2015. május 24., vasárnap

Az új idővonal és az átmenet



 Az új idővonal elkészült már 2014-ben, de nem volt aktiválva, mert nagy mellékhatásai lettek volna pozitív és negatív vonatkoztatásban egyaránt. 



Az új idővonal és az átmenet



2015. MÁJUS 24., VASÁRNAP


Ismét fordítottam egy kicsit Ibrahim Hassan új bejegyzéséből. Elnézést ha esetleg nem pontos a fordítás, jelezzétek nyugodtan a hozzászólásoknál. Nem az egész bejegyzés került fordításra csak részletek.

Az összes fő idővonal elérte a konvergencia pontot, hogy aktiválódjon az új idővonal ami véget vet az összes eddigi problémának. Az új idővonal elkészült már 2014-ben, de nem volt aktiválva, mert nagy mellékhatásai lettek volna pozitív és negatív vonatkoztatásban egyaránt. Most minden nagy mellékhatás amely kapcsolatban állt és állhatott az új idővonallal törölték és ennek következményeként aktiválódott az új idővonal. Az új idővonalat összekötötték a negyedik (éteri sík) dimenzióból a harmadik (fizikai sík) dimenzióval. A következményei pedig most fognak történni.

Az első szakaszban eltávolításra kerül a fátyol. Eközben az Esemény meg fog történni. Egy nagy áttörés lesz a fátylon és a Föld ki lesz téve a kozmikus sugaraknak és bejövő frekvenciáknak amelyek segítik a felemelkedést a közeli jövőben. Jelentősen gyengült a plazma sík, eltávolítás alatt van a karantén, köszönhetően az intenzív mennyiségű fénynek ami elérte a galaxis ezen ágazatát.

Bármilyen nagy dobásra a Chimera csoportnak már nincsen esélye, mivel az új idővonalon vagyunk. A plazma sík össze fog omlani. Az átmeneti időszak drámai reakciókat válthat ki. Mivel jönnek a leleplezések, felfedések, és az új gazdasági rendszer többek között. Nagy változás lesz a média szektorban is ezáltal. A tömeges ébredés hatalmas lesz. Lesz egy drasztikus éghajlati változás a Fény belépésének eredményeképpen, ami a hamis valóságot eltávolítja fokozatosan és helyreállítja az eredeti állapotot. Persze ez nem egy nap alatt fog megtörténni.

Az átmeneti időszak megkezdődött és egy bizonyos ponton az Esemény meg fog történni mindeközben.


5 megjegyzés:

  1. Szabadítsuk fel a gyarmatokat ! Frissítés és videók

    (jobb egér gomb, - fordítás magyar nyelvre)

    + magyar nyelvű videó

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  2. 42. Alcyon Plejádok - Hírek 2015, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

    www.youtube.com/watch?v=xLkgsphLSnA

    VálaszTörlés
  3. Rudolf Steiner: The Akasha Chronicle

    Cosmic Memory (Prehistory of Earth and Man)

    www.mednat.org/filosofia/Cosmic_Memory_Rudolf_Steiner.pdf

    VálaszTörlés
  4. FIGYELEM!!! Meditáció a Naprendszer kolóniáinak felszabadításáért!

    goodethungary.blog.hu/2015/05/29/figyelem_meditacio_a_koloniak_felszabaditasat_segitendo

    VálaszTörlés
  5. Szabadítsuk fel a Gyarmatokat !

    Utolsó Frissítés !

    Csináljuk !

    A Naprendszerünk Áttörése van itt, utána a Föld következik !

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés