2014. április 28., hétfő

Az összeesküvés cselekvőképtelen -Benjamin Fulford 04.22.



Az összeesküvés a határidő ellenére megosztott és cselekvőképtelen
  4/22/2014

Most már világos, hogy az összeesküvés, mely a Nyugatot uralta összezavarodott, és cselekvőképtelen annak ellenére, hogy egy nagyon is valós lemondási határidőt adtak számukra. Az európai hatalmi emberek, mint a Pápa és a Királynő támogatja a világbékét, és a kampányt, mely véget vetne a szegénységnek és a környezet pusztításának. Azonban a Rockefeller, Bush és a többi amerikai oligarcha úgy viselkednek, mint egy fényszórótól lefagyott szarvas, nem képesek, vagy nem hajlandóak lépéseket tenni. Ugyanez mondható el a Pentagon vezetőiről és az ügynökségekről.

Ne legyen kétség, hogy az Amerikai Egyesült Államok egy szélhámos országgá fajult, melyet sátánimádó gengszterek uralnak, és egy fekete lyuk, ahonnan a világ legtöbb nyomora ered.

Barack Hussein Obamának, az amerikai oligarchia nyilvános arcának eltávolítása felveti a kérdést, hogy "ki kerülne a helyére?" Ha a hadiipari komplexum vezetői, nem egy egységes terv szerint cselekednének, a válasz valószínűleg káosz, zűrzavar és talán még polgárháború is lenne az USA-ban.

A legjobb remény mostantól a tagállamok kormányai, akik most rendelkeznek a szükséges kétharmados támogatással, hogy kiköveteljenek egy konferenciát, hogy átírják az Egyesült Államok alkotmányát.

http://www.foxnews.com/politics/2014/04/02/rare-option-forcing-congress-to-meet-change-constitution-gains-momentum/

Ezt a konferenciát eszközként lehetne használni, hogy létrehozzanak egy ideiglenes kormányt egy olyan hatalommal, mellyel kitisztíthatnák a szennyet Washington D.C.-ből.

Emellett az amerikai katonai ipari komplexum különböző frakcióival folyó tárgyalások meglepő mennyiségű megállapodással jártak kulcsfontosságú kérdésekben. A probléma úgy tűnik, hogy az egó és a rivális intézmények, melyek versengenek a hatalomért, és nem értenek egyet abban, hogy mit kell tenni.

Íme néhány a főbb pontok közül, melyekkel mindenki egyetért:

1. Lennie kell egy jubileumnak; egy egyszeri leírása valamennyi állami és magán adósságnak. Ezen egy pillanatig sem gondolkozik senki, mivel azonnal véget vetne a folyamatos amerikai válságnak.

2. Szükséges egy vagyon újraelosztás. A Fortune 500 vállalat többsége a Federal Reserve Board-ot alapító hét család irányítása alatt áll. A koncentrált tulajdonjogot alapítványokkal és homályos számvitellel rejtik el. Ezek a családok általában nem saját maguk hoztak létre vállalatokat, inkább gyilkosságok és lopás segítségével szerezték meg őket. Ezeket a javakat újra el kell osztani, vagy egy állami alapba helyezni, és az amerikai nép nevében kezelni.

3. A Kongresszus, a Szenátus, a Legfelsőbb Bíróság és a Fehér Ház Washington D.C.-ben nem más, mint egy alaposan megvesztegetetten működő csapat, amit le kell cserélni. A pénzt és a politikát összekötő köldökzsinórt el kell vágni.

4. Ha Washingtont megtisztították, a kormánynak el kell kezdenie a pénzkibocsátást a magántulajdonban lévő Federal Reserve Board helyett.

5. A média monopóliumokat fel kell osztani, és az amerikai népnek el kell mondani a valódi történetét.

Ez a széleskörű egyetértés megtalálható az Egyesült Államokn belül, különösen a katonaságnál és az ügynökségeknél, valamint a legtöbb állami kormányban. Az Egyesült Államok készen áll arra, hogy ismét egy független nemzetté váljon.

Az Egyesült Államokon kívülről nézve azonban egy egészen más kép rajzolódik ki. Először is, míg az európaiak és az amerikaiak a világ népességének körülbelül egyötödét alkotják, ők rendelkeznek az ötből négy vétójoggal az ENSZ Biztonsági Tanácsában. Ez azt jelenti, hogy az ENSZ még mindig a gyarmati ellenőrzés eszköze. Ezt meg kell változtatni.

A másik dolog, amit meg kell változtatni a globális pénzügyi rendszer. Ha az Egyesült Államok Köztársaság helyreáll, és kiadja a saját valutáját, akkor egy új intézményt kell létrehozni, hogy kezelje a nemzetközinek tartott és forgalmazott amerikai dollárt.

A Világbank és az IMF nem felelnek meg a feladatuknak, és semmi jele annak, hogy az európaiak és az amerikaiak fel akarnák adni az irányítást ezekben az intézményekben. Még a megreformált szavazati struktúra is, melyet az IMF-nél terveztek, az európaiakat hagyná meg az ellenőrzésben.

Ezért a tárgyalások egy teljesen új intézmény létrehozásáról folynak, mely az IMF-et és a Világbankot nagyrészt lényegtelenné tenné. Ez nem megy egyik napról a másikra, mert az új rendszereket és számítógépes hálózatokat az USA uralta, és alaposan feltört SWIFT nemzetközi fizetési rendszertől függetlenül kell létrehozni. Itt az európaiak, az oroszok, a közel-keleti olaj exportőrök és a kínaiak széles körben egyetértenek. Ez egy pár évet igénybe fog venni, hogy létrejöjjön, így nem várható hirtelen változás ezen a téren. Ugyanakkor az első nagy lépés Európa számára, hogy euróban fizessen az orosz gázért dollár helyett, már folyamatban van.

Ez fogja az amerikai vállalati kormányt, élén Barack Obamával rendkívül elszigeteltté tenni.

Talán ezért látogatja meg Obama az amerikai ázsiai kolóniákat Japánban, Dél-Koreában, a Fülöp-szigeteken és Malajziában ezen a héten, hogy megpróbáljon kicsikarni egy kis pénzt, hogy megóvja az amerikai vállalati kormányt az összeomlástól.

A japán rendőri hivatal elküldött valakit a Fehér Sárkány Társasághoz, hogy az Obama látogatásról kérdezzen. El lett neki mondva, hogy Obamát tömeggyilkosság és csalás vádjával le kell tartóztatni, amint lábát az országba teszi. Azt is közölték vele, hogy a rabszolga Abe miniszterelnököt is le kell tartóztatni a választás ellopásáért, és külföldi megvesztegetések elfogadásáért, hogy elárulja a hazáját. Az amerikai ügynökségek és katonaság Japánban hősök lehetnének, ha beleegyeznek, hogy segítenek a japán rendőrségnek a letartóztatásokban.

Ha a japánokból és az amerikai 7. flottából hiányzik a bátorság ehhez a lépéshez, akkor talán a malajziaiak megteszik.

Obama letartóztatása lehetne a kiváltó ok, ami lehetővé tenné a világbékét, és jelentősen felgyorsítaná a pozitív változások bekövetkeztét ezen a bolygón. Ez azonban valószínűleg vágyálom.

Ehelyett egy ázsiai székhelyű CIA forrás szerint Abe és Obama olyan provokációk és események felett fognak elnökölni, melyek célja, hogy felkorbácsolják a feszültséget Kelet-Ázsiában. "Obama egy Ukrajna-szerű helyzetet akar beindítani a térségben," - tette hozzá.

Ukrajnáról szólva, a P2 páholy küldött e sorok írójának egy videót egy rendőrfőkapitányról, akit Kelet-Ukrajnában fejeztek le. Ezt ugyanaz a sátáni zsoldos hadsereg tette, mely attrocitásokat követett már el Irakban és Szíriában. Biztosak lehetnek benne, hogy ez a söpredék módszeresen el lesz fogva, és likvidálva lesz.

A CIA főnöke Ukrajnába látogatott a közelmúltban, mivel 20-an az ő “Greystone” (Blackwater, Xi, Academi) gyilkosai közül nemrégiben eltűntek. Ők ovábbra is "eltűntek" lesznek, amíg ezek a bűnözők mind el nem mennek.

Arra is van bizonyíték, hogy valami nagy ellentámadás kezdődött Ázsiában az összeesküvés ellen. A folyamatos földrengéssorozat Új-Guineában egy olyan területen következett be, melyről ismert, hogy náci tengeralattjáró bázisnak ad otthont.

Kínában úgyszintén, több mint 1000 tisztviselőt végeztek ki Xi Jinping hatalomra kerülése óta, akik kapcsolatban álltak az összeesküvéssel, a kínai kormány egyik tisztviselője szerint. Végül a japán tévé egy 911 igazságáról szóló dokumentumfilmet sugároz főműsoridőben, miközben Obama az országba látogat. A producerek azonban azt mondták, hogy "az idő még nem érett meg." Azért vagyunk, hogy addig tartsuk a tüzet, amíg nem látjuk a szemük fehérjét. Amikor a Fehér Sárkány mozgásban van, teljesnek és elsöprőnek kell lennie.

Benjamin Fulford
 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/04/az-osszeeskuves-hatarido-ellenere.html
( Megjegyzés: Ehhez képest... Obama robottal focizott Tokióban... http://index.hu/kulfold/2014/04/24/japan_robottal_focizott_obama/)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése