2014. június 30., hétfő

Kapcsolatteremtő gyógyítás- Dr Eric Pearl


Eric Pearl nem energiagyógyászatnak, hanem inkább "spirituális kommunikációnak" vagy "információátadásnak" tartja technikáját. Fontosnak véli ugyanakkor, hogy ez egy új minőség a Földön, az emberi evolúció egy új lépcsőfoka - amelyet egyébként a maják, az inkák, a hopi indiánok vagy épp Nostradamus is megjósolt.


 Eric Pearl története
eric_logo
A nemzetközileg elismert gyógyító, ERIC PEARL számtalan tévéműsorban szerepelt az Egyesült Államokban és világszerte, meghívott előadóként felszólalt az Egyesült Nemzetek Szövetségében, teltházas előadást tartott a Madison Square Gardenben, szemináriumait pedig számos különböző kiadvány mutatta be hasábjain, köztük a The New York Times is.

Eric orvosként 12 éven át folytatott felettébb sikeres kiropraktőri gyakorlatot, míg egy napon a páciensei arról kezdtek beszámolni, hogy magukon érezték a kezét – noha fizikailag hozzájuk sem ért. A páciensek hamarosan csodálatos gyógyulásokat tapasztaltak olyan betegségek esetén, mint a rák, az AIDS-hez kapcsolódó kóros állapotok, az epilepszia, a krónikus fáradtság szindróma, a szklerózis multiplex, a reumás és csont-ízületi gyulladás, a születési rendellenességek, az agyvérzéses bénulás és más súlyos megbetegedések. Mindez egyszerűen attól, hogy Eric a testük közelében tartotta a kezét – és a gyógyulások mind a mai napig folytatódnak.
Pácienseinek gyógyulásait eleddig hat könyvben dokumentálták, köztük Eric saját Kapcsolatteremtő Gyógyítás: Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! című, nemzetközi sikerkönyvében, amely mára több mint harminc nyelven olvasható.

A Los Angeles-i illetőségű Eric és a Kapcsolatteremtő Gyógyítás nagy érdeklődést vált ki világszerte a vezető orvosokból és egészségügyi kutatókból a kórházakban és egyetemeken. Ezen intézmények sorába tartozik többek között a Jackson Memorial Kórház, az UCLA, a Cedars-Sinai Egészségügyi Központ, a VA-kórház, a Minnesotai Egyetem, a Miami Egyetem Orvosi Fakultása és az Arizonai
Egyetem – ahol dr. Andrew Weil felkérésére Eric fel is szólalt az orvosok előtt. Jelenleg is számos intézményben folynak új kutatási programok olyan neves kutatóorvosok irányítása alatt, mint Dr. Gary Schwartz, Dr. William Tiller és mások.

Eric az év folyamán keresztül-kasul beutazza a földet, hogy bolygónk minden zugába elvigye a Kapcsolatteremtő Gyógyítás fényét és információit. Megtanítja, hogyan aktiválhatjuk és használhatjuk fel a gyógyító frekvenciáknak ezt az új, mindent felölelő spektrumát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljességgel túllépjünk az „energiagyógyításon” és a különböző „technikákon”, s a gyógyítás egy olyan szintjére jussunk el, amely mind ez ideig soha senki számára nem volt elérhető!

 Eric a mai napig több mint 55 000 Kapcsolatteremtő Gyógyítás -terapeutát képzett ki 70-nél is több országban, s ezzel a spontán gyógyítók egész nemzedékét hozta létre világszerte.

 http://www.reconnection.hu/kapcsolatteremto-gyogyitas/eric-pearl/


  Könyv:
 
Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! 
 
 
Kapcsolatteremtő gyógyítás 

Dr. Eric Pearl -

Miért érdeklődnek kiváló orvosok és egészségügyi kutatók szerte a világon azok iránt a rendkívüli gyógyulások iránt, amelyekről dr. Eric Pearl páciensei hírt adnak? Mire véljük e páciensek beszámolóját súlyos betegségeik hirtelen eltűnéséről? És miként lehet az, hogy ők is képesek lettek hozzáférni egy különleges, új gyógyító frekvenciához, nemcsak önmaguk, de mások érdekében is?

 Mi ez a jelenség? Eric Pearl nem energiagyógyászatnak, hanem inkább "spirituális kommunikációnak" vagy "információátadásnak" tartja technikáját. Fontosnak véli ugyanakkor, hogy ez egy új minőség a Földön, az emberi evolúció egy új lépcsőfoka - amelyet egyébként a maják, az inkák, a hopi indiánok vagy épp Nostradamus is megjósolt. 

Egy átmenet kellős közepén vagyunk, s ennek főszereplője az újfajta energiaminőség, amelyet Pearl újrakapcsolódási energiának nevez. Olyan módszereket fed fel előttünk, amelyek felhasználásával mi magunk is megtanulhatjuk uralni ezeket az új gyógyító információkat, energiákat.
 • Miként fedezte fel a szerző ezt az új energiaminőséget?
• A gyógyulások háttere
• A ráhangolódás fő elemei
• Miként tanulhatjuk meg az újrakapcsolódási energia használatát?

 "Rég nem olvastam ilyen izgalmas könyvet a témában. Nem tudtam letenni, szinte egy ültő helyemben olvastam végig. Eric Pearl gyógyító képességein kívül minden bizonnyal kiváló írói vénával is rendelkezik, mert hihetetlenül olvasmányosan és érdekesen tálalja a mondanivalóját. Szerintem kitüntetett figyelmet érdemel." A lektor



Margittai Zoltán
Dr. Eric Pearl-nek egy nagyszerű könyvével találkoztam. A könyv szinte le sem rakható annak, akit valóban érdekel a spiritualitás, a kozmosz, a gyógyítás hatalma. Annak, aki valóban átéli a leírtakat, aki valóban hisz abban, hogy egy magasabb rendű intelligencia ( kozmosz, energia, isten ) átélése és segítségül hívása segít a jobb életben, a gyógyulásban, hogy másoknak és önmagának képes segíteni az ember, annak az illetőnek ez a könyv egy megvilágosodást, megértést nyújt. Én hiszek abban, hogy Dr. Eric Pearl "tanításai" boldogabbá teheti ezt a világot. Csak ajánlani tudom ezt a könyvet mindenkinek. Mindenkinek aki hisz és azoknak is, akik nem.
 Online könyv:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése