2015. március 4., szerda

Valami változik - Márciusi energiák

 

 Lássuk meg, hogy mennyi minden változik minden másodpercben. Lássuk meg, hogy egyetlen dolog az, ami biztos marad az életünkben és ez az, hogy minden folyamatosan változik, áramlik, és tulajdonképpen ez az áramlás az élet lényege. A mozgásban lévő energia maga az élet! Lépj ki tudatosan az állóvízből és teremts új sorsot, új életet!




 

Márciusi energiák

 

2015 a Misztikum és a Varázslatok éve!

Már februárban elindultunk a télből a tavaszba, sötétből a fénybe, hamisból az igazba, reménytelenből a valóságosba…volt rá 28 napunk és még mindig nem érkeztünk meg. Olyan, mintha valami hátráltatna, akadályozna minket. Nem látod, nem hallod, nem tudod mi az, de érzed. Érzed te is minden sejtedben, hogy ébredni szeretne. A sejtjeid, a tudatod új életre kelt benned, olyan mintha apró finom buborékok táncolnának benned. Érzed belül és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Belül érzed, de kint nem változik semmi sem…itt áll a változás a küszöbön, de nem tud belépni mégsem.

Próbálkozunk így is, úgy is, elindulunk erre-arra, keressük a megoldásokat. Céltalanul bolyongunk, mert igazából nem is tudjuk mit akarunk, mi csak a tavaszt akarjuk. Azt akarjuk, hogy végre kisüssön a nap, hogy áttörje a ködöt és a sötétet. Azt akarjuk, hogy a szürke minden árnyalatát felváltsa a színek kavalkádja végre. Azt akarjuk, hogy ami kint van, amit látunk, érzékelünk, életre keljen, viruljon végre. Azért akarjuk, hogy töltődjünk belőle.

Kívülről-befelé építkezünk, és ez így, most nem működhet. Nem mondhatjuk meg mi, hogy mit és hogyan akarunk, most fentről-befelé-kifelé irányba történhet minden. El kell tudjuk engedni berögzött elképzeléseinket, ragaszkodásainkat, melyek egy adott érzéshez, gondolathoz, helyhez kötnek minket. Új dolgok kellenek és ehhez el kell engedjük a régieket.

Valami változik, folyamatosan és egyfolytában…de hogy mi az, azt nem látjuk, nem láthatjuk. Érezhetjük és tudhatjuk. Elhihetjük, és bízhatunk benne. A Mindenség a nagy és mi csak a kicsik vagyunk benne! Lássuk ezt meg, fogadjuk el és álljunk készen végre, hogy ő irányítson minket. Csukjuk be a szemünket, hogy tisztábban láthassunk végre! Álljunk meg egy pillanatra a mindennapok rohanása közepette. Nyissuk meg éber érzékelésünket és figyeljünk befelé végre. Lássuk meg, hogy mennyi minden változik minden másodpercben. Lássuk meg, hogy egyetlen dolog az, ami biztos marad az életünkben és ez az, hogy minden folyamatosan változik, áramlik, és tulajdonképpen ez az áramlás az élet lényege. A mozgásban lévő energia maga az élet!
Lépj ki tudatosan az állóvízből és teremts új sorsot, új életet!

A növények is minden tavasszal újjá élednek. Nem ugyanazok a virágok pompáznak majd akiket tavaly láthattunk meg. A tavalyi elhalt, a növény elengedte, hogy új lehessen helyette. te is tedd ezt. Engedj el most mindent, ami már nem szolgál téged, és kezdj most tiszta lappal új életet! Ez a tavasz üzenete.





Ha szeretnéd ezt a változást, akkor mondogasd az alábbi oldást vagy mantrát, hogy segítsen neked, hogy könnyebb legyen: 


Már látom, hogy nem tudok a múlton változtatni, hogy bármit is teszek az olyan, amilyen. Így talán többet nem tehetek, mint hogy elengedem. Elismerem olyannak, amilyen. Megköszönöm, hogy eddig elkísért engem és elengedem, tovább lépek. Itt és most a változást választom, megengedem magamnak, hogy gondolataim végre elcsendesedjenek, letisztuljanak.

Úgy döntök, hogy új sorsot írok magamnak. A változást, egy új sorsot választok és tudom, hiszem, hogy megérdemlem. Megtehetem ezt, hiszen ahhoz, hogy megtörténjen, rendelkezésemre áll minden. Képes vagyok elköteleződni, az irányítást önmagam és mások felett feladni, megengedni, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy azoknak történniük kell. Már tudom, látom mi a dolgom az életben, megéreztem mi a feladatom. Az a feladat, amit nekem szántak, amivel engem felruháztak, csakis nekem szántak, amikor útnak indítottak. Vállalom!

Már tudom, hogy a testemen, érzéseimen, gondolataimon kívül valami sokkal több is vagyok…a LÉLEK vagyok, fizikai testben. Ma már belátom, hogy ahhoz, hogy én odatartozhassak másokhoz, és ők hozzám tartozhassanak, a másikat el kell fogadnom. Meg kell látnom benne ŐT, a minden történet és viselkedés mögött megbújó lényeget. Egyértelműen érzem, hogy ahhoz, hogy a változás megtörténjen, nekem is sok mindent fel kell adnom! Kegyelmet kérek most a Teremtőtől. Akaratomat most önmagam felé fordítom, legyen bennem annyi alázat önmagammal szemben, hogy feladom a személyes elképzelésemet, akaratomat, irányításomat. Térdere borulok és feladom. Feladom, hogy valami történhessen, hogy az energia végre megfordulhasson. Hogy kifelé helyett-befelé legyen, hogy képes legyek megengedni, hogy minden fentről és bentről történhessen.

Feladom most a harcot, amit magammal vívtam. Már belátom, hogy nincs túl sok értelme. Harcom, melynek lényege, hogy bizonyítsam tökéletlenségemet, önmagamat bántsam, ostorozzam, felesleges. A Mindenség teremtett, küldött engem, hogy valamit megtegyek, hogy megnyissam a szívemet és szeressek. A mai naptól ezt teszem. Pont úgy ahogy éppen tudom, árasztom, megosztom a szeretetemet. Már érzem, hogy miért is teszem ezt! A Lélek Fénye bennem szétáradt és betölt engem.

Már emlékszem…emlékszem mindenre, az Egységre. Az Egységre ahonnan indultunk, ahol mind együtt voltunk, ahol megfogva egymás kezét, elindultunk. Elindultunk, hogy megérkezzünk, hogy segítsünk, hogy szeressünk, hogy emlékezzünk, és hogy valami igazán különlegeset véghez vigyünk. Ezért jöttünk! Egységből-egységbe érkeztünk. Itt vagyunk.

Vannak történeteink, gondolataink, érzéseink. És van valami, ami más, ami ennél több, ami folyton változik. Az energia, ami meghatároz mindenkit és mindent. Én mostantól a változást választom, azt választom, hogy én is energiaként mozgok, az energiák áramlásával együtt haladok. Így leszek mindig jókor-jó helyen és jó időben. Így válik valóra minden. Így lehetek önmagam, az akinek valójában születtem.

A Változást választom, hogy tovább léphessek és boldog, kiegyensúlyozott, könnyed és szeretettel teli életet élhessek! Engedem, hogy megtörténjen! Kegyelmet adok magamnak, elengedem a régit és beengedem az újat az életembe! Készen állok a változásra…történjen!
Csodálatos Márciust kívánok nektek: Váradi Andrea

http://talentumok.com/gondolatok-irasok-idezetek/marciusi-energiak/ 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése