2014. április 20., vasárnap

A csalódottaknak - St. Germain üzenet 04.17.


 A holdfogyatkozás  idejére sokan várták az Eseményt, a felemelkedést. Erről szól az alábbi üzenet. Egyébként is nagyon sok a csalódott fénymunkás. Nekik ajánlom ezt a bejegyzést, és a legalul  található linkeket.

Csüggedés helyett gyűjtsünk és adjunk újra és újra energiát a felemelkedéshez!

Egy újabb lehetősége lesz az emberiségnek április 21-én, a Kozmikus Nagy Kereszt idején. 
Ez egy még nagyszerűbb lehetőségünk, a különleges bolygóállások miatt.

Talán mégis sikerül beindítanunk- nekünk- az Eseményt!  Az erről szóló linket lásd alul. /szerk






 A holdfogyatkozás idejéről 
 St. Germain üzenet 
2014.04.17.






St. Germain:

Ez egy rövid közlemény lesz azoknak, akik csalódottak voltak, amiért nem sikerült felemelkedniük az ápr. 15-i portálon. Sokaknál közületek ez nem az őszinteség vagy a felkészületlenség hiánya miatt volt.



Lehet, hogy meglep titeket, hogy az a kapu, amelyet a magasabb dimenziókba való felemelkedéshez akartok használni, az sokaknak a teremtménye, akik veletek együtt itt vannak emberi testben. Ez egy komoly erőfeszítés, amely nagy technológiai gyakorlatot, elkötelezettséget, magas rezgési energiát kíván, valamint beleegyezést Odafentről. Szerencsések vagyunk, hogy mindez rendelkezésre áll, de a portál végeleges létrehozása nem fejeződött be ápr. 15-re.


Az nem volt mindenki számára egyértelmű, hogy a munka nem fejeződött be addig, amíg a lelkek első hulláma elérte a magasabb szinteket a kapun belül, de képtelen volt megtenni a végső átmenetet. Ezúton megnyugtatjuk a résztvevőket és a portál aktivizálásában együttműködő sokakat, elő lesz teremtve a felemelkedéshez szükséges energia, hogy mindenki átjusson a végcélon.



Még annyit, hogy ez valójában egy óriási konstrukciós terv – amely ezredéveken keresztül lett tervezve, de mint minden komplex megvalósításban, sok gyakorlati próba, tesztelés szükséges, hogy tökéletesen, biztonságosan és jól működjön.

Amint gyakran mondtuk nektek, ilyen tömeges felemelkedésre vonatkozó kísérlet még nem volt, és így olyan speciális dolgokra volt szükség, amelyek különben nem lettek volna fontosak.

Az újonnan energetizált kapukat ma este fogjuk tesztelni. Bátorítunk titeket, hogy nyugodtan végezzétek a felemelkedési munkátokat a rezgésetek emelésével és meditációval, hogy végrehajtsátok a saját dimenzióemeléseteket.


 Ellenőrizzétek minden érzéseteket, gondolatotokat és cselekedeteiteket, hogy biztosan felkészültek legyetek a szeretet, a könyörület, a megbocsájtás, a kedvesség és a nagylelkűség rezgésének megtartásában türelmetlenség és frusztráció nélkül.



Hogyan reagáltál a csalódottságra, hogy nem tudtál átmenni a kapun? Átkoztad Istent vagy magadat vagy valakit közülünk, aki ezt az információt adta neked? Lélegezz mélyen, tudd, hogy mi itt vagyunk mindig, hogy értetek dolgozzunk és igaz, hogy szívünkből mindent a ti érdeketekben teszünk, még akkor is, ha nehéz látnotok az igazságot.



Dolgozz velünk kedvesem! Küldd el a szívedből jövő hatásos energiádat a Földanya szívébe. Hálában és szeretetben energetizáld a kristályt, amely ő szívcsakrájában van és a te felemelkedésed része. Nézd az izzó fényoszlopot, amely a Földanya szívétől a nagy Központi Napba nyíló kapu. Érezd magad a nagy átmenet részesévé, amely mindenki előtt ott áll.


Folytasd az emelkedést békességben és örömmel a szívedben és fogadd a szeretetenergiát, amely az Első Teremtőből árad a szívcsakrádba, összekötve téged a Teremtővel és a kedves bolygód szívével. Érezd minden sejtedben, hogy Egyek vagyunk.



Együtt fogjuk elérni a nagy sikert, amire olyan régóta készülünk.


Állok mindannyiótok rendelkezésére:


St. Germain


Lejegyezte Kathryn E. May, April 17, 2014, 5 PM, az Atlanti óceán fölött repülve
http://www.whoneedslight.net/page/485123624 

Fordította: Anna

.................................................


A Holfogyatkozásról :

http://szepjovot.blogspot.hu/2014/04/rendkivuli-kozmikus-csillagallasok-2014.html
 

Újabb portál aktiválás Cobrától:

A Kozmikus Nagy Kereszt ill. Nagy Kardinális Kereszt ideje 2014.április 21.

Ízisz portál aktiválás:

http://szepjovot.blogspot.hu/2014/04/cobra-isis-portal-aktivalas-apr21-en.html





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése