2014. május 16., péntek

Fényemberré válás - Szívteremtés 05.16.

Erre fotóra már nem lehet azt mondani, hogy fénytörési jelenséget látunk! ...Most már tudom, miért szerettem én annyira gyerekkoromban a búgócsigát. :)

Ha valakinek kétségei vannak a fényemberré válásról, akkor csak forduljon őszinte, sugárzó szeretetteljes kedvességgel egy embertársához és figyelje meg a reakciót! Érdemes megfigyelni saját magunkat, a másikat, és azt, ami kialakul közöttünk.  :)

Dombi Katalin



Galaks(z)ija Erna - Fényemberré válás , Mihály Főangyaltól

2014.05.16. 07:08 Istengyermek

galaksija_erna_szuletes_kozben_1400216268.JPG_640x480
Kép: A Fényemberré válás utolsó előtti pillanata, (Zsámbék,  Gálfi család által készült)
 2014.05.15.-éről 16.-ára virradó éjjel befejeződött.


Elindul hát a szívteremtés, melynek anyagát Orosz Ágnes fordítása nyomán ismerhetünk meg.
Nagyon fontos anyag, ezért kérem, aki teheti tanulja meg a szövegét, majd kérje meg felsőbb vezetőit segítsenek alkalmazni.

Forrás.

 Fordítás:

Kacper Postawski bemutatja az általa Silent Furnace-nek nevezett szívbéli teremtés módszerét

A szívbéli teremtés módszere

Mindig nagyon izgatott leszek, amikor erről a témáról mesélek, mert sokkal többről van szó, mint amit szavakba tudok önteni. Ez egy olyan érzékelés, amire ráhangolódom. Ez pozitívan megváltoztatja az életedet.

Hasonló ahhoz, mint ami a Perception c. filmben van.

A létezés egy másik, szinte teljesen titkos módjáról mesélek nektek. Ez egy gondolkodás nélküli flow állapot. Azaz nem értelmezzük minden pillanatban a körülöttünk lévő világot, nem gondolunk rá.

Ez megváltoztatja az élethez való hozzáállásodat. Elkezdesz másképpen válaszolni. Ez a dualitás nélküli teremtés egy módja. Amikor az agyaddal értelmezed a világot, akkor mindent kétfélének érzékelsz (dualitás, elkülönültség, ellentét, jó és rossz), és ez a végtelenségig folytatható.

Nem arról beszélünk, hogyan leszünk szabadok az álomban, hanem hogy hogyan szabaduljunk ki az álomból.

Kb. 18 éves lehettem, amikor a spirituális ébredést kaptam, kb. egy évbe tellett, míg magamhoz tértem utána, elég nehéz volt visszatérnem a mindennapi életbe, és nem is beszéltem erről egy ideig, de aztán barátommal, Joshua-val megalapitottuk a Silent Furnace-t és webinar-okon keresztül oktatjuk ezt a technikát.

Hadd idézzem Adyashantit: „Ha fel akarsz ébredni, legelőször is rá kell jönnöd, hogy alszol, és minden, amit valósnak hiszel, csupán álom.” Mert amit Minden-nek hiszel, az semmi ahhoz képest, amikor valójában megtapasztalod a „Minden”-t.

Ma már tudományosan vizsgálják a szívet. Van a szív körül egy hatalmas, tórusz alakú energiamező, melyet tudományosan is vizsgálnak ma már. Igazából kettő tórusz van, egy nagyobb, és benne egy kisebb. Ha megérted ennek az energiamezőnek a működését, megérted a  teremtés mikéntjét. Nem arról van szó, hogy a gondolatainkkal teremtünk.

Ennek az energiamezőnek jellegzetes frekvenciája van, melyet elektromágneses úton mérni lehet, ez az egység frekvenciája. Az egységből teremt, nem a dualitásból. A szív energiáját öt mérföldről is lehet érzékelni.

Ez a toroid forma kezdettől velünk van, a magzat fejlődése az anyaméhben is egy toroid energiaformából indul, ez a szív!

Az Institute of Hearthmath-ban tanulmányozzák a szív és az agy kapcsolatát. Gregg Braden szokott erről beszélni. Az agy több jelet kap a szívből, mint amennyit a szív kap az agyból. Az agy egy antennaként működik, a szív kiterjesztéseként. A szív előbb érzékeli a dolgokat, mint ahogyan azok megtörténnek.

Kísérletképpen különböző képeket mutattak embereknek, és mérték, hogy az érzelmi reakció milyen szívverést vált ki az alanyokból. Azt tapasztalták, hogy a szív már a képek megjelenése ELŐTT reagált a képre.

A szívünkkel látni is tudunk. Drunvalo Melchizedek a Living in the Hearth (Élet a szívben) c. könyvében ír egy vak nőről, aki a szívével tudott látni, és még autót is vezetett, és a naprendszerből tudott olvasni.

A mai világunkban minden az öt érzékre épül, a reklámok is erre építenek (ezt próbáld ki, ezt érezd, kóstold). De a valóságban ennél jóval több érzékünk van. Minden, amit magad körül érzékelsz, a szívedből ered. Minden benned kezdődik. Mint egy holografikus buborék. Rájössz, hogy semmi sem független tőled. Nincs elkülönültség.


Az igaz tudatosság nem az agyadból jön, hanem a szívedből.

Az agy két féltekéből áll, logikus és kreatívból. Ha az agyon keresztül nézzük a világot, mindig kétfélének fogjuk látni, jónak és rossznak. Ha a tudatosságodat a szívedbe helyezed, érezheted a feltétel nélküli szeretetet, mint pl. egy újszülött megpillantásakor.

A szív úgy működik, hogy képeket jelenít meg, és ha megfelelőek a feltételek, akkor a képek valóra válnak. Békességet és szeretetet érzel, mely a szívedből jön.

A csönd és a lélegzés a kulcs a szíved eléréséhez. És ez a forrás mindig jelen van, bármikor elérheted. Az Isten, a Tudatosság, a Forrás ott van a szívedben. Ez egy mélyebb valóság. Hívhatjuk ürességnek, csendnek

A Szívbéli Teremtés Módszer



A valóság ezzel szemben pedig:
Tévhitek:
  1. A „valóságot” a szíved alkotja, spontán (nem az érzelmi szíved, hanem a szent szíved)
  2. Most épp álmodsz, te vagy az álom és az álmodó is. Minden dolog benned keletkezik és tűnik el.
  3. Az igaz tudatosságod a szívedből sugárzik.

  1. A valóságot a gondolatok teremtik, és a teremtéshez cselekednünk kell
  2. Körülöttünk minden valóságos és szilárd, a bizonyításhoz idő kell, az idő valóságos
  3. A tudatosságod a fejedből sugárzik (a szemek mögül)






Spirituális érettség, azaz „flow” állapot:
Spirituális éretlenség:
  1. Hála érzése, a szív vezérel.
  2. Egység alapú
  3. Flow állapot: harmóniában a teremtéssel, a problémák rendszerint maguktól megoldódnak, a döntések maguktól születnek.

1.      Félelmen alapul
2.      Dualitás / Kivetítés alapú („Nem az enyém, meg kell szereznem!”, „Őmiatta történt…”
3.      Az események csak sodornak, nincs kapvcsolat a belső énemmel






Szívbéli teremtés:
Észbéli teremtés:
  1. A csöndből érzékeled a képet
  2. És ha megfelelőek a körülmények, akkor ez azonnal visszatükröződik a külső valóságban

  1. Rágondolsz
  2. Vizualizálod
  3. Elképzeled, hogy érzékeled

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése