2014. április 3., csütörtök

Asztrológia előrejelzés április 3-tól

 Az erőpróbát ma a Szeretet és a hatalom összehangolása jelentheti - legáldásosabb útja talán mindennek, ha eleve a szeretet hatalmával élünk.

 

Ezt hozza a mai nap: 2014. április 3.

2014. április 3. 07:21 - Zentai Anna asztrológus (www.zentaianna.hu) 
Minden világos! - Ha van merszed szembenézni önmagaddal, a valósággal, az átalakulásokkal és azzal a jövőképpel, amely számodra eleve elrendeltetett – akkor ma mindenre ráláthatsz, az alapoktól a végletekig.
(Rögtön hozzáteszem: ami számodra elrendeltetett, az a teljes, boldog, sikeres, szabad élet. Egy kicsivel sem kevesebb!) A mai nap ugyanakkor a nagy tettek ideje is – már készülőben van egy új, magasabb minőségű korszak az életünkben, ehhez pedig ma tudunk megtenni olyan lépéseket, amelyek az új kezdethez kellenek és segítik az átalakulást.

Az erőpróbát ma a Szeretet és a hatalom összehangolása jelentheti - legáldásosabb útja talán mindennek, ha eleve a szeretet hatalmával élünk.

A mai napra virradó álmok idején koncentrálódnak az energiák, érzelmi-lelki megélésekre inspirálnak.
A mélylélek szintjein való információáramlás, mély érzések, élmények kifejezése, megbeszélése, mélyebb összefüggések megértése jelenik meg az egyik oldalon – a másikon pedig az eddigi értékrendszer átalakítása, spirituális tapasztalások, lelki falak meghaladása, lényegi dolgok kimondása. Mostani tapasztalásaink tehát mélyebb megértéseket hoznak, segítenek az összegzésben, ez által az újra való felkészülésben.
 

Az igaz és mély érzelmek kifejezése pedig segít ledönteni a kapcsolati falakat, a szívek köré halmozott köveket. Általában véve, ma kitűnő a koncentrációs képességünk, gyakorlatiasan, pontosan tervezhetünk és dolgozhatunk.

A Hold a Bika csillagkép testénél halad, így ez a nap a gyarapodásé, lelki és szellemi szinteken is a vetés ideje! Most ültetődik el az anyagba, ami belül már megszületett. Ideje van a termékenység- és bőségvarázslatoknak (de az ásványokkal való foglalkozásnak is). Gondolatainkat szűkség-tudatról bőségre állíthatjuk (sokan panaszkodtok mostanában, hogy anyagi szinten minden „bedől” ugyanakkor mégis érdemes pozitívnak lenni a jövőre nézve, hiszen ez egy átmeneti időszak, április vége pedig egyértelmű átbillenést hoz majd. Addig is, ami feltétlenül kell, azt úgyis biztosítja az égi gondviselés, főleg, ha nem állunk ellen, még gondolatban sem!).

A Zodiákus körön a Hold a Bikából az Ikrek levegős, könnyed jegyébe lép ma, 13 órától már itt jár, de ekkor érinti a Fiastyúk termékeny energiáitól ölelve az Alcyone csillagot is, aki a viharokat távol tartó istennőként ismert a hagyományban. Érzelmi szinten ma a tisztulás, a szabadulás ideje is van, a nőiség, a lelkiség és az érzelmek megerősítése, növelése segíti a múlt terméketlenségétől való szabadulást.
18 és 18:15 közötti időszakban egy kis ízelítőt kaphatunk az április végi csillagállások üzeneteiből, lehetőségeiből (ez újév első napjaiban is megtörtént már!). Így lesz ez egész héten. Érdemes figyelni a megéléseket, jelen lenni a tapasztalásoknak, gondolatoknak, érzéseknek – no és szem előtt tartani, hogy mindenkivel az lesz, amire programozza magát.

 http://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/ezt-hozza-a-mai-nap-2014-aprilis-3-103491


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése