2014. február 10., hétfő

Emelkedések és bukások időszaka ez! - Ariel Arkangyal



Aki tiszteli a magasabb intelligenciában létező világok erőit, megkapja az eszközöket is, vagyis az útlevelét is, hogy oda beléphessen.

Rafael Arkangyal üzenete



"2014. január 16. utáni Földre érkező erők oly intenzitással szívják el azt, ami már nem emel többé titeket, mintha egy vákuum szívná ki és el az időből és térből a régit, az ideje múltat, mindent, aminek már nincsen létjogosultsága magasabb dimenziókban, mint magasabb frekvenciákon. Kapcsolatok, projektek és különböző élethelyzetek érnek véget, létezés szintjén.
Aki nem enged el, attól elveszik...
Minél nagyobb az ellenállás, annál jobban fáj...


Ez az időszak február első pár napjáig tart, utána kicsit enyhülőnek érzitek majd az energetikai áramlásokat, bár valójában azok nem enyhülnek, sőt erősödnek, de ti, akik haladtok és idomultok a hullámokhoz, megtanultok a hullámokon szörfözni, már nem érzitek majd olyan nyomasztónak és fullasztónak az erőket, melyek mostantól csak egyre nagyobb intenzitással jönnek és jönnek...

Ez az év és a következő év mély lélek és mély tudat szinten lesz átalakító és transzformáló. Igazi belső alkímiai folyamatok mennek végbe kivétel nélkül mindenkinél. Nincs többé várakozás. Aki nem a saját funkciójában, nem a saját posztján játszik, lecseréli az edző, a főnök, a pályáról, mert mostantól élesben megy a játék, és ez már nem edzés, nem felkészítés. Ez a kupa meccs. 


Sokáig, majd 300 évig tartott a felkészítő edzés sorozat, ennek vége. Aki megtanulta, az megtanulta, aki nem, az nem. Vizsga időszak van.
Emelkedések és bukások időszaka ez!



Lehet, most úgy tűnik, azoknak nehezebb, akik megtanulták a leckéket, és akik meg továbbra is csak vakon, süketen és némán futkosnak körbe-körbe, nekik valahogy könnyebb. 


De ez csak a látszat! 


Mert lehet, jól érzi magát valaki a pályán, de attól még fogalma sincs, mi történik körülötte, nem ismeri a játékot, a szabályokat, nem tudja, mi a cél, és ezért legyőzhetővé, vesztessé válik...


Mert a tudatosság az, ami felszabadít Benneteket! És higgyétek el, létezik azaz erő, amit a tudatlanok (mert nem akar tudni - szabadakarat) nem fognak elbírni! 


Aki tiszteli a magasabb intelligenciában létező világok erőit, megkapja az eszközöket is, vagyis az útlevelét is, hogy oda beléphessen. 


De aki önnön szántából, saját szabad akaratából úgy döntött, hogy nevet az egészen, vele mi a teendő?
Kiállítja az edző...


Nagyon figyeljetek arra, hogy ne ragasszátok magatokat a régi energiákhoz, mert amíg ezek a ragacsok semmivé nem válnak, nincs lehetőség a valódi és igazi emelkedésre!
Mint egy fordított Bungee Jumping, hiába rugaszkodtok el magasra és még magasabbra, amíg a régi hitrendszerek és hiedelmek bilincskét szorulnak bokáitokra és csuklóitokra, a lánc, a kötél egy ponton mindig visszaránt.


Ezért nagyon fontos, hogy felismerjétek régi és alacsonyabb rezgésű mintáitokat, ahogyan régen gondolkodtatok, éreztetek vagy cselekedtetek, ahogyan régen reagáltatok a világotokra és annak lakóira.
Mindig tegyétek fel magatoknak a kérdést:


Az új énem, aki 100%-os szeretet frekvencián létezik immáron, hogyan reagálna - gondolkodna, érzene és cselekedne - ebben a helyzetben?

Most az egységet tanuljátok. Az egységet, a kettészakadt lényetek, tudatotok, lelketek egységét. A férfi és női aspektusok, minőségek egységét... Ez vezet el a Forrásba való csatlakozáshoz..."



Kristályfény Őrzők
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése