2014. október 1., szerda

A fizikai felemelkedés első jelei itt vannak

 
Egyre időszerűbbek a cikkben leírtak. Nem számít mikor és ki írta, de így igaz a tapasztalatok alapján. Egyébként úgy tűnik, hogy üzenet.

 

A fizikai felemelkedés első jelei itt vannak


A felemelkedés tapasztalatok hasonlóak ahhoz, melyet mások tapasztalnak spirituális úton. De mihez kezdjünk most, hogy látjuk, ezek nem testen kívüli tapasztalatok, asztrálutazások és dimenzió váltások? Ezek mindegyike hasonló tünetekkel jár, de van egy nagy különbség. A testen kívüli tapasztalatnál utazol, de tisztában vagy vele, hogy kiléptél a testedből, és láthatod a zsinórt vagy kapcsolatot a testedhez. Az asztrálutazás közel azonos, ahol a magasabb fénytesteddel utazol, de nem veszed figyelembe a fizikai tested...mint a repülő álmok. A távolbalátás szintén hasonló az asztrálutazáshoz. Dimenzióváltások azok, amikor tudattalanul átcsúszol egy másik frekvenciába. Ez a világ úgy néz ki és érezhető, mint ami nagyon különbözik a mi világunktól. Találkozhatsz Felemelkedett Mesterekkel más dimenziókban, és vannak ember, akik Misztérium Iskolákba mennek tanulni, melyek nagy részére nem emlékeznek, amikor visszatérnek a testükbe, bár ez megváloztathatja az életüket. Mindezek a tapasztalatok készítettek fel mindarra, ami most jön.




Ami történik az... Hogy inogni kezdesz a régi világ és az új között, de most a fizikai testeddel. Ez kemény munka a számodra! Lehet, hogy úgy érzed, hirtelen le kell feküdnöd pihenni, hogy aztán hirtelen egy nagy tájékozatlansággal ébredj. Lehet, hogy halvány bepillantást nyersz az új világ szerkezetébe. Úgy néz ki és úgy érezheted, hogy hasonló ehhez a világhoz, de magasabb frekvenciájú, és még nem sok értelme van. Ez a világ még fejlesztés alatt áll. Van már egy ott lehorgonyzott személyazonosságod. Ez lesz az új bázisod. Úgy tűnhet, mint egy leírása annak, aki felemelkedett énedként vagy. Vannak más keretek is, melyek épülnek, de nincsenek olyan szavak, melyek ezeket le tudnák írni a számodra. Furcsamód, amíg ez folytatódik, arra számítottunk, hogy több egységet és harmóniát látunk a világodban. De a világ úgy érzi, hogy még polarizáltabbá válik. Lehet, hogy ezen a polarizált területen egy ideig elszigeteltnek érzed magadat. Reményeink szerint ez a megosztottság csak átmeneti, és ki fog egyensúlyozódni, amint a testedet az új magasabb energiákra állítod. Ahogy inogsz, a történeted, szokásaid és a megoldatlan problémáid túlzottan felnagyítottá válnak. Annyira boldogok vagyunk, hogy akik olvassák ezt, oly sok tisztítást végeztek a múltjukban. Ez megkönnyíti a számodra, hogy fenntartsd a harmóniát és békét, miközben a belső jelzéseid vadul száguldoznak, ami okozhat némi szorongást, depressziót és különös egészségügyi problémákat.

A Fénymunkások most két kategóriába sorolhatók:

1.  azok, akik tartják a tiszta energia és boldogság terét
2. azok, akik továbbra is keményen dolgoznak a lövészárkokban az emberiség felemelkedési folymatával kapcsolatban. Most mindkét oldal alapvető és nélkülözhetetlen.

"Munkások"... próbáljatok ne túl sokat magatokra venni ezekben a napokban, térjetek vissza a napirendetekhez. Teljes mértékben szükségetek vann erre. Adjatok egy kis nyugodt helyet magatoknak az életben. Érezni fogtok néhány nagyon erős tünetet, ahogy sok mindent kitisztítanak a testeteken keresztül. Az új világ rajtatok keresztül születik.

"Boldogítók"... Ti tartjátok az új világ bázisának a mintáját. Szerencsések vagytok, hogy van helyetek valóban leföldelni magatokat a Földön, és úszni természetes vizeiben.  Töltsetek annyi időt a természetben, amennyit csak lehetséges. Ez segít fenntartani a harmóniát, és boldognak maradni. Meg kell hogy maradjon a boldogság amennyire csak lehetséges, mivel ez tartja a teret a fénymunkások családjának, akik továbbra is kemény munkát végeznek az emberiség felemelkedési folyamatában.

Gyűjtsd össze a hasonlóan gondolkodókat, ahogy ez is világosságot és támogatást ad ezekben a zavaros időkben. Valójában ez csak az egyik dolog a sok közül, ami igazinak fog tűnni neked. Ez a világ minden nappal egyre kevesebb valódi érzést nyújt számodra. A hasonló gondolkodású lélekcsaládod a horgony és az alaptábor. Ők a támogatási rendszered, és a valóságod ellenőrei. Ők mindig józanul tartank ebben az energiában, amit lehet, hogy őrültségnek érzékelsz.

Mások körülötted, akik nem tisztították magukat, belül és kívül felrobbanhatnak ezekben a túlzott energiákban. Az ingadozás zavaros és felkavaró lesz a számukra. Ne felejtsd el, hogy ezek közül is vannak, akik azon dolgoznak, hogy tartsák a világ forgását, ahogy mondanád. Olyan munkákat vállaltak el, amiket te nem akartál, és rendkívül keményen dolgoznak, hogy lépést  tartsanak. A harag érzéseivel foglalkoznak, melyeket vad kísérletek követnek, hogy ragaszkodjanak a múlthoz és mindahhoz, ami ismerős. Ők nem tudják, hogy meg kell adniuk magukat, és elengedniük, ahogy azt te is tetted. Ez szomorú és erőszakos tettekkel, furcsa balesetekkel és öngyilkos gyógyszer túladagolásokkal stb. fog együtt járni. Neked szeretetet kell küldened nekik, amikor van egy kevés extra energiád. Ne éld bele magad ezekbe az eseményekbe, ne legyél tőlük szomorú. Csak meg fogod hosszabbítani és táplálni fogod azt, amelytől meg kell, hogy szabaduljanak. Ez egy szükséges folyamat. Arra számítunk, hogy a reakcióik normalizálódnak és csak ideiglenesek. A Földön mindenki isteni adományokat és óriási segítséget kap magasabb birodalmakból és Felemelkedett Mesterektől.

Azt tanácsoljuk, hogy suhanj át ezen az időn, maradj földelt, pozitív, amennyire lehetséges, de maradj hiteles a pillanatban, vigyázz az emberi járművedre, találd meg a hasonlóan gondolkodók csoportjait, és ússz az árral. De legfőképpen... tudd, hogy minden rendben van. Sikerrel fogsz járni ebben a felemelkedésben azon ütközések ellenére, melyek megzavarják az önbizalmadat. Te most egy egyirányú szállítószalagon tartasz egy másik világba. Nem ronthatod el ezen a ponton. Lazíts és engedd el magad, tartsd nyitva a szemed az előtted álló tapasztalatokra, melyeket most nem látsz, de újra jönnek.

Fizikai felemelkedés jelei... ezeket tapasztalhatod

  • Álomból felébredve tudod, hogy valahol máshol voltál, ami hasonló a Földhöz, de nem az volt, mégis úgy érzed, hogy legalább annyira valóságos volt, mint ez a világ
  • Egy érzés, hogy valahol máshol voltál, de nem emlékszel, hogy hol
  • Ébredés zavarodottan, bizonytalanul és nyugtalanul, mintha elvesztettél volna valamit, vagy rossz helyen lennél
  • Erős érzés, hogy hamarosan jön valami, de furcsa módon mégis elégedettség érzést kelt
  • Erős elektromos lökés érzése az egész testen keresztül
  • Erős és hirtelen hányinger
  • Olyan érzés, mitha felrobbannál, vagy mintha egy kuktában lennél
  • Hangos csengés, zúgás a fülben
  • Úgy érzed, hogy valami befolyásol, vagy vársz valamire, de nem tudod, hogy mi az
  • Érzés, mintha egy időtorzulásban lennél
Az emberi lény része az egésznek, amit univerzumnak nevezünk, térben és időben behatárolt része. Önmagát, gondolatait, érzéseit - a tudat valamiféle optikai csalódásaként - úgy érzékeli, mintha azok elkülönülnének a mindenség többi részétől. Ez a téveszme egyfajta börtönt jelent: személyes vágyainkra korlátoz bennünket és arra, hogy néhány hozzánk közelálló embert szeressünk.
Az a feladatunk, hogy a kört tágítva kiszabadítsuk magunkat ebből a börtönből, és a kör magába foglaljon minden élőlényt, a természet teljes egészét a maga szépségében. Az ember igazi értékét elsősorban az határozza meg, hogyan tud felülemelkedni önmagán. Szükségünk van egy alapvetően új gondolkodásra, hogy az emberiség túlélje.

Albert Einstein

Videó: a forrásoldalon


Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/a-fizikai-felemelkedes-elso-jelei-itt.html?spref=fb#.VCvJ2BYsHAw




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése