2014. április 3., csütörtök

Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban - Shana 03.29.


"Hogyan tudnék anyagilag jól élni???  és közben olyant csinálni ami nem munka hanem hobbi??   ami nem csak munka, hanem életfeladat??"


Adamus: Ahhoz, hogy betudjuk indítani kollektívan az "eseményt" pénzügyi téren, minél többeteknek kéne valósan elhagyni a mátrix azon tudati sávjait, amit itt felvázolunk. hamarosan írjuk az aranyfedezettel kapcsolatos kollektív tudati átírást, és folytatjuk a lebontást. Mivel csak rajtatok keresztül tud cselekvően megvalósulni a bolygószintű változás, és először itt Magyarországon fog megtörténni a Mag-ok által, így minél többeteknek kéne valósan végig menni a pénzzel kapcsolatos belső alkímián, hogy meglegyen az elegendő változtatáshoz szükséges tudatosság. Magatokért és mindenkiért, együtt-egymásért... 


I. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. 
Hol vagy valósan? 
És mi van utána?
 
2014.03.29
 
 Javaslat:
Mielőtt ezt elolvasod, javaslom olvasd végig, és dolgozd át magad a 
Pénz; Közvetlen tapasztalás; Írásaim 2010-2014.  sorozaton.

 Hozzám írt levelekből részlet, a pénzzel kapcsolatban:

"Hogyan tudnék anyagilag jól élni???  és közben olyant csinálni ami nem munka hanem hobbi??   ami nem csak munka hanem életfeladat??"
"Ha egy mondatban akarom megfogalmazni, mi van most velem: munkát keresek, mert sürgősen pénzhez kell jutnunk, hogy fizetni tudjuk a hiteleket és számlákat (mindegyikkel elmaradásban vagyunk, van amit jövő héten fel fognak mondani, van ami már ki is van kapcsolva), mert a toknak lakni kell valahol, meg enni, utazni, ezt a pénzt pedig jelenleg munkavállalással tudom megteremteni."
"Én a kis én, aki időnként még szeretné befolyásolni a történéseket - persze csak is a félelmek vezérelte szálon - szeretne cselekedni, megoldani helyzeteket - most például a munkával kapcsolatos aggodalmaim - de be kell látnom, hogy nem kell aggodalmaskodni semmiért, mert minden pontosan akkor és ott következik be mint amikor annak be kell következnie. "
"Azt is érzem, hogy ugyan "munkát kellene találnom, hogy pénzt kereshessek", de a lelkem mélyén utálom az egészet, és lehet, hogy én nem akarom. Nem érzem magam azok közé valónak, ahol, amilyen emberek között majdnem 20 évet dolgoztam. Az is eszembe jutott, hogy ők pedig azt nem látják, hogy lehet, hogy nekik nagyobb szükségük lehet azokra a dolgokra, gondolatokra, amiket esetleg pont én tudnék mondani. A versenyszféra röhejes, és azok is, akik komolyan veszik magukat benne. Ettől függetlenül pénzt még azért szeretnék, csak hogyan....."
Nem az a megoldás, hogy én és mi hülyüljünk vissza egy korábbi működési módunkba, amit már megjártunk, kiveséztünk és tovább is rántódtunk belőle..., valójában ha akartuk, ha nem..
Ez már nem irányítható kisemberi akarattal, és nem is tudjuk megerőszakolni magunkat soha többet csak azért mert a nagytöbbség még vastagon benne van a korábbi lélekfejlődési fázisokban, és vastagon tapasztalgat még túlélő üzemmódú pénzkereseti lehetőségek között, vagy tovább lendülve ugyan ezt teszi a spirituális biznisz verzióban.
Megjegyzem semmi, de semmi különbség nincs valósan energetikailag a kettő között, csak a forma és körítés változik...
Addig, míg azért jársz el valahova dolgozni, hogy pénzt keress, hogy a szükségeleteidet, vagy a vágyaidat kielégítsd, akár memnnyire is hiteted el magaddal, hogy szereted azt amit csinálsz, vagy ha már azt hiszed hogy a spirituális hitrendszerek szerint  csinálsz valami olyan tevékenységet pénzért, ahol eladod a szolgáltatásod, eladod az idődet, eladod az energiádat, eladod a figyelmedet, eladod a képességeidet, akár vásárolt képesség, akár komolyan magadból előhívott..., bármi amit magadból el kell adni, amiért pénzt kell kérned, az még mindig túlélő üzemmód... Nagyon nem kellemes ez a kényszerenergia, akár mennyire is hiteted el magaddal, hogy minden a pénzzel és a körítésével kapcsolatos témát kidolgoztál magadból.
Bizony a lélekevolúció valójában magasról tesz rá, hogy mi mit hiszünk, és hol, melyik fázisban szeretnénk hosszabb ideig akarattal leparkolni, mert a nagyon nagy többség még fényévekre van ettől a fázistól, így szinte lehetetlennek tűnik és látszik, hogy bizony amik és akik valójában vagyunk, akit és amit előhívtunk magunkból azt már nem azért tesszük, hogy pénzt kapjunk érte.. sőt... legkevésbé sem jut eszünkbe a pénz semmilyen formája és köszönő viszonyba sem tud kerülni a mag-unkkal.
Miért nem?
Mert aki bejut a magjába, vagy már eléggé közel van hozzá, és egyre inkább csak azt teszi amire ő született, ott nincs pénz...!!!
Ott már nincs jelen ez a 3.dimenzós mátrix információ.
Tehát ha valaki valósan visszabontja magát a 3.dimenzós mátrixból önmagába, annak egyszerűen nem lesz olyan tudati kapcsolása, ahol a pénz jelen van. Ahhoz, hogy a pénz ismét megjelenjen a tudatában, ahhoz vissza kell sűríteni magát, és vissza kell hülyülnie egy olyan alacsonyabb tudati frekvenciára, ahol azon hálóba kötöttek által fenntartott információ mint pl. a pénz, jelen van.
Hogy még tisztábban értsd a mátrix és tudati információk oldaláról:
Aki érzékeli és ismeri a 3.dimenziós poláris mátrix struktúráját, ismeri, látja a felépítését, az tudhatja, hogy hol és hogyan van jelen a mátrix információs hálóba rögzítve a pénz mint fogalom.
Mikhez és hogyan kötődik, ragadt hozzá, mint cimke, jelölő, jelző.
A 4.dimenziós tudati háló mátrixban is jelen van, ott a közismert spirituális tanítás és információ formái vannak jelen. Ahogy bontjuk le a 3.dimenziós mátrixhálóra kötöttségünket, a következő lépcsőkként a 4.dimenziós változatokra kötődünk át, és akkor azt hisszük, hogy megérkeztünk ahhoz képest, ahogy eddig gondolkodtunk a korábbi háló információ szerint.
Fontos érteni, hogy bármi amit Te ma itt a bolygón jelen pillanatban gondolni tudsz, az a mátrixban van jelen.
Csak azt tudod gondolni, ami betáplására került a mátrixba, mint egy gondosan felépített programba.
Ez egy több emeletes kockaháló építmény, mára nagyon bonyolulttá vált, és ez bomlik, hiszen vége a poláris, duális tapasztalásnak az emberiség lélek és tudati evolúciója szempontjából.
/Mint sokak számára köztudott, egy nagy kozmikus belégzésben vagyunk, ahol nagyon gyorsan haladunk visszafelé a magasabb tudatosságunk és meghatározottságunkba úgy, hogy a fizikai formához tartozó lélekrészünket, amik alapján most embernek hisszük magunkat, visszaintegráljuk, beelemejük, visszakötjük a magasabb részeinkbe és teljessé válunk./
Az átmeneti, 4.diemnziós információs rácsban, hálóban is ott van a pénzhez való viszony információ, és gondolati struktúra, és ha oda rezegsz, arra a szintre, akkor azt fogod magadénak érezni, és mondod fel mint egy leckét a hálóról, mert az jelenik meg a fejecskédben, és azt hiszed az már a tied. Csak pont annyira mint az előző háló réteg információja.
Így haladunk kifelé a mátrixból, szépen rétegről rétegre.
És van egy pont, egy tudati és lélekállapot, ami a 4. és 5. dimenzió határa, ahol már a folyékony kristályhálóra kötődsz, és ott bizony nincs jelen a pénz mint információ, és nem is fogjuk oda betáplálni, és tovább vinni magunkkal. De ha odajutsz magadon belül ezt majd meglátod és megéled, és nem csak egy kívülről jövő információ lesz számodra.
Tehát ha ezt még nem érted el, és nem tudsz róla mesélni valósan, hogy milyen az az állapot, akkor Te akár mit is hiszel magadról hol vagy, bizony nem ott vagy. Az életed, a fogalmi rendszered mutatni fogja a valós jelen tudati kötöttségeidet, rögzüléseidet, meghatározottságaidat a mátrixon belül.
mutatom egy másik oldalról a folytatásban II.
hamarosan...
 bolygo-matrix.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése