2014. november 28., péntek

Tegyél valamit most! 11.28.


Kaptam ezzel a véleménnyel: "Ez már innentől  ÉLES ...ha most nem állítódnak meg, akkor nem lehet tudni mi lesz a következménye... A folyamat elkezdődött... a kimenetele nem mindegy... sok ártatlan áldozata lehet az ÜGYnek."

Remélem tudjuk, hogy már eddig is pár ezren belehaltak.. gyerekeik árván maradtak.
A Tűzzel játszanak!!

 "Minden lehetséges eszközzel tiltakozzunk a megszavazott, lényegében piaci áron történő forintosítás ellen!" 


Az biztos, hogyha semmit nem teszünk, akkor a birkákhoz vagyunk hasonlóak.

De lehet meditálni is, imádkozni is...

Ezért kétféle felhívást teszek közzé itt.

A döntés a te szabad akaratod!

Milly


Tegyél valamit magadért, családodért, népedért
most!

 

Tüntetés a hitelkárosultakért:

 

 

 

Péntek, 16 óra, Szabadság tér, a Bank Center előtt

2014-11-26 14:17


2014. 11. 28-án pénteken 16 órára várunk minden bankok által kifosztott polgárt a Szabadság térre, a Bank Center elé, hogy határozott kiállásunkkal megállítsuk a kormányzat bankokkal összejátszó paktumpolitikáját!
Minden lehetséges eszközzel tiltakozzunk a megszavazott, lényegében piaci áron történő forintosítás ellen!

A devizahitelek piaci árfolyamon történő forintosításával a kormány legalizálja az évszád nagy pénzügy átverését, százmilliárdos nagyságrendben jutalmazza a bankokat az emberektől indokolatlanul elvett forintokkal. 

Ennek érdekében, a kérdésben egyet értő civil szervezetek, valamint a Jobbik, november 28-án (pénteken) tüntetést szervez az MNB és a Bank Center épületei közé, kifejezésre juttatva a számukra teljesen elfoghatatlan törvénymódosítást.

A devizahiteleseket képviselő számos civil szervezet, valamint a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyet ért abban, hogy minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozni a napi árfolyamon történő forintosításnak nevezett pénzügyi szemét legalizációját. 

Elfogadhatatlan és álságos, hogy a kormányzat indoklásában a bíróságok döntéseivel takaródzik, mivel a Kúria állásfoglalása egyáltalán nem kötötte meg a kabinet kezét a forintosítási árfolyam tekintetében. 

A civil érdekvédők közül felszólal többek között Dr. Damm Andrea, a Devizahiteles Kerekasztal jogvédője, Dr. Varga István közgazdász, az MNB Felügyelő Bizottságának tagja, és Tatár József, az Otthonvédelmi Tanács vezetője is.

A parlamenti pártok közül sajnálatos módon csak a Jobbik érezte úgy, hogy ki kell állnia a több százezer devizahiteles érdekeiért, a rendezvényen így felszólal Vona Gábor, a Jobbik elnöke, továbbá Z. Kárpát Dániel a párt alelnöke, és országgyűlési képviselője .

Pénteken tehát 16 órára várunk minden bankok által kifosztott polgárt a Szabadság térre, a Bank Center elé!



Magyar Devizahiteles KARTA
www.kitoresabankokkarmaibol.com


 http://www.peticiok.com/a/72815
https://www.facebook.com/events/743899762367492 
Heti Világmeditáció - 
"Saját magad légy a Változás!"





 Elérkezett az idő számunkra, hogy elérjük az Egység és az Összefogás új fokát, a személyes különbségekre való tekintet nélkül, hogy segítsük a bolygót átalakulásában. 

Ezért a Fény erői felhívást intéznek minden meditációs csoporthoz, illetve meditáló egyénhez a bolygón, hogy egyesüljenek és hozzanak létre egy erőteljes pozitív energiamezőt.

Az elgondolás az, hogy legyen egy világméretű meditáció hetente egyszer ugyanabban az időpontban, amikor minden csoport és egyén végrehajtja a saját meditációját, a maga módján. Ha mindannyian ugyanabban a pillanatban meditálunk, egy nagyon erőteljes, összefüggő, egységes mező jön létre, ami valóban elkezdheti átalakítani közös valóságunkat.

A tömeges meditációnak az emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatását immár számos alkalommal bizonyították tudományos kutatások (Lásd: Maharishi-effektus http://www.tminfo.hu/tmkutatasok/szociologia/), így mindenki aki részt vesz, éppenséggel emberi életeket segít megváltoztatni világszerte.

Képzeld el a világ összes meditációs kezdeményezésének egyesített erejét: közösen, rendszeresen, minden héten egyszer!


A Világmeditáció időpontja vasárnaponként
15:00 GMT, ez Közép-európai idő szerint 16:00,
pl. Londonban 15:00, New Yorkban 10:00, Bukarestben 17:00, Tajvanon 23:00

Egyéb időzónákoz lásd:
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Planetary+Meditation&iso=20140831T17&p1=215

A Világmeditáció kívánt hatásához szükséges kritikus tömeg alkalmanként legalább 144 000 résztvevő.
Ha sikerül minden héten elérnünk ezt a számot, az egész emberi társadalom számára tartós, pozitív változásokat segíthetünk elő.

Meg tudjuk csinálni!
Minden egyes ember számít
!

Hogy minél több potenciális résztvevőhöz jusson el az információ, kérjük, terjeszd üzenőfaladon, csoportjaidban, oldalaidon, ill. hívd meg ismerőseidet!
Ha ismersz közösségeket, vagy alternatív médiafelületeket, amelyeket be lehetne vonni, kérjük tájékoztasd őket erről a kezdeményezésről!

Eredeti felhívás:
http://2012portal.blogspot.hu/2014/08/an-open-letter-to-all-meditation-groups.html


 Forrás:
 https://www.facebook.com/events/1534340193463117/












2014. november 26., szerda

A sötétségről - Kryon 10.11.


 Gratulálunk, hogy olyan fényesen ragyogjátok a fényt, hogy futásra késztetitek a sötétséget.....






Kryon - A sötétség  kinyilatkoztatásai

Philadelphia 2014. október 11.


A Pentagon készen áll.. 11.25. - Fulford


Hiába fújnak sokan Fulfordra.. lassan beválik amikről írt idáig.  Akárki, akármit mond... ezek tények.. és azt mutatják, hogy valóban megkezdődött az átalakulás!!

A Pentagon készen áll arra, hogy az Egyesült Államok nácionista gazember rezsimje ellen fellépjen

Az amerikai nácionista gazember rezsim elszigeteltsége elérte azt a pontot, amikor a Pentagonnak cselekednie kell, ha meg akarja menteni az Egyesült Államokat a rendszer kaotikus összeomlásától. Sehol sem volt ez világosabb, mint az ENSZ szavazás során a múlt héten, amikor csak Kanada, az Egyesült Államok és Ukrajna szavazott az oroszok által beterjesztett nácizmust és más rasszista ideológiákat elítélő határozat ellen.

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_11_23/Puskov-el-telte

Stephen Harper Kanada miniszterelnöke, és Barack Obama amerikai elnök ezzel aláírták a saját elfogatóparancsukat a náci gyilkosok ezen nyílt támogatásával. Obama hangsúlyozta a múlt héten, hogy 120 millió dollár értékű fegyver szállításával támogatja a neonáci milíciákat Ukrajnában, amerikai kormányzati források szerint. "Írországon keresztül, a Boriszpili repülőtéren (Kijev közelében Ukrajnában) több ezer puskát, aknavetőt és pisztolyt fognak kapni," - mondta el az amerikai forrás.

Undorral reagálva az Obama gazember rezsim gyilkos akcióira, a CIA most már többnyire azon frakció irányítása alá került, melynek az egykori CIA igazgató, William Colby (1) volt a vezetője. Colbyt 1996-ban a Bush náci CIA Műveleti Igazgatóság frakció gyilkolta meg, de hívei most visszavették az irányítást, CIA és Pentagon források szerint.

A múlt héten kapcsolatba léptek a Pentagon Központi Parancsnokságával, és arra kérték őket, hogy tegyenek lépéseket a nácionista csaló rezsim ellen, amely elbitorolta az Egyesült Államok Köztársasága feletti hatalmat.

A Pentagon felső vezetői azt válaszolták, hogy ők a költségvetési megszorításokkal és más ügyekkel vannak jó előre elfoglalva, és egy jó okot kértek arra, hogy beavatkozzanak az amerikai belpolitikai folyamatokba.

Az első kérdés, amit fel kell tenniük, hogy ők is megértsék, hogy valójában kiknek is dolgoznak? A P2 szabadkőműves páholy magas rangú vezetői szerint, akik egészen mostanáig a nácionistákkal szövetkeztek, az amerikai csaló kormányt jelenleg három ember irányítja. Ezek Jeb Bush (a Bush/Sherff/Pierce/Pecce klán jelenlegi vezetője), David S. Cohen pénzügyi államtitkár, és Benjamin Netanjahu Izrael miniszterelnöke. Ezeknek az embereknek nincs más jövőképe, csak a 3. Világháború kirobbantása, és az emberiség 90 százalékának megölése annak érdekében, hogy megőrizzék okkult sátáni hatalmukat.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeb_Bush
http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/Pages
http://hu.wikipedia.org/wiki/Benjámín_Netanjáhú

Ők irányítják az adósrabszolgaság eszközeként ismert amerikai dollár létrehozását és forgalmazását.

Ez a három pszichopata, és nácionista összeesküvő társaik irányítják a hatalom öt következő eszközét: az IMF-et, a Világbankot, az ENSZ-t, a Federal Reserve Board-ot, és a Pentagont, a P2 források szerint.

A BIS (Svájci Bank), a skót szertartásos szabadkőművesek (brit birodalom), a P2 szabadkőművesek (Vatikán és maffia), a Keleti nagy páholy (francia birodalom), és a Thule Társaság (Németország és Észak-Európa) már nem működik együtt a nácionistákkal, ezen titkos csoportok különböző forrásai szerint.

Mivel az IMF-nek, a Világbanknak, az ENSZ-nek és a Fed-nek nincsen hadserege, most valóban a Pentagon vezetőinek kell eldönteni, hogy mit tegyenek a kitaszított rezsimmel Washingtonban, és a látszólagosan globális leányvállalataikkal, az ENSZ-el, az IMF-el, és a Világbankkal.

A másik dolog, amit a Pentagonban meg kell érteniük, ha ezt a csaló adósrabszolga rendszert eltávolítanák az Egyesült Államok irányításából, az amerikai átlag polgárok életszínvonala kevesebb mint egy év alatt könnyen megduplázódhatna.

Itt van egy részletes, reális magyarázata, hogyan lehet ezt elérni néhány egyszerű lépésben.

Először is, államosítani kell a Federal Reserve Board-ot, és meg kel kezdeni a kormány deviza kibocsátását a Fed adós bankjegyei helyett. Ez lehetővé tenné, hogy hatalmas tömegek dolgozhassanak, nagyobb lehetne a katonai költségvetés, ingyenes az oktatás, az egészségügyi ellátás stb. adók, vagy adósság nélkül.

Másodszor következhetne egy jubileum, az összes állami és magántartozás egyszeri elengedése. Ez gyakorlatilag megszüntetné a törlesztő részleteket, a diákhitelt, az államadósságot stb. egyik napról a másikra. A tengerentúli hitelezők, mint Kína felé az adósságok leírhatók lennének, miután úgy minősítenék, hogy az Amerikai Egyesült Államok Vállalat csődbe ment, és helyette visszaállították az Amerikai Egyesült Államok Köztrásaságát.

Harmadszor az eszközök újra elosztása. Ezt meg lehet tenni sok szempontból úgy, hogy ne büntessék a valódi vállalkozókat és a kapitalistákat. A könnyű dolog az lenne, ha Fortune 500 vállalat beltenyésztett családjainak kis csoportjától elvennék az irányítást, melyek titokban arra használták a hatalmukat, hogy adósság "pénzt" hozzanak létre a semmiből annak megszerzéséhez. Egy meritokratikus személyzettel működő kormányzati hivatal kezelhetné ezen vállalatok részvényeit az átlag amerikaiak javára. Továbbá jó ötlet lenne minden ember számára, aki ingatlant bérel, ha az a tulajdonába kerülne. Azoknak az embereknek, akik a bérbeadásból származó jövedelemből élnek, a bérleti díjjal megegyező kormányzati valutát fizetnének.

Negyedszer, a jövőre vonatkozóan létre kell hozni egy tervet. Bármely társadalom, amely nem rendelkezik jövőképpel, hogy hová akar eljutni a jövőben, az hanyatlásra és stagnálásra van ítélve. Helyre kell állítani az amerikai álmot, együttműködve minden amerikaival egy új, reális jövőbeli társadalmi cél érdekében.

Ötödször, terjeszkednünk kell az univerzumban. A források ellopása, és a hadiipar gazdagítása érdekében kreált háborúk helyett tegyük azt, amit tennünk kellett volna, és hozzunk létre egy Star Trek jövőt, és jussunk el oda, ahol ember korábban még sosem járt.

Az alternatíva, mellyel a Pentagon szembesül az, hogy tovább működik egy erkölcsileg és anyagilag csődbe jutott rezsim, amíg a kaotikus rendszer elkerülhetetlen összeomlása be nem következik. Ez egy matematikai bizonyosság, hogy az Egyesült Államoknak a jelenlegi úton egyirányú jegye van a pokolba.

Ha a Pentagon vezetői még mindig túl makacsok és rövidlátóak, hogy megértsék az Egyesült Államok valós helyzetét, csak arra van szükségük, hogy jól megnézzék, mi történik a világ többi részén.

A lényeg az, hogy Európa elhatárolja magát az amerikai szélhámos rendszertől. Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság már nem szövetségese az Egyesült Államoknak a szó valódi értelmében. November 15-én Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök négy órát beszélgetett egyedül egymással.

Merkel folyékonyan beszél oroszul, Putyin kiválóan beszél németül, így nincs szükségük semmilyen tolmácsra. A két vezető és vezető kormányzati tisztviselők különböző észrevételeiből ítélve a héten a találkozó óta a fő vitatéma Németország csatlakozása volt a BRICS szövetséghez. Egyéb téma volt: Kelet-Európa orosz és német befolyási övezetekre történő felosztása, Ukrajna felosztása, német márka vagy euró használata az orosz gázért cserébe, és egy szabadkereskedelmi egyezmény a németek vezette EU, és az oroszok által vezetett Eurázsiai Gazdasági Unió között (2). A franciák is azt tervezik, hogy euróban, vagy francia frankban fizetnek az orosz olajért és gázért.

A britek szeretnének közel maradni angolszász társaikhoz az Egyesült Államokban és Kanadában, és hogy ezt elérjék, harcolni fognak azért, hogy eltávolítsák a nácionistákat, akik magukhoz ragadták a hatalmat, MI5 források szerint.

A másik lényeges dolog az, hogy az Egyesült Államok csaló rezsimje hamarosan elveszti Japánt. A nácionista rabszolga Shinzo Abe miniszterelnök kénytelen volt kihirdetni egy hirtelen választást december 14-ére. Mivel Abe diktatórikus hatalommal bír, és nem kell újabb két évig választást kiírni, az agymosott emberek nem tudják, hogy miért is tartják ezt a választást. A válasz az, hogy a szélsőjobbosok kényszerítették, akik dühösek lettek Japán kifosztása miatt a nácionista gengszterek nevében. Meg fogják ölni, ha nem mond le, jobboldali források szerint.

A szélsőjobbosok fenntartanák inkább az amerikai hadsereggel kötött szövetséget, és támogatnák az Egyesült Államok csendes-óceáni flottáját, de szeretnék, hogy a Pentagon tegyen valamit a bűnözőkkel Washingtonban.

Szintén a múlt héten volt egy 6.8-as erősségű földrengés Nagano prefektúrában, Japánban. Az epicentruma ennek a rengésnek ott volt, ahol egy hatalmas japán földalatti bázis található. A bázis a 2. Világháború alatt épült, és fel volt/van szerelve a kormány, a katonai vezetés, az NHK országos műsorszóró hálózat és más elit emberek számára arra az esetre, ha a szövetséges erők elfoglalták vagy megsemmisítették volna Tokiót. Elég valószínű, hogy ezt a bázist megsemmisítették, hogy elvágják az összeesküvés egyik menekülési útvonalát.

Egy másik kulcsfontosságú USA szövetséges, Szaúd-Arábia is a BRICS felé közeledik, orosz források szerint. A G20 találkozó során a szaudi koronaherceg Salman bin Abdulaziz Al Saud sok időt töltött Putyin orosz elnökkel. Beszélgetésük lényege, hogy a közelmúltban csökkentették az olajárakat, melynek célja, hogy az amerikai palaolaj termelés versenyképessége csökkenjen, és ne az oroszoké. Megvitatták egy muszlim szövetség létrehozásának lehetőségét oly módon, hogy az ne sértse az orosz energetikai és katonai érdekeket a régióban.

A Pentagon vezetőinek továbbá azt is meg kell érteniük, hogy az Egyesült Államok időjárási hadvsielésnek van kitéve titkos, de hatalmas erők részéről, akik szeretnék megszabadítani az országot a sátáni irányítástól. Ezért csapott le Amerikára a rekord hideg, amint Obama elkezdte hangoztatni a hamis globális felmelegedés propagandát. Ez az időjárási hadviselés folytatódni fog, és még intenzívebb lesz, amíg a rendszerváltás be nem következik. Végül hadd fejezzem be néhány jó hírrel. Az első, hogy a Toyota Motors és a Honda is bejelentette, hogy hidrogén üzemű autókat kezdenek értékesíteni jövőre. A másik, hogy terveket jelentettek be víz alatti városok építéséről az új Vízöntő kor reményében, mely pirkadni készül.

Videó:   https://www.youtube.com/watch?v=L7e2DUZlBa4

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
(1) - http://en.wikipedia.org/wiki/William_Colby
(2) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Eurázsiai_Gazdasági_Unió

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-pentagon-keszen-all-arra-hogy-az.html#comment-form

------------------------

Megjegyzés

  Megjelent cikkek A Merkel-Putyin találkozóról

http://www.oroszhirek.hu/index.php/politika/4125-merkel-maskeppen-probalt-beszelni-az-orosz-elnokkel-ausztraliaban/4125-merkel-maskeppen-probalt-beszelni-az-orosz-elnokkel-ausztraliaban

http://magyarhirlap.hu/cikk/10123/Merkel_leszamol_Putyinnal

http://hvg.hu/vilag/20141115_Putyin_Merkelnek_es_Junckernek_is_felvazo/ 

Milly

A Vénusz projekt - Földi Paradicsom

A Szép Jövő megvalósítható! 
Egy tudományos kutatás eredménye bizonyítja.
Mi kell kell hozzá? 
Gondolkodásunk megváltoztatása. 
Mindenkinek juthat ennivaló, lakás, jólét, juthat bőven mindenből...


Létre tudunk hozni Földi Paradicsomot


Erről a témáról egy nagyon elgondolkodtató filmet ajánlok olvasóimnak. 

Előszóban a Wikipédiából két részlet:

Jacque Fresco (1916. március 13), autodidakta építészmérnök, tudományfilozófus, illusztrátor, tanító, és jövőkutató. Érdeklődési köre sok tudományágat ölel fel, mint a tudomány, filozófia, és mérnöki tudományok. Fresco gyakorta ír és ad elő több nézetéről, melyek a fenntartható városok holisztikus terve, energiahatékonyság, természetierőforrás-menedzsment, kibernetizált technológia, haladó automatizálás, és a tudomány társadalomban betöltött szerepe, rámutatva az ezekkel elérhető hasznokra. Munkatársával, Roxanne Meadowszal, egy szervezet alapítója és igazgatója, amit "The Venus Project"-ként ismernek, aminek székhelye a floridai Venus.
A kortárs kultúrában három dokumentumfilm népszerűsíti: Future By Design, Zeitgeist: Addendum, és Zeitgeist: Moving Forward. A Venus Project inspirálóan hat világszerte, legfőképpen aktivisták körében.


Jacque Fresco, 2006

 A Vénusz projekt (angolul: The Venus Project) egy szervezet, amely támogatja és hirdeti az amerikai jövőkutató Jacque Fresco elképzelését a jövőről, amely egy globálisan fenntartható társadalmi rendszert vázol fel. Az "erőforrás-alapú gazdaságnak" nevezett rendszer magába foglalja a fenntartható városokat és értékeket, a hatékony energiafelhasználást, a kollektív gazdálkodást, a természeti erőforrásokkal való gazdálkodást és a fejlett gépesítést (automáció). Az elképzelések szerint a rendszer az egész emberiség számára hajt hasznot.
A szervezet a floridai Venus kommunától kölcsönözte nevét. Kutató központja ezen a 8,5 hektáros területen található az Okeechobee-tó közelében. A központban tíz olyan Fresco által tervezett épület áll, amelyek tükrözik a projekt építészeti világát. 2006-ban bemutatásra került egy film Jacque Fresco életéről és munkásságáról Future by Design címmel.
A projekt mellett párhuzamosan fut a Zeitgeist-mozgalom, amely a Vénusz projekt aktivista vonulatát képviseli, lehetővé téve a tagok számára a mozgalmon belüli eszmecserét és a közös munkát.


Paradicsom vagy pusztulás - magyar hanggal 

 

 Régebbi videó:



 

A film 28 felirattal rendelkezik. 
A cc-re kattintva lehet kiválasztani a megfelelőt

2014. november 21., péntek

Rabszolgák régen és ma - Anasztázia 10.

 

 Ez a rövid videó elég érdekes módon magyarázza, mi is történik valójában velünk.... de a jövő a mi kezünkben van, ha ráébredünk az igazságra.

 

Rabszolgák régen és ma - Anasztázia 10. 

 

 

2014. november 20., csütörtök

Az Élet Iskolája - az Aranykor Iskolája



Ez egy példa hogyan is lehetne a jövő iskolájának kinézni. Fantasztikus ...  de valóságos... Waldorf ... Makarenko... stb.. hasonlót képzelt el.

Orosz életiskola (Scsetyinyin) - magyarul - Anasztázia 01.



 




Az Anasztáziáról pedig itt van információ:

http://szepjovot.blogspot.hu/2014/11/anasztazia-vilaga-konyv.html



Magyar példa... 






Anasztázia világa - könyv


Kedves Utazó! Megérkezett egy olyan világba, melyet Anasztázia álmodott meg. Ez az álom világszerte egyre több helyen válik valósággá. Üdvözöljük Önt azoknak az olvasóknak a körében, akiket e könyvsorozat inspirált arra, hogy belefogjanak a nagy teremtésbe.....!



I. kötet. Anasztázia

3d_anasztazia.resizedAnasztázia egy ősrégi civilizáció leszármazottja, mely időtlen időktől fogva egészen napjainkig a szibériai tajgában él. Korok, uralkodók, rendszerek jöttek-mentek és váltották egymást, ám e nép mind a mai napig megóvta ősrégi életvitelét. Teljes harmóniában él a természettel, a benne élő növényekkel és
állatokkal, a világegyetemmel, ismeri és tudatosan alkalmazza annak kisugárzásait és törvényeit. Ám olykor-olykor akadtak közöttük olyanok, akik a számukra külvilággal, vagyis velünk, tudatosan építettek ki kapcsolatot, hogy mérhetetlen bölcsességükből átadjanak olyan általános, az emberek által gyakran csupán elfeledett, elhagyott eszméket, melyek újonnani használata segíthet nekünk kijutni abból az ingoványos útvesztőből, amelybe a Természet és a Világegyetem Törvényeinek semmibevétele miatt jutottunk.
A közvetítő szerep a két világ – a tajga és jelenünk között – Anasztáziára, a tajga leányára hárult, aki 1994-ben találkozott Vlagyimir Megrével, az akkoriban sikeres üzletemberrel. A találkozás után Vlagyimir Megre – megihletve Anasztázia szépsége, lelki tisztasága, jósága, rendkívüli tudása és képességei által – elindult, hogy tudatosan vállalva az előre sejtett hatalmas gondokat és létbizonytalanságot, valóra váltsa Anasztázia „szeretetből szőtt álmát”. …és ezen fáradozik azóta is töretlenül, teljes meggyőződéssel! A máig létező kapcsolatra építve Vlagyimir Megre egy sor könyvet jelentetett meg, melyek az emberiség jövőjét tekintve oly alapvető témákkal foglalkoznak, mint az emberi lét igazi értelme, a nő és a férfi tiszta, a Világegyetem Törvényei szerint felépítendő és ápolandó kapcsolata, a gyermek érkezése-születése a Földre, a család, a gyermeknevelés, az egészség, a betegségek tényleges okai, a kozmikus gyógyító erők és az ember, a Természet és a Föld „szeretete és tisztelete”, stb.
Amióta az első kötet Oroszországban napvilágot látott (1996), megtörtént a lehetetlen: Anasztázia a szív hangján zengő üzenetével milliók lelkét érintette meg és mozgósította, olyan erőteljes lendületet kiváltva, mely messze túlmutat az orosz nyelvterület határain.
Ez az Üzenet megérkezett hozzánk is! …és kopogtat szívünk ajtaján…

A kötet ára: 2800 Ft+Postaköltség
Részletek a Megrendelési tudnivalók alatt

Forrás: http://www.anasztazia.hu/





2014. november 18., kedd

Örömünnepre szólítunk nov.22-én! - Gábriel



"2014. NOVEMBER 22-ÉN ÖRÖMÜNNEPRE SZÓLÍTUNK MINDEN MAGYAR FÉNYMUNKÁST, EGYSZERRE, EGYIDŐBEN, LEHETŐLEG EGY PONTBAN!”

Gabriel Arkangyal üzenete (2014. november 01.)







Kedves Fénytestvéreink!

Egy különleges Égi kezdeményezésről hallgassátok meg az Egy Végtelen Teremtő üzenetét:

„Én az Atya most egy új korszak felé emelem a Földet, illetve Vele Benneteket is. Mindegyikőtök életébe odahelyeztem a jelzéseket, hogy fel tudjátok ismerni: KÖZÖSEN tudtok csak boldogulni. A KÖZÖS TEREMTÉS EREJE tudja csak legyőzni annak a Mátrixnak az elnyomó tényezőit, amelyben a túléléssel próbálkoztok.

EGY-MÁS felé kell fordulnotok, bíznotok kell EGY-MÁS-ban, és meg kell fognotok EGY-MÁS kezét. KÖZÖSEN kell megteremtenetek az új valóságot. Egy Új Fénycivilizációt álmodtam meg az Új Földre. Egy Új Teremtés valósul meg, és miközben ez megtörténik, Ti is itt lesztek a bolygón. Ez nem szokványos, de most így fog megtörténni.

EGY-MÁS kezét megfogva és körben állva, megteremthettek KÖZÖSEN MINDENT, amire a legtöbb jó érdekében szükségetek van. 30-50 vagy 120-1200 ember EGY szándékkal, imaginációval (teremtő képzelettel), EGY-MÁS szolgálatában. Ez a titok. Ez az én örömhírem Nektek.

Sokszorozzátok meg teremtő erőtöket azokkal a „teremtés-erőművekkel”, amelyek akkor jönnek létre, ha A LEGTÖBB JÓ ÉRDEKÉBEN MEGFOGJÁTOK EGYMÁS KEZÉT ÉS IMAGINÁCIÓVAL KÖZÖSEN TEREMTETEK!

Természetesen az Egység Útján járva képesnek és hajlandónak kell lennetek arra, hogy MÁS-OK is legyetek, ne csupán Ön-Magatok. Tágítsátok hát ki a szíveteket és az elképzeléseteket arról, hogy kik is vagytok Ti tulajdonképpen, mert így képesek lesztek teljes szívvel átölelni és újra befogadni egymást, mint testvéreiteket.

Mindannyian ugyan annak a fának a virágai vagytok… A KÖZÖS TEREMTÉS EREJÉVEL sikerülni fog mindaz, amiről EGY-ÉN-ileg csak álmodoztok.”
(Budapest, 2014.10.28.)

A Szaturnuszi Vének Tanácsának egyik tagja, Ariondel így erősítette meg Gabriel és az Atya felhívását:

„November 22-ére eléritek azt a minőséget, hogy Gaia áthangolódik oly mértékig, amellyel egy Egyetemes Örömünnepen, egyesített imaginációtokkal megindíthatjátok Teremtéseteket, az Eseménynek nevezett folyamat megindítása felé!”.
(Berente, 2014. november 10.)

„Ezt a folyamatot hatványozott teljesítménnyel képes a mag elvégezni, HA EGYSÉGBEN ÁLL!!!” (2014. november 10.) – figyelmeztetett bennünket Hadraniel, a Magyarok Védő Angyala.

Az összefogás fontosságát Égi Anya eképpen emelte ki:

„Sok csoport dolgozik. Hálásak vagyunk munkájukért. Ezen csoportoknak össze kell fonódniuk! Az elöljárók keressék egymást, mert nemcsak időszerű, hanem szükségszerű immár az együttműködés! Keressék egymással a kapcsolatot, hogy EGYSÉGBEN és minden részletében egészben gondolkodva teremtsétek a Valóságotokat! Senki sem különálló sziget! Nincs én, és az enyém - csakis az EGY van! Efelé igyekszünk terelni Titeket! Haza csak az EGY felé vezet az út!” (2014. október 29.)

Mihály Arkangyal a rendezvénnyel és az energetikai előkészítéssel összefüggésben az alábbiakra hívta fel a figyelmünket:

„Fényben szolgáló Gyermekek! A cselekvés ideje elérkezett! Lelketek fényének tökéletes összhangja fogja megnyitni az ÉG KAPUJÁT szeretett emberiségünk számára! Lelketek minden rezdülése megfontolt, szervezett, EGYSÉGBEN lélegző Isteni Sóhajjá kell emelkedjen! Minden Fényt szolgáló erő együttműködésben álljon hát, és a lehető legösszehangoltabb feladatvégzésre törekedjetek!”.

Mindezen útmutatásokat figyelembe véve és eleget téve Égi Segítőink és a Spirituális Hierarchia kérésének („November 22.-én Fénykori Örömünnepet üljetek!” – Gabriel Arkangyal) örömmel jelentjük be, hogy

2014. november 22-én, szombaton

Budapesten, a Hősök Tere mellett, a Regnum Mariánum templom emlékművénél kerül megrendezésre a Fénykori Fordulópont Örömünnepe.

A Nemzetért, a Világért fognak szólni a dobok, az énekek, és közös imaginációnkkal mindent megteszünk azért, hogy teremtő erőnkkel élve egy KÖZÖS INDÍTÓ IMPULZUST hozzunk létre - finomenergetikai szinten – GAIA és az Emberiség tudatmezőjének (kollektív tudat, morfogenetikus mező, Krisztus-háló) 5. dimenziós átalakulása, a Föld lakosságának felszabadítása és az Új Fénykori Tudatosság megjelenése érdekében.

Minden Fénytestvérünket szeretettel várjuk a helyszínen!

Gyülekezés ideje: 12:30
Kezdés időpontja: 13:00


A rendezvény Égi Védnökei és inspirálói:

Mihály Arkangyal
Hadraniel Arkangyal
Uriel Arkangyal
Jézus - Sananda
Asthar
Szaturnuszi Vének Tanácsa képviseletében:
Juventus Mester, Ariondel, Danubia

További információ:
Magyar Spirituális Egység Tanácsa
egysegtanacs@gmail.com


Forrás: https://www.facebook.com/events/342702955911816/


Makra Dávid fényképe.

A Fénykori Fordulópont Örömünnepe
2014. november 22., 13:00
Budapest, Dvorzsák sétány (Regnum Marianum Emlékmű) 

2014. november 16., vasárnap

A jövőből érkeztünk - A Szeretet Forradalma videó 11.15.


Ez a rendszer önmagát fogja elpusztítani...  a forradalmat tápláló szeretet benned kezdődik...



A jövőből érkeztünk - A Szeretet Forradalma

vagy a VIMEOn:
http://vimeo.com/111962238


Közzététel: 2014. nov. 15.
Üdv nektek!
A jövőből érkeztünk.
Minden rendben lesz.
Az emberiség csodálatos forradalom elébe néz.
Sokan várták már ezt a forradalmat, de keveset értik meg igazi lényegét.
A küszöbön álló forradalom jelentős előrelépés az elképesztő mértékű ébredés felé.
Az életerő a teremtőképes, önszervező intelligencia, amely mindezt a színfalak mögött hangszereli. Az életerőt a Szeretet érzéseként tapasztalod meg, mert az Élet és a Szeretet azonos.
Egyelőre még számodra teljesen felfoghatatlan az, amivé az emberiség hamarosan válik.
De mi azért vagyunk itt, hogy kissé megkönnyítsük ezt az átmenetet.
[NEM VAGY EGYEDÜL]
Ahogy a motorkerékpárt a pörgettyűhatás stabilizálja, úgy stabilizálja az életerő, a Szeretet az összes élőrendszert.
A tiszta szereteten alapuló közösségek az őszinteségre, bátorságra és nagylelkűségre nevelnek, önszerveződőek és önszabályozók, nincs szükségük korlátozó ellenőrzésre.
A szeretetben hiányt szenvedő közösségek megadják magukat a félelemnek, erőszaknak és korrupciónak, korlátozó kormányokat bíznak meg a zűrzavar és az entrópia leküzdésére, ami a szeretet szervező intelligenciájának hiánya okoz.
Ahogyan az Életerő szeretetként nyilvánul meg, úgy az entrópia egóként, gyűlöletként és félelemként.
A korruptak és hatalomra éhesek ebből a félelemből táplálkoznak.
A megtartáshoz szükséges pörgettyűhatás nélkül a motorkerékpár felborul, ahogyan a fennmaradásukhoz szükséges szeretet nélkül a szabad és idealisztikus kormányok megbuknak.
Azok a közösségek, amelyek túlságosan félnek, önzők és zűrzavarosak ahhoz, hogy önfenntartók legyenek, zsarnoki kormányokat bíznak meg azzal, hogy erőszakkal irányítsa és stabilizálja őket.
Ameddig a közösségben nagyobb a félelem, mint a szeretet, addig a látszólagos demokrácia alig több, mint a tömegeket megbabonázó látvány trükk. Az önkényes hatalom akkor is ott működik a színfalak mögött. A média az emberek tudat alatti félelmét és agresszióját kitalált ellenségekre, elmebeteg versengésre, eszeveszett fogyasztásra és függőségre irányítják.
EZ A RENDSZER ÖN MAGÁT FOGJA ELPUSZTÍTANI.
Ez a rendszer az egót, az entrópia megtestesülését dicsőíti, ami azt hiteti veled, hogy egyedül vagy a világgal szemben, ez az oka az elidegenedésnek, félelemnek és agressziónak.
Kultúrátok alapértékeit meghamisították, kórosan társadalom- és ökológiaellenes rendszer alakult ki, amely a profit, hatalom és uralom megszállítja.
EZ A RENDSZER ÖN MAGÁT FOGJA ELPUSZTÍTANI.
A valódi változásnak most a rendszeren kívül kell jönnie.
A valódi változásnak most belőled kell jönnie.
Ahogyan a szabad és idealisztikus kormány nem élheti túl a félelemmel teli közösségek entrópiáját, úgy az egoista, korlátozó kormányok nem élhetik túl a szeretettel teli emberek alkotó, önszerveződő hatalmát.
Gandhi ezt a hatalmat lélekerőnek, életerőnek, a szeretet erejének nevezte. Ez az alapvető erő rejlik minden erőszakmentes forradalom és az Élet cáfolhatatlanul kreatív intelligenciája mögött.
A valódi szabadságnak és egyenlőségnek ilyen önszerveződő intelligenciával működő közösségre van szüksége.
Az elkövetkező ébredés szakaszokban megy végbe.
A következő szakasz pedig A SZERETET FORRADALMA.
A szeretet az a szervező erő, ami ott rejlik minden mögött a világon, ami csodálatos, örömteli és kreatív.
A hatalmi felépítmények csupán a közösség szeretetének vagy félelmének tükrei.
De az igaz szeretet minden félelmet száműz, és nem csak lehetségessé, de elkerülhetetlenné is teszi a méltóságteljes forradalmat. A következő szakasz tehát A SZERETET FORRADALMA.
Amikor szabadjára engeded a szeretet érzékeny energiáit, a világtörténelem során másodszor fogja az emberiség felfedezni a tüzet.
A szeretet tüze minden emberen végigsöpör, és így fogja az összes rendszer saját képére alakítani a világot.
A szeretet a természet ereje. Ahogyan te is.
Az elkövetkező szingularitás szakaszokban valósul meg.
A követező szakasz pedig A SZERETET FORRADALMA.
A forradalmat tápláló szeretet benned kezdődik.
A szeretet a közösségen, éneken, figyelmességen, imán, humoron, megbocsátáson és kapcsolaton keresztül erősödik.
Későbbi közvetítéseinkben többet is elárulunk.
Most mondd el minden érző lénynek, akivel találkozol:
Látlak.
Nem vagy egyedül.
Mindannyian egyek vagyunk.
Szeretnek téged.
A szeretet forradalma eljött, és minden rendben van.
Legyen világosság!
All credits to the original uploader: https://www.youtube.com/watch?v=Xaykb...
https://www.facebook.com/sevaster1
 
 

 

2014. november 12., szerda

Üzenetek megfejtése -Szelei Magdolna és Czeke András- videók

 

"Kicsit össze kell kapnunk magunkat ... a külső világ abba az irányba hat, hogy ne tudjam megcsinálni most... az elvesztegetett idő veszélyes"  "Vállaljuk az örökségünket és álljunk bele a fény erőnkbe... "

.

 

 

Üzenetek megfejtése 1. rész 

Szelei Magdolnával és Dr. Czeke Andrással 

 

 

 

Üzenetek megfejtése 2. rész

 Szelei Magdolnával és Dr. Czeke Andrással 

 

 
 Ez most nagyon az olvasóimnak szól. Érdemes odafigyelni... világossá fog válni sok összefüggés.
Tudatossá válásunkhoz nagy segítséget kapunk a videóból.

2014. november 6., csütörtök

Putyin a nyugati elitnek: Vége a játéknak 11.05.



...valószínűleg Churchill 1946. március 5-én elhangzott „Vasfüggöny” beszéde óta a legjelentősebb politikai beszéd hangzott el Szocsiban



 november 5, 2014 Közzétette: Thea 2,711

Putyin a nyugati elitnek: Vége a játéknak

Joseph Candel: Sok ember szeretné tudni, hogy Putyin vajon tényleg az Új Világrend ellen dolgozik vagy ő is csak egyike a beavatott játékosoknak, és éppen úgy utasításra teszi a dolgát, mint kollégái, akiket a világkormány felállításán dolgozó elit céljai megvalósítása érdekében mozgat a globális sakktáblán.

Tudjuk, hogy Oroszország fontos tagja a BRICS államoknak, amely immár saját valutaalappal és központi bankkal rendelkezik, és azon igyekszik, hogy elszakadjon a világ jelenlegi valutarendszerétől. De vajon tényleg ennyire függetlenül ténykednek?

Véleményem szerint inkább arról lehet szó, hogy a globalisták a BRICS államokat használják az amerikai dollár meggyengítésére. Ezek az országok egymás között már más valutákban kereskednek és hamarosan olajszerződéseiket is más fizetőeszközben fogják teljesíteni. Oroszország a világ egyik legnagyobb olajexportőre és mint ilyen, már egy ideje azon van, hogy minden dollártartalékától megszabaduljon. A legtöbb szakértő úgy látja, hogy amint a világ többi országa is követi példáját, a petrodollárnak vége.

A kérdés tehát, hogy Putyin a globalistáknak akar keresztbetenni vagy a BRICS egyik vezető országaként a terv egyik fontos részének kivitelezésében segít a dollár és az Egyesült Államok meggyengítésével és a világkormányhoz való csatalakozásának előkészítésével?
Ismert tény továbbá, hogy Henry Kissinger, a globalisták egyik fontos frontembere, rendszeresen találkozik Putyinnal és a hírek szerint igen jó barátok. Tudjuk, hogy a háttérhatalom a háborúk, gazdasági válságok, katasztrófák, a terrorizmus és egyéb problémák segítségével próbál egy olyan irányított káoszt kialakítani a világban, amire a megfelelő pillanatban, amikor már senki nem lát kiutat a helyzetből, megadhatják az előre elkészített választ.

Mindenki döntse el maga, hogy Putyin milyen szerepet játszik ebben a tervben, tudva, hogy idővel a válasz egyértelműen kirajzolódik majd azok számára, akik követik az idők jeleit. Putyinnak az alábbi cikkben részletezett legújabb beszéde mindenképpen említésre méltó és valószínűleg jelentőségteljes, helyes értelmezése azonban csak a fenti kérdések figyelembevételével lehetséges.


vladimir-putin-personal-wealth
Forrás: zerohedge.com

Az angolul beszélő világ nagy része valószínűleg kimaradt Putyin Szocsiban elhangzott legújabb beszédéből, illetve, akik értesültek is róla sem biztos, hogy első hallásra felfogták annak jelentőségét.
A nyugati média mindenesetre mindent megtett, hogy ne vegyen róla tudomást, vagy kiforgatva tálalja annak tartalmát. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol Putyinról (a Nap és a Hold sem a mi véleményünk kedvéért létezik), valószínűleg Churchill 1946. március 5-én elhangzott „Vasfüggöny” beszéde óta a legjelentősebb politikai beszéd hangzott el Szocsiban.

Putyin kijelentette, hogy a játékszabályok mostantól megváltoznak.
Mostanáig a nemzetközi politikát a következő szabályok szerint játszották:
A politikusok nyilvános kijelentéseket tettek, hogy ezekkel fenntartsák a nemzeti szuverenitás kellemes látszatát, ami kizárólag propaganda célokat szolgált, hiszen nem valós szuverenitásról beszélünk, hanem olyasmiről, aminek semmi köze a nemzetközi politika lényegéhez. Eközben titkos vagy zárt ajtós tárgyalásokon meghozták a valós döntéseket és megtárgyalták a követendő irányokat.
Korábban Putyin is ezen szabályok szerint játszott, cserébe csupán annyit várt, hogy Oroszországot egyenrangú félként kezeljék. Mivel ilyen irányú reményei szertefoszlottak, bejelentette, hogy a játéknak vége, ezzel végeredményben megszegve a nyugat által felállított tabut, nyíltan, az elit klánok és politikai vezetők feje felett szólva az emberekhez.
Egy orosz blogger, Chipstone, a következők szerint foglalta össze Putyin beszédét:

1. Oroszország nem játssza tovább ezeket a játékokat és nem folytat titkos, zárt ajtós tárgyalásokat apró-cseprő ügyekben. Oroszország ezzel szemben készen áll a komoly párbeszédre és megállapodásokra, amennyiben azok a kollektív biztonságot szolgálják, igazságosak és mindkét fél érdekeit figyelembe veszik.

2. A globális kollektív biztonság valamennyi rendszere romokban hever. Nincsenek többé nemzetközi biztonsági garanciák, az ezeket elpusztító entitást pedig Egyesült Államoknak hívják.

3. Az Új Világrend építői elbuktak. Homokvárat építettek. Az Új Világrend felépülésének kérdése nem csupán Oroszországon múlik, de a döntés nem születhet meg Oroszország nélkül.

4. A társadalmi rend újításait Oroszország konzervatív megközelítésből kívánja vizsgálni, de nem zárkózik el az ilyen újítások vizsgálatától, hogy kiderüljön, bevezetésük indokolt-e.

5. Oroszország nem szándékozik az Egyesült Államok folyamatosan terjeszkedő „káosz birodalma” által létrehozott zavaros vizekben halászni és új birodalmat sem akar alapítani (ez szükségtelen, Oroszországnak már meglévő területeit kell fejlesztenie). Továbbá Oroszország nem kíván a világ megváltójának szerepébe lépni, ahogyan ezt a múltban tette.

6. Oroszország nem kívánja a saját képére átformálni a világot, de azt sem fogja hagyni, hogy mások az ő képükre próbálják átformálni Oroszországot. Oroszország nem fogja elzárni magát a világtól, aki azonban megpróbálja elszigetelni Oroszországot a világtól, az forgószelet arat.

7. Oroszország nem kívánja a káosz terjedését, nem akar, és nem is szándékozik kirobbantani semmilyen háborút, ugyanakkor úgy látja, hogy egy globális háború kirobbanása ma már szinte elkerülhetetlen, így erre fel van készülve és a készülődést folytatja. Oroszország nem akar háborút, de nem is fél tőle.

8. Oroszország nem kíván aktív szerepet vállalni azok feltartóztatásában, akik még mindig az Új Világrendjüket építik, amíg ezek az erőfeszítések nem sértik Oroszország kulcsfontosságú érdekeit. Oroszország inkább a partvonalról szemléli, amint ezek újabb és újabb sebeket szereznek igyekezetükben, amennyiben azonban bárki megkísérli Oroszországot is belerángatni ebbe a folyamatba, figyelmen kívül hagyva annak érdekeit, az meg fogja tanulni, hogy mit jelent a fájdalom.

9. Külső, de még inkább belső politikájában, Oroszország ereje nem az eliten és annak zárt ajtós tárgyalásain, hanem a népen fog nyugodni.

A fenti pontokhoz a következőt muszáj még hozzátenni:

10. Még mindig fennáll a lehetőség egy olyan új világrend felállítása előtt, ami megakadályozhatja a világháború kirobbanását. Ennek az új világrendnek az Egyesült Államok is elkerülhetetlen része lenne, de kizárólag mindenki mással egyező feltételek mellett: a nemzetközi jog és nemzetközi szerződések alapján, mindenféle egyoldalú kezdeményezés nélkül, más nemzetek szuverenitásának abszolút tiszteletben tartása mellett.

Összegezve:
Vége a játéknak gyerekek. Szépen tegyétek el a játékaitokat. Eljött a felnőtt döntések ideje. Oroszország készen áll. Vajon a világ többi országa is?


Időkjelei: Az idők jeleit figyelő keresztények közül többen is felvetették az Új Világrend v.2 bevetésének lehetőségét. Olyasmit képzeljünk el, mint amikor egy népszerűtlen (túl nagy ellenállással küszködő) politikai hatalom megszervezi saját leváltását, a rendszerváltónak járó nagyobb népszerűség reményében. E szerint a forgatókönyv szerint az Antikrisztusra a ma ismert bennfentesek legyőzőjeként is tekintenének, aki egy új Új Világrend élére állna és ezzel sok, magát felébredtnek tartó embert is megtéveszthetne. Ez is egyfajta elképzelés, amit érdemes észben tartani.

http://idokjelei.hu/2014/11/putyin-a-nyugati-elitnek-vege-a-jateknak/ 

2014. november 3., hétfő

Üzenetek megfejtése 1. videó - Szelei Magdolna, Czeke András 11.02.

 

 Sokan megállnak a fejlődésben...hogyan léphetjük át az akadályainkat... Jézus üzenete

 

Üzenetek megfejtése 

1. rész Szelei Magdolnával és Dr. Czeke Andrással 

 

Közzététel: 2014. nov. 2.