2015. október 5., hétfő

Egy idősebb testvér tanácsadása - Jézus 10.04.

 Ti egy csodálatos korban éltek, amelyben az illúzió már elkezdett feloldódni, így folyamatosan van időtök belépni a belső szentélyetekbe vezettetést, segítséget és szeretetet kérni. 





Egy idősebb testvér tanácsadása

2015. okt. 4.


John Smallman


Jézustól az okt. 4-i rádióműsorra 
 
Itt a spirituális birodalomban éljenzünk titeket, ahogy ti az elkerülhetetlen felébredésetekkel a természetes, teljesen tudatos állapototok felé tartotok, ahol a Szeretet az energiamező, az életerő, amely folyamatosan életben, rezgésben, örömben és kreatívan motiváltnak tart minden pillanatban. Ez az egyetlen állapot, ahol a létezés előfordul, ez a Valóság, a ti állandó jelenlétetek Isten jelenlétében, egység Istennel örökké tartó örömben. Nincs semmi más, csak az a fontos állapot van, egy lenni Istennel, - ahol különválás és illúzió van, annak minden szenvedésével, betegségével, az ínséggel, a versennyel és a háborúval, az ismeretlen, mert az nem valós. 


Az illúzión belül, ahol az emberiség úgy tapasztalja meg az életet, mint egy állandó harcot a túlerővel szemben, csak azért, hogy túléljen, az állandó béke, öröm és a szeretet lehetetlennek látszik, egy vágyálomnak, amely sohasem teljesülhet be. Mi természetesen elmondjuk nektek, hogy ez nem így van, ez nem más, mint a valóság, és mélyen magatokban tudjátok, hogy ez az igazság. Ezért sóvárogtok ennyire mindenért, ami sokkal jobb, mint a jelenlegi életetek. Ezek a vágyakozások az Isten jelenlétében töltött élet nagy örömének a memóriátokban történő nagyon rövid felvillanásaiból adódnak, a felvillanások olyan rövidek, hogy sokszor elcsodálkoztok, hogy valóságosak-e. Ezek azok, de ezeknek nagyon rövideknek kell lenniük, mert ezeknek az energiája sokkal nagyobb, mint a legrövidebb pillanat, amit a fizikai formátok el tud viselni. 

Természetesen, ti sohasem hagytátok el Isten Jelenlétét! Nincs hova menni! Ti azonban felépítettétek az illúziót és ezen belül a ti ellentéteteket, nagyon valóságosnak tüntetve fel, és ettől a pillanattól, ami valóban megtörtént, de csak egy pillanattal ezelőtt, azóta keresitek az utat Haza, a Realitásba, a „Szent Grál” megtalálása után sóvárogva, a „Szivárvány végét”, a „lelkiséget”, szóval a Szeretetet, ami Isten.

Tehát, amint olyan sokszor mondtuk nektek, ti már ott vagytok, sohasem hagytátok el, és a ti egyedüli dolgotok a felébredés egy mély álomból, ahol úgy tűnik, hogy a Földi élet összes szörnyű eseménye megtörténik. Ez a feladat azt jelenti, hagyjatok el mindent, amit azért építettetek fel a környezetetekbe, hogy megvédjen titeket a … SZERETETTŐL. Minden védelmet, minden gátat – pszichológiai vagy fizikai – és a fegyvereket, amelyeket kitaláltatok és megépítettetek, hogy támogassa azok létrejöttét és eldobását.

Ti mindannyian tartotok a Szeretettől! Úgy tűnik nektek, hogy ez egy korlátozás, egy végtelenségig szóló elkötelezettség mások felé, miközben megfoszt titeket bármitől, ami fontos lehet, beleértve az életeteket, egy értelmetlen önzetlen áldozat formájában. Ez a mérhetetlen félreértés egy fő szempontja az illúziónak és eonokon keresztül rémített meg titeket, hogy visszautasítsátok a Szeretetet a saját elképzelésetekre összpontosítva, amelytől azt reméltétek, hogy kielégítően fogja pótolni a pótolhatatlan Szeretetet.

Csak a Szeretet van, amely rendelkezésetekre áll minden pillanatban, de ti többségetekben képtelenek vagytok elfogadni vagy átvenni Azt, mert ti olyan szorosan kapaszkodtok mindenhez, ami idegen Tőle. Ha követni fogjátok a szíveteket, hogy nyíljon meg és fogadja be Őt, minden félelmetek és szorongásotok fel fog oldódni és azonnal látni fogjátok, hogy a minden fajta védelem minden esetben teljesen őrült dolog.

Az illúziótokon belül azonban ahhoz szoktatok, hogy kételkedők legyetek, másokat lehetséges ellenségként lássatok, és így az ellenséggel való összecsapásra számítotok, és csodálatos módon, ők megjelennek! Az egyetlen lehetőség kijutni ebből az elviselhetetlen helyzetből az, hogy barátokkal való találkozásra készültök és csak szeretetet nyújtani mindenki felé, akivel kapcsolatba léptek. Ez nehéz nektek mert az illúzión belül minden kultúra és minden vallás azt hiszi, hogy ezt követni őrültség. Ők ezután megpróbálják bizonyítani ennek az őrültségét azzal, hogy rámutatnak az örökké tartó háborúkra és ellentétekre, amellyel az emberiség az idők kezdete óta összekapcsolódott.

De a tulajdonképpeni őrültség az árulás, az ellentét, a háború és az ezekhez látszólag létfontosságú fegyverek és erődítések elvárása. A bizalmatlanság bizalmatlanságot szül, és a ti feladatotok a felébredésben az, hogy elengedjétek a bizalmatlanságot és csak a szeretetet ajánljátok fel. Sokan közületek már ezt teszik, és úgy találják, hogy ez működik. A szeretet áramlik és mindent beborít az útján haladva, és nektek mindannyiótoknak hagynia kell Őt átáramolni magatokban.

A Szeretet szabad áramlása egy helyi mozgalom, nem tud elindulni a csúcson, a világ vezetőivel, akár politikai, általános, nemzeti, etnikai vagy vallási vonalon – mert mindezek a „vezetők” igaz követői a bizonyítottan vezető erőknek, és kétségbeesetten próbálnak meggyőződni azoknak a hangulatáról, óhajáról, és így előttük kedvező fényben feltűnni, hogy megtartsák a kedvezményezett pozíciójukat.

És természetesen az emberiség többsége a korszakokon át ezeknek a vezetőknek a jól képzett megfelelő kiszolgálójává vált, lehetővé téve ezt a „választást” vagy éppen a szerencséseknek, hogy hatalomban maradjanak. A hatalom megtartásának titka, meggyőzni az alattvalókat, hogy egy más kultúrájú vagy nemzetiségű ellenség fenyeget és csak ők, a hatalomban levők tudnak megfelelő védelmet adni ezzel a megjelenő ellenséggel szemben. Magas pozíció esetében néha úgy tűnik, hogy egy sokkal visszafogottabb és nyíltabb jelölt sokkal jobb munkát tudna végezni, és a választók azt remélik, hogy egy új, alkalmasabb vezetőt találnak. De a rendszert úgy tervezték meg, hogy lehetetlenné tegyék, hogy aki megbízást kap, az haladást érhessen el a béke és az igazság irányában.

A változások helyi szinteken kezdődnek, vagyis egy személy egy időpontban. Hallani lehet apró optimista várakozásokat olyan változásokról, amelyek bármilyen téren valós benyomással vannak a világra, de amint jól tudjátok, sok sikeres helyi mozgalom volt az elmúlt évtizedekben, ami elérte a legcsodálatosabb célját. És mindegyiket eredendően a Szeretet vezette. A sikerek azonban sokszor gőgösséghez, negatív megítéléshez és azután belső ellentéthez vezetnek a tények után, és ezeknek a mozgalmaknak nagy része feloszlik vagy szétesik. 

De ezeknek a mozgalmaknak sok tagja megváltozott a sikereik eredményeképpen, és rájöttek, hogy a szeretet és az együttműködés az egyetlen jelentőségteljes előre mutató út. A gondolataik nem változtak meg, és közülük sokan nagyon aktívan védik a békés, tiszteletreméltó, szerteágazó nézőpontokat, felfogva azt, hogy mindig meg lehet egyezni és hogy mindenki alapvetően békés megoldást akar azokra a kérdésekre, amelyekkel foglalkozik, olyan megoldást, amely mindkét fél számára nyerő.

Helyi szinteken a harcokban való részvétel elutasítása a fegyveres akciók visszaszorítását eredményezheti, és én biztosítani tudlak benneteket, hogy ezek hatásos megmozdulások a világ sok részén, amelyek a leghatékonyabban dolgoznak, hogy ennek véget vessenek. Amit ti hallotok és láttok a fő médiavonalon, azok keményen cenzúrázott riportok, el van távolítva belőlük minden, ami biztatna és felemelhetne titeket, mert az a célja, hogy fenntartsa a magas fokú félelmet, amelytől a különböző kormányok túlélése függ. 

Bár ezek a helyi mozgalmak, amelyek a békéért és az egész emberiség elfogadásáért dolgoznak egyre jobban erősödnek és hatásosabbá válnak a világon, nagyon sokat segítettek az imák, meditációk és a ti szerető szándékaitok, Fényhozóké és a Fénymunkásoké, és veletek együtt mi is segítünk és bátorítunk mindenkit innen, a spirituális birodalomból. 

Az emberiség számára az isteni terv a felébredés és az, hogy egyáltalán semmit sem lehet megvédeni attól, ami bekövetkezik. Ti egy csodálatos korban éltek, amelyben az illúzió már elkezdett feloldódni, így folyamatosan van időtök belépni a belső szentélyetekbe vezettetést, segítséget és szeretetet kérni. Biztosítalak titeket, hogy mindegyikőtökre reagálni fogunk, ha így tesztek, mert amit tesztek, az egy fontos része ennek az isteni tervnek, ami a közeljövőben befejeződik. 

A ti szerető testvéretek, Jesus. 


Forrás: http://www.earthascends.com/page/487337588 

Fordította M Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése