2014. július 14., hétfő

A spirituális ébredés 12 jele

 

Megmagyarázhatatlan fájdalmak, érzések, lephetik meg az embert. Például az alábbiakban felsoroltak. Ha magadra ismersz, akkor örülhetsz, mert már ébredezel! Változunk, átalakulunk, készülünk a gubónkból kifelé, a pillangólétbe.
Milly

A spirituális ébredés 12 jele
 
Azt mondják, a változás fájdalommal jár. Azt mondják, a hernyónak is fáj, míg leveti bábját, hogy csodálatos pillangóként szülessen újjá.
 
A fájdalom elkerülhetetlen, és csak illúzió - de hogy szenvedsz -e, vagy sem, az a te döntésed!
  
1. Megmagyarázhatatlan eredetű fizikai fájdalmak
Erős, hol tompa, hol nyilalló fájdalom, főként a vállak, a hát és a nyak tájékán. A DNS szintű, intenzív változás jele. Elmúlik!
2. Indokolatlan szomorúság, valahol legbelül, nagyon mélyen 
Ez a nehéz érzés múlt elengedéséből fakad. Olyan érzés, mintha elhagynád a régi otthonod, ahol nagyon sokáig éltél, és beköltöznél egy új házba. Sok energiát igényel az, hogy hátrahagyd emlékeidet és élményeidet. Ez is elmúlik. 
3. Sírás
Indokolatlanul fakadsz könnyekre, és nem tudnád megnevezni a sírás okát. De ne félj, sírni egészséges dolog. A sírás, a nevetés, és a víz (kívül és belül) segíti a megtisztulást a régi hiedelmeidtől. A könnyeiddel együtt elengeded a régi rossz energiákat is. Ennek is vége lesz.
4. Munkahely, vagy karrier váltás
Az átalakulás elmaradhatatlan kísérője. Ami régen működött, már nem megy tovább.Ahogyan te magad változol, úgy változnak a téged körülölelő dolgok is. Ne bánkódj, és ne félj. Engedd el a régit, és ne keseredj el, ha öt-hat dologba is belevágsz egymás után, látszólag sikertelenül. Senki sem azonnal találja meg az új helyét, az új önmagát. Próbálgatnod kell magad, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet - és ehhez rá kell jönnöd, mik is valójában az igényeid, a vágyaid és a szükségleteid.
5. Eltávolodás a családi kötelékből
Egy régi karma kötött a vér szerinti rokonaidhoz. Amikor kitörsz a karmikus körből, felbomlanak a kötések is. Kezdetben úgy érezheted, hogy végképp eltávolodsz a családodtól, és a régi barátaidtól. De ez csak átmeneti állapot. Új, tisztább, minőségibb kapcsolat alakul majd köztetek, ha fontos. De már nem a rossz szükségletek, a pusztító függés fűz majd hozzájuk. 
6. Szokatlan alvási "rendellenességek"
Ezek igazából egyáltalán nem rendellenes jelenségek. Tapasztalhatod, hogy éjjel 2 és 4 között megébredsz, nagyon erős érzésekre, nagyon élénk gondolatokkal. Ne aggódj, ez teljesen normális. Jung is ezekre az órákra teszi a tudatalatti és a tudatos én párbeszédét, és ha felébredsz rá, annál jobb. Ne erőltesd az alvást, inkább írd le az érzéseidet!
7. Intenzív álmok
Ezek az élénk képek gyakran ábrázolnak harcokat, háborúkat, rémekkel vagy üldözéssel teli álmok kísérhetik az ébredésed. Ezekkel valójában szinte szó szerint szabadulsz meg a régi rossz energiáktól! Álmodhatod azt is, hogy meghalsz, és hogy hátrahagyod a tested. Ez a tudatos átmenet állapota. És ennek is vége lesz. Próbálj meg minél több időt a természetben tölteni, az segíti a folyamatot.
8. Meghallod a hangot
Észreveszed, hogy egyre többször beszélsz saját magadhoz, elmerülsz a gondolataidban, miközben szinte megszűnnek a körülötted lévő dolgok, jelenségek. Ekkor már nem csak álmodban, de nappal, ébren is keresi a közös hangot a tudatod két szintje. És ez még csak a jéghegy csúcsa. Ezek a beszélgetések egyre természetesebbé, koherensebbé és belsőségesebbé válnak. Nem őrültél meg, csak haladsz az úton.
9. Tájékozódási zavarok, néha egyensúlyvesztéssel párosulva
Sokszor törhet rád az az érzés, hogy a lábad, hiába a földön jár, tulajdonképpen nem fog talajt. Megtántorodhatsz, hirtelen kapaszkodókat keresel, nem érzed azt, hogy stabilan állnál a lábadon. Olyan, mintha két világ közt lebegnél, a tudatod néha kiszabadul a test lomhaságának fogságából, és hátrahagyja azt. Ez is elmúlik hamarosan.
10. Magányosság, még nagy társaságban, emberek közt is
Úgy érezheted, mérföld magas és széles falak szigetelnek el a többiektől. Szeretnél belefolyni a beszélgetésekbe, szeretnél a társaság részévé válni, de képtelen vagy rá. Távoli leszel, és magányos. A megszentelt föld a magányos vándoroké. Ha ez az érzés aggodalommal tölt el, talán megpróbálsz erőlködni, hogy újra másokkal lehess, de hiába. Csak egy valakit kell megtalálnod, mélyen legbelül - a vezetődet. Mostantól veled lesz, egész életeden át, hol fogja a kezed, hol a vállára vesz majd, hol melletted sétál vidáman. De nem leszel soha többé egyedül. És visszatalálsz majd az emberek közé, ebbe a világba is. Békésen, derűsen és magabiztosan.
11. A szenvedélyek, vágyak elvesztése
Senki és semmi nem képes vágyakat ébreszteni benned. Megrémülhetsz, és azt gondolhatod, hogy beteg vagy, haldokolsz, valami nagyon nincs rendben veled. De ez teljesen természetes, ez is a folyamat része. Megtisztulsz a fizikai tested és az egód, csillapíthatatlan, sóvárgó követeléseitől, szabadságra lelsz a vágytalanság állapotában. Ez pont olyan, mint egy szoftverfrissítés. El kell távolítani a felesleget, hogy helyet adj az újnak, a jobbnak, a fejlettebbnek. 
12. Honvágy
Talán ez a legnehezebb érzés, ami az átalakulásodat kíséri. Nem tudod, hova vágysz, de elvágyódsz, haza akarsz meni, de nem tudnád megmondani, hol is van ez a haza. De megtalálod majd! Néha azt érezheted, hogy a senki földjén állsz, nem tudsz, és nem is akarsz hátrafordulni, de képtelen vagy megtenni az első lépést előre, mert félsz az ismeretlentől, a szabadságtól. És nem is veszed majd észre, amikor megteszed. Mert már nem leszel egyedül. Az üresség, a csend, amit érzel magadban, a karmikus köröd végét jelzi. Amikor újra felállsz, és megújult, fentről kapott erővel nekiindulsz, megtalálod az új utad. Az út talál meg téged. Új társakra találsz, emberekre, új helyekre, egy új világra, belül és kívül is.
Jó utat.
Közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése