2014. február 4., kedd

Holdújév ünnepek után beindul valami - Ben Fulford 02.04.



Ha valaki még mindig azt gondolná, hogy semmi sem változik világszinten, nem haladunk előre, akkor tessék csak ezt elolvasni! Egyre szélesebb összefogás jön létre a FED, vagyis a háttérhatalom megbuktatására. Kissé szövevényes az ügy, de kihámozható belőle a csoportok, országok szándéka és aktivizálódása.




2014. február 4., kedd
A tüzijátékok várhatóan a Holdújév ünnepek után kezdődnek - Ben Fulford 



A Holdújév ünnepek megkezdődnek, és a forrásaim azt mondják, hogy a február 10-ével kezdődő héten várhatjuk a tűzijátékot. Lényegében az új kínai kormány felismerte, hogy létrehoztak egy ingatlanpiaci buborékot, és úgy döntöttek, hogy megszüntetik azt, amint az újévi munkák komolyan elkezdődnek. Ennek tovagyűrűző hatása lesz világszerte, különösen az árupiacokon, melyek a kínai kereslettől függően nőttek.

Az időjárási hadviselés is tovább folytatódik a folyamatos hidegfronttal az Egyesült Államokban, és a szárazsággal Kaliforniában, mely elpusztítja az amerikai élelmiszerellátást, ami az amerikai szarvasmarha állományt az utóbbi 60 év legalacsonyabb szintjére veti vissza.

Az ausztrál szarvasmarha állományt szintén egy szárazság pusztította, és megtalálhatók a HAARP időjárás módosító fegyver Ausztrália elleni használatának bizonyítékai:

http://s1304.photobucket.com/user/marhuf/media/image002_zps7d8c33b9.jpg.html?sort=3&o=0

http://s1304.photobucket.com/user/marhuf/media/image001_zps93c8145d.jpg.html?sort=3&o=1

Komoly harcok folynak a felszín alatt a banki világban, és ezek összefüggnek a J.P. Morgan, a Koponyák és Csontok társaság és a Bush (Scherf, Pierce, Pecce) családok elleni összehangolt támadással. A múlt héten történt három bankár titokzatos halálesete mind összefüggnek ezzel a harccal, MI5 és más források elmondása szerint.

Gabriel Magee J.P. Morgan bankár, aki Londonban halt meg, egy Európával, Közel-Kelettel és Afrikával, beleértve Szaúd-Arábiát foglalkozó informatikai szakember volt. Egy piaci 'előrejelző' programon dolgozott, mely meglátja a piaci mozgásokat. Ezek állnak a legközelebb a mesterséges intelligenciához, és hatalmas profitot termelnek. Brit nyomozók azt gyanítják, azért ölték meg, hogy elhallgattassák, miután észrevette, hogy hatalmas dollár átutalások történtek a BRICS országokban, és azon volt, hogy ezt nyilvánosságra hozza.

http://www.theguardian.com/business/2014/jan/28/jp-morgan-employee-fell-to-death-named-gabriel-magee

William Broeksmit a Deutche Bank bankára azután halt meg, hogy a Deutche Bank kivonult az aranyárrögzítő bizottságból, és eltávolította aranyát Párizsból. A nyomozók úgy vélik, hogy a bankárt azért ölték meg, mert a Deutche Bank már rohant a kijárathoz, és ő leállt segítemi a J.P. Morgannak az aranypiacon.

http://www.dw.de/former-deutsche-bank-executive-william-broeksmit-dies/a-17391735

A J.P. Morgan mostanra az Egyesült Államok arany származékainak 60 százalékát birtokolja, vagyis 65-ször több papír arany van a tulajdonában, mint fizikai arany. A Sárkány család és mások is azt követelik, hogy a J.P. Morgan adja át a fizikai aranyat.

Ami elvezet bennünket a harmadik halálesethez, Michael Dueker-hez, a korábbi Szövetségi Tartalékbanki közgazdászhoz, aki a Russell Investments társaságnak dolgozott. Bár még próbáljuk megerősíteni, de valószínű, hogy a Russell Investments összefügg a Russell Trust-el, melyet a Koponyák és Csontok társaság, valamint a Külkapcsolatok Tanácsa irányít. Duekert lehet, hogy elhallgattatták, mert nyilvánosságra akarta hozni, hogy a szövetségiek kifosztják a nyugdíj- és biztosítási alapokat.

http://www.bloomberg.com/news/2014-01-30/russell-investments-chief-economist-dueker-found-dead.html

Szintén a múlt héten a szaúdi herceg kapcsolatba lépett a Fehér Sárkány Alapítvánnyal, hogy érdeklődjön a rendelkezésre álló kínai aranyfedezetű történelmi kötvényekről.

Ne feledjük, hogy a január 31-i elszámolási dátum eltelt a múlt héten, és ha bármelyik nagyobb bank (J.P. Morgan?) nem tudta leszállítani a fizikai aranyat vagy más módon kivitelezni a kifizetéseket, akkor február közepéig kaptak arra időt, hogy ezt megtegyék, mielőtt felszámolják őket. Azt se feledjük, hogy az amerikai pénzügyminiszter Jacob Lew a közelmúltban figyelmeztette az amerikai kormányt, hogy február 7-én elfogy a pénz.

http://www.voanews.com/content/treasury-chief-us-will-run-out-of-money-in-february/1831700.html

http://www.portfolio.hu/gazdasag/mar_megint_bele_akarja_verni_a_fejet_a_plafonba_az_usa.194479.html

Abban biztosak lehetünk, hogy mostantól február közepéig komoly lókereskedés folyik majd a színfalak mögött.

Egyre több jele van annak, hogy azon erőfeszítésekkel együtt, hogy kikényszerítsék a Fed csődjét visszakövetelve a fizikai aranyat, vannak lépések abban az irányban, hogy elvágják az olajból és kábítószerből származó pénzüket is.

Különösen az olajfronton folyik jónéhány dolog. A legnagyobb fejlemény a Rockefeller Brothers veresége volt, hogy megpróbálják a környezetvédelmi aggályokat felhasználni arra, hogy megakadályozzák a Keystone csővezeték megépítését, amely a kanadai olajat fogja a Mexikói-öbölben található finomítókba szállítani. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb lesz visszaforgatva az összeesküvés irányította Fed bankokba az amerikaiak benzinre költött pénzéből a Közel-Kelet rabszolga államain keresztül.

http://profitline.hu/hircentrum/hir/305152/Obama-ujabb-vizsgalatok-eredmenyet-varja-a-Keystone-csovezetek-ugyeben

Ezek a közel-keleti államok is a Fed irányításától való függetlenedés jeleit mutatják. A szaúd-arábiai kormány például nem volt hajlandó találkozni a nemzetbiztonsági kongresszusi küldöttség, a fegyveres erők és a hírszerzési bizottság képviselőivel. Diplomáciai körökben ez annyira kellemetlen, amennyire csak lehet.

http://washingtonexaminer.com/saudis-snub-us-congressional-delegation/article/2543226

A szaúdiak felfűtött haragja nem volt kétséges, mivel Erdogan török elnök a múlt héten Iránba látogatott, és a két ország bejelentette, hogy elkezdik integrálni a gazdaságukat és kormányzatukat sokkal magasabb szinten, mint azelőtt. Ez összefügg azzal a tervvel, hogy Európa Iránban és Oroszországban vásárol földgázt az összeesküvés irányította öböl királyságok helyett, mint amilyen Szaúd-Arábia.

Ez lehet a másik oka annak, hogy a szaúdiak most próbálnak a Fehér Sárkány Társasággal egyezséget elérni. Azt mondták, hogy elvágják a háborúra uszító összeesküvőkkel fennálló kapcsolataikat, és támogatják azt a hatalmas kampányt, mely véget vet a szegénységnek, és megállítja a környezeti pusztítást.

A nigériai kormány is bejelentette a múlt héten, hogy elkezd átállni a Federal Reserve Board dollár olajpénzéről a kínai jüanra. Az összeesküvők olajból származó veszteségét a másik nagy bevételi forrásuk növekvő vesztesége kíséri, a kábítószerből származó pénzé.

A lépések, hogy legalizálják a marihuánát (Franciaország, Mexikó, New York stb.), és hogy ezzel véget vessenek az összeesküvés marihuána monopóliumának, szinte lavinaszerűek. A mexikói kormány jóváhagyása az összeesküvés CIA drogkereskedő frakciója ellen harcoló polgári milíciákra szintén csapást fog mérni a kokain bevételeikre. Emellett az észak-koreai Kim Dzsong Un kormány leállítja az összes amfetamin gyárat, ami elzárja a Bush/náci földalatti pénz fő forrását Ázsiában, észak-koreai források szerint. Nézzük meg, mi fog történni hamarosan, ha megfosztják őket az afgán heroin bevételeiktől.

A P2 páholy is felvette a kapcsolatot a Fehér Sárkány Társasággal a múlt héten, hogy felfedje eddig titkos hatalmi ügynökök nevét, akik akadályozzák az új pénzügyi rendszert. Ezek Franco Rienzi (Moszad kém), Giuseppe di Antonio (Moszad Róma), Lemue dico Mannucci (bankár), egy Mastroianni nevű maffia ügyvéd, és az anglikán lelkész, Moszad ügynök Claudio Zappala. Nem sikerült elérni ezeket az embereket, hogy mindezt kommentálják, de lépjenek velünk kapcsolatba, ha úgy érzik, hogy helytelenül lettek megnevezve.

A P2 azt is mondja, hogy ezek az emberek megpróbálnak egyezséget létrehozni az oroszok, a kínaiak és az amerikaiak között, hogy alkossanak egy világszövetség típusú kormányt. Azt mondják, hogy más csoportokat is felkérnének, hogy csatlakozzanak, ha ezek hárman alapvető egyezségre jutnának. Azt mondják, hogy ez a tervezett egyenlő szövetség nem lenne ugyanaz, mint a fasiszta Új Világrend, amit az összeesküvés próbált meg létrehozni.


Forrás:
Benjamin Fulford

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/ 

2 megjegyzés:

  1. Egyik kedvenc hanta-gyárosom ez a Fulford. Érdemes elolvasni milyen kommenteket kap külföldön.
    Persze mindig elolvasom amiket ír, mert azért mégiscsak szórakoztató.

    VálaszTörlés
  2. Pedig az biztos, hogy valami lóg a levegőben... ezt én is érzem, meg sokan mások is. Hogy úgy van-e, lesz-e, ahogy Fulford írja, az más lapra tartozik. Egyre jobban sarokba van szorítva az emberiség, és már muszáj kitörni belőle, mert különben nem csak a rendszer pusztul el, hanem mi is.

    VálaszTörlés