2014. február 21., péntek

Győz-e a Fény? Hírek a nagyvilágból 02.21.

Mindenképpen győz a Fény, de rajtunk múlik, hogy mikor.
Összeállítottam egy anyagot, amit azért  érdemes végignézni, mert  fontos, hogy ismerjük meg a tényeket, hogy időben tudjuk meg, mire számíthatunk, és hogyan reagáljunk. A mi életünkről is van szó, nemcsak más népekéről.  Nem dughatjuk homokba a fejünket, de ne is féljünk! Hanem erősítsük meg a  középpontunkban magunkat, és kapcsolódjunk a Fényhez és az égiek segítségéhez.

 Ukrajna - friss hírek

Megállapodás jött létre Viktor Janukovics, az uniós külügyminiszterek és az ellenzék képviselői között! A részletek még nem ismertek. Péntek reggel lemondott az ukrán vezérkari főnök helyettese, tiltakozásul, hogy a hatalom megpróbálja bevonni a hadsereget a válság rendezésébe. Janukovics abba is beleegyezett, hogy még idén előrehozott választásokat tartsanak az országban.
09:45 Az ukrán belügyminisztérium közlése szerint a „kijevi rendbontások résztvevői” tüzet nyitottak a rendőrökre.

08:00 Megállapodás jött létre Viktor Janukovics, az uniós külügyminiszterek és az ellenzék képviselői között, közölte az ukrán elnöki sajtószolgálat. Az elnöki hivatal tájékoztatása szerint a megállapodást pénteken délben írják alá. Más részletek még egyelőre nem ismertek. Az ellenzék és az unió részéről egyelőre nem erősítették meg az egyezséget.

06:50 Lemondott az ukrán fegyveres erők vezérkari főnökének helyettese, tiltakozva az ellen, hogy a hatalom megpróbálja bevonni a hadsereget a válság rendezésébe – jelentette pénteken kora reggel az UNIAN hírügynökség.

Ma a katonák bevonása zajlik a polgári konfliktusba, ami megengedhetetlen. Ez katonák és békés polgárok halálához vezethet, amit nem szabad megengedni. Ez az én személyes álláspontom polgárként, tisztként, vezetőként, aki felelős a beosztottaiért. Ezért benyújtottam lemondásomat” - írta Jurij Dumanszkij altábornagy.

Ez történt az éjjel

A tüntetők éjjel sem hagyták el Függetlenség terét az ukrán főváros központjában, egész éjszaka folytatták a barikádok építését. Újabb összetűzésre a rendőrökkel éjfél után már nem került sor.

Viktor Janukovics államfő beleegyezett, hogy még az idén előre hozott parlamenti és elnökválasztásokat tartsanak, de addig is, tíz napon belül egy ideiglenes nemzeti egységkormány alakuljon és még a nyár előtt új alkotmányt dolgozzanak ki – közölte este a lengyel miniszterelnök, miközben három uniós külügyminiszter tárgyalásokat folytat Kijevben kormánypárti és ellenzéki vezetőkkel.

Hajnalban az ukrán parlament rendkívüli ülésén a jelen lévő 239 képviselőből 236 szavazott a rendőrök visszavonásáról szóló határozat mellett. Hogy ez életbe lépjen, a házelnöknek, Vlagyimir Ribaknak kell aláírnia, erre várhatóan a pénteken kerül sor.

A parlament döntése reményre adhat okot a három hónapja tartó tüntetések legvéresebb napja után, tegnap, becslések szerint több mint százan vesztették életüket az összecsapásokban.

Tegnap este Joe Biden amerikai alelnök telefonon arra figyelmeztette Viktor Janukovics elnököt, hogy az Egyesült Államok kész szankciókat bevezetni azon hivatalos személyek ellen, akik elrendelték, hogy a biztonsági erők Kijevben tüzet nyissanak a tüntetőkre. Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter megpróbált többször is kapcsolatba lépni az ukrán védelmi minisztériummal, ám Kijev “nem reagált” Washington “kéréseire”.

 Forrás:  http://vs.hu/ukrajna-harom-fegyverszunet-egy-heten-belul-0221/




Az USA betervezett háborúi

Wesley Clark on US wars


  Az igazság most is más, mint a látszat, illetve sokkal bonyolultabb.






Mc Cain amerikai szenátor (CIA) véletlenül épp ott jár mindig, ahol tűzfészek van.





Nálunk is járt Mc Cain (nem Káinnak kell ejteni, hanem mek kén-nek) 


McCain Budapesten: kínos és kényes ügy


Forrás: Hír TV
2014. január 31., péntek 17:34
Súlyos aggályok is felmerültek a magyar demokráciával kapcsolatban országon belül és kívül, amelyeket demokratikus úton kell megoldani, mondta John McCain budapesti sajtótájékoztatóján.
 Egy kicsit ide is, egy kicsit oda is, mert .... "a választásokig tiszteletben kell tartani az előző választás eredményét... tehát a 2/3-os többség kormányzását."  Vajon mit akart itt? Mi is szúrjuk a szemüket?

Forrás és videó:
http://mno.hu/ahirtvhirei/mccain-budapesten-kinos-es-kenyes-ugy-1208524


 

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában 

a Pentagon kézikönyve szerint - The Truthseeker 

..és akkor még nem említettem a cionistákat- de nem is akarom, ennyi is elég volt..

A nép mindenütt szabadságot, békét és jólétet akar. Könnyű őket feltüzelni ennek érdekében. A pénz és a hataloméhség is megteszi a magáét...Erre vigyázzunk!

Emeljük a Fényt és Szeretetet szívünkben és tudatunkkal ne ezeken a negatív információkon rágódjunk, hanem képzeljük és éljük bele magunkat egy igazi Szép jövőbe! Tetteinket is ehhez igazítsuk! 

 

 

Janukovics: előre hozott választások lesznek Ukrajnában

2014. február 21., péntek, 12:04 • Utolsó frissítés: 6 perce
Szerző:


Viktor Janukovics ukrán elnök közleményt adott ki pénteken, magyar idő szerint délben, melyben azt írja: Ukrajnában előre hozott elnökválasztásokat tartanak, valamint visszaállítják a 2004-es alkotmányt, mely korlátozza az elnök hatalmát. Az elnök azt is elmondta: nemzeti egységkormányt alakítanak, melynek előkészületei elindulnak. Az elnökválasztás pontos időpontját ugyanakkor nem nevezte meg.

 

Összeállította Dombi Katalin   2014. február 21. 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése