2014. május 3., szombat

Szeretettel mostanra - Meleron 05.03.


"..ha épp úgy vonszolod magad mint egy csiga..nyugi...ez kell most... hagyd, hogy a SEGÍTŐ ENERGIÁK DOLGOZZANAK BENNED....ha rohansz, ha pörögsz nem tudnak dolgozni ... rohanó autót sem lehet menet közben javítani ... TÜRELEM !!!!
(Meleron - SMA ATAM 5 ) "




"...cseszhetjük a Dzsint.....ha észre sem vesszük a saját csodalámpánkat
ODABENNNNNN!!!!!!!!!!!
(Meleron- SMA ATAM 5)...."




"...Sokan várjátok a Herceget.....csak nem jó fele csücsörítetek
(Meleron)...."



"...mikor néha besokalsz és leveszed összes Földi gúnyád....megszabadulsz effajta létformádtól és......kiszáguldasz a legtávolabbi Világ tetejére.....mezítelen Lélekkel...végre LÉLE-K-ZETHEZ jutva...a Föld morajától..emberkedő embertelen ......zajától.......akkor....ott állsz egy darabig......és élvezed a mezítelen léted......hogy csak CSUPASZ LÉLEKKÉNT......EGYETLEN RÁD HÚZOTT ÁL-RUHA NÉLKÜL..VÉGRE ÉLHETSZ....de aztán..lenézel.....s látod azt a pici fényt.....ragyogni..odalenn....s megpillantod a tested..a Földi tested...ami mindegy, hogy néha tetszik-e a tükörbe vagy sosem tetszett....olyan egyedül érzi magát Nélküled....és TE megszánod....és könnyezve..visszarepülsz BELE.....s hálásan megköszönöd neki...hogy elvisel nap mint nap..Téged..mint Lelket....s a test...megkönnyezi...visszajöttöd....hisz...nagyon szeret...Veled lenni a Földön....amíg csak együtt......így döntötök...
(Meleron - SMA ATAM 5 - http://meleron.hu)..."








 " És akkor mától........VIGYÉL VALAMI TELJESEN ÚJAT AZ ÉLETEDBE.....CSAK EGY VALAMIT......MOST CSAK EGYET...DE AZ LEGYEN ÚJ SZÁMODRA.... !!!!!!!!! NE GONDOLKODJ RAJTA....CSAK AMI ELSŐRE JÖN BENNED....!!! LÉPD MEG...TEDD MEG.....CSINÁLD MEG...INDÍTSD EL !!!! CSAK INDÍTSD EL.... NE CSAK GONDOLATBA...!!!!! FOGD MAGAD ÉS CSINÁLD!...INDITSD.....CSAK EGY VALAMIT....AMI TELJESEN ÚJ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!...... ÓRIÁSIT TESZEL MAGADÉRT VELE!!! MINT KISGYEREKKÉNT MIKOR MINDIG AZ ÚJAT KERESTED....GONDOLKODÁS NÉLKÜL !!!!! GYERÜNK......EZ MÁR A TE KORSZAKOD !..HA ELKEZDED...EZ A KULCSOD.....NE GONDOLKODJ MENNI FOG-E...MI LESZ MAJD..SEMMI..AMI NEM KELL , NEM MEGY..OTTHAGYOD ....DE AMIT MOST ELINDÍTANI AKARSZ...CSINÁLDDDDDDDDDDDDDDD MÁR !!!!! MIRE VÁRSZ MÉG?
(Meleron - SMA ATAM 5 ) "



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése