2015. július 3., péntek

Petőfi Sándor újratemetése 2015.07.17-én




Tisztelt honfitársaim!

Mellékelten megküldjük Petőfi Sándor temetésével kapcsolatban Dr. Kubínyi Tamás a HUN Televízió tulajdonosának felhívást azzal, hogy tegyétek fel honlapotokra, küldjétek tovább, osszátok meg facebook-on (láncreakció szerűen) honfitársainknak.
Kérlek benneteket, hogy minden igaz MAG-ot mozgósítsatok. Kötelességünk fejet hajtanunk Petőfi Sándor a NEMZET CSILLAGA hazatért hamvai felett!

Áldás!

Szövegközi kép 4
Apró Juhász János
FVSZME Elnöke
Apó, Szöged-Csanád (Ajtony)-Torontál őrző

www.fvszme.hu (a honlap aktuális oldalán a temetéssel és megemlékezéssel kapcsolatos összes információ megtalálható.)
Szövegközi kép 1Szövegközi kép 2




Szeretve Tisztelt Magyar Testvérünk! 

A rendszerváltás negyed évszázadával párhuzamosan fut egy történet, amely az államadósság felszorzása, a privatizációs országrablás, a NATO- és EU-csatlakozásban beteljesült teljes önfeladás, a devizauzsora és a történelemben soha nem látott méretű kivándorlás összes ismertetőjegyét magában foglalja egyetlen fogalomban: Petőfi! Legnagyobb költőnk tanított meg bennünket a szabadság, a haza és a nemzet szeretetére, és ma sem lehet jobban szeretni a hazát és az igazságot mint ahogy Ő szerette. Petőfit életében számtalan legenda vette körül, a szabadságharc bukása után pedig számos helyen vélték felfedezni bújdosóként az ország különböző helyein rejtőzködve. Ismert az a történet is, amely a levert magyar lázadók száműzetéséről, szibériai fogságáról szól. Mindezekről egyre több tény, adat és bizonyíték kerül napvilágra, és eljött az idő, amikor a feltételezésnek és a bizonyosságnak el kell válnia egymástól. 

Morvai Ferenc gazdasági vállalkozásokban szerzett tapasztalata és kitartása kellett ahhoz, hogy a szibériai történet nemzetközi megmérettetés alá kerüljön, és immáron elkészültek a tanulmányok, melyekkel szemben tudományos érvek a Magyar Tudományos Akadémia részéről mindeddig nem hangzottak el, még a genetikai kontrollvizsgálatokhoz szükséges sírfelnyitást sem engedélyezték.

 Itt az idő az érvek és ellenérvek összevetésére, mert immáron nem lehet a Petőfi-ügyet a szőnyeg alá söpörni. Miután a totális médiaterror a teljes elhallgatást és a nevetségessé tételt választotta a KGB jól ismert receptje szerint, az alternatív média vállalta fel a magyar igazságot, melynek megismeréséhez mindenkinek joga van. Az Álmos Király Televízióban www.kubinyitamas.hu 12 részes sorozat indul ÁKTV Petőfi címmel a kérdéskör bemutatására, melynek első része megtekinthető az alábbi fájlra kattintva:https://youtu.be/aDBoLU7hHZc A műsorok munkanapokon este 7-8 óra között élőben nézhetőek awww.kubinyitamas.hu oldalon, és mindazokon a honlapokon, amelyek a következő napokban csatlakoznak hozzánk. Kérlek benneteket, juttassátok el ezt a műsort mindazokhoz, akikben él még a magyar szellem csírája. Ha csak egyetlen százaléknyi esély lenne arra, hogy Petőfi Sándort találták meg Barguzinban, a magyar államnak akkor is mindent meg kellett volna tennie az igazság érdekében, ezzel szemben az arányok fordítottak, miközben a hatalom közömbössége, cinikussága és rosszakarata végtelen. 

Minden igaz magyar honfitársamat kérem együttműködésre, mert ebben az ügyben senki nem lehet közömbös. A Magyar Haza elvész, ha nem kerülnek többségbe azok, akikben él Petőfi szelleme. A jelenlegi és háborút követő minden korábbi hatalom Petőfivel együtt a magyar szabadságot is eltiporta, kijelölve ezzel a frontvonalat mindannyiunk számára. Csatlakozzatok a nemzeti ügyhöz, jelentkezzetek azalmoskiralytelevizio@gmail.com címen annak érdekében, hogy megküldhessük azt a képernyő beágyazási kódot, amelyen keresztül az ÁKTV PETŐFI című műsort élő egyenes adásban nézhetitek saját honlapjaitokon. 

A tényfeltáró műsorsorozat végén július 17-én kerül sor a kegyeleti megemlékezésre a Papp László Sportarénában, melyre magyarok ezrei jelentkeztek már a világ minden részéről. Ismerjétek meg az igazságot, mert az szabaddá tesz benneteket! Az Álmos Király Televízió azoknak a honlapoknak engedélyezi képernyője beágyazását, amelyek működtetői bíznak a magyar feltámadásban, és tenni is hajlandóak érte.

 Vegyetek részt a műsorban, jelentkezzetek be a Kubinyi001 Skype-címen és élőben fejtsétek ki gondolataitokat. Várjuk azon honfitársaink jelentkezését is, akiknek kételyeik vannak, vagy éppen ellenzik a Petőfi üggyel való törődést, mert meggyőződésünk, hogy mindenkinek joga van saját meggyőződéséhez, de ahhoz is, hogy megismerje az igazságot. A Jóisten áldjon meg minden igaz jó magyar embert! Kubínyi Tamás








Egyéb információk: 


MILLER ZOLTÁN: HISZEM, HOGY PETŐFIT TEMETIK EL



Morvai Ferenccel beszélget Kubínyi Tamás - ÁKTV Petőfi - 150630



Megamorv-Petőfi Bizottság Egyesület
elérhető a Facebookon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése