2016. február 4., csütörtök

Új remény 2016.02.02.



CE-5 meditációk, ökofalvak, Keshe-energia, Csillaggyermekek. Az exopolitikában talán a legfontosabb a tudatossággal való munka, a CE-5 meditációk és a csillaggyermekek ügye. Ezekkel már most tud mindenki foglalkozni, az elzárt technológiák szabadon engedésére, tömeges rendelkezésre bocsátására még várni kell






Új Remény


CE-5 meditációk és ökofalvak és 
Keshe-energia és Csillaggyermekek

2016.02.02.
Milyen jó lenne, ha a globális CE-5 meditációk, melyeket Kosta Makreas terjesztett ki az ufológia legnagyobb alakja, Steven Greer képzései nyomán, ökofalvakban is megtalálnák a helyüket.
Ezek a közösségek többnyire rendszerfüggetlenül működnek (önállóan fedezik szükségleteiket), így szervezett közösségként tudnának fellépni “az új föld és új ég” behívásában. Olyan szervezett módon tudna így történni a földönkívüli civilizációkkal történő kapcsolatfelvétel, ami jelentősen megnövelni a meditációk eredményességét az egyéni meditációkhoz képest. Az exopolitikában talán a legfontosabb a tudatossággal való munka, a CE-5 meditációk és a csillaggyermekek ügye. Ezekkel már most tud mindenki foglalkozni, az elzárt technológiák szabadon engedésére, tömeges rendelkezésre bocsátására még várni kell.
Keshe által elérhetővé tett tudomány valószínűleg néhány év múlva eljut oda, hogy mindannyian mi bolygólakók már nagyobb berendezéseket is fogunk tudni gyártani közlekedési eszközökbe, háztartási és ipari fűtési rendszerekbe, tengervíz-sótalanító gyárakba és agrárkulturális területekre. Az elméleti és gyakorlati tudás kint van, már csak ki kell forrja magát, ezt a tudást eltüntetni az internetről, a kísérletezőket biológiailag kiirtani, már nem fogják tudni.
Bár a közbiztonságot még mindig a mainstream belbiztonság és hadügy tudja biztosítani az alternatív közösségeknek, az ökoközösségek újfajta életvitel mintáját kísérletezték ki az elmúlt 4-6 évtizedben, melyek integrálhatók a megapoliszok működésébe is. A tinyurl.com/OkofalvakGyujtemeny oldalunkon két könyvünk és két kiegészítő írás található leendő ökoközösségeknek a sikeres működéshez.
Ha az Open Source Ecology (Nyílt Forráskódú Gazdálkodás) projekt nem ment volna el a nyílt forráskódú géppark kifejlesztésétől ingatlanfejlesztési és egyéb K&F irányokba, akkor az általuk elindított permafaktúra lehetővé tenni az ökofalvak, a permakulturális gazdálkodás rohamos terjedését, illetve hatékonyság-növekedését és kiteljesedését.
Újfajta pénzrendszerrel, ahol a motivációkhoz lehet igazítani a valutákat (lásd Bernard Lietaer – Pénz és Fenntarthatóság c. nemrég megjelent könyvét), pedig elérhető, hogy a vállalatok és a magánemberek is érdekeltek legyenek a hosszú távú, mindannyiunk számára pozitívan élet-, ember- és bolygóközpontú gondolkodásmódban, a jelenlegi hatalom- és kapzsiságalapú világgondolkodás mellett, majd helyett.
A pénzrendszer volt (jelenleg is az) a negatív földönkívüliek legnagyobb materiális eszköze arra, hogy anyagi és pszichés rabigába hajtsanak bennünket. A pénzrendszerünk problémáinak gyökerei egészen az exopolitikáig érnek. Erre maga Keynes is utalt azon mondatával, hogy a pénz eredete az ismert történelem előttre nyúlik vissza (lásd Bernard Lietaer – New Money for a New World c. könyvében). A pénzérméken először istenek képei voltak láthatók. A monokulturális pénzrendszer, ami hatalmat koncentrál és centralizál, és kapzsiságra, könyöklésre, versengésre ösztönöz, egy elmeharc az emberiség ellen. Lietaer ismerte fel a megoldás legfontosabb pénzügyi részeit.
Jogot tekintve, sajnos az OPPT bizonyos szempontból megfeneklett, amit kidolgoztak, az abban a pontosságban csak az USA-ra érvényes (maga a megírója szerint), minden más országra külön ki kell dolgozni. Pedig a pénz/bankrendszer és a jog irányít mindent, így hatalmas eredményeket hozna, ha a önkéntes ügyvédek tudnának vele foglalkozni (ahogy pl. a Keshe-kutatás is terjed). 
Újfajta gyerekeket illetően, P. M. H. Atwater (Children of the Fifth World), a világ vezető halálközeli-élmény szakértője, és Meg Blackburn Losey  látó (A Ma Gyermekeinek Evolúciója) könyvei egybecsengenek az exopolitikából ismert Mary Rodwell regressziós hipnoterapeuta és Suzanne Hansen kontakta és hibrid csillaggyermek tapasztalataival. Egy újfajta emberiség van születőben már évtizedek óta. Első körökben őket toborozták be csellel és erőszakkal MILAB programokba, ma pedig túlnyomó többségben vagy bizonyos értelemben szinte csak, már ilyen gyermekek születnek.
Dolores Cannon† regressziós terapeuta három évtizedes kutatásaiból kiderült, hogy vannak lelkek, akik egyenesen a Forrásból, minden élet forrásából inkarnálódnak ezekben a mostani évtizedekben a Földre segítségként. 
Losey könyvéből (legalábbis a korábbi, Children of the Now c. könyvéből mindenképp)  kiderül, hogy ezek az újfajta, indigó-, átmeneti-, kristálygyermekek jelentős része már jó ideje a Földre inkarnálódó lélek, azonban mostmár Földönkívüliek bizonyos csoportja(i) felfejlesztik (upgrade, enhance) őket a spirituális szféra és a földi fizikai valóság között (az exopolitikai dimenzió magasabb rezgésein), hogy amellett, hogy a karmájukat ki tudják egyenlíteni a mostani leszületéssel, egyúttal már mindenképp az Új Föld létrejöttét szolgálják (pl. telepatikusak és átlátnak minden hazugságon). Meggyőződésünk, hogy ha semmi más nem történne a változáshoz, csak a telepátia bevezetése, hamar megoldódnának a dolgok ebben a bolygólaborban.

Ezek a csillaggyermekek sok esetben rendkívül könnyen destabilizálhatók pszichésen, érzelmileg és kémiailag, egyúttal csodás képességekkel rendelkeznek és szerte a világon egyre nagyobb számosságban születnek le. Szükség van olyan szülőkre, akik él tudás és remény ezekkel az információkkal kapcsolatban, hogy jó nevelést tudjanak adni nekik. Az érzelmekkel továbbra is küzdenek ezek az újfajta gyermekek, a személyiségi önismeret továbbra is feladat lesz számukra, de rendelkeznek azzal a lelki beágyazottsággal és olyan pszichés képességekkel, amik lehetővé teszik az Új Föld garantált megszületését. 
Még ha globális chemtrailezéssel, vízfluoridizálással, mérgezett GMO élelmiszerekkel, konzervatív szülői materializmussal és szociális konformizmussal jó néhány évtizedre teljesen ki is irtható belőlük a csodájuk, hosszútávon és nagy számosságban, néhány generáció alatt teljes váltás fog bekövetkezni.
Ezt mi mindannyian tudjuk támogatni. Mennyi sok pozitívum, ami mind semmiben vehető és egy legyintős cinikus mondattal elintézhető, vagy szívbe engedhető és lendületet adhat. Az attitűd egy döntés és szavazat egyfajta világra, a régire vagy az újra: nem lehet egyszerre két urat szolgálni.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése