2015. május 22., péntek

A lélek gyógyulása - Uriel 05.07.


A fényenergia magasabb frekvenciái új feltételeket teremtettek, melyek által több lélekrészetekkel együtt létezhettek testetekben, mint néhány évvel korábban.



URIEL / A lélek gyógyulása
2015.05.07.


Kedves Olvasók!
A folyamatos egyensúlyfenntartás témakörét érinti a most következő üzenet Urieltől, szerintem több, mint aktuális! Jó olvasást! Scarlett

Itt Uriel, Isten Fénye!
Szeretett lények, már több ízben beszéltem a sebzett lelketekről, a szilánkosodásról [széttöredezésről] és a most kezdődő változásokról.
A fényenergia magasabb frekvenciái új feltételeket teremtettek, melyek által több lélekrészetekkel együtt létezhettek testetekben, mint néhány évvel korábban.
Lelkeitek további lélekrészeket vonzanak magukhoz, így teljesedve ki folyamatosan, akár tudatos cselekedeteitek nélkül is. A lélekrészek integrációja a magasabb tudatszintekre való felemelkedés [fejlődés] időintervallumát alakítja. Mivel lelketek építi fel testeteket, ezért utóbbi is állandó változásban van és így egy nem mindig kellemes folyamatnak van alávetve.
Különösen problémát okozhatnak azok a bevonzott lélekrészek, amik nem integrálódtak még a tudatotokba, azonban energetikai szinten már hatást gyakorolnak rátok. Az így létrejött energetikai egyensúlytalanság megmutatkozhat pszichés és fizikai megbetegedésekben is. Ezek azonban nem azonosak az általános fénytest-tünetekkel, amik a szükséges magasabb rezgéshez való ráhangolódáskor jönnek létre. A fénytest-tünetek jönnek és mennek, gyakran különbözőféleképpen jelentkeznek és általában véve csak irritálóak és zavaróak. […]
A fent leírt folyamattal szemben itt egy egyéni szintű történésről van szó, ezért itt a segítség a szellemi világból csak személyre szabottan érkezhet.
Egyes esetekben elegendő, ha ebben segítséget kértek, de legtöbbnyire elengedhetetlen, hogy megértsétek a folyamatot, hogy újfent megtapasztaljátok saját lelketeket, így jutva magasabb tudatszintre. Csak ha egy új belső egyensúlyi állapot kerül kialakításra, akkor alakul újjá a test és szűnnek meg a testi tünetek.
Az igaz gyógyulás újra egésszé tesz, de ez azonban csak lelki szinten zajlik és már az első tüneteknél megkezdődött, ami számotokra a folyamatban lévő gyógyulási folyamatot jelzi. A lélek gyógyulásához hozzá tartozik a női és a férfi lélekrészek (ismételt) tudatosítása, mert eredendően nem vagytok sem nők sem férfiak, hanem szellemmel [tudattal] rendelkező lények, akik esetleg túlnyomó részt női vagy férfi részekkel rendelkeznek, de mindkét oldal bennetek van, ti vagytok.
Így néhányatoknál a zavarodottság vagy elveszettség érzése léphet fel, mert úgy érzitek, valami nem stimmel veletek. Nem felel meg az adott nemiség forgatókönyve vagy olyan érzésetek van, hogy nem tartoztok ebbe a világba vagy akár a nem megfelelő testben éltek. Ha szeretett fényem Te is ide tartozó embernek érzed magad, úgy biztosíthatunk róla, rendben vagy úgy, ahogy vagy!
Lelked éppen összeolvad az egykor levált vagy elsötétedett lélekrészekkel. A teljesség felé vezető gyógyulás útját járod! Egyesek késztetést érezhetnek, hogy megváltoztassák a testüket, talán túl vékonynak vagy túlságosan elhízottnak, túl magasnak vagy túl alacsonynak tartják magukat, túl kicsi a mellük vagy túl nagy a hátsó felük, túl kicsi az orruk vagy nem megfelelő a hajszínük. Mindig találtok valamit, ami nem stimmel. Azok az emberek, akik ezt nem így érzik, úgy vélekednek hiúak vagytok és csak egy hamis szépségideált hajszoltok, de ez is csak féligazság.
Igazából azt érzitek, mások vagytok, a testetek nem tükrözi vissza belső képeteket, amit magatokról alkottatok.


Neked is szeretném elmondani, hogy pontosan úgy vagy rendben, ahogy vagy!
Te egy átalakulási folyamaton mész keresztül, önmagadat haladod meg lélekszinten, de ne feledd ezt tudatosan megtapasztalni. Ha testedet idő előtt, művi úton alakítod át, akkor elveszed lelkedtől és így önmagadtól a legjobb lehetőséget, hogy növekedj, fejlődj és megtaláld önmagad. Saját lényed tudatosításának fázisában felléphet bátortalanság, kedvtelenség, szomorúság és hangulatingadozás vagy akár depresszió. Ezek a fázisok gyakran ismét gyorsan eltűnnek, mert kierőszakolják a nyugalom, a visszavonulás és a befelé figyelés időszakát. Így megtörténhet a soron következő integráció és a belső egyensúly ismét helyreáll.

Azonban ha ezek a depresszív fázisok állandósulnak, akkor a lelked túl van terhelve az adott integrációs folyamattal. Csak akkor engedheted el a depressziót, ha tudatod felismeri és elfogadja az adott témát. Ehhez esetlegesen külső segítségre van szükséged, mert az egód, az elméd az, ami megtagadja az együttműködést. Az ego mindig keres magának valahol egy bűnbakot, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint szeretné. Belsőleg ez a vétkesség érzésével párosul és kívül pedig elhatárolódáshoz, agresszióhoz vagy visszavonuláshoz vezethet. Azonban a vétkesség, a hibázás nem létezik lélekszinten, ezért nem jöhet létre az integráció.
Az egyéni leckék felfogása és megértése, valamint a szív belső fényével való azonosulás elvezet az önelfogadáshoz és így az Egységhez. A fénymunkások és szellemi gyógyítók feladata, hogy ily módon segítsenek az embereket az integráció útján való haladásban. Elvezetnek benneteket a fényhez, segítenek a lélekkel való kapcsolat megtalálásában, közvetítői feladatokat vállalnak fel, csatornaként állnak rendelkezésre így szolgálják az emberiséget és a fényt; azonban hogy meg is valósul-e a lélek gyógyulása, az mindig az egyének lelkének és szabad akaratának döntése.
A szellemi világ kapuja nyitva áll és a magas rezgésszintű fényrezgéssel felétek áramolnak lélekrészeitek.
Megkönnyítheted a kapcsolódást, ha ráhangolódsz eredendő energiádra, vagy tudatosan keresed a szellemi világgal való kommunikációt.
Szeretett fény a legfontosabb mindig is a saját szíveddel, a belső igazsággal és a szeretettel való kapcsolat!
A lélek integritásával az egész bolygó rezgése olyan szintre emelkedik, ami lehetővé teszi a teljes körű felemelkedést az ötödik szintre.
Áldásom és a Minden létező forrásának feltétel nélküli szeretete kísérnek Téged.
Uriel vagyok



Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.guentherwiechmann.de
https://kristalyhang.wordpress.com/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése