2014. december 14., vasárnap

NESARA- KÖZTÁRSASÁG MOST /1-2 - 2014. 12.12

Kaptam ezzel a szöveggel.
Milly

"Pénteken este megkezdődött az USA-ban, amire évek óta vártam.
Mellékletben elküldöm, - és köszönöm Annának a fordítást!, - olvassátok el, a leírtak nem kacsa!
Ha minden a terv szerint halad, akkor 15-én, azaz most hétfőn megtörténik a „fordulat”. Legalább is  pénzügyileg. És akkor már rövid időn belül leáldozik a hatalom a jelenlegi politikai, katonai diktatúrának is.
Legyen áldott ezért minden lélek, aki részt vesz a felszabadításban!

Legyetek Áldottak, és legyetek Örömben! 
G"








Meg nem erősített új hírek
Amerika


NESARA- KÖZTÁRSASÁG MOST /1.
  - Galaktikus HÍREK
Késő éjszaka 20124- 12. 12. éjjeli 11:57
11:57 PM Mountain Standard
Írta
John MacHaffie péntek késő este december 12, 2014 11:57 MST


Globális Valuta Bevezetése

A globális valuta (világvaluta)indítását most már 100%-ban megerősítették, aktiválták és végrehajtották. 

A Kínai Bank pénzei érkeznek világszerte a számvivői mester számlákra, de vannak még magán csoportok vagy olyan nyilvános helyek, mint a Hétfő est EST, amelyek még nem lettek felszabadítva. Az Egyesült Államok Kincstára visszavonult, hogy megoldja az állam összeomlásának fenyegettetését, amely csütörtökön várható. Bár a megmaradt összeesküvés (cabal) vezetői az UST vezetésével David Cohennel még mindig foggal-körömmel harcolnak a TRN nyilvánosságra kerülése ellen. A késleltetéssel való próbálkozás azonban hiábavaló, mivel a „hinni-vagy-nem az összeesküvést” képtelenné tette egy újabb háború vagy tömegpusztító esemény elindítására, mint pl. a 9/11 vagy a 3/ 11.
http://www.inquisitr.com/1661566/u-s-could-face-another-government-shut-down-this-week/#XJ5OdBpfps5JExbz.99

Az Obama adminisztráció úgy akarja feltüntetni, hogy a republikánusok gátolják a 2015 évi állami konszolidálást és így a demokraták hozhatnának létre egy arany fedezetű valutával kapcsolatos megoldást. Így azt remélik, hogy ez biztosítani fogja az elnöki jogosultságát mielőtt őt megvádolnák vagy eltávolítanák a hivatalából egyéb intézkedések mellett.

Barack Obama újra egy átlagos állampolgár, többé nem elnöke az Egyesült Államoknak. Az Ázsiai Vének jótékonyan megengedik neki, hogy kijátssza a lapjait és befejezze az utolsó végleges feladatait.

1871-ben az USA Társulás már jelentett csődöt, amelyet egy nemzetközi világbíróság jóváhagyott, hogy a csendesen szabályozhassa a szuverén nemzetek ügyeit. Ez azt jelenti, hogy az USA Társulás összes tartozása és eszköze visszakerül és került az eredeti biztosítékot nyújtókhoz, akik ősi ázsiai királyi családok. Ők voltak azok, akik finanszírozták a brit forradalmat és elraktározták az aranyat, hogy létrehozzák az USA-t 1776-ban – és tiszteletadásként minden július 4-én tüzijátékot tartunk. Ez igaz történet.
A Wall Street egy gyors nyilvános megoldást szeretne a nagyon nyilvánvaló különböző problémáira, amelyek kiterjednek az új arany-fedezetű valuta vonatkozására is. Újra nagy mennyiségű pénzt akarnak létrehozni az új bankrendszer alatt.
Eközben 7 globális vagyonkezelő – mind különböző szintű kézjegyekkel – megállapodásra jutott az uralkodó családokkal, kormányokkal, bankokkal, a BRICS-szel, hogy a GCR/RV pénzügyileg megkezdődjön. A végső teljesítés időpontja nem ismert, de a pénzek rendben folynak a gazdasági társaságokba és a számvevő tisztekhez.

Ha a 7 globális vagyonkezelő távozik, akkor az RV nyilvános hírrététele meg fog történni. Igazoljuk, hogy 3 vagyonkezelő már távozott és támogatást fog kapni..
Anglia William hercege egy ezek közül a vagyonkezelők közül, és NYC/DC-ben volt, hogy ezen a héten aláírja a kilépést.
A kínai vagyonkezelők, madam Wu és Li tábornok már aláírták ezt és támogatást fognak kapni.
Az új köztársasági elnök, Carter Ham egy másik vagyonkezelő. Ez azt jelenti, hogy miután Ham elnök aláírja a kilépést, várhatóan ezen a héten, a 64 Tábornok Csoportnak & Admirális csoportnak el kellene kezdenie a csoportként való megszüntetést, hogy megkapják és folyósítsák a kifizetéseket.
A történelmi kötvények világszerte a múlt pénteken kezdték el a kifizetéseket. Először az uralkodó családokra kerül a sor, majd a kormányokra, a bankokra, a magáncsoportokra és végül a nagyközönségre.

A TRN valutának és a tervezett nyilvános bejelentésnek legkésőbb dec. 15-ig működnie kell. ahol bárki kérhet új valutát… és aktuálisan meg is kapja.

A valuták, az összes képernyőn megjelenő digitalis könyvelés a világon az összes bankban most arany-fedezetűek. Ezeket a kapcsolásokat november elején végezték nyilvánosságra hozatal nélkül. Így a TRN nyilvános közzétételét inkább a nemzetközi jognak a tisztje betölteni, mint az eljárási adminisztratív intézkedéseknek.
Az US köztársasági kormány által történő közzététel csak azután következhet, amint a régi vállalati kormányt nyilvánosan elítélik; azonban a TRN nyilvánosságra hozatalát, a nemzetközi követelményt, a korábbi elnök, Barack Obama teljesíti, és ez bármelyik pillanatban várható.

Senki nem tudja, hogyan fog az Új Köztársaság információinak elérhetősége előre haladni, mivel biztos, hogy ez felizgatja a köznépet, hogy az ő USA-juk csődbe megy a választott vezetőikkel, és most a külföldi Ázsiai Vének csődgondnoksága alá kerülnek.De legalább a TRN bejelentése az összeesküvés feladásának hivatalos állami beismerését hozza el, amint vége az UD Federal Reserve Bank és a Globális Központi Bankrendszer világméretű banki uralkodásának.

Ismert az Ázsiai Vének célja, hogy helyreállítsák az USA függetlenségét, ne foglalják el a határaikat és ne irányítsák a lakosságát. De hogy ezt tegyék, meg kell szüntetni minden beépült mérgező hatalmi elemet és le kell cserélni azt új vezetéssel. Ezért egy Carter Ham generálisnak a valósága az US érdekeit szolgálja, mint egy igazi hazafi, aki az Ázsiai Véneknek dolgozik.

A Forex árfolyamok minden átértékelésre váró valutát egy pillanat alatt rendbe szednek minden figyelmeztetés nélkül. Ez az esemény nyilvános bejelentés nélkül fog bekövetkezni. Az új RV értékekkel történő kereskedés már folyik több hónapja.

A bankok már képzik az alkalmazottakat a kliensek RV valutája váltásának a nagyon diszkrét kezelésére, és minden figyelem felhívásának a nélkülözésére. Még felállítanak helyszíni váltó központokat, hogy kezeljék a nehéz és a nagy értékekkel rendelkező ügyfeleket.

Az egyéni , NDA titkos RV visszaváltók már egy éve működnek, és mert a Wells Fargo az UST Köztársaság kormány új elszámoló bankháza, már túlnőtt az összes USA bankon, és most az összes jelzáloghitel 25%-át könyvelheti el.


A Wells Fargo, Chase, Citibank és a Bank of Amerika most mind a Kínai Vének többségi tulajdonában vannak. Néhány nagy bankot kivéve a nyereség és a név változása a közeljövőben lesz a Wells Fargo-val, amelyet eredetileg a kínai királyi családok alapítottak a kinai amerikai jövőbeli arany vevők számára.

Az IRS-t, a Homeland Security-t és FEMA ügynökségeket meg fogják szüntetni az új 2015-ös USA köztársasági költségvetésben. Mind a 3 ügynökség illegális volt, amelyeket az eredeti USA Alkotmány hozott létre, amelyet visszavontak és Ham elnök által kijavítottak. IGEN! KÖSZÖNÖM ISTENEM!

Az amerikaiak továbbra is adót fognak fizetni, cask nem a IRS-nek és nem olyan sokat. A vállalatok és a bankok számára a kiskapuk zárva lesznek.
Az összes ilyen jelentős változás, akár a bankokban vagy az USA köztársasága kormányának az alapvető szerkezetében lépcsőzetes lesz, hogy ne zavarja meg a köznép mindennapi életét.

Az Ázsiai Királyi Vének egy névnélküli és harmónikus átmenetet részesítenek előnyben, amely egy egészséges és pénzügyileg működő USA-t szolgál, amely hosszú távú növekedési feltételeket biztosít Kínának és a világnak.

Forrás:  http://www.hollowearthnetwork.com/page/489099586










NEM MEGERŐSÍTETT

NESARA – A KÖZTÁRSASÁG MOST / 2.

– GALAKTIKUS HÍREK

John MacHaffie
2012. dec.12.

Gratulálunk Amerikának 2014. 12.12-én
 
Ez a történelem egy nagy pillanata ---amint 12:01 perckor délelőtt (EST), ti újra egy köztársaság vagytok.
Williem herceg elrepült egy katonai Jet-en Reno-ba, hogy kézjegyét adja a szerződéshez az USA és Nagy-Britannia között. Mi egy szabad nép vagyunk!

Amint 12:01-kor délelőtt (EST), az US Vállalat (Egyesület) megszűnt. Sok szövetségi ügynökség kapcsolódni fog a Köztársasághoz és néhány megszűnik. Figyeljétek a következményeket!
A FEMA táborokat újra megnyitják, személyzettel és felszereléssel. A rossz játékosokat bekeríti a texasi rangerek egy csoportja, akiket a marsallok (békebírók) helyettesítenek.
A mindennapi törvény most a helyére kerül és a tengerészeti (admirális) törvények megszűnnek. Figyeljétek a következményeket!

Több:
Két alkotmány az Egyesült Államokban.
Először illegálisan alkották meg egy vatikáni „korona” társaság javára 1871-ben.







Fordította : M.Anna




3 megjegyzés:

  1. Amennyiben ez a hír igaz úgy az Orosz pénzügyi helyzetnek nem így kellene kinéznie, konkrétan padlóra küldték az orosz embereket a különböző gazdasági folyamatok...Emberek millió fognak szenvedni a valuta háború miatt, hogy is volt ezzel a neserával...

    VálaszTörlés
  2. Akik az új kor nevében pénzről beszélnek mind félrevezetettek.
    Szerintem.
    - Kik üzengetnek a pénzről?
    - Azok akik hozták.
    - Miért beszélnek róla?
    - Hogy ezzel legyen tele a fejünk! Ne engedjük el!
    - Fema táborokat megnyitják...?
    - Húha!

    - Pénz nélküli világ?
    - Na igen, az már egy igazi korszakváltás!

    VálaszTörlés