2014. április 25., péntek

Szelei Magdolna előadása április 26-án!! Szegeden

.
Címe: A Föltámadott Krisztus Jézus Égi és Földi Vérvonala.    A Magyar Nemzet valós feltámadása, valamint milyen titkok vannak a vallásokban elrejtett dogmák mögött.

 

Szelei Magdolna előadása 
április 26-án Szegeden
.



Időpont: 2014. 04. 26. szombat (HOLNAP!) 15 óra

Helyszín: FVSZME székház, Újszeged Fő fasor 9.
Kedves Testvérünk!

Különleges vendége lesz ebben a hónapban az Álmos Király Akadémiának Szelei Magdolna személyében.

A Független Városi Szövetség - Magyar Egyesület eszmeiségéhez híven helyt adott a Kubinyi Tamás által alapított Álmos Akadémiának. 
Ennek keretében foglalkozunk Nagy Gábor  - Keresztút című tanításával, amelyet ez év Húsvét hétfőjén kapott meg az Égiektől. Az előadáson bemutatásra kerülnek az általa megfogalmazott gondolatok, amelyet részint vitaindítónak is szánunk azzal, hogy az egyes emberekben kialakult világkép tiszteletben tartásával beszéljük meg a Magyar Nemzetet alapvetően érintő kérdéseket. 
Mindenkiben megfogalmazódik az évezredeken keresztül felhalmozódott ellentmondás, amelyet egyszer a következő generációk érdekében is kötelességünk és feladatunk tisztázni, az információkat pedig tovább adni.
Vendégünk Szelei Magdolna, aki e témában tudomásunk szerint ma az egyik leghitelesebb szellemi tanító, Ő tart előadást Nemzetünket érintő legfontosabb aktuális történésekről.
Arra kérünk mindenkit az ügy fontosságára való tekintettel, hogy ezen körlevelünket  továbbítsa az általa ismert magyar testvéreknek, csoportoknak! 

Az előadás címe:
A Föltámadott  Krisztus  Jézus  Égi  és Földi Vérvonala. A Magyar  Nemzet  VALÓS  FELTÁMADÁSA  valamint,  milyen TITKOK VANNAK A  VALLÁSOKBAN   ELREJTETT    DOGMÁK   MÖGÖTT !!!
A belépés   ADOMÁNYOS
Szeretettel   várnak  mindenkit 
az   ÁLMOS KIRÁLY AKADÉMIA  SZERVEZŐI





Nagy Gábor: Keresztút - A Magyarság üdvtörténete

 http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/04/keresztut-magyarsag-udvtortenete-0421.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése