2014. október 23., csütörtök

Az Elohim üzenete - Ez az újrakalibrálás ideje 10.19. - Szöveggel frissítve 10.27.

 


A fényharcosok csodálatos tisztító munkát végeznek az október huszonharmadikai váltás portáljára való felkészülésben.
Carla Thompson által közvetítve

 

Az Elohim üzenete 2014. Október 19. 



Közzététel: 2014. okt. 23.
Az Elohim üzenete

"A megoldás az elengedés...
 Ez az újrakalibrálás ideje.."

  Egy másik fordítás:


Elohim(az istenek): A fénymunkásoknak lenyűgöző tisztító munkájuk van a 2014. október 23-i változás portáljának előkészítésében
Carla Thompson: 2014October 19
Üdvözlet minden fényharcosnak”
Ez a hatalmas portál (okt. 8-23.ig) lenyűgöző előre mutató erőt fog létrehozni, amint minden fényharcos megtisztítja és finomítja az alsóbb idővonalakat, és utána visszatér a felsőbb idővonalakra pihenni, visszaalakulni és lazítani.
Az az esemény, amely miatt a tisztításra fel voltatok kérve, valóban a hullámvasút alsó szakasza volt. Más szavakkal megerősítjük, hogy ti a nagyobb sűrűségű idővonalakra mentetek el a végső szigorú világesemények megtisztítására, amelyek magukban foglalják a nukleáris háború maradék energiáinak hordozóit. Sok fényharcos ment el veletek együtt erre a nagyon drámai küldetésre, bár ők nem vehették észre az extra fizikai sűrűséget, amely különösen nagy fáradtsággal és gyengeséggel járt, amint a multidimenzionális énetek nagy éjszakai missziókat és cselekedeteket hajtott végre a tudatosság minden álomfázisában.
Nem minden fényharcos végezte ezt a szerepet a szerződése szerint, így nem minden fényharcos tapasztalt hirtelen fizikai kimerülést, harmadik szem látomást és látszólag véletlenszerű gondolatokat, amelyek lényegtelen vagy nyitott formában jelentek meg. Minden ilyen típusú jelzés most a magasan értékelt munka jele.
Az a portál, amit ezen az éjszakán érzékeltetek hirtelen fizikai kábultság formájában és a harmadik szemetekkel arany-narancs keverék látomásaként, az az utazásotok pontos érzékelése volt a nagyon sűrű, kaotikus és elpusztított alacsonyabb idővonalakról vissza, felfelé a magasabb idővonalakra az energiatestetek visszaállításának és gyógyításának szükségére. Ez az arany-narancs keverék a Végtelenség Portálja volt, ami a közelben van (a Fehér Szikláknál), amelyet ti különböző missziókra használtatok egy ideje már.
Ez a portál úgy mozog, mint egy cunami és most kezdi kialakítani az örök-építő energiákat, ahogy ti egyre közelebb kerültök az esemény teljes összehangolásához.
Ezek a napok most egyre kevesebb és kevesebb „alacsony terű” missziót igényelnek (ők itt nevetnek, Carla megjegyzése), mint korábban, amint egyre közelebb kerültök az eljövő változáshoz, a rezgések kiterjedéséhez és a sűrű energetikai rétegek személyes levetéséhez, amelyet ti mindannyian viseltetek egy nagyon rövid ideig. Ennek megszüntetése az elengedéssel jön létre. Engedjétek el az összes gondolat és érzés minden olyan formáját, amely a bizonytalanságot és negativitást szolgálja.
 
Ez az újraértékelés ideje. Ez következik a sok kérdés szükséges elengedése után, amelyek mindegyike az életetek feletti negatív befolyás fő területének látszik. Az életetek visszatükröződése meg fogja mutatni az elengedni szükséges dolgok legalább egy kérdését és az újraigazítást.

Amint valaki elengedi az alacsonyabb sűrűségekhez való kapcsolódást, felemelkedik ennek a portálnak a felemelő energiáival, meglovagolva a valóságos cunamit a visszatükrözött valóság legmagasabb megjelenésétől karnyújtásnyira.

Most Gaia felemelkedik ezekkel az emelkedő frekvenciákkal, és ha minden fényharcos visszatükrözi mindezek után a saját életét, hogy azonosítsa a korlátozás, az érzelmi összehúzódás területét és őszintén megnyíljon és megtalálja a kivezető utat, az elhatározásból létrehozott fényerőnek egy rendkívüli hatással kell rendelkeznie, amely Gaiát felszabadítja az alacsonyabb energiákból.
Gaia elhatározódik a sűrű, alacsony idővonalaktól, de most még szüksége van a segítségetekre az ő további emelkedésére ennek a portálnak az energiáin keresztül.

Azonosítsatok, fogadjatok el, bocsássatok meg és mentesítsetek minden fogyasztói szempontot, amely jelenleg megtalálható az ébredő elmétekben. Ennek nagy jelentősége van a saját fejlődésetekben és így Gaia felszabadulásában az új galaxis felé. 

Amint minden fényharcos eltávolítja az ő saját személyes gondjait, amelyet a hosszú időkön át ható és félelmetes természet sűrű energiái hoztak létre, ez a hőlégballonból kidobott ballasztra hasonlít; minél több ballasztot távolítanak el, annál gyorsabban emelkedik a ballon.

Minden fényharcos a maga módján járul hozzá a saját útjához, ez nem kétséges. Válasszátok
a terheitek megvilágosodását, segítsétek tovább Gaia kiteljesedését az új pozíciójába az újonnan létrehozott Arany Galaxisban. (Ezek a kifejezések még egyszer megmutatják milyen bonyolultan fonódnak össze a személyes kérdések Gaia felemelkedésével és a legtöbb fényharcos miért nem éppen ezen a téren ténykedik, Georg megj.)

Ti eljöttetek erre az utazásra! Ébredjetek most ennek az igazságára!

Végtelen szeretettel, mi a ti Elohimotok vagyunk.

Fordítás: MA



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése