek, akik együtt rezegtek ezekkel a szavakkal, elkezdtek észlelni sok változást az életetekben. Elkezdtek olyan dolgokat látni, amit sosem láttatok korábban; képesek lesztek arra, amit úgy hívnak, átlátni a fátylon, amint a fátyol vékonyodik és elszakad. Sokan különböző fajta és különböző módon végbemenő gyógyulásokat tapasztaltok. És ezek a gyógyulások folytatódni fognak, és ezek a meglátások is folytatódni fognak. Egy bizonyos pontig, amikor hívjátok az Eseményt, amikor ez történik, a fátyol eltűnik. Tömérdek gyógyulás lesz, ami mindenki számára elérhető lesz, mind energetikailag, mint most, és a különböző tudományokon keresztül is, mint az orvostudomány, amit most ismertek és az, amivé válhat. Ez egy csodálatos új világ, amit elérünk, a Fény új Aranykora.



Az új Elosztás vezetői itt voltak mindmáig, de ezt eddig elhalasztották, amíg különböző Események bekövetkeznek, amik eddig a színfalak mögött voltak, igen...de most ez elkezd megvalósulni. Sok különböző személy sok történetét halljátok, aminek eljött az ideje, olyan dolgok megszületése, amelyek korábban nem voltak. Az egyensúly, amiről olyan sokszor beszéltünk, eljön erre a bolygóra, és ti, a Fénymunkások...ti, akik megosztjátok a fényt, ti vagytok, akik ezt elhozzátok...ti, akik mindenhova tükrözitek a fényt, ahova mentek, anélkül, hogy erről sok esetben tudnátok. Bármikor, amikor mentek, amikor nyilvános helyen vagytok, szórjátok a fényt, árasztjátok az energiátokat. És ezek az energiák, ez a fény elmozdul a következőre, a melletted levőre, az amellett állóra, és a következőre. És a fény elkezd terjedni és egy felébredési hullám történik.


Akik alszanak, nem fognak többé aludni. Az egész világon észlelni fogjátok a nagy felébredést a történések folyamatában. Még többen fogják hallani az idő kopogását, a figyelmeztető hangot, ami mélyen a szívükbe hatol, és felébrednek a hosszú szendergésükből; itt van az idő, az idő, hogy mindenki felébredjen.

És ti vagytok ennek a gyorsítói (katalizátorai). Ti egy misszióval érkeztetek, és ti ezt a várakozáson felül teljesítettétek. Sokan közületek velem együtt jöttetek egy hosszú idővel ezelőtt, és most itt van az ideje elérni a befejezést, minden megváltozik.


Most távozok. St. Germain jön és a NESARA-ról fog beszélni..., ami szintén feltárul. Béke és szeretet mindannyiótokkal. Folytassátok ezt a fény-utazást!

Forrás: http://www.earthascends.com/page/493303588

Fordította: M Anna





6 megjegyzés:

  1. Helló.sziasztok.én vagyok.ugyanaz az olvasód aki írta azt a hosszú üzenetet ma. Szerintem remekül csinálod a munkádat ezt nem lehet fikázni mert ezt a témát feldolgozni nem egyszerű egyáltalán most hogy egyáltalán létezik e szabadság szólásos is eppezaz mi.vagyunk.röviden a csótányok mi végezzük a piszkos munkát és valóban nincs.sajnos beleszolasunk a hatalmasak jatszmajaba. csak.azt nem értem ha ránk kényszerítették a hulló.agYat és a lemaradás letargiazott gyenge képességeinket ezer éve mert onnan ered hogy behodoljunk a mesterséges intelligencia és a hüllőknek.akkor miért nem sikerült eddig.megtörni? Tudom.milyen.technológiákkal is manipulálnak.minket és mindent befolyásolnak.média időjárás egyebek.ezt tudjuk de akkor igen ravasz a sötétség és társai habár a sötétség én.szerintem nem egy teljesen gonosz nem elpusztítására akarok.célozni mert akkor én vagyok a gyilkos karmaoszto hanem csak a sötétség is egy életforma ahogy a fény mert ahonnan ezek iderepultek atlantisz idején okkal.voltak itt sajnos ezt is tudjuk. Mindent megtettek idáig minden kártyát kihuztak és ennyi de ez a sötét anomália megvan hibásodva megbetegedést jelent ez olyan.mikor az űrhajónk önnmegsemmisito módba kapcsol szóval lehet hogy amiből ezek táplálkoznak a félelem vér és a leuralom mások életét életforma egyben. Szóval csak egy hiba van a rendszerükben életükben és illetve nem véletlen hangsúlyozza a federation of Light minden. Üzenetben.hogy a kor a sötétség minden kort hibát elkövetett alapból kudarcra van ítélve a hiba a betegségük. És ilyenkor.jön az hogy az lesz most a sorsuk hogy a plejadiak fogvatarto létesítmény börtönökbe viszik őket amíg megnem jönnek a mentoraik feletteseik hogy most mit kell lépni vagy elfogadod itt az új törvényt hogy fényben újra hibátlanul és egészségesen élsz és vagy pedig újra indul az inkarnácio ciklusaid mert beteg vagy ez kB olyan mikor műtenek a kórházban addig nem engednek ki. Szóval ez lesz a sorsuk ezeknek. És csak egy oka van hogy miért történt meg ez az egész háború atlantisz idejétől bukásátol
    mert betegek lettek azok.a vezetők vagyis a sötét Vágyak ommamagaban is függőség és idehivtak ezeket a lényeket és talán megfertoztek mindent és ezért van hiba de okkal ez egy kísérlet amit a mennyország adott ki ezt is elmondjáak mindig az üzenetekben. És elvileg a.mi.mentoraink azaz a galaktikus feletteseink megbeszélik velünk landolás után az Akasha könyvtár jegyzékbol a hát nem.is teljes sorsunkat hanem csak azt hogy milyen energiákat engedjünk.el és mit tegyünk nagyjából és érezhető az is hogy globális tisztulás zajlik mert minden. Elővan készítve terep hogy lelandoljanak majd. Szóval nem véletlen aztsem hogy ez a fajta nagy esemény 10000 évben 1 szer történik. Remélem mindent megtanultam 17 és.már mindjárt 18 éves fejjel habár szerintem ez is titok addig hogy ha ez megtörténnik akkor mi.lesz a szerepünk.lesz e kiválasztottak akik az igazi jó.kormányzók lesznek e itt habár Orbán helyett uralkodnék már bocsánat a kifejezésért értem a családját meg minden csak.mindig a focira hajt meg olyan egyszerű dolgok hogy ez elront mindent és ez nem az egység létrehozás és hogy egy szép országot teremtünk
    ennyi.

    VálaszTörlés
  2. Miből gondolod hogy egy csótány vagy?, kedves nagyon furcsán fogalmazó ismeretlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Anonymusnak csakra tisztitasra van szuksege.konkretan torok csakra tisztitas.youtube csakra tisztitas.szivesen.

      Törlés
  3. a kedvesnek Anonymusnak csakratisztitasra van raszorulva.az nem szegyen.normalis dolog.en ma jottem ra,hogy van hang es van vizualis csakra tisztitas is .es sajat kezuleg el is keszitettem.a hexagramot.AMINEK 7 CM nek kell lenni.egy haromszog benne a masik haromszog 7 centi..ennek a belseje a pi. a 3,14.fentrol lefele a szinek.lila,sotet kek,sarga.piros,narancsasarga,vilagos kek.a csakra szinei.szoktak a zsido csillag vagy a david csillagkent is emlegetni.ami az igazsag ezt a jellet mozes lopta el egyiptombol egyutt frigy ladaval ezert is a viz szet ment amikkor menekultek es a mai napig etiopiaba van ez a frigy lada.varunk egy 33 eves avatara,mert ketten vannak egy a karpat medencebe a masik amerikaba.ebbol az egyiknek kell kiemelnie ezt a kvantumgepezetett es vissza kell raknia a helyere a gizai piramisba.ha ez megtortenik rohamosan fog mindenkinek tisztulnia csakra rendszere.de ne bizakodj masokban.youtube csakra tisztitas.en a kedves Anonymusnal torok csakra elzarast erzekelek.mindenre van megoldas.szivesen. orulok,hogy ma megtalaltam ezt a weboldalt mert nagyon maganyosnak erzem magam.jo itt lenni.remelem hasznos resze leszek ennek a virtualis tarsadalomnak.Szeretett es Beke veletek tesvereim.Gelko amugy meg a nevem lenyegtelen csak egy determinacio vagyok ebben a matrixban es egy lelek szillank vagyok.A hexagram azert 7 centi mert het univerzum van.a kozepso az idotlen a tobbi hat pedig idohoz kotott.barkivel szivesen megosztom a 4 eves kutatasom eredmenyeit.nagyon sajnalom es nem ertek egyet azokkal a spiritualis emberekkel aki hamarabb felebredtek,mint peldaul villas bele es 5 euro meg ado szamunk ez meg ez.jakab istvan mas teszta,o egy mester,de sokan elfogjak vesziteni a hatalmukat akik a tudast arulni fogjak.hiaba ossze esik a bankrendszer,egyszer ezert ugy is fizetnie kellesz ezeknek az embereknek.a tudas midenkit illett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Gelko! Ez a válaszlevél felkeltette az érdeklődésemet. Érdekelne a 4 éves kutatás eredménye amit végzett (végeztél). Érdekel ez a téma, amiről írtál. Szeretném ha többet irnál ezekröl ha lehet. Az e-mail címem: Paderjpaulus@gmail.com Tisztelettel:Jacsa Pál

      Törlés
  4. Tisztelt Ismeretlen! Érdekelne a 4 éves kutatás eredménye amiről írt! Ez a téma nagyon érdekel és ha többet tudhatnék róla, hálás lennék érte! Üdvözlettel:Jacsa Pál e-mail címem: paderjpaulus@gmail.com Elöre is köszönöm!

    VálaszTörlés