2015. május 5., kedd

10 Irányvonal a Pozitív Globális Jövőért 05.01.

Alfred Lambremont Webre nemzetközi ügyvéd 10 pontos javaslata egy jobb világért, az Exopolitika Magyarország további 7 javaslatával.



Alfred Webre – 10 Irányvonal a Pozitív Globális Jövőért

Alfred Lambremont Webre nemzetközi ügyvéd 10 pontos javaslata egy jobb világért, az Exopolitika Magyarország további 7 javaslatával. A cikk rövidlinkje: http://wp.me/p2X0wC-N2
alfred lambremont webre
Alfred Lambremont Webre
1. Földönkívüliek létezésének nyilvánosságra hozatala – A Föld körül található intelligens civilizációk jelenlétének teljes körű nyilvánosságra hozatala, valamint globális népszavazás arról, hogy a föld lakossága felvegye-e a kapcsolatot, és ha igen, milyen feltételek mellett a szervezett multiverzum társadalommal, továbbá egy, az egész világ által támogatott és fenntartott Mars Védelmi Egyezmény megkötése.

2. A hadi ipar kriminalizálása, bűnözőnek való nyilvánítása – A háborúk és fegyveres incidensek konfliktuskezelő megoldásként való alkalmazásának globális tilalom alá helyezése és büntetendővé tétele. A nukleáris, űr- illetve hagyományos fegyverrendszerek tervezésének, gyártásának és kereskedelmének tartós betiltása. Támadó fegyveres alakulatok fenntartásának tartós betiltása. A tilalom megszegése súlyos büntetőjogi büntetések kiszabását vonja maga után, és csillagászati összegű bírságok megállapításával jár együtt egyénekre, szervezetekre és nemzetekre vonatkozóan.

3. Háborús bűnös személyek és szélhámos szervezeteik bűnvádi eljárás alá helyezése és elítélése, valamint a háborús bűnök áldozatainak nyújtott helyreállító, resztoratív igazságszolgáltatás – nemzetközi háborúsbűnös személyek és bűnszervezeteik bűnvádi eljárás alá helyezése és szigorú bűnvádi eljárás alá helyezése népirtó depopulációs programok kitervelésében és megvalósításában való részvételük miatt, ideértve:
(a) háborúk és fegyveres konfliktusok kirobbantása hamis-zászlós műveleteken (false flag operations)keresztül;
(b) gyengített uránium és a nukleáris programokkal működtetett népirtások és bolygóirtás (mesterséges környezeti katasztrófák, ecocide) kitervelése és végrehajtása;
(c) környezetháborúk és támadások földmérnökség (geoengineering), időjárás alapú hadviselés, HAARP, vegyi csíkozás (chemtrails) és skaláris fegyverek alkalmazásának,  az emberiség ezeken keresztül véghezvitt robotizálásának, valamint mesterségesen szított és fenntartott éhínségekkel, génmódosított élelmiszerekkel (GMO), (minden előbbi módszer általi) DNS-manipulálással és továbbiakkal folytatott népirtások kitervelése és végrehajtása;
(d) fedett hírszerző műveletek (Cointelpro) keretében végrehajtott, aktivisták, kutatók, társadalmi újítók és a békekutatás számos területén, az új energia; élelmezés, radioaktív sugárzás, demokrácia és választásokon alapuló politika területén munkálkodók ellen irányuló terrorizálás és gyilkos merényletek végrehajtása;
(e) 300 éve tartó összeesküvés – ahogy az a DOPE INC. című könyvben is olvasható –, mely az emberiség narkotikumoktól való függővé tételére, illetve arra irányul, hogy profitszerzés és rabszolgasorba döntés céljából viszont hasznos alapanyagok büntetedővé nyilvánításra kerüljenek. A gyilkosság vádja soha ne évüljön el. Bebizonyosodása súlyos büntetések kiszabását vonja maga után, és csillagászati összegű bírságok megállapításával jár együtt egyénekre, szervezetekre és nemzetekre vonatkozóan.

4. A teleportáció globális, nemzeti, regionális és helyi szintű megvalósítása, olyan új szállítási rendszerként való alkalmazása, mely felváltja a fosszilis üzemanyagot használó járműveket (vasutak, buszok, teherautók, autók) és megszünteti azok intenzív földhasználatát (országutak, vasúti sínek, városi autóutak), valamint az időutazás technológiájának szabályozott keretek között történő oktatása. Új szabadenergiás technológiák meghonosítása, elterjesztése. (lásd a Washington D.C.-beli ügyvéd,Andrew D. Basiago információit Webre oldalán)

4.B. Az eltitkosított újenergia technológiák nyilvános alkalmazása és titkosításuk feloldása, amelynek eredményeképpen ingyen energiával működtethetők a lakóházak, települések, ipari létesítmények, a szállítási és meghajtórendszerek, valamint kommunikációs csatornák és berendezések, stb. [lásd még Steven Greer és Paul Hellyer munkásságát]

5. Az állatok jogokkal rendelkező érző lényekként való elismerése – az állatok személyiségi jogokkal történő felruházása világszerte és annak megállapítása, hogy joguk van a gyilkosság, mészárlás, kínzás ill. kegyetlen és embertelen bánásmód nélküli élethez. A cetek (bálnák és delfinek) “különlegesen intelligens civilizáció” státuszának jogi elismerése és a belőlük készített ipari alapanyagok állatok felhasználását nélkülöző helyettesítése.
Egészséges, biztonságos és ízletes, proteinben gazdag húshelyettesítőknek emberi fogyasztásra történő kifejlesztése. [megjegyzésként: pl. búzasikérből készülő szejtán; GMO mentesített szójabab]

6. A világ adósságának eltörlése – minden állami és privát adósság globális eltörlése – a csődbejutott pénzügyi rendszer világszintű csődjelentése és a halmozható adósság, illetve a fiat pénzen alapulópénzügyibörtön-rendszer befejezése.
A pénz után felszámolt kamat büntetendővé tétele és a kötelező/részleges tartalékráta rendszer betiltása.

7. A pénzhez való hozzáférés általános emberi jogként való elismerése, ami a levegőhöz, vízhez és elektromossághoz hasonlóan “közszolgáltatásként” van jelen az emberek életében és amely teremtő, alkotó szándékú befektetésekhez rendelkezésre áll a pénzügyi közszolgáltatókon keresztül.
A magántulajdonban lévő és magánhatalomként működtetett globális központi bankok (mint a U.S. Federal Reserve és Basel-i Bank for International Settlements) és nemzeti központi bankok, valamint a magántulajdonban lévő kereskedelmi bankok betiltása.
A kooperatív módon működő és a fogyasztókkal közösen tulajdonolt bankok és további jogi szervezetek engedélyezése. A tilalmak megsértése súlyos büntetések kiszabását vonja maga után, csillagászati összegű bírságok megállapításával járjon együtt egyénekre, szervezetekre és nemzetekre vonatkozóan.

8. Szociális garanciák, úgymint éves jövedelem, egészségügyi ellátás, alap-, közép-, és középfokú utáni oktatás biztosítása a bolygó minden lakója számára, életre szólóan. Ezek finanszírozása univerzálisan felhasználható közös készletekből, a minden pénzügyi tranzakcióra kiterjedő után származó adóbevételekből és az oktatási tervhez kapcsolódó posztgraduális hozzájárulásokból történjen. Hagyományos és alternatív, valamint fejlett földönkívüli eredetű gyógyászati technológiák szabad rendelkezésre bocsátása és nyilvános alkalmazása.

10+ Policies for a Positive Future
Alfred Webre a mára Stephen Bassett által vezetettCitizen Hearing on Disclosure legelső, 2001 májusi alkalmának, melyet szintén a washingtoni sajtószékházban (National Press Club, Washington D.C.) tartottak, Webre az egyik fő szervezője volt, Steven Greer és Stephen Bassett mellett.
9. Biztonságos Online Közvetlen Demokrácia gyakorlásának biztosítása helyi, regionális, nemzeti és globális szinten – a svájci kantonrendszer mintáján alapuló demokráciája gyakorlását most már világszerte lehetővé teszi a virtuális technológiák alkalmazása. Nincs többé szükség közvetítő testületekre, városi tanácsokra, állami vagy területi törvényhozó testületekre, nemzeti parlamentekre és kongresszusokra, és idővel olyan nemzeteket tömörítő szervezetekre sem, mint az ENSZ.
Évezredek tapasztalata mutatja azt, hogy a rejtetten hatalomra törekvők minden közvetítő szervet korrupt és gengsztervilágra jellemző módon kisajátítanak.
A közvetlen demokrácia gyakorlásához biztonságos virtuális technológiák alkalmazása, melyek biztosítják a polgárok számára, hogy a helyi, területi, regionális, nemzeti és világméretű szavazások hackelésbiztos módon zajlódjanak le.
Példaként: a virtuális technológiát használó közvetlen demokráciában a városok lakossága a helyi törvények szerint adja le szavazatát; a nemzeti választásokra nemzeti szabályozások vonatkozzanak; a világméretű szavazások alkalmával a világ lakossága globális szabályoknak megfelelően szavazzon, és minden esetben megfelelően informálva legyen a saját helyi, nemzeti vagy a világ vezetői által. A városi kormányzatok a virtuális demokrácia gyakorlása során megalkotott szabályok segítségével képesek hatékonyan döntést hozni és megszervezni például a helyi hulladék elszállítását és kezelését.

10. Az államhatalommal rendelkező monarchiák és államhatalommal rendelkező vallások államhatalomból való kizárása és ilyen vonatkozású jogfosztása – az Egyesült királysági monarchia és a Vatikán visszaélései is példaként szolgálnak arra, hogy milyen visszaélések származhatnak abból, ha nem-demokratikus elvek (királyok és pápák istentől származtatni vélt jogai) alapján működő szervezetek államhatalmi jogokat kapnak egy modern demokratikus világban.

10.+ További irányelvek – Ha van további ötleted, javaslatod más követendő irányelvekre, kérlek oszd meg velünk!
Közös örökségünkké válhat, hogy sikeresen megvalósítsuk és hasznosítsuk ennek a 10+ irányelvnek a legpozitívabb változatait a pozitív jövőért a helyi, regionális, nemzeti, globális és multiverzális szinten.  Ezek jelen gondolkodási keretrendszerünk (paradigmáink) szerint a legfőbb irányelvek, melyek egy fenntartható, szabad és virágzó multidimenziós világ megteremtéséhez szükségesek.
Támogatnál és segítenél minket e közös célok elérésében? Ha igen, írj nekünk azexopolitics@exopolitics.com címre angol, francia vagy spanyol nyelven. Köszönöm. Fénnyel és kozmikus szeretettel, Alfred, www.exopolitics.com és www.NewsInsideOut.com
Alfred Webre a Kuala Lumpur-i Háborús Bűnök Bizottságának (War Crimes Tribunal) tagja, nemzetközi ügyvéd.
Az alapfordításért köszönettel tartozunk S.Z. áldott önkéntes segítségének.

Az Exopolitika Magyarország további 7 javaslata:

Exopolitika Magyarország
Exopolitika Magyarország – Te vagy Az, amiben az Univerzum megjelenik!
11. A halálközeli élmények (NDE) és a kvantum-fizika kutatási eredményeinek, melyek tudományos hátteret adnak számos, eddig a misztika, vallások és spiritualitás fátyla mögé száműzött tudásnak, nyilvános közoktatásba, privát szektorba (cégek) és tudományos akadémiák és szervezetek rendszereibe való kötelező érvényű kiterjesztése és az alkalmazásra fordítás kutatásainak megkezdetése, ezzel egy új, mindent átszövő civilizációs énkép és világkép megnyitása valósul meg.
12. A szociológiai és pszichológiai klinikai kutatások kiterjesztése a „kulturális kreatív” társadalmi csoportokra, illetve a földönkívüli és spirituális élményekkel rendelkező személyek (főleg gyermekek) vizsgálatára pozitív, emberközeli, az életet minden érintett számára jobbá tevő szándékkal és az ebből származtatható tudások integrálása a jelenlegi tudásrendszerekbe. (lásd Mary Rodwell-ről szóló cikkünket és egy angol minivideóját és Dolores Cannon kutatásait).
13. Univerzális erkölcs oktatása a bölcsődeitől a posztgraduális képzésekig és azután is minden oktatási szinten és ezek betartatása a termeléssel és szolgáltatással foglalkozó természetes és jogi személyek, és az ezek fölötti szerveződések szintjén.
14. A Nyugati Tudományok integrálása (az eddigi gyarmatosítása helyett a nyugati tudomány által) a védikus (indiai), taoista (kínai) és további, korukban sokkal ősibbnek számító, euroatlanti térségen túli tudományokkal egy új civilázációs éntörténet és énkép kifejlesztése érdekében, illetve a keleti és nyugati, hagyományos és modernkori civilázációs éntörténet és énkép integrálása a múltkutatás (exoarcheológia) és a modern DNS-kutatás eredményeinek felhasználásával oly módon, hogy a helyi felhasználás a helyi sajátosságok miatt eltérhessen, de mégis egy új, átfogó (integráns), élet-, bolygó- és emberközpontú civilázációs éntörténet és énkép szülessen az eddigi háborús, szemet-szemért, én-versus-te, birtoklás, profit és élet-bolygó-emberellenes civilizációs éntörténet és énkép helyett.
15. A világon lévő három főbb jogrendszertípus, a common law/angolszász tengerentúli jogrendszer (beleértve a UCC-t (Unified Commercial Code)), a civil jog/kontinentális jogrendszer, és a teokratikus jogrendszerek (azoknak számos (transz)nemzeti változatával) valamint a tengerészeti jog integrálása, átvilágítása és átalakítása (főként átláthatatlanság-központúból átláthatóság-központúvá alakítása, mert a pénzrendszeren kívül a jogrendszerek az alapjai az emberiség elleni tetteknek és visszaéléseknek, melyekre különösen a UCC-t, a tengerészeti jogot és a vallási jogot használják fel.)
16. A 2. pontba (kriminalizálás) való integrálása a gyógyszeripar/drogipar, élelmiszeripar, mezőgazdasági/biotechnológiai ipar, titkosszolgálati ipar élet-, bolygó- és emberellenes tetteinek, mechanizmusainak és módszereinek.
17. Kiegészítő pénznemek alkalmazása: különböző társadalmi funkciókra és különböző tőketípusok (pénzügyi, emberi, társadalmi, intézményi, technikai, természeti tőke, épített környezeti tőke és “potential exchange capital”) gyarapítására különböző valuták szükségesek. (lásd Bernard Lietaer magyar videóit).
Mindez PDF-ben egyben, beágyazhatóan: https://www.scribd.com/doc/259551890 .

További ajánlott anyagaink: 


Forrás oldalon :
https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/05/01/alfred-webre-10-iranyvonal-a-pozitiv-jovoert/






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése