2014. május 14., szerda

A társadalom megújulásának kulcsa 05.07.

 

Nem kell mindenkinek látnia, emlékeznie, mert még nincs itt az ideje, a végtelen Szeretetet viszont fontos MAGatokba építenetek, mert az az alapja egy egészséges civilizációnak.
 

A társadalom megújulásának kulcsa
  
 
Szeretett Testvéreim!
Az események zajlanak; tudjátok jól, milyen intézkedéseket tesz a Föderáció, s milyeneket a Háttérhatalom. Az emberek egyre nagyobb hányada nyitja fel szemét, ismeri fel az igazságtalanságot, lázad a rendszer ellen, fejleszti magát spirituálisan. Ez rendben van. A társadalom megújulásának kulcsa mégsem ez. Saját fejlődése mindenkinek az egyéni feladata, a globális változásokat viszont nem ez segíti leginkább. 
 
Aki tanít, gyógyít, tegye, ahogy eddig tette, aki az igazságért küzd, folytassa kitartóan, de a komplett népesség legnagyobb szüksége a Szeretet - és e téren történt a legkisebb elmozdulás, hiába ez a kulcsa az úgynevezett Felemelkedésnek. A meditációkban sikeresen használjátok ezt az energiát, de a mindennapi életben már kevésbé. 
 
 Példaként említve, az Ukrajnában történő események mögötti okokról már jelentős tömegeknek van tudomása, ismertek a háború támogatói, érzékenyek vagytok az ott történő civil szenvedések energiáira, de szívetek nincs megtöltve Szeretettel, mivel dühöt ébresztenek Bennetek - ahogy más igazságtalan cselekedetek is. Emelkedjetek felül az alacsony frekvenciákon és éljétek meg az Egységet a Mindenséggel, Szeretetetek legyen Bennetek olyan szilárd, mint Jézusban. (Megjegyzés: Isten szavát kell követni. Szeresd felebarátodat, úgy ahogy magadat. Ha valaki megüti a bal orcádat, tartsd neki oda a jobbat is ..... még hozzá azért, mert ilyenkor megtorpannak, hisz nem reagálsz rá, hanem csak a Szeretetet sugárzod felé. - szerk.Sandal)  Ez mindenki feladata. 
 
Nem kell mindenkinek látnia (az Igazságot /szerk.), emlékeznie, mert még nincs itt az ideje, a végtelen Szeretetet viszont fontos MAGatokba építenetek, mert az az alapja egy egészséges civilizációnak. A világ-rendszer leváltása folyamatban van, s nem akadálymentes. Beköszöntéig legyetek türelmesek és teremtsétek meg a Szeretetet minden ember közé. 
Fény ragyogjon Rátok, s Belőletek!
 
Írta: Fehér Ádám / Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése