2015. január 27., kedd

Fázis váltás 01.26.

 Az egyetlen dolog, ami kárt okozhat benned az elkövetkező időszakban az az ítélkezés. Amint megjelenik, azonnal lehúzza az energiameződet, márpedig az elkövetkező periódusban nagyon fontos, hogy az magasan maradjon.



Fázis váltás

2015.01.26.

"Ahogy a Nagy Felfedéshez/Kinyilatkoztatáshoz közelítünk fontos, hogy képesek legyetek integrálni mindazokat az erőteljes és változatos vibrációkat, mely a Minden Ami Van Központi Magjából érkezik hozzátok.

 Lesznek olyanok körülöttetek, akik távoznak, ahogy az energiák változnak. Ez se nem jó, se nem rossz. Pusztán csak az ami. Annyian szomorkodtok a veszteségek miatt - hiszen az érzelmi testetek meg mindig bizonyos 3D történethez kapcsolódik. Hamarosan ez is elkezd váltani és változni.

Az a világegyetem, amelyben most olvasod ezeket a sorokat, szó szerint egy Tükör Terem. Minden és mindenki, akit csak tapasztalsz, egy töredéke ugyanannak a Végtelen ÖNVALÓNAK, aki létrehozta és tervezte ezt. Ez az Önvaló TE vagy. 

Te nem egy vagy a sok közül, hanem számos része vagy az Egynek... az Ősi Egynek... az Örökkévaló Egynek! Minden egyes nézőpont friss benyomást ad és friss elérést az Egység Szívéhez. Azok a szemek, amelyek most ezt az írást nézik, ugyanazok a szemek, amelyek jelen voltak a Föld Bolygó tervezésénél és kialakításánál. Most csupán Ennek a Testnek nevezett "látcsövön" keresztül néznek.

Sok kérdés és aggodalom merül fel a Halál és az Átváltozás témakörrel kapcsolatban. Amennyiben valami létezik, akkor az örökké létezik. Épp mint a Tarot rendszerben, a "halál" kártya nem egy nem-létezés állapotra utal, inkább egy átváltozásra, ami előttetek áll. A fizikai halálon túl a létezés folytatódik, olyan vibrációs szinten, amelyet még csak most kezdtek felfogni!

Szeretnénk a mostani halál-fogalmatokhoz hozzáadni egy új információt. Feltűnt már, hogy a világegyetemetekben a halál mindig valaki mással történik, nem pedig veletek? Mi van, ha az egész világegyetemetek csupán egy színdarab/játék, és te vagy a hallgatóság is? Igen, ebben a darabban színészként is részt veszel a színpadon, de nincsenek olyan pillanatok, amikor úgy találod magad, hogy visszalépsz és csak nézed az egészet? A "többiek" a te színészeid, a te játékosaid. Felhasználod a lélek esszenciájukat a darabodban, ők pedig a tiédet az övékében.

A Multiverzum egy hatalmas és óriási dolog, nemde? A nap minden egyes pillanatában számtalan nézőpontból történik a darab előadása. Amikor valaki a te világodban "meghal", az pusztán azt jelenti, hogy egy olyan történetvonalat teremtettél, amelyben kiíródik a darabodból. "Meghaltak." Ez a magyarázat, amelyet a (láthatatlan) színdarabíró ad a nézőknek. Mindezek a "halál jelenetek" a végtelen sok halál lehetőségek közül választódnak ki. Ez az effektus megengedi a nézőknek - akik még mindig hisznek a halálban -, hogy megérezzék, milyen az, amikor elveszítenek magukból egy részt. Félelmet kelthet valamint rácsodálkozást, hogy vajon hova mehettek.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy aggódj-e a halál miatt. Azok miatt, akik meghaltak és átléptek ezen a kétoldalú tükrön, amelynek ezidáig csupán egyik oldalát láthattad. A halál neked azt jelenti, le kell vetni a testet, üres lesz a széked az asztalnál, temetést, sírást. Mindezek az elemek, mind a 100% ahhoz a világhoz tartozik, amely hátramaradt, nem pedig annak a világához, aki távozott. A távozó látásmódjában/érzékelésében lehet, hogy nem is jelent meg a halál egyáltalán.

Az igaz, hogy a társadalmatok már számos következtetést levont arról, hogy mi TÖRTÉNHET a halálkor - álmok által, csatornázások által, vagy halálközeli élmények által. Ugye leírják a sötét alagutat, a Fénnyel a végén - ahol a rokonok és barátok már várnak ránk -, ezek közös jelképek és leírások. Az is igaz, hogy eddig jól szolgáltak titeket. Azt viszont el kell mondani, hogy ezek a tanítások csupán az ajtó EZEN FELÉRE vonatkoznak. Még a halálközeli élmény is az ami: halál-közeli! Vajon mi történik, amikor valaki valóban meghal?

A halált úgy terveztétek, hogy a Korlátozás Játék végét jelképezze. Viszont nem tünteti el a játékosokat! Ez egy átlépés a Fátylon - a személyes korlátaidon/határaidon, mely elválasztja a játékost a nézőktől. Ezen a ponton összeolvadnak. Ez azonnali. A napi tapasztalataid során is számos szinten zajlik a halál, minden pillanatban. Ahogy belélegzel és ki. Minden belégzés egy születés, a kilégzés egy-egy halál. Ez mellett számos más módon is találkozhatsz vele. Mivel ilyen gyakran találkozhatsz a halál tapasztalatával, egy integrálódott, összekapcsolódott éber egyénnek elkezdődhet a halál témájának felfogása, ezáltal semlegesítve és lenullázva az eltorzító hatását önmagára.Gondolj csak azokra az ismerősökre, akik már nincsenek jelen. Nem érzel ürességet vagy magányosságot? Nem képzeled el néha őket azon az üres széken, ahol régen ültek? Ezen ismerősök hivatalosan akár élnek vagy sem - NINCSENEK ITT VELED A JELEN PILLANATBAN, ugye? Ezért csupán EMLÉKKÉNT kapcsolódnak már hozzád. A történetedben már nem élnek, és nem térnek vissza, de az Ő történetükben mi jelenik meg?

Ébredtél már olyan szörnyű álomból, ahol az ellenség megölt? Kinyitod a szemed és azt mondod: "Oh, csak álom volt..." Megcsókolod a társad, és felöltözöl a munkába. Eközben az álomban, ahol a többiek érzékelik a távozásodat, nem sírnak? Nem nézik az eget, hogy hova távoztál? Te mindig ITT vagy az érzékelésed világegyetemében, világában. Az álmaidban jelen vannak azok a Lélektöredékeid, amelyet a Felsőbb Én más darabokban/történetekben használ fel. Múlt életek? Jövőbeli életek? Más életek? Nem. Ezek is MOSTani életek. Egy személy - számos módon megtestesülve és eljátszva - ELKÜLÖNÜLVE a Fátyol által. Multiplex Mozi! Mindez a Multidimenzionális Jármű MOST pillanatában.

Az, ahogy te nézed a többieket, vagy a többiekként nézel magadra, csupán annak a függvényében van, hogyan határozod meg magad (miként - nézőként vagy játékosként). Már beszéltünk a Fázis-Váltásról, ez egy fokozatos integrációja az isteni és emberi tudatosságnak - amikor az emberi lények nézőpontokat váltanak az Istenekkel, Istennőkkel, Archetipusokkal, Földönkivüliekkel, Elementálokkal és még számos más tudatossággal. Kitágulnak, összehúzódnak - előre és hátra a Fátyolban - átutazva a Mennyet és az Alvilágot - Hermész rugalmasságával és Thoth alkímiájával. Ugyanígy különböző Istenség és Archetipus ölt emberi testet.

 Mi is lehetne jobb módja a Multiverzális Egység egységesítésének, ha nem az, hogy a különböző "részei" járhatnak egymás cipőjében? Lehet, nem ismered fel őket, hiszen különleges Energia Kapukon keresztül jönnek, melyek most nyílnak a világban, de attól még itt vannak!

A Közel-Kelet forró pontja a Föld bolygónak már jó ideje. Számos briliáns ember próbált tartós békét létrehozni ezen problémás területen. Nem véletlen, hogy ezt a területet nevezik a Földeteken Szent Földnek. Ez a középpontja és eredete számos fő vallásotoknak. Így a Közel-Kelet lett az a hely, ahol az első Multiverzális Energiakapu kinyilt, melyen keresztül az Ősi és Ragyogó Lények rendszeresen be- és kijárnak. Ahogy belépnek ezen a kapun a lényegük magukkal hozza az Intenzív Energiák Ragyogását a Fátyol másik oldaláról.

Ez a Ragyogás nagyon erős és felgyorsít minden energiamezőt, ami csak kapcsolatba kerül vele. Az emberi idegrendszerre való hatása olyan, mint a mesében a szirén éneke, megőrjíti az embereket, ha nem készültek fel a szeretet és elfogadás új energiaszintjeire való felemelkedésre. A világotok többi részén is, ahol heves felkelés jelenik meg - főleg azok, amelyek "értelmetlen erőszaknak" tűnnek -, mind azért van, mert heves Energia áramlik be a közelükben lévő Kapuból. Közel-Kelet, Afrika, Írország, Tibet, Bosznia, Kína és még sorolhatnánk. A felfordulás és erőszak politikai hangot ütött meg, de az igazi ok nem politikai, hanem Bio-Energetikai.

Arra, akinek nyitott a szíve, alig hat ez a Sugárzás, esetleg napi örömként jelenik meg! Amikor Egységben vagy, nincs ellenvetés vagy hátráltatás. Viszont ha véded a területedet vagy szeparatista elme-beállítottságú vagy, esetleg éhes a hatalomra, nos akkor ezek az energiák szinte megőrjítenek.

Az Energiakapuk a bolygó számos pontján nyílnak, eljön az idő, amikor az energia olyan heves lesz, hogy az irányítás-alapú (ego-alapú) emberek nem tudnak szinte működni sem, nem hogy háborúzni.

Azért adjuk ezt az információt, hogy rájöjjetek, milyen fontos is NYITOTT SZÍVVEL élni ezen időszakban, hogy védve legyetek és egyáltalán túléljétek ezeket a napokat. Amennyiben ezt az üzenetet le tudod magadban földelni, le tudod horgonyozni, sok embernek át tudod ezt a TÓNUST/HANGOT adni. Nem minden ember fogja megérteni, de nem is kell. Elég, ha csak ki vannak téve ennek a HANGNAK, annak a személyes rezgésének, amely egy Integrálódott embertől jön, ekkor ők is elkezdik ezt a folyamatot valamilyen szinten. Ez a századik majom effektus.

Megkérdezhetitek: "hogyan segíthetek a világ problémás területein? Hogyan csökkenthetem a szenvedést?" A válasz egyszerű: HAGYD ABBA A SZENVEDÉST MAGADBAN. Keresd meg magadban az erőt és a lendületet, mutasd meg a körülötted levőknek, milyen is ez. Ne papolj, ne keresd a hírvivés módjait. Csupán tedd a dolgod, a többiek majd megkeresnek TÉGED, megtanulják tőled, hogyan lehet túlélni ezt a transzformációt.

Ahogy a vibráció emelkedik a bolygón, a Szervezeti Struktúrák elkezdenek lebomlani, belülről. Kevesen tudják igazán, milyen vékony szálon lógnak a Kormányzatok - állandóan keresik a helyet, ahol szilárdan megvethetik a lábukat -, de nem fognak ilyen helyet találni. Hiszen ez a hely NEM fizikai. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy felbomlik és megszűnik a társadalom, annak sem, hogy valami primitiv-anarchia állapotba kerül, ahol rabolni kell a túlélésért. Ez létrejön más világegyetemekben, más valóságokban, ahol a spirituális hang/rezgés/energia nem ennyire magas.

Igaz, bennetek megvan az állati összetevő a DNS-ben, de annak a szükségét, hogy ezt megismerjétek/kibontsátok, már meghaladtátok. Minden ilyen maradék csupán arra emlékeztet, hogy ezt a leckét már megtanultátok. Ha fennmarad, elég ha észreveszitek és léptek is tovább. Sokkal fontosabb dolgok vannak előttetek.

A "hegy" azért hullik szét, mert olyan az elmeberendezésetek, hogy KIFELÉ VETÍTSEN, az erőtöket, kreativitásotokat és kezdeményezéseteket. Ahogy az emberiség egyre jobban felismeri, hogy milyen kapcsolatban is van mindennel ami körülötte zajlik, egyre kevésbé lesz szüksége arra, hogy kifelé vetítse a Sötét Energiáit, akár diktátorok, terroristák, szentek vagy megmentők képében!

A teremtés AUTHORITÁSA elkezd megjelenni mindenki szívében és elméjében. Elkezdetek FELELŐSSÉGET VÁLLALNI a saját teremtéseitekért, ez pedig egy erőteljes és heves váltás ám.

Ahogy a folyamat még 1987-ben elkezdődött, egy ŐRZŐ SZELLEM lett elhelyezve, mely a Káosz és Forma összessége, és amely állandóan fenntartja az egyensúlyt közöttük. Ideiglenesen erősödhet egyik, de tartósan nem uralkodhat. Így az ŐRZŐ SZELLEM biztosítja azt, hogy az Egység Rezgés érintetlen legyen. Mindkét véglet ellenőrzés alatt áll, nem lehet teljes káosz, de nem lehet tartós béke és biztonság sem.

Az elkövetkező időszakban számos diktátort és zsarnokot fogtok látni, akik megpróbálják a régi rendszert fenntartani a külső ellenőrzés segítségével. Dőljetek hátra és élvezzétek a műsort. Nem kell ellene hadakozni. Az Ő idejük lejárt, ti elég, ha ezt végignézitek.

Azok, akik RENDSZERTÖRŐKNEK érzik magukat, lázadónak, egyfajta belső csalódottságot és gátlást fognak érezni, kivéve ha a cselekedetük nem szolgál valami más célt a Teljesség kibontakozásában.

 Nyugodj meg, frissítsd fel magad, engedd meg magadnak, hogy az összes ítélkezés elhagyjon (arra vonatkozóan, hogy mi történik éppen). Amennyiben halált, fájdalmat és veszteséget tapasztalsz, érezd át az érzelmeket, fejezd ki a fájdalmadat, utána állj fel és haladjál tovább. 

Jusson eszedbe amit mondtunk a halálról. Jusson eszedbe, hogy minden és mindenki, akit magad körül látsz az valójában bizonyos részed visszatükröződése! Minél mélyebb az elfogadás benned, annál kevésbé fog megjelenni az ítélkezés és erőszak/széthúzás körülötted.

Az egyetlen dolog, ami kárt okozhat benned az elkövetkező időszakban az az ítélkezés. Amint megjelenik, azonnal lehúzza az energiameződet, márpedig az elkövetkező periódusban nagyon fontos, hogy az magasan maradjon.

Eljött az idő, hogy az égig emelkedjetek - és elhagyjátok a halandók földjét! Eljött az idő tovább lépni, TÚL AZ EMBERI KORLÁTOKON.”



/D. Jacob - fordította: Tom Fodor
Forrás:
 http://www.reconnections.net/about_daniel_jacob.htm














/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése