2014. április 28., hétfő

Az IS:IS portál aktiválásról frissítés - Cobra 04.23.


 Az IS:IS portál aktiválás részlegesen sikerült. Annak ellenére,hogy még nem érte el a bolygó a kritikus tömeget, csak a felét, az embereknek nagyon erős az elkötelezettsége és szilárd alapokon fekszik a második (és esetleg a harmadik) IS:IS portál aktiválás.

Cobra: IS:IS portál jelentés és Lehetőségek Ablaka frissítés (2014.ápr.23.)
 
Az IS:IS portál aktiválás részlegesen sikerült. Annak ellenére,hogy még nem érte el a bolygó a kritikus tömeget, csak a felét, az embereknek nagyon erős az elkötelezettsége és szilárd alapokon fekszik a második (és esetleg a harmadik) IS:IS portál aktiválás. 
 
A Kardinális Nagy Kereszt energiái mindenféle elfojtott diszfunkcionális viselkedést és ötleteket váltottak ki, melyeket tisztázni kellett az aktiválás előtt. Itt annyit szeretnék megemlíteni, hogy néhány archón-okozta furcsa gondolatok lebegtek/lebeghetnek, hogy a Felemelkedett Mesterek, Arkangyalok és az egyiptomi istenek és istennők » a hamis fény részei", hogy ők » becsapnak « és » a hierarchia része,hogy rabszolgává tegyenek«. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. Mindezek a lények valódi Fény lények és a barátaink, testvéreink! A folyamatos segítségük és támogatásuk nélkül az emberiség nem élte volna túl az elmúlt száz évet és kihalt volna már.  
A hétvége zűrzavarjai után az aktiválás maga békés, és nyugodt volt. Az összes további jövőbeni egyesítés pozitív idővonalon történt.
 
Az aktiválás drasztikusan átszervezi és átcsoportosítja az egész galaxisra kiterjedve az energia áramlatokat, úgy hogy azok most erre az apró szektorra fókuszálnak a bolygónk körül, a planetáris felszabadulás miatt. Mivel a felszabadulás pillanata és a Fény végső győzelme közeledik, a Fény lények az egész galaxisban a hangsúlyt a mi kis bolygónkra fektetik.
 
Néhány órával az aktiválás után a csapatommal együtt együtt elindítottuk a StratoProbe 1-et, egy pilóta nélküli sztratoszférikus légi járművet.
 
A sikeres elindítása után a léggömb lassan elérte a magasságot, és néhány perc után a Fátyolból kikerülve ezt a képet készítette mintegy 9 mérföldre (Megjegyzés: 14.481 km - szerk.Sandal)  a felszín felett:
 
A hosszúkás tárgy, amit láthatsz a kép felső részében nem az objektív, sem egy repülőgép, de a legvalószínűbb egy plejádi hajó, amely azokhoz a plejádi fényhajók hálózatához tartozik, amelyek az IS:IS portál energiáit irányítják az univerzumból a Fátyol határa felé. Így néznek ki ezek a fényhajók:
A második képen 15 mérföldre (24 km) a felszín felett tisztán látni a Föld görbületét. Az energiák teljesen élesek, tiszták és csupa Fény: 
Az IS:IS sikeres aktiválása után nem lesznek további események ebben a Lehetőség Ablakában. 
Április 29-én lesz egy gyűrűs napfogyatkozás, amely megszilárdítja és lehorgonyozza a továbbiakban az IS:IS portál energiáit. 
Május 3-án, segíteni fogjuk az Új Reneszánsz megszületését. Marco Missinato az Új Reneszánsz egyik gyönyörű zeneszerzője ad koncertet Sedonában. Ez a koncert élőben kísérli meg elérni a kritikus tömeget, a 144000 hallgatót, hogy ezáltal a jobb energetikai feltételekkel gyorsítsa fel az Új Reneszánsz születését:
Az asztrológiai diagramm erre az eseményre feltárja a Jupiter, Chiron és a Szaturnusz által létrehozott Nagy Hármast, megkönnyítve a Kardinális Nagy Kereszt energiáit, ami tökéletes feltételei az Új Reneszánsz kivirágzásának.  
Majd végül május 17-én sor kerül a Plejádi portál nyitásra. Csatlakozhatsz te is hozzánk Svájcban: 
 
De az aktiválás idején természetesen mindenki a saját helyén is maradhat. A Plejádi portál nyitás részletei hamarosan. 

A 2014-es Lehetőségek Ablaka lezárását követően sokkal nagyobb lesz a stabilitás és harmónia ezen a bolygón, és javulni kezd a bolygó helyzete is. 

Cobra / Fordította és közzétette: Sandal 

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése