2014. június 25., szerda

Bolívia elnöke Európáról


Bolívia elnöke: lassan azon kéne gondolkoznunk hogyan szabadítsuk fel Európát!






2014,06,24 Hétfőn tartott interjút Bolívia elnöke Evo Morales az arab Al-Mayadeen TV csatornának, az interjú a jelenlegi Arab világ konfliktusait tárgyalta meg, és a Nyugati hatalmak folytonos beavatkozását a Közel-Keleten a Szíriai, az Iraki, meg a Palesztin népek érdekeik és függetlenségük ellen.

Az interjúban a bolíviai államfő nyíltan beszélt az igaz forradalom fogalmáról, a nyugati imperializmus romboló szerepéről a világban, meg Amerika jogtalan beavatkozásáról a szíriai meg iraki konfliktusokba mellyel ártatlan százezrek életének kioltásával, az amerikai haldokló gazdaságot próbálják megmenteni.

Morales az interjú során Vlagyimir Putyin orosz elnök iránti tiszteletét és támogatását fejezte ki, és kritizálta az ENSZ biztonsági tanács szerepét, mely szavai szerint leginkább a "Biztonság elvesztésének" gyülekezete és tanácsa.

Morales szintén támadta az európai vezetőségeket, melyek szerinte nem maradhatnak sokáig a hatalmon, mert az európai népek felfognak lázadni ellenük, a kormányaik hazugságaik és zsarnokságaik ellen melyet egy áll demokráciával fedeznek, és mosollyal közölte hogy: "lassan már komolyan azon kéne inkább gondolkozni hogyan szabadítsuk fel Európát!"

Szíriai Hírek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése