2014. december 10., szerda

Szellemi mozgósítás - videó- Ken Jebsen 11.25.


Egyre többen osztják meg olyanok is, akik pedig politikával nem szoktak foglalkozni. Bár valójában ez nem politika... az életünket végre  már tisztábban kellene látni!"Washingtoni nagy testvéreink és német vezetőink teljesen megőrültek... Gazdasági, pénzügyi rendszerünk az összedőlés küszöbén áll...A mi piacunk növekedéséhez mások piacának kell megszűnnie... Miért hallgatunk erre az országra, az USA-ra, aki a végén mindig hullákon gázol át?...
Ennek a gazdasági rendszernek semmi sem elég, nőnie kell, mint a ráknak... Bizonyított tény, hogy egy kijevi vadászgép szedte le az égről az utasszállítót.."


http://zacc.cafeblog.hu/2014/11/29/szellemi-mozgositas-a-legtisztabb-video-amit-latnod-kell/


Szellemi mozgósítás 

 

Közzététel: 2014. nov. 25.
Ken Jebsen, német újságíró beszél az amerikai hadiipar igazi céljairól, amely a médián keresztül hamis és félrevezető tájékoztatással uszítja Európát az oroszok ellen.

Köszönet egy jóbarátnak a németről készített feliratért!
https://www.facebook.com/sevaster1


Kapcsolódók a témához:

Ahol megjelent, ott beindult a gépezet...(Milly)

  – Ezzel a stílusával lovat ad a magyarországi atlantista, liberális és liberál-bolsevik ellenzék alá, – már nem is titkolván, hogy a felforgatás és zavarkeltés a célja. – Ahogyan ezt tette, Líbiában, Szíriában és Ukrajnában, a Majdanon is.

McCain a nagy felforgató Fotó Szíriai Hírek

Most pedig Magyarországon a sor. – Ám ezúttal nem fog sikerrel járni. A liberális ellenzék által vezetett és fölhergelt lázadókhoz, – nem fog csatlakozni a magyar nép.

...és még  ez is.... 

Legalább kétszer fényképezkedett neonácik, emberrablók és terroristagyanús alakok társaságában az Orbán Viktort most lefasisztázó John McCain.
Az elmúlt esztendőkben minimum érdekes képeken szerepelt az Orbán Viktort most neofasiszta diktátornak nevező John McCain szenátor. Az amerikai sajtó már korábban is cikkezett arról, milyen kétes társaságban szokta felettébb otthonosan érezni magát a republikánus politikus.
http://valasz.hu/vilag/neoacival-fotozkodott-az-orbant-lefasisztazo-john-mccain-107274





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése