2016. március 23., szerda

A fénykódok beáramlása lehetővé teszi, hogy a magyarság tudatára ébredjen. Jézus 2016.03.22.



Gyümölcsoltó Boldogasszony napján meghasad az ÉG, hirdeti egy Új Világ eljövetelét.

A fénykódok beáramlása lehetővé teszi, hogy a magyarság tudatára ébredjen.




Gyümölcsoltó Boldogasszony napján meghasad az ÉG, hirdeti egy Új Világ eljövetelét.

Ti, akik arccal fordultok a NAP felé és olvasni tudtok belőle, látjátok, hogy keresztem végleg fénnyé vált, hirdetve az új világ eljövetelét. 



Csakis a fényre koncentráljatok, mert győzött a Fény! 
A kárpit hasadása jelzi a Fény eljövetelét. 
Ez a nap fordulópont lesz számotokra, minden élet egy új tartalommal bír. 
A fénykódok beáramlása lehetővé teszi, hogy a magyarság tudatára ébredjen. 


Belső Hang által lejegyezte: Áldáska. Feketéné Lendvai Katalin


Veszprém. 2016. március 22. Kikelet hava









1 megjegyzés:

  1. Kedves Milly !
    Mivel MA van telihold, március 23.-án, ma kellene megemlékezni Jézus küldetéséről.
    Én erre az alkalomra festettem e képet.
    Ha jónak látod te is, kérlek külön mai cikként tedd fel valamelyik oldaladra ezt a festményt, a hozzárendelt írásommal együtt.Köszönet érte.

    Ezt a festményt erre az alkalomra festettem.
    Címe : JÉZUS KÜLDETÉSE.És emlékeztetlek benneteket, hogy telihold van MA, mint ahogy telihold volt akkor is amikor Jézus Urunk beteljesítette küldetését. Ma böjtöljünk és imáinkban adjunk hálát a Teremtő Atyának, hogy testet öltött a megmentésünkért. Ígérjük meg, hogy mostantól még nagyobb odafigyeléssel éljük meg isteni természetünket, a szeretni és teremteni tudásunkat.Ugyanakkor kérjük szeretett Krisztusunkat, hogy mielőbb vegye át teljesen és itt fizikai síkon is az irányítást, foglalja el királyi trónját, mert csak Ő tud békét, világbékét és világok közti békét teremteni e valóságban! Áldás, áldás, áldás a mi Urunk Jézus Krisztusra !
    Írásban is összefoglalom: Ebben a festményemben megpróbáltam összefoglalni mindazt, amit a Bibliából, a Nag Hammadi apokrif iratokból, a magyarok ősi vallásából és egy saját isteni kinyilatkoztatásom alapján megértettem Jézus küldetéséről. Isten segítségével, egy átszellemült tudatállapotban jelen lehettem és át is élhettem, hogy Jézus nem érzett semmilyen fájdalmat a kereszten, ekkor már kívülről figyelte az eseményeket és tartotta életben a testét, hogy beteljesítse küldetését, ami elsősorban az volt, hogy minden egyes ember szabad akaratából ismerje fel, hogy Ő Jézus, a Teremtő ATYA, a FÉNY megtestesülése. Életének értelme az volt, hogy minden ember felismerje önmagában is a FÉNY, a Teremtő jelenlétét!........
    ............................
    innen hiányzik az a rész amit ki kellett töröljek, mert nem engedte be a gép, a sok karakter miatt
    ...............
    25. De van sok egyéb is, a miket Jézus cselekedett vala, a melyek, ha egyenként megiratnának, azt vélem, hogy maga a világ sem foghatná be a könyveket, a melyeket írnának.”
    Én: Ezzel nemcsak azt bizonyítja Jézus, hogy ő egy magasabb rendű dimenzióból képes volt inkarnálódni emberi testbe a Földre, hanem azt is, hogy bármilyen alakot képes ölteni bármikor, ha ez által tanítani és hatni tud az emberekre, a lelkük megmentése érdekében. Én hiszem és Istenben meggyőződésem, hogy miden korban megjelent és testet is öltött újra meg újra, hogy minél több embert megmentsen. S mint tanított, mindenki képes mindarra, amire ő, sőt még többre is, ha eléri a megvilágosodást, ha megérti a teremtés lényegét, hogy Fény a Forrás és mi mindannyian annak a kiáradásai vagyunk és így is él!
    Háromszor kaptam válaszként e bibliaverseket Istentől, amikor rákérdeztem arra, hogy meddig kell még e világ nehézségeit elviselnünk:
    Péter II. leveléhez nyitottam ki a Bibliámat 3:9. "Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson."
    Adjon ez mindenkinek erőt és bölcsességet, Isten áldásával!


    A festményről a fotót nem tudtam ide feltenni, és látom a teljes cikkemet sem, de ha írsz egy e-mail címet, átküldöm a teljes anyagot.Az enyém: gella@tvn.hu
    Szeretettel, Lehner Ella

    VálaszTörlés