2016. február 6., szombat

A kazár maffia offenzívái kudarcot vallanak - Fulford 2016.02.04.



Az Egyesült Államok, Oroszország és Kína kazár maffia elleni szövetsége is jól halad a kazár maffia rendszer leszerelésével, amely jelenleg félelemmel és paranoiával tartja rabszolgasorban az agymosott izraeli embereket.



A Birodalom teljes erővel támad, ahogy a kazár maffia hamis Zika-vírus és negatív kamatláb offenzívái kudarcot vallanak


2/04/201

Világos, hogy a kazár maffia ijedten fut, és kifogy a lőszerből. Az a tény, hogy a kazár maffia által irányított Bank of Japan kénytelen volt a múlt héten negatív kamatokhoz folyamodni igazolja, hogy a hamis fiat pénz most a semminél is kevesebbet ér. A Federal Reserve Board hamarosan kénytelen lesz ugyanezt tenni. Minél több pénzt teszünk a bankjaikba, annál több pénz tűnik el. Erről később.

A másik dolog, ami nyilvánvalóan kudarcot vall az a képességük, hogy tömeges pánikot, félelmet és gyűlöletet teremtsenek a hagyományos irányító eszközeikkel. Legutóbbi próbálkozásuk, a Zika-vírus néven ismert viszonylag enyhébb betegség felminősítése egy babafej zsugorító világjárvánnyá teljesen hamis, nem más, mint kis fejű babák számítógépes grafikái bizonyítékként, amit nagyon kevés igazi orvos vagy kórház vesz komolyan. Ideje volna megkeresni a bűnöző hazudozókat a WHO-nál.

A legutóbbi kísérlet, hogy betegség pánikot hozzanak létre, kapcsolatban lehet azon erőfeszítésekkel, hogy rákényszerítsék a Bill és Melinda Gates Alapítványt arra, hogy adják át a védőoltás és más "orvosi" (eugenika) tevékenység feletti irányítást egy meritokratikus vezetésnek.

http://www.independent.co.uk/news/world/politics/gates-foundation-accused-of-dangerously-skewing-aid-priorities-by-promoting-big-business-a6822036.html

Ugyancsak Bill Gates a vezetője a számítógépes csalásnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy egy kazár maffiózó nyeri a közelgő amerikai "elnökválasztást". Ez mint a Microsoft önkéntessége lett bemutatva egy "appot" használva a szavazatok számlálására Iowában.

http://thehill.com/policy/technology/267586-microsoft-on-the-hot-seat-in-iowa


Természetesen a kazár maffiának nem lesz megengedve, hogy egy újabb elnökválasztást lopjanak el, amerikai ügynökségi források szerint.

Ehelyett az FBI nyomozása Hillary Clinton ellen "ki lett terjesztve a hírszerző ügynökségekre, hogy eltávolítsák a kémeit és a beágyazott Bush/izraeli ügynökeit," - Pentagon források szerint. Egy CIA forrás közben azt jósolta, hogy Hillaryt február 28-án meg fogják vádolni.

Ha a Pentagon és az ügynökségek komolyan veszik Hillary eltávolítását, akkor ahogy Vlagyimir Putyin orosz elnök ékesszólóan megfogalmazta, "menjenek a kutya tulajdonosa után." Hillary a mesterét a saját szavaival így írta le 2009. július 15-én a Rockefellerek irányította Külkapcsolatok Tanácsának washingtoni irodájában:

"Nagy örömömre szolgál, hogy itt lehetek ezen új központban. Gyakran gondolom azt, hogy a székhely New York Cityben van, de jó, ha van egy előőrse a Tanácsnak itt a Külügyminisztérium utcájának végén. Sok javaslatot kapunk a Tanácstól, ami azt jelenti, hogy nem kell messzire mennünk, hogy elmondják nekünk, hogy mit kellene tennünk és hogyan gondolkozzunk a jövőről."

http://www.activistpost.com/2016/01/hillary-clinton-brags-about-getting-her-marching-orders-from-the-cfr.html

Sok egyértelmű jelzést küldtek már a Wall Street maffiózóinak New Yorkba. Egyrészt a vállalati média irányítási hálójukat feltörték. Pentagon források szerint "Rupert Murdoch Fox Hálózatát utasították, hogy indítsák újra az X-akták sorozatot, hogy felfedjék az igazságot az idegen technológiáról, az ingyenes energiáról, az antigravitációról, 911-ről, a NASA-ról, a népességcsökkentésről stb." Ügynökségi források szerint "Bush megszakította a sorozatot 2002-ben, hogy megakadályozza 911 felfedését." Eközben a CIA feloldotta a titkosítás alól az UFO aktáit.

Más vállalati médiák is csatlakoztak a hirtelen visszatéréshez olyan médiumokkal, mint a New York Times és a Time Life, hogy beszámoljanak 911 igazságáról.

http://www.veteranstoday.com/2016/01/25/nytimes911/

Az Egyesült Államok, Oroszország és Kína kazár maffia elleni szövetsége is jól halad a kazár maffia rendszer leszerelésével, amely jelenleg félelemmel és paranoiával tartja rabszolgasorban az agymosott izraeli embereket.

Az izraeli elektromos hálózatot feltörték és leállították január 25-én, amely után január 27-én Joseph Dunford legfelső amerikai tábornok és Ashton Carter védelmi miniszter ellátogattak az amerikai számítógépes parancsnokságra, hogy "ösztönözzék a számítógépes csapatokat az ISIS és szponzoraik elleni küzdelemre."

Egyértelmű jele annak, hogy az értelmes izraeliek olvasták az írást a falon, amikor az izraeli védelmi miniszter Moshe Ya’alon Törökországot próbálta hibáztatni, mint amely felelős az ISIS-ért.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/207163#.VrJZi8hshcY

Az Egyesült Államok is csatlakozott az EU-hoz az illegálisan megszállt Ciszjordániában elállított valamennyi áru címkézése és bojkottálása ügyében.

Az amerikai orosz katonai együttműködés Izrael ellen azt is jelenti, hogy az iráni kapcsolódó csapatok mostanra megérkeztek az izraeli határhoz , miközben az izraeli légierő továbbra is a földre kényszerül, és semmit sem tud tenni ezzel kapcsolatban. Ahogy a Moszadhoz kötődő DEBKA híroldal fogalmaz, "a vezetők döntenek, hogy elkerüljék az ütközetet három fenyegető fronton."

http://www.debka.com/article/25201/Israel’s-leaders-opt-to-avoid-action-on-three-menacing-fronts

Az orosz és amerikai katonai együttműködést most kiterjesztették az információk megosztására Kínáról, valamint olyan ellenségekről, mint az ISIS, a "rossz fiúkról Izraelben", Törökországról, drogokról, Szaúd-Arábiáról és "összeesküvés célpontokról."

Például a Russia Insider hírportál azt mondta Victoria Nulandről, az amerikai külügyminisztérium bűnözőjéről, fő agitátoráról és bajkeverőjéről, hogy "Ő egy célpont."

http://russia-insider.com/en/lavrovs-nuland-signal-slap-surkov/ri12398

Az amerikai és kubai hadsereg mostanra szintén teljes együttműködésben vannak, hogy elvágják a Bush összeesküvés és ISIS zsoldos megbízott erőik kábítószer pénzeinek áramlását, melyben a Pentagon és vatikáni hivatalnokok is egyetértettek. Ezért szállítottak Kubának Hellfire rakétákat, hogy lehetőségük legyen lelőni a kábítószert szállító repülőgépeket, Pentagon források szerint.

Ügynökségi és Pentagon együttműködés is történt azzal a céllal, hogy megakadályozzák az összeesküvés provokátorait abban, hogy polgárháborút robbantsanak ki az Egyesült Államokon belül. Ez a helyzet az Oregonnal kapcsolatos vitával, ahol egy nagy csoport férfi fegyveres milícia magához ragadta egy nemzeti vadrezervátum birtokát.

http://www.theaustralian.com.au/news/world/oregon-occupation-one-dead-as-fbi-arrests-in-public-lands-dispute/news-story/c9a172347d2320ee81d3a923533cb7a7

Ez a sérelem azonban most a bíróság elé kerül, ahol remélhetőleg az igazságosság fog uralkodni. Időközben bizonyítékok kerültek napvilágra, hogy összeesküvés krízis színészek érkeztek a helyszínre, hogy megpróbáljanak polgári zavargást kiprovokálni.

http://henrymakow.com/2016/01/crisis-actors-used-to-discredit.html

Érthető, hogy a hazafias amerikaiak dühösek a szövetségi kormányra. Azonban a rossz ellenséggel folytatott harc csak vereséggel végződhet. Az ellenség nem Oregonban van, hanem Washingtonban és New Yorkban, ezért ha valaki igazán úgy érzi, hogy a szabadságért harcolna, akkor oda menjen, és támadja az olyan kazár maffia főnököket, mint a bűnöző Bush/Clinton család, és ne néhány szegény FBI dolgozót vagy helyi seriffet vegyenek elő.

Mindenesetre a valódi háborút gazdasági és pénzügyi téren fogják megnyerni, és itt a kazárok számára nagyon rosszul mennek a dolgok. Egyrészt a múlt héten az Afrikai Unió vezetői úgy tűnik, hogy csatlakoztak Iránhoz, Oroszországhoz, Nyugat-Európához és még sokan másokhoz, hogy eltávolodjanak a kazárok irányította, hitelviszonyt megtestesítő és megtévesztően címkézett "amerikai dollártól", és beleegyeztek, hogy helyette az aranyfedezetű jüannal tartanak.

http://news.xinhuanet.com/english/photo/2016-02/01/c_135062206.htm


A kazárok úgynevezett dollárjának valódi támogatása tovább csökken. Ma már például 500-szor több szerződést kötnek arany vásárlására a Chicagoi Pénzügyi Tőzsdén, mint amennyi fizikai aranyfedezet van ezen szerződések mögött. Igazából, szemben a papírral, az aranykereskedés mostanra átvándorolt a Shanghai tőzsdére.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a Londoni Veretlen Arany Piaci Szövetség elvesztette irányítását azon képessége felett, hogy meghatározza az ezüst árát, amikor a múlt héten kiderült, hogy az áruk 6 százalékkal alacsonyabb, mint a fizikai azonnali ár.

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-28/silver-market-disarray-after-benchmark-price-fix-manipulation

Miután a japán császári családnak nem sikerült aranyat találni a jen támogatására, amikor a múlt héten a Fülöp-szigeteken jártak, a kazárok irányította Bank of Japan kénytelen volt csatlakozni az Európai Központi Bankhoz, és negatív kamatokat életbe léptetni. Ez azt jelenti, hogy a valódi japán pénz készpénzbe és valós vagyonba fog menekülni, mint az arany és az ezüst.


Videó:

http://indavideo.hu/video/Kinai_arany?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

A kazár szolga bankárok abban az illúzióban élnek, hogy a negatív kamatok fellendítik a reálgazdaságot, kényszerítve a vállalkozásokat és az embereket, hogy beruházzanak és elköltsék a pénzüket. Japán és az EU azonban a népesség és a gazdaság csökkenésétől szenved, így az emberek megtakarításainak ellopása nem fogja növelni a termelést.

A kazár rabszolga rendszer Japánban amúgy is az utolsókat rúgja. A múlt héten Akira Amari, a japán gazdasági miniszter, aki a TPP tárgyalásokat felügyelte kénytelen volt lemondani vesztegetési vádak miatt. Mások is követni fogják.

Malajziában is most derült ki, hogy a Goldman Sachs és a szaúdiak megvesztegették Najib Razak miniszterelnököt.

https://www.rt.com/business/330665-goldman-leissner-malaysia-corruption/

Biztosak lehetünk abban, hogy a megvesztegetési vizsgálat során a nyomok végül el fognak vezetni az igazsághoz a malajziai 370-es légijárat eltűnésével kapcsolatban.

A kazárok jelenleg a pénzügyi rendszer elektronikus irányítását is elveszítik, mivel a bankok világszerte kénytelenek telepíteni a CIPS-t, amely felváltja a jelenlegi kazár SWIFT rendszert. Ez némi időt vesz igénybe, és lehet, hogy a Fehér Sárkány Társasághoz érkezett kínai delegáció - akik érintettek a banki számítógépes rendszerekben - ezért mondták, hogy 2018 lesz azaz év, amikor a nemzetközi kereskedelmben lévő dolláron kínai aláírás lesz.

A kazár maffiózó fedezeti alapok, mint a Soros, Carlyle, Nexus stb. mind azt mondták, hogy összeállnak, és fogadást kötnek a kínai jüan leértékelésére. Amit azonban ezek az emberek nem értenek, hogy a kínaiak a dollár részvényeik szándékos kiszórásával vannak elfoglalva, mert tudják, hogy le fogják cserélni ezeket a dollárokat.

Mindenesetre nem számít, hogy a kazárok mennyi dollárt tettek a banki számítógépeikbe, mert a valóság egy más dolog. A bankárok növekvő kórusa ellenére, hogy tiltsák be a készpénzt, hogy az emberek kénytelenek legyenek elfogadni a negatív kamatokat, a valóságot nem tudják betiltani.

Ezen a fronton az emberek elleni globális kereskedelmi szorítás, akik megtagadják, hogy jüannal fizessenek a szállításért, elkezdett fájni. Pentagon források szerint a New York-i kikötők leállása "egy üzenet a Wall Streetnek és a kazár maffiának." Jelenleg Dél-Korea számolt be 18,5 százalékos csökkenésről a kereskedelemben januárban.

Végül a hivatalos kínai Xinhua News oldal megerősítette az ezen hírlevélben már elhangzott jelentést, hogy a Kínai Kommunista Párt a más politikai pártokkal történő hatalommegosztás felé halad.

http://news.xinhuanet.com/english/2016-01/30/c_135059965.htm

Nem kétséges, hogy a jó fiúk a győztesek.

Benjamin Fulfor


Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/02/a-birodalom-teljes-erovel-tamad-ahogy.html







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése