2014. március 22., szombat

Ugyanazok a mesterlövészek lőttek - Kijev 03.06.


Jó tudni, bár már nem meglepő ez sem.  Megosztom a tanulságok levonása végett. /Dombi Katalin
 
 
Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából !
 
 
2014. március 6., csütörtök
 
A ma kirobbant felvétel és cikkek szerint nem Janukovics a felelős, sőt ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából ! 
A beszélgetés Catherine Asthon, az Európai Unió külügyi főképviselője és az észt külügyminiszter között zajlott le. A beszélgetés itt hallgatható meg. 

Korábban írtam már egy hosszú cikket a Gladio-hadműveletről, amit a CIA alkalmaz: 
Most ugyanez történik Ukrajnában..... (Az InfoWars friss cikke szerint is)

Az RT riportja magyar felirattal :







UPDATE - 2014.Március 6. 
Ma reggel nyilatkozott a Berkut parancsnoka, Jurij Abszinov, miszerint: 
"Egy bizonyos ponton túl érzékeltük, hogy itt már nem olyan békés tüntetésről van szó, mint 2004-ben vagy 2007-ben. Komoly provokációba csapott át az egész felfordulás, a tüntetők elkezdtek övön aluli taktikákat alkalmazni. Mi végig fegyvertelenek voltunk, viszont azok, akik ezt az egészet kitervelték nyugatról, azt próbálták elérni, hogy átálljunk a tüntetők oldalára, ám ez nem történt meg."


"Ezután következett a legrosszabb. Amikor elkezdték éles fegyverekkel lőni a tüntetőket és minket is. Már említettem, nekünk nem voltak éles fegyvereink. Nehéz volt megérteni mi is történik, de amikor a katonáink elkezdtek összeesni egymás után, egyszer csak hirtelen rájöttünk, itt bizony éles fegyverrel lőnek minket." - emlékezik vissza Jurij - ""Ismétlem: a Berkut katonáinál nem voltak éles lőfegyverek. Innentől lettünk biztosak benne, hogy egy harmadik fél is benne van a játékban. Mocskos, de profi volt a kivitelezésük."

Jurij Abszinov közvetlen azután adott interjút, hogy kikerült a telefonfelvétel, ahol Catherine Ashton és Urmas Paet észt külügyminiszter arról beszélnek, hogy a mesterlövészek kihez tartoznak. Ezt a felvételt később az észt külügy sajtóosztálya is megerősítette.
Az észt külügyminiszter egy kiszivárgott telefonbeszélgetés szerint nem tartja kizártnak, hogy valaki a korábbi ukrán ellenzéki vezetők közül bérelte fel azokat az orvlövészeket, akik a kijevi Majdanon tüntetőket és rendőröket öltek meg a tüntetések idején - legalábbis ezt írta szerdán hírportálján a Russia Today. Az észt külügyminisztérium utóbb megerősítette a kiszivárogtatott felvétel hitelességét. 

Az RT szerint a telefonbeszélgetés Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője és Urmas Paet észt külügyminiszter között zajlott le:

"Egyre erősebb az a vélekedés, hogy nem Janukovics állt a mesterlövészek mögött, hanem valaki az új koalícióból" - mondja Paet a felvételen. Ashton erre ezt mondta: "Azt hiszem, vizsgálódni akarunk. Úgy értem, én nem hallottam erről, ez érdekes. Istenem!"

Paet hozzátette, hogy egy, a sérülteket kezelő kijevi orvosnő ezt mondta neki: minden jel arra utal, hogy ugyanazok a mesterlövészek végeztek rendőrökkel és tüntetőkkel is. Erre utal az orvos szerint az, hogy a sebek alapján ugyanolyan típusú lövedékekre lehet következtetni. Paet azt mondta Ashtonnak, a civil aktivisták zavarónak tartják, hogy az új ukrán vezetés "nem akarja kivizsgálni, mi is történt pontosan" a Majdanon. Azt tapasztalta, hogy a civilek nem bíznak az új koalíció politikusaiban.

"Az észt külügyminiszter mélységesen sajnálja, hogy kiszivárgott a közte és Ashton között lezajlott telefonbeszélgetés, mindazonáltal megerősítjük a felvétel hitelességét" - mondta szerda délután a politikus szóvivője.

Az orosz külügyminisztérium szerdán csodálkozásának adott hangot amiatt, hogy az Európai Unió nem hajlandó kommentálni a kiszivárgott Paet-Ashton beszélgetést, hiszen "az EU-országok vezető tisztségviselői nem is olyan régen sűrűn kommentálták a Nuland-hangfelvételt". (Victoria Nuland európai ügyekért felelős amerikai külügyi államtitkár-helyettes egy február elején kiszivárgott beszélgetés során - amelyet Geoffrey Pyatt kijevi amerikai nagykövettel folytatott - nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel mondott véleményt az Európai Unió Ukrajna-politikájáról.) / MTI /



AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KATONAI HÍRSZERZÉSÉNEK IS BEDOLGOZOTT AZ UKRÁN JOBB SZEKTOR


A Majdan téri lázadás alatti káoszban a Jobb Szektor több csapatának az volt a feladata, hogy kormányzati épületekből és magas rangú tisztviselők lakásaiból érzékeny dokumentumokat raboljanak. Egy 21 éves orosz fiatalember tette ezt a vallomást, közvetlen az elfogása után, miután visszatért Kijevből Moszkvába, az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat azonnal őrizetbe vette, és kihallgatta. A magát Vladiszlavnak nevező férfi több érdekes történetet is mesélt.

Az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat "Vladiszlav"-ról készített fényképe


"Beültettek minket csapatszállítókba, és előre összeírt lakásokba kellett betörnünk, onnan pedig minden érdekesnek látszó dokumentumot össze kellett szednünk. Itt nem nyúlhatunk a berendezéshez vagy az értékekhez." - meséli Vladiszlav - 
"Hamarosan két Mercedes típusú autó érkezett, és belőle egyenruhás amerikai katonák szálltak ki. Ezek az emberek minden dokumentumot lemásoltak, vagy rögtön elraktak a járműveikbe. Ez február 26.-án történt." 
A történet itt nem ért véget. Vladiszlav elmondása szerint a németek is lázasan gyűjtöttek adatokat és dokumentumokat hasonló módon, ám valami miatt ők egyik napról a másikra abbahagyták, és eltűntek.


"A következő napokban, miután minden felírt címről elhordtuk a papírokat, a Jobb Szektor vezetőinek utasítására visszamentünk a címekre az értékekért. Ezeket azonban nem tarthattuk meg, rögtön átadtuk az értékes tárgyakat, műkincseket, bútorokat orgazdáknak. A befolyt pénzt a Jobb Szektor fegyvervásárlásra költötte, legalábbis nekünk azt mondták." 
Vladislav megemlített még egy érdekességet, miszerint "A kapitányok a morál fenntartása miatt megengedték az akcióban részt vett századoknak a fosztogatást, ebbe boltok és autók tartozhattak bele."

Az USA és Németország kormányai tehát hathatósan kihasználták a káoszt Ukrajnában kulcsfontosságú dokumentumok megszerzésére. Vladiszlav utolsó megjegyzése szöges ellentétben áll a cionliberális médiák által sokat hangoztatott "Nem volt fosztogatás." történettel. 



A nyugati és hazai liberális média kedvenc ferdítései közé tartozik, hogy orosz invázió van a Krím-félszigeten. Tekintsük át röviden az idevágó tényeket.

1, A Fekete Tengeri Flottát fel akarták osztani Oroszország és Ukrajna között a Szovjetunió 1991-es felbomlásakor, ám ez egy elhúzódó vita tárgya lett.

2, A felek 1997-ben végre megegyezésre jutottak a krími katonai bázisokat és az ott állomásozó flottát illetően. E szerint Oroszország kapta a flotta 81.9%-át, de előbb ki kellett fizetnie Ukrajna részére 526,5 millió dollárt. A szerződést végül 1999-ben írták alá.

3, Moszkva évente 97.75 millió dollárt tekint semmisnek az Ukrán államadósság Oroszország fele fennálló részéből, ezért cserébe használhatja az ukrán felségvizeket, rádiófrekvenciákat, valamint ez az összeg tartalmazza az orosz hajók által okozott környezetre káros hatásokért a kompenzációkat.




A Fekete-tengeri flotta egyik hajója érkezik Szevasztopolba, 2014.03.01, Krím-félsziget.


4, Az eredeti megállapodás szerint a Fekete Tengeri Flotta 2017-ig állomásozhat a Krím-félszigeten, ám ezt később meghosszabbították 25 évvel.
5, Az 1997-es megállapodás megengedi 25,000 főnyi orosz katonaság, 132 páncélozott jármű, 22 katonai repülő és 24 darab 100mm-es kalibernél kisebb ágyúval felszerelt löveg állomásoztatását a félszigeten.

6, A fentieknek megfelelően, jelenleg 5 haditengerészeti hadosztály állomásozik a félszigeten.

7, A haditengerészeti egységeken kívül két reptere is van az oroszoknak a félszigeten, egyik Kacha, a másik Gvardeysky környékén.

8, Az orosz tengerparti erők a 1096. Légvédelmi Rakéta Ezredből és a 810. Tengerészgyalogos Brigádból áll, ez utóbbi 2,000 tengerészgyalogost jelent.

Láthatjuk tehát, hogy az illegális kijevi kormány bejelentése az Egyesült Nemzetek felé, miszerint Moszkva 16,000 katonát küldött a Krím-félszigetre, orosz invázióként lett tálalva, holott Oroszország csak kihasználja a szerződéses lehetőségeit.



És a végére csak egy kép - Bár MÉM, de nem éppen a poén kedvéért:
John McCain "ügyeket intéz és közvetít"
A folytatást ismerjük... kísérteties a hasonlóság,
de minden egybeesés kizárólag a képzelet vagy a véletlen műve.... 



Forrás: RT News, Inforwars, MTI, Hidfo
 
 http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/03/ugyanazok-mesterloveszek-lottek-mindket.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése